The Sanctuary Villa

4-Star Hotel in No. 413 Terchamrath road, Battambang, Καμπότζη

Γιατί Travel Gay αγαπάει αυτό το ξενοδοχείο;

Τιμή Η βίλα Sanctuary
Σύγχρονες βίλες. Εξαιρετική τοποθεσία.

Περιγραφή ξενοδοχείου

Το Sanctuary Villa που ανήκει σε ομοφυλόφιλους είναι ιδανικό για εξερεύνηση στο Μπαταμπάνγκ και στις γύρω περιοχές. Κάθε μοναδική, όμορφα επιπλωμένη τροπική βίλα αντιπροσωπεύει καθένα από τα 5 στοιχεία: νερό (Nero Villa), Earth (Geo Villa), Fire (Pyro Villa), Wind (Aero Villa) και 5ο στοιχείο (Quintessence Villa).

Το μεγαλύτερο μέρος του θέρετρου παραδίδεται σε κήπους, πισίνα με θαλασσινό νερό και το μεγάλο παραδοσιακό Khmer Pavillion. Δωρεάν WiFi και δωρεάν ποδήλατο για χρήση σε όλη την πόλη. 

Επίσης στο The Sanctuary
· L'Mait Massage - επαγγελματίες και επιδέξιοι μασέρ, που προσφέρουν μια σειρά από μασάζ Χμερ.
· 'Ω! ναι!' Εστιατόριο με θαλασσινά σε μπουφέ - ανοιχτό για μεσημεριανό γεύμα και δείπνο τόσο για κατοίκους όσο και για μη κατοίκους.

Υπηρεσίες και Εγκαταστάσεις

Μπαρ

ΚΕΝΤΡΟ επιχειρηματικότητας

Εστιατόρια

Κήπος

Ταράτσα

καφενείο

Σνακ μπαρ δίπλα στην πισίνα

Εξωτερική πισίνα γλυκού νερού

ξαπλώστρες

ομπρέλες

Επιλέξτε τα δωμάτιά σας στο Η βίλα Sanctuary

Δωμάτια και επισκέπτες
1 Δωμάτια 2 Ενήλικες
Αυτό το ξενοδοχείο έχει κλείσει πλήρως για αυτές τις ημερομηνίες. Αλλάξτε τις ημερομηνίες σας για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα ή να αναζητήσετε εναλλακτικό ξενοδοχείο Μπαταμπάνγκ
M
Michael Swinbourn

22-Mar-2024

Αυτό δεν είναι σε καλή τοποθεσία

Έμεινα σε αυτό το ξενοδοχείο στις αρχές Μαρτίου και δεν ήταν εύκολο να φτάσετε στην τοποθεσία. Το μέρος χρειαζόταν επίσης καθαρισμό, καθώς υπήρχαν ζωύφια κάτω από το μαξιλάρι το επόμενο πρωί και οι άνθρωποι είχαν επίσης σύρσιμο ζωύφιου στη βαλίτσα τους. Δεν είστε σίγουροι πώς είναι αυτό το μέρος σε αυτόν τον ιστότοπο. Αυτή τη στιγμή δεν θα συνιστούσα αυτό το μέρος σε κανέναν.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.