The Corner Pocket New Orleans Gay Bar Louisiana

Η γωνιακή τσέπη

The Corner Pocket

Εικονίδιο τοποθεσίας

940 St Louis St, Νέα Ορλεάνη, ΗΠΑ, LA 70112

Το παλαιότερο γκέι μπαρ της Νέας Ορλεάνης, που βρίσκεται στη Γαλλική Συνοικία, ανάμεσα στη γκέι νυχτερινή ζωή της πόλης. Το κύριο αξιοθέατο του Corner Pocket είναι οι λιγοφορεμένοι άντρες που περνούν τις νύχτες τους χορεύοντας στο μπαρ.

Επιπλέον, σε όλο τον χώρο προβάλλονται τηλεοπτικά αθλήματα. Προσέξτε τις ειδικές βραδιές εκδηλώσεων του μπαρ, συμπεριλαμβανομένου του εβδομαδιαίου μπίνγκο. Ένας ιστορικός χώρος LGBT+.

Καθημερινή: 12:30 - 00:00

Σαββατοκύριακο: 24 ώρες

Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Χορός
Χορευτές Go-Go
Μουσική
Τιμή Η γωνιακή τσέπη
4.5
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 4 ψηφοφορίες

P
Paul

19-Οκτ-2019

δεν είναι κακό

Το προσωπικό του μπαρ ήταν φιλικό και τα παιδιά που χόρευαν ήταν εντάξει. Περιγράφεται ως dive bar και ανταποκρίνεται στο όνομά του, και φθηνά ποτά, χωρίς χρέωση κάλυψης Θα πήγαινα ξανά; Σίγουρα.
J
James

12-Ιαν-2019

Επιτυχία ή αποτυχία

Οι χορευτές μοιάζουν με σπασμένους πεζούς που κοιμούνται στα αυτοκίνητά τους, αν έχουν. Οι περισσότεροι μυρίζουν άσχημα, έχουν άσχημο σώμα, πάρα πολλά τατουάζ και τρυπήματα, άσχημα δόντια. Απλά λυπημένος. Πρέπει να περπατήσετε μέσα από ένα σύννεφο φτηνών κατσαρολών και μπαγιάτικων τσιγάρων για να περάσετε από την μπροστινή πόρτα. Τα ποτά είναι φθηνότερα στη Γαλλική Συνοικία και αξιόπιστοι μπάρμαν.
t
tommy

5-Φεβ-2023

Η γωνιακή τσέπη

Ναι, είναι ανόητο, αλλά χαριτωμένοι και μερικές χαριτωμένες χορεύτριες συνήθως ... πάντα ένα καλό πρώτο ποτό ή δύο εδώ πριν βουτήξετε στη μεγάλη νύχτα των κλαμπ

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.