Jerry Massage Workshop Ταϊπέι

Jerry Massage Workshop Ταϊπέι

Jerry Massage Workshop Taipei

Εικονίδιο τοποθεσίας

4F., Νο. 42-2, Sec. 3, Chongxin Rd., Sanchong Dist., , Ταϊβάν

Επαγγελματικές υπηρεσίες μασάζ από άνδρες σε άνδρες από τον Jerry, έναν πιστοποιημένο μασέρ που έχει λάβει επαγγελματική εκπαίδευση για παραδοσιακά ταϊλανδέζικα, παραδοσιακά κινέζικα και μασάζ λαδιού από το Υπουργείο Υγείας στην Ταϊλάνδη. Ο Jerry προσφέρει επίσης υπηρεσία αποτρίχωσης.

Το στούντιο βρίσκεται μόλις λίγα βήματα μακριά από το σταθμό MRT CaiLiao.

Ομιλούμενη αγγλική γλώσσα. Διατίθεται υπηρεσία από τις 10πμ έως τα μεσάνυχτα.

Πλησιέστερος σταθμός: MRT CaiLiao

Τιμή Jerry Massage Workshop Ταϊπέι
4.4
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 30 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2018
Βραβεία κοινού 2018

5 Star Winner

Βραβεία κοινού 2019
Βραβεία κοινού 2019

5 Star Winner

Βραβεία κοινού 2020
Βραβεία κοινού 2020

5 Star Winner

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
S
Scott

26-Mar-2019

The Real Deal

Ο Τζέρι λατρεύει αυτό που κάνει και μπορείτε να το καταλάβετε από τον τρόπο που επικεντρώνεται στο να σας προσφέρει μια αληθινή εμπειρία μασάζ, χωρίς κανένα από αυτά τα β που συναντά κανείς σε αυτά τα μεγαλύτερα σπα. Το Jerry's είναι ένα μείγμα διαφορετικών τεχνικών και η παραδοσιακή ταϊλανδέζικη μερίδα είναι αρκετά συναρπαστική, όπου χρησιμοποιεί τα χέρια/πόδια του για να ισορροπήσει το σώμα σας και να σας τεντώσει. Τέσσερις συνεδρίες που είχα μαζί του τα τελευταία δύο χρόνια, και η ποιότητά του δεν γλίστρησε απλώς και μόνο επειδή είμαι πελάτης που επέστρεψα. Το νέο του στούντιο είναι πανέμορφο και αξίζει μια επίσκεψη. Οι επισκέψεις δεν είναι ποτέ τόσο καλές επειδή τα κρεβάτια ξενοδοχείων τείνουν να μην έχουν την κατάλληλη σταθερότητα. Για την ποιότητα του μασάζ του, θα έπρεπε πραγματικά να χρεώνει πολύ περισσότερο από τις τρέχουσες τιμές του, οι οποίες βρίσκονται στο χαμηλότερο άκρο της κλίμακας στην Ταϊπέι. Δυστυχώς, δεν μπόρεσα να του κάνω κράτηση σε αυτήν την πρόσφατη επίσκεψη, επειδή βρισκόταν στην Ταϊλάνδη για να βελτιώσει τις τεχνικές του, πράγμα που σημαίνει ότι μπορώ να ανυπομονώ για μια ακόμη καλύτερη επόμενη συνεδρία!
t
traveler

20-Aug-2018

εξαιρετικά προικισμένος μασέρ

Αυτή την εβδομάδα έκανα ένα μασάζ 90 λεπτών στο στούντιο του Jerry κοντά στο σταθμό Cailiao MRT. Η κράτηση ήταν πολύ εύκολη μέσω της εφαρμογής Line. Το στούντιο του είναι πολύ καθαρό και καλά διαμορφωμένο με τραπέζι μασάζ σε ένα μεγάλο δωμάτιο και ντους δίπλα. Είναι απίστευτα ταλαντούχος και ξέρει πραγματικά τι κάνει όσον αφορά τόσο ταϊλανδέζικο μασάζ όσο και με λάδι. Διάλεξα 1/2 Thai (ξηρό) και 1/2 Oil. ήταν αναζωογονητικό και χαλαρωτικό και αισθησιακό. Είναι πολύ φιλικός, δυνατός, όμορφος, ευγενικός και επικεντρωμένος στις ανάγκες σας. Συνιστάται!
H
Henry

26-Apr-2018

πολύ φιλικό και επαγγελματικό

Δοκίμασα ένα μασάζ με λάδι 90 λεπτών στο στούντιο μασάζ του (ένα δωμάτιο με τραπέζι μασάζ, ένα μπάνιο - όλα καθαρά και άνετα) και τον βρήκα πολύ φιλικό και επαγγελματικό. Μου αρέσει πολύ η τεχνική του μασάζ με μεγάλες ελεγχόμενες κινήσεις και μεταβλητή πίεση. Εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών (καλό λάδι μασάζ, καθαρές πετσέτες, εστίαση στις ανάγκες των πελατών). Συνιστάται αν θέλετε ένα πραγματικό μασάζ.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.