Heritage Bangkok

4-Star Hotel in 198 Soi Narathivasratchanakarin 3, Μπανγκόκ, Ταϊλάνδη

Γιατί Travel Gay αγαπάει αυτό το ξενοδοχείο;

Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2017
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2017

Η Κορυφαία 25

Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018

Η Κορυφαία 25

Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2019
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2019

Η Κορυφαία 25

Τιμή Heritage Bangkok

Κοντά στο Sauna Mania & το BTS Skytrain.

Περιγραφή ξενοδοχείου

Πολύ δημοφιλές στις Travel Gay. Αυτό το εξαιρετικό, φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους Heritage Silom βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο σταθμό ChongNonsi skytrain, σε κοντινή απόσταση με τα γκέι μπαρ στο Silom και κοντά Σάουνα Μανία.

Τα μοντέρνα δωμάτια διαθέτουν τηλεόραση LCD, δωρεάν Wi-Fi και άνετα κρεβάτια. Υπάρχει μια μικρή πισίνα, ηλιόλουστη βεράντα, γυμναστήριο. Μια επιλογή από εστιατόρια και μπαρ σε κοντινή απόσταση.

Σε κοντινή απόσταση υπάρχουν πολλά εστιατόρια και η εμπορική περιοχή του Σιάμ είναι προσβάσιμη σε 10 λεπτά μέσω του skytrain.

Υπηρεσίες και Εγκαταστάσεις

Κλιματισμός

Μπαρ

Θυρωρός

Πολύγλωσσο προσωπικό

Εστιατόρια

Σάουνα

Χρηματοκιβώτιο

Μπαλκόνι

Κατάστημα

Κήπος

Επιλέξτε τα δωμάτιά σας στο Heritage Bangkok

Δωμάτια και επισκέπτες
1 Δωμάτια 2 Ενήλικες
Αυτό το ξενοδοχείο έχει κλείσει πλήρως για αυτές τις ημερομηνίες. Αλλάξτε τις ημερομηνίες σας για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα ή να αναζητήσετε εναλλακτικό ξενοδοχείο Μπανγκόκ
t
terrific

7-Nov-2017

Φθηνό, φιλικό αλλά λίγο φθαρμένο ...

Τα δωμάτια είναι ωραία, με μικρή κουζίνα στα περισσότερα, που είναι βολικό... μεγάλο ψυγείο, και το Chong Nonsi BTS είναι ακριβώς απέναντι... Το Silom είναι σε κοντινή απόσταση με τα πόδια αν δεν είστε πολύ τεμπέληδες. Στα αρνητικά: το γυμναστήριο είναι άχρηστο και η πισίνα έχει δει τις καλύτερες στιγμές της.. Επίσης στο δωμάτιο και στο ξενοδοχείο, χρειάζεται κάποια συντήρηση και συντήρηση. Οπότε σίγουρα όχι πια τοπικό 4 αστέρων, αλλά ίσως ένα αξιοπρεπές τοπικό 3 αστέρων. Οι φτηνές τιμές κάπως το αντισταθμίζουν... Το Wifi είναι πρόχειρο κατά καιρούς.
R
Richard

18-Aug-2015

My Go To Hotel στην Μπανγκόκ

Όταν βρίσκομαι στην Μπανγκόκ, μένω πάντα στο Heritage Hotel Silom επειδή απέχει μόλις λίγα βήματα από το σταθμό Chong Nonsi BTS. Το Heritage είναι ΠΟΛΥ φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους, καθαρό, περιλαμβάνει δωρεάν πρωινό στην τιμή του δωματίου και φθηνό. Το ξενοδοχείο βρίσκεται επίσης σε πολύ κεντρική τοποθεσία, ώστε να μπορείτε να φτάσετε στη σκηνή του γκέι μπαρ Silom και στην περιοχή Siam Centershopping μέσα σε λίγα λεπτά. Μπορείτε επίσης να φτάσετε απευθείας στην Αγορά του Σαββατοκύριακου μέσα σε 15-20 λεπτά από το σταθμό Chong Nonsi BTS. Ακριβώς πάνω από το Heritage είναι ένα από τα αγαπημένα μου εστιατόρια με γκέι που ονομάζεται Eat Me. Το φαγητό είναι ευρωπαϊκού στυλ και είναι ένα εξαιρετικό μέρος για ένα ρομαντικό (αλλά δαπανηρό) δείπνο. Έχω μόνο ένα μικρό παράπονο για την Κληρονομιά. Οι προσφορές πρωινού θα μπορούσαν να ενημερωθούν λίγο.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.