Γκέι Μπράιτον

Η Σάουνα Λεβητοστάσιο

Φιλική σάουνα gay στο Hove.

The Boiler Room Sauna

Εικονίδιο τοποθεσίας

84-86 Denmark Villas, Hove, Μπράιτον, Ηνωμένο Βασίλειο, BN3 3TJ

Φιλική γκέι σάουνα με οικεία ατμόσφαιρα. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν σάουνα 12 ατόμων, ατμόλουτρο, τζακούζι, ιδιωτικές καμπίνες, αίθουσα βίντεο και άλλους χώρους παιχνιδιού ενηλίκων. Διατίθεται θάλαμος μαυρίσματος υψηλής ταχύτητας.

Το Boiler Room Sauna (επίσημα TBS2) διαθέτει ένα πλήρως αδειοδοτημένο lounge bar, με τσάι, καφέ και νερό που σερβίρονται - δωρεάν όλη την ημέρα. Διατίθενται ελαφριά γεύματα και σνακ.

Βρίσκεται μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια από το σιδηροδρομικό σταθμό Hove. Τα τρένα αναχωρούν από τον σταθμό του Μπράιτον κάθε 15 λεπτά περίπου. Η διαδρομή μέχρι το σταθμό Hove είναι μόλις 3 λεπτά.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Καφετέρια
Δωρεάν Wi-Fi
Τζακούζι / Υδρομασάζ
Χαλαρωτικές καμπίνες
Σάουνα
Χαμάμ
Τιμή Η Σάουνα Λεβητοστάσιο
3.2
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 128 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2017
Βραβεία κοινού 2017

4 Star Winner

Βραβεία κοινού 2018
Βραβεία κοινού 2018

4 Star Winner

Βραβεία κοινού 2019
Βραβεία κοινού 2019

4 Star Winner

Βραβεία κοινού 2020
Βραβεία κοινού 2020

4 Star Winner

D
Dan

20-Οκτ-2021

ΟΧΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΤΡΑΝΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

Είμαι αηδιασμένος από την εμπειρία που είχα ο ίδιος και ο φίλος μου εδώ. Είμαι ένας γκέι 22 ετών και αυτός είναι ένας τρανς ομοφυλόφιλος 21 ετών. Συμφώνησα να πάω στη σάουνα μαζί του για πρώτη φορά, καθώς φοβόταν μήπως κακομεταχειριστεί λόγω του ότι ήταν τρανς. Πληρώσαμε, μπήκαμε, αλλάξαμε. Ο φίλος μου επέλεξε να φορέσει μαγιό για να καλύψει το σώμα του, καθώς είναι αρκετά ντροπαλός και δυσφορικός γι' αυτό. Αυτό ήταν απολύτως εντάξει για κάθε θαμώνα που είδαμε και μιλήσαμε. Του φέρθηκαν με σεβασμό και αξιοπρέπεια, ακριβώς όπως και εγώ. Περίπου 10 λεπτά μετά τη διαμονή μας, ένα μέλος του προσωπικού ήρθε για να μας ενημερώσει ότι τα ρούχα δεν επιτρέπονταν λόγω κανόνων υγιεινής. Αυτό ήταν δύσκολο για τον φίλο μου, αλλά συμφώνησε να γδυθεί αφού όλοι έδειχναν σεβασμό και ήταν πρόθυμος να το κάνει, παρά το ότι ένιωθε άβολα. Περίπου 15 λεπτά μετά από αυτό, το μέλος του προσωπικού επιστρέφει για να μας ενημερώσει ότι το αφεντικό δεν ήταν ευχαριστημένο. Μας είπαν ότι η σάουνα ήταν για άτομα με ανδρικά γεννητικά όργανα ΜΟΝΟ και ότι έπρεπε να φύγουμε. Αυτό είναι απολύτως απαράδεκτο. Βρισκόμαστε σε μια από τις πιο προοδευτικές περιοχές στην Αγγλία, χρειάστηκε πολύ κουράγιο για να μπει ο φίλος μου σε έναν ανδρικό χώρο και το να του φέρονται έτσι είναι φρικτό. Σας ικετεύω, ακόμα κι αν δεν επηρεάζεστε από θέματα τρανς, να μην δώσετε την επιχείρησή σας σε αυτή τη σάουνα.
F
Francine

27-Οκτ-2021

Συζητώντας

Λυπάμαι που ο φίλος σου έπρεπε να το περάσει αυτό. Αυτό δεν αντικατοπτρίζει καθόλου την LGBT σκηνή του Brighton and Hove. Σας προτείνω να επικοινωνήσετε με το www.gscene.com και να δείτε αν μπορούν να μάθουν γιατί εσείς και ο φίλος σας είχατε μια τόσο άσχημη εμπειρία. Επίσης το www.thebrightonsauna.com ίσως πιο φιλικό και πιο ωραίο!
A
Arthur

2-Nov-2019

Αρπαγή χρημάτων; εσύ αποφασίζεις...

Δυστυχώς σήμερα είναι η τελευταία φορά που θα επισκεφθώ. Έχοντας παραδώσει τα 14 £ μου, μπήκα και ετοιμαζόμουν να αλλάξω όταν συνειδητοποίησα ότι δεν είχα πληρώσει για να παρκάρω. Προσπάθησα αλλά μαντέψτε: Χωρίς σήμα. Ήθελα να βγω έξω να χρησιμοποιήσω το τηλέφωνο για να παρκάρω. Φανταστείτε την αντίδρασή μου στο: "Δεν επιτρέπουμε την επανείσοδο!" Στο επαναλαμβανόμενο μου: Αλλά παρκάρω μόνο το αμάξι, με συνάντησαν ακόμα "Δεν επιτρέπουμε την επανείσοδο!" Έτσι, αντιμέτωπος με την απώλεια £ 14 ή £ 60 πρόστιμο στάθμευσης, η σάουνά μου τελείωσε!...και δεν είχα καν χρησιμοποιήσει τις εγκαταστάσεις...Εντάξει, είχα περπατήσει στο αγιασμένο (τώρα χωρίς μοκέτα|) πάτωμά τους. Επέστρεψα το κλειδί μου και έφυγα. Καμία προσπάθεια να επικοινωνήσετε με τη διοίκηση για να αλλάξετε αυτήν την γελοία κατάσταση ή να επιστρέψετε τα χρήματα! Έφυγα χωρίς διασκέδαση ούτε επιστροφή χρημάτων. Το χειρότερο από την εξυπηρέτηση πελατών που μπορεί να φανταστεί κανείς. Δεν το είχα σκεφτεί αλλά διαβάζοντας την πιο πρόσφατη ανάρτηση, συμφωνώ επίσης ότι η υπηρεσία χαλάει. Πρώτον, τα χαλιά έχουν σκιστεί. Τώρα το φαγητό δεν είναι πλέον διαθέσιμο. Ποιο είναι το επόμενο? Ω ναι, νέο προσωπικό με απαίσια συμπεριφορά. Λοιπόν, είναι δική τους δουλειά και ως εκ τούτου καταλήγω στο συμπέρασμα ότι οι πελάτες θεωρούνται αποκλειστικά ως αγελάδες μετρητών. Αντίθετα, χαίρομαι που δεν με θεωρούν έτσι οι πελάτες μου στις επιχειρηματικές μου συναλλαγές!
F
Freddie

19-Οκτ-2019

Βρώμικο μέρος με ημερομηνία

Μπορείτε να πείτε ότι αυτό το μέρος έχει διορθωθεί εδώ και πολλά χρόνια και είναι πραγματικά παλιό και βρώμικο. Έκανα ένα ντους όταν γύρισα σπίτι για κάθε ενδεχόμενο. Μετάνιωσα που δεν πήρα τις σαγιονάρες μου. Το μέρος φαινόταν πολύ βρώμικο και βρώμικο και ήταν πολύ σκοτεινό. Αυτό το μέρος χρειάζεται εκσπλαχνισμό από το πάτωμα μέχρι την οροφή. Το να ζητάς 15 £ για αυτές τις εγκαταστάσεις είναι ντροπή. Δεν φαίνονται προφυλακτικά και λιπαντικά. Η ίδια η σάουνα ήταν εντάξει παρά τη βρωμιά στο πάτωμα.
X
Xas

11-Οκτ-2019

Κρίμα...

.....κάποτε ήταν καθαρό, καλά οργανωμένο και φιλικό. Τώρα το νέο προσωπικό φαίνεται να πιστεύει ότι το να είναι ντυμένο με σορτς ή σώβρακα δικαιολογεί το ότι ο χώρος είναι ακάθαρτος, κακώς διοικούμενος και αφιλόξενος. Χωρίς προφυλακτικά ή λιπαντικά, βρώμικα δάπεδα, ατμόλουτρο είτε δεν είναι ενεργοποιημένο είτε ζεματίζεται...κρίμα
P
Prana

13-Ιουλ-2019

Έχασε το δρόμο του

Αυτή ήταν μια υπέροχη μικρή σάουνα. Ένιωθε πραγματικά καθαρό και καλά συντηρημένο. Αυτό δεν ισχύει πλέον και αισθάνεται μάλλον βρώμικο και λίγο εξαντλημένο. Δεν διατίθενται καθόλου προφυλακτικά ή λιπαντικά στον τελευταίο όροφο. Δεν υπάρχει χαρτί υγείας στην τουαλέτα. Χρειάζομαι σοβαρά κάποιο TLC.
j
jon

9-Ιουλ-2019

Jon κάτω

Επιστρέψαμε μετά από σύντομο χρονικό διάστημα μακριά, εξακολουθεί να είναι η ίδια καλή αξία και διασκέδαση στους περισσότερους άντρες αρέσει το bb fun, οπότε αν είστε εντάξει, απολαύστε το.
H
Hove

7-Ιουλ-2019

Ακόμα ένα εξαιρετικό μέρος για καυτές συναντήσεις

Υπήρξε μια αλλαγή προσωπικού τον τελευταίο καιρό και κάποια προβλήματα προφανώς. Παρευρέθηκα όμως πριν 2 μέρες και δεν έχω παράπονο. Όλα ήταν καθαρά και λειτουργικά και πολλοί επιτυχημένοι τύποι παρευρέθηκαν στο πάρτι του cumunion. Έμεινα παραπάνω από ικανοποιημένος. Ελπίζω να μπορούν να λύσουν τα προβλήματα προσωπικού/διοίκησης γιατί αυτή είναι ακόμα η αγαπημένη μου σάουνα στο Μπράιτον.
S
Sean

26-Ιουν-2019

Ωμ, αυτό το μέρος είναι σοκαριστικό τώρα

Έρχομαι εδώ από πολύ παλιά όταν ήταν η αρχική Δανία. Γκρούμπυ τότε, αλλά είχε μια γοητεία και μια ιδιορρυθμία γι' αυτό. Μετά η μεγάλη ανακαίνιση όπου ήταν λίγο άψυχο. Εξελίχθηκε σε ένα υπέροχο καθαρό ενδιαφέρον μέρος για να είσαι. Λοιπόν σήμερα πήγα στη φρίκη μου σοκ αυτό το μέρος έχει καταστραφεί εντελώς και παραμεληθεί. Τα πράγματα μετακινήθηκαν Οι τοίχοι άλλαξαν με κακά diy καρφιά να βγαίνουν έξω από τους τοίχους βρώμικα ντους και ένα αποκλεισμένο υδρομασάζ. Αυτό το μέρος έχει μετατραπεί σε φωλιά αρουραίων. Έφυγα μετά από μια γρήγορη ματιά και είπα στον τύπο στο γραφείο ότι ήταν αηδιαστικό και βρώμικο και είπε πού... θα το συνοψίσουμε. Τα πρότυπα είναι τόσο χαμηλά που δεν μπορούν καν να το δουν μόνοι τους. Αποφύγετε αυτό το παλιό στολίδι που θα σπαταλήσετε 14 λιντ και πιθανότατα θα αρρωστήσετε από τα βακτήρια αναπαραγωγής. Λυπήθηκα τόσο πολύ που είδα ένα τόσο υπέροχο παλιό ίδρυμα του Μπράιτον να γίνεται κάπου που δεν θα έστελνα τους άστεγους να πλυθούν..
P
Pooh

17-Apr-2019

Εξαιρετικές εγκαταστάσεις και πολύ φιλικό προσωπικό.

Υπέροχες εγκαταστάσεις και πολύ φιλικό προσωπικό. Το προσωπικό είναι πάντα πολύ εξυπηρετικό και προσφέρει πολύ καλές εγκαταστάσεις. Οι γκέι τύποι εκεί είναι πάντα έτοιμοι να βοηθήσουν φυσικά και περισσότερη βοήθεια αν χρειαστεί... Αλλά σοβαρά είναι ένα πολύ ωραίο μέρος ειδικά αν σας αρέσει και αγαπάτε τη διασκέδαση.
V
Viktor

2-Apr-2019

vix

Αυτό το μέρος θα μπορούσε να είναι καλό αν δεν βρωμούσε πάντα ψάρι και πατατάκια.
B
B

9-Δεκ-2018

Διασκεδαστικό και καθαρό

Πρόσφατα ταξίδεψα στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία επισκεπτόμενοι σάουνες σε όλη τη διαδρομή. Αυτό είχε ένα γερό μπράβο. Τίποτα φανταχτερό, αλλά όλα λειτουργούν, το προσωπικό ήταν υπέροχο, η πελατεία ήταν υπέροχη, τα ντουλάπια ήταν λίγο μικρά. Τα ντους ήταν υπέροχα, το τζακούζι θα μπορούσε να ήταν λίγο πιο ζεστό. Το μόνο πράγμα που έλειπε πραγματικά ήταν κάποιος να καθαρίζει καλύτερα. Υπήρχαν σίγουρα κάποια ακαταστασία που αντιμετώπισα που περίμεναν να καθαριστούν. Συνολικά μια εξαιρετική εμπειρία.
i
ivan

6-Nov-2018

ωραίο μέρος

Το μέρος είναι ωραίο, το προσωπικό είναι φιλικό. Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι ότι οι περισσότεροι προσποιούνται ότι κάνουν bb χωρίς καμία προσοχή στην υγεία.
J
Jake

1-Οκτ-2018

Δωμάτιο Poojuice

Πέρασα υπέροχα και ανεφοδιάσθηκα και γέμισε εντελώς.
P
Peter

20-Aug-2018

Pete slim 58

Υπέροχο μέρος που πηγαίνω τις περισσότερες Τρίτες για γυμνή μέρα - υπέροχο.
B
Baz

26-Ιουλ-2018

Πρώτη φορά εδώ

Μου άρεσε πολύ εδώ, υπήρχε πολλή δράση. Θα ξαναπάω μμμμ.
I
Ian

20-Ιουλ-2018

Mr

Hove Sauna, ένα κομμάτι σκουπιδιών. Μικρό, λεκέ, πολύ παλιούς πελάτες και ακριβό.
j
jon

7-Mar-2018

καλα ΠΑΙΔΙΑ

Πήγα ξανά το Σάββατο πολλά ωραία παιδιά για να συμμετάσχουν στη διασκέδαση. Πήρα bb μερικές φορές, αλλά εντάξει με αυτό.
j
jon

11-Δεκ-2017

Πολλή διασκέδαση

Άλλη μια επίσκεψη και πολλή διασκέδαση με πολλά παιδιά, θα ξαναπάω σύντομα.
j
jon

20-Aug-2017

κάτω μέρος

Πήγα εκεί νωρίς για μια γεμάτη διασκεδαστική μέρα, γνώρισα τόσες πολλές κορυφές που έφυγα με ένα πλατύ χαμόγελο στα χείλη μου. Ένα πραγματικά υπέροχο μέρος για να πάτε για να διασκεδάσετε.
H
H

24-Ιουν-2017

Πολύ ωραία

Κάθε φορά που επισκέπτομαι εκεί πολλές καλά προικισμένες κορυφές. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι τα δωμάτια είναι αρκετά ζεστά και αν έχετε περισσότερα από 2-3 άτομα γίνεται πολύ ζεστό. Να είστε προσεκτικοί άνθρωποι γυμνοί χωρίς άδεια.
j
jon

5-Ιουλ-2017

κάτω μέρος

Αγαπήστε αυτό το μέρος. Ιδιωτικά δωμάτια εντάξει, αλλά πολύ ζεστό, πολύ καλύτερα να αφήσετε την πόρτα ανοιχτή αν θέλετε να παραμείνετε δροσεροί και απασχολημένοι.
j
jon

12-Ιουν-2017

Εξαιρετικό μέρος

Θα προσπαθήσω να έρχομαι εδώ πιο συχνά, καθώς η διασκέδαση που κάνεις σε κάνει να θέλεις περισσότερα, τα παιδιά είναι τόσο φιλικά και πρόθυμα για αυτό.
j
jon

5-Μαΐου-2017

κάτω μέρος

Έπρεπε να επιστρέψω ξανά μετά την τελευταία φορά και πέρασα όλη την ημέρα διασκεδάζοντας wow τι μέρος που χαμογελάω ακόμα. Σκέψου ότι θα ρωτήσω αν περάσουν ένας χρόνος.
j
jon

14-Apr-2017

κάτω μέρος

Αυτό το μέρος είναι υπέροχο και φιλικό και πέρασα την καλύτερη στιγμή της ζωής μου, πολλά ωραία παιδιά που συμμετέχουν στη διασκέδαση. Θα πάει ξανά σύντομα.
E
Ed

20-Ιαν-2017

σκοτεινή μέρα

Το λεβητοστάσιο Sheffield έχει την περιστασιακή σκοτεινή μέρα, ακούγεται καλό. Γιατί να μην κάνετε το ίδιο στον επάνω όροφο στο Hove, σίγουρα θα ήταν δημοφιλές και ελκυστικό. Εκδ
M
Mario

20-Nov-2016

1η φορά εδώ

Και πέρασα μια υπέροχη μέρα, γνώρισα μερικούς νέους φίλους και απόλαυσα ένα γρήγορο γεύμα σε μια καθαρή και ωραία περιοχή. Χάρη στο προσωπικό + Ελπίζω να επιστρέψω σύντομα. Mario (Από Ιταλία)
P
Paul

17-Οκτ-2016

Παύλος

Πολύ καθαρό και φιλικό πολύ ωραίες γυμνές μέρες. Ο Tony είναι πολύ ευγενικός και φιλικός.
M
Martyn

20-Ιουλ-2016

Πρώτη επίσκεψη

Επισκέφτηκε σήμερα για πρώτη φορά. Εύκολο στο παρκάρισμα στο σταθμό Hove, φιλική υποδοχή, συνάντησα αμέσως έναν τύπο που με έδειξε και με έκανε να νιώσω ευπρόσδεκτος. Μερικοί άλλοι τύποι τριγύρω. Χρησιμοποίησα την κούνια, πάντα μου άρεσε και τώρα ξέρετε γιατί!! Πολλή διασκέδαση, καλά σνακ σε λογικές τιμές. Ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν, σίγουρα θα επιστρέψω
S
Sam

3-Δεκ-2015

μεγάλη διασκέδαση, καθαρό και πολύ φιλικό

Φιλικό, καθαρό, υπέροχη ατμόσφαιρα, πολλή διασκέδαση, καλό φαγητό. Όλα λαμπρά. εκτός από τα ντους, τα οποία χρειάζονται αντικατάσταση. Οι ντουζιέρες, παιδιά, αντικαταστήστε τις ντουζιέρες!!! Λαμπρό μέρος. Κατάλαβες λίγο τα ντους;
Z
Zak

5-Ιουλ-2015

Μια απαίσια εμπειρία.

Ο σύντροφός μου και εγώ επισκεφθήκαμε αυτή τη σάουνα καθώς θέλαμε ένα χαλαρωτικό απόγευμα σε ένα υδρομασάζ και φύγαμε μέσα σε 15 λεπτά, καθώς οι εγκαταστάσεις και το τζακούζι ήταν πολύ κάτω από τις προσδοκίες. Τα χαλιά (ναι είπα τα χαλιά) μύριζαν υγρό σκυλί και υπήρχε ένας παλιός ανεμιστήρας πάνω από το hotub που έκανε μια δυνατή γκρίνια που καθιστούσε αδύνατη τη χαλάρωση. Έχοντας δει τις εγκαταστάσεις σε συνδυασμό με τον υψηλό ανεμιστήρα, αποφασίσαμε να φύγουμε και να ζητήσουμε επιστροφή χρημάτων. Αφού εξηγήσαμε τις σκέψεις μας όσο πιο ευγενικά μπορούσαμε στον αρμόδιο για τη ρεσεψιόν, είπε ότι θα έπρεπε να καλέσει το αφεντικό του, κάτι που έκανε δεόντως. Μετά από μια σύντομη συνομιλία μεταξύ του εν λόγω κεφαλιού και του "αφεντικού" μας είπαν ότι θα λάβαμε επιστροφή χρημάτων και δεν υπήρχε τίποτα κακό με τον ανεμιστήρα. Εμείς με τη σειρά μας εξηγήσαμε ότι θα περιμέναμε τα χρήματά μας πίσω και επίσης προσβληθήκαμε πολύ καθώς το να ακούς «το αφεντικό» να ρωτάει τις ηλικίες μας και ότι δεν μπορούσε καν να μπει στον κόπο να μας μιλήσει απευθείας στο τηλέφωνο ήταν απίστευτα κακή επιχειρηματική πρακτική. Αυτή η σάουνα είναι απαίσια για πολλούς λόγους, αλλά η κύρια κριτική μας ήταν ο τρόπος με τον οποίο ο ιδιοκτήτης αντιμετώπισε το παράπονό μας. Τελικά λάβαμε επιστροφή χρημάτων και 28 £ λένε ότι έπρεπε να το είχαμε κάνει χωρίς να χρειαστεί να αγωνιστούμε γι' αυτό, αυτό είναι απλώς καλή επιχειρηματική ηθική. Ο ιστότοπός τους μιλάει ότι φύγαμε ανανεωμένοι, αλλά εμείς φύγαμε απλά νιώθοντας άγχος. Θα πρότεινα επίσης ότι αντί να ξοδέψουν τα προφανώς τόσο απαραίτητα κεφάλαιά τους για μια αλλαγή επωνυμίας, στην πραγματικότητα να ξοδέψουν κάποια χρήματα για να φτιάξουν μια σάουνα που να ταιριάζει με την κριτική τους με ακρίβεια. Πήγαμε στη σάουνα του Μπράιτον μετά από αυτό και η επιπλέον λίβρα που χρέωσαν μας έδωσε τη χαλάρωση που αναζητούσαμε. Τα λεβητοστάσια "Boss" ζήτησαν να μην επιστρέψουμε, κάτι που, αν και πρόκειται να είναι το πιο εύκολο αίτημα για να ανταποκριθούμε ποτέ, ήταν το κεράσι στην τρομερή τούρτα των πελατειακών σχέσεων που βιώσαμε.
r
robert

21-Δεκ-2016

δεν θα έπρεπε να έχει επιστραφεί

προφανώς δεν υπήρχε κανένας εκεί μέσα που να τους άρεσε ή το αντίστροφο
e
ed

15-Οκτ-2015

αυτή η κριτική είναι σκουπίδια

Πραγματικά δεν καταλαβαίνω αυτό το σχόλιο, το λεβητοστάσιο είναι καθαρό, φιλικό και καλά οργανωμένο, είμαι πολύ ικανοποιημένος πελάτης, πάτε εκεί πριν από τις 11 π.μ. 8 £, πραγματική αξία, όπως και τα αναψυκτικά. Δύο ιμάντες, ένα ιδιωτικό, πάρτε την επιλογή σας, ό,τι σας ανάβει. Σίγουρα η καλύτερη και πιο φιλική σάουνα στην περιοχή. ED
e
ed

26-Ιουν-2015

Σαλόνι

Υπέροχη σάουνα, υπέροχο προσωπικό, ειδικά ο Tony! Το μόνο μου παράπονο, η νέα σφεντόνα θα πρέπει να είναι στη μέση του δωματίου, τότε οποιοσδήποτε στη σφεντόνα θα μπορούσε να παρακολουθηθεί και από τις δύο πλευρές. Ουάου, τι συγκίνηση, θα ήθελα επίσης να δω ένα παράθυρο ανάμεσα στο δωμάτιο της σφεντόνας, είναι μια σειρά για να δείτε τι μεγάλες μερίδες βλέπουν να προσφέρονται δίπλα! Εκδ
J
John

24-Φεβ-2015

Φιλική σάουνα

Επισκέφθηκα αυτό το μέρος μερικές φορές και πρόσφατα είχε τόσες πολλές σημαντικές βελτιώσεις στην εμφάνισή του, συμπεριλαμβανομένου του νέου του ονόματος και του ιστότοπού του, φαίνεται υπέροχο και όλη την ώρα η εξυπηρέτηση πελατών ήταν εκπληκτική. Έχω κάνει μασάζ εδώ με τον Steve και τους άλλους μασέρ επίσης, όλα προσφέρουν μια φιλική επαγγελματική εμπειρία χαλάρωσης. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα μια επίσκεψη εδώ, ειδικά τις γυμνές μέρες, είναι πραγματικά απασχολημένοι και διασκεδάζουν! Ω, και αν είστε κάτω των 25 ετών, είναι μόνο πέντε, αυτό φέρνει μερικά χαριτωμένα.
J
John

18-Οκτ-2014

Η καλύτερη σάουνα στη νοτιοανατολική πλευρά ειλικρινά

Απλώς δεν μπορείτε να βρείτε μια πιο φιλική, πιο ζεστή σάουνα πουθενά στη νότια ακτή της Αγγλίας, για να είμαι ειλικρινής. Το καλύτερο προσωπικό τριγύρω. Δεν είμαι σίγουρος ποιος συνάντησε ο άλλος κριτικός, αλλά πηγαίνω πολλές φορές κάθε εβδομάδα και ποτέ δεν υπάρχει πρόβλημα. Οι περισσότερες σάουνες, το προσωπικό δεν σας μιλάει καν. Νέο μενού, με πολύ καλό φαγητό που προσφέρεται επίσης, και περίπου το πιο καθαρό μέρος τριγύρω. Πρόσφατα ανακαινισμένο, με κλιματισμό και πολλή διασκέδαση.
C
Cliff

9-Ιουν-2014

Άνετο και φιλόξενο

Πηγαίνουμε γυμνές μέρες, που γίνονται κάθε Τρίτη, και πάντα βρίσκαμε το μέρος να είναι καθαρό, φιλικό και διασκεδαστικό. Σίγουρα αξίζει ένα ταξίδι!
L
Luke

27-Φεβ-2014

Φοβερό και βρώμικο

Δεν έχω ξαναδεί ένα μέρος με τόσα πολλά νεαρά παιδιά. Κανείς δεν ελέγχει πλέον ηλικίες.
J
John

22-Φεβ-2015

Καθόλου !

Δεν είμαι σίγουρος γιατί έχετε αυτή τη γνώμη για το TBS2. Είναι μια από τις πιο καθαρές σάουνες στο Λονδίνο και τη Νοτιοανατολική πλευρά. Ίσως ήταν απλώς μια κουραστική μέρα και το προσωπικό δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει παντού. Η εμπειρία μου από τις πολλές επισκέψεις που είχα είναι ότι είναι ένα υπέροχο μέρος και πολύ καθαρό.
S
Su

27-Ιαν-2014

Βλοσυρός,

Φιλικό προς το πλήθος, αλλά το προσωπικό πολύ επικριτικό, πολύ περίεργο δεδομένου ότι είναι μια σάουνα στο Μπράιτον.
A
Andrew

22-Φεβ-2015

Δεν συμφωνώ

Διαφωνώ εντελώς. Ο Tony είναι ένα από τα πιο φιλικά μέλη του προσωπικού που έχω γνωρίσει ποτέ, και όλα τα άλλα παιδιά είναι υπέροχα και εδώ. Αν ήταν απασχολημένοι, τότε ίσως ένιωθαν λίγο παγωμένοι, αλλά σίγουρα δεν είναι επικριτικοί.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.