Baliman Healing Spa- ΚΛΕΙΣΤΟ

Baliman Healing Spa- ΚΛΕΙΣΤΟ

Baliman Healing Spa- CLOSED

Εικονίδιο τοποθεσίας

Jalan Nakula 3A, Seminyak, Μπαλί, Indonesia

Αυτός ο χώρος είναι πλέον οριστικά ΚΛΕΙΣΤΟΣ - Ιαν 2022

Ανδρικό σπα μασάζ, που βρίσκεται στην καρδιά του Seminyak. Το Baliman Healing Spa προσφέρει μασάζ υψηλής ποιότητας: Μπαλί, Σιάτσου, Αθλητισμός, 4 χέρια, καθώς και περιποιήσεις σώματος και προσώπου και ρεφλεξολογία ποδιών.

Το σπα διαθέτει πιστοποιημένους, επαγγελματίες και έμπειρους άνδρες θεραπευτές και ιδιωτικά δωμάτια με ντους, ηλιόλουστη βεράντα και δωρεάν Wi-Fi. Μικτοί πελάτες.
Χαρακτηριστικά:
δωρεάν WiFi
Massage
Ηλιόλουστη βεράντα
Τιμή Baliman Healing Spa- ΚΛΕΙΣΤΟ
4
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 63 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2017
Βραβεία κοινού 2017

5 Star Winner

Βραβεία κοινού 2018
Βραβεία κοινού 2018

5 Star Winner

Βραβεία κοινού 2019
Βραβεία κοινού 2019

4 Star Winner

Βραβεία κοινού 2020
Βραβεία κοινού 2020

4 Star Winner

A
Ali

22-Ιαν-2020

Η Puma είναι λαμπρή μασέρ

Έφτασα σε αυτό το άψογο διαμέρισμα για μια συνεδρία 90 λεπτών απόλυτης ευδαιμονίας, Ένας απολύτως εξαιρετικός μασέρ, ένα από τα καλύτερα μασάζ που είχα ποτέ. Σίγουρα θα επιστρέψω.» Ευχαριστώ puma.
C
Cardigan

17-Δεκ-2019

Κορυφαία ποιότητα μασάζ στο Μπαλί

Πηγαίνετε στο Baliman για ανώτερα μασάζ από εκπαιδευμένο προσωπικό. Πληρώνεις λίγο παραπάνω αλλά δεν θα απογοητευτείς ποτέ.
S
Sean

4-Nov-2019

Το Best

Αυτό το μέρος είναι υπέροχο. Έκανα δύο μασάζ σε δύο ημέρες και πρέπει να πω ότι ήταν τα καλύτερα που είχα ποτέ. Και ο Edi και ο Dion ήταν υπέροχοι. Είναι ειλικρινείς και ένιωσα ότι ήθελαν πραγματικά να κάνουν εξαιρετική δουλειά.
S
Somers

20-Οκτ-2019

Αξίζει την τιμή

Ανέλαβε την προσφορά 120 λεπτών το περασμένο Σάββατο. Πρέπει να πούμε ότι η εξυπηρέτηση άξιζε την τιμή! Ο θεραπευτής ήταν αρκετά προσεκτικός στους πόνους και τις ανάγκες μου. Συνιστάται.
O
Odrigu

14-Οκτ-2019

Επαγγελματική και Χαλαρώστε Masaage

Ο μασέρ μου Hendra πρόσφερε ένα υπέροχο και χαλαρωτικό μασάζ σώματος. Επιδέξιος και Επαγγελματίας με ευχάριστο χαμόγελο. Το Hendra είναι καλή επιλογή
S
Sonny

7-Οκτ-2019

Η εμπειρία Baliman Healing Spa

Επιστρέφουμε στο Baliman Healing Spa από ένα διάλειμμα 3-4 ετών. Το σπα δεν απογοήτευσε. Ο μασέρ ήταν φιλικός, επαγγελματίας και ακριβής στη στόχευση των σημείων οξύτητάς μου. Σίγουρα θα συνιστούσα το Baliman στους φίλους μου που επισκέπτονται το Μπαλί.
P
Pom

23-Aug-2019

Πολύ ωραίο σπα

Κατά τη διάρκεια των διακοπών μου, πήγα εκεί 3 φορές. Το προσωπικό είναι χαριτωμένο. όμορφοι και επαγγελματίες μασέρ. Το τραπέζι ήταν καθαρό και φρέσκο. Ιδιωτικά δωμάτια με ντους. Το σπα διαθέτει 2 τοποθεσίες στον ίδιο δρόμο και απέχει 100 μέτρα μεταξύ τους.
R
Relf

9-Aug-2019

Καλύτερο μασάζ ποτέ

Πήγα στο Baliman Healing Spa 2 με τους φίλους μου για να δοκιμάσω το νέο τους Spa. Είχαμε πάει στο Baliman πριν και μας άρεσαν οι θεραπείες εκεί ... ειδικά το θεραπευτικό μασάζ που είναι ωραίο και δυνατό. Όλοι οι θεραπευτές είναι καλά εκπαιδευμένοι και το νέο σπα διαθέτει δωμάτιο για ζευγάρια. Σίγουρα θα επιστρέψουμε πριν επιστρέψουμε σπίτι.
K
Kento

25-Μαΐου-2019

Τέλειος

Έκανε 90 λεπτά θεραπευτικό μασάζ. Η τιμή είναι λογική. Ο θεραπευτής ικανός και επαγγελματίας. Σίγουρα θα επιστρέψει ξανά.
C
Cajes

12-Μαΐου-2019

Επαγγελματισμός

“Καλή τοποθεσία. Κάθε δωμάτιο ήταν προσεγμένο και καθαρό, και ο θεραπευτής μου Alex ήταν πολύ ευγενικός και επαγγελματίας Γνώριζε διαφορετικά στυλ μασάζ - σουηδικά, σιάτσου και λίγο ταϊλανδέζικο. Και όλοι οι θεραπευτές που είδα ήταν πολύ καλοί και φιλικοί».
B
Baliman

10-Apr-2019

Σας ευχαριστούμε

Αγαπητέ Bobby Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας σχόλια. Ναι, οι πελάτες μας συχνά σχολιάζουν το ωραίο ντους με ζεστό νερό. Ελπίζουμε να σας δούμε ξανά σύντομα. Τις καλύτερες ευχές μου
p
patta

16-Mar-2019

Χαλαρωτικό και καλή ικανότητα

Χαλάρωσα εδώ και μπορεί να ξαναπάω.
B
Bobby

19-Δεκ-2018

Μεγάλος

Μόλις τελείωσα 90 λεπτά εδώ. Υπήρχε ένα ντους που μπορούσα να χρησιμοποιήσω πριν και μετά. Το μέρος ήταν καθαρό και άνετο. Το μασάζ ήταν λεπτομερές και επαγγελματικό. Συνιστάται!"
L
Leo

25-Ιαν-2013

Κακίκου

Πήγε εκεί σήμερα μετά την κράτηση για ένα μασάζ. Αλλά όταν έφτασα δεν υπήρχαν μασέρ εκεί. Τέλος πάντων, το μέρος είναι υπέροχο. Έχουν καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να δημιουργήσουν ένα καταφύγιο για τους άνδρες να χαλαρώσουν και να φλερτάρουν σε αυτή την τεράστια και καθαρή σάουνα. Κρίμα που τα παιδιά ήταν ντροπαλά. 20 RM για να μπείτε. Εύκολος εντοπισμός. Θα συνιστούσα εύκολα.
J
James

12-Nov-2018

Άλλαξε κατεύθυνση

Έχω πάει εδώ μερικές φορές πριν και ήταν υπέροχο. Φαίνεται ότι υπάρχουν νέα παιδιά. Το μασάζ είναι πολύ καλό, αλλά ενδιαφέρθηκαν περισσότερο για πρόσθετες υπηρεσίες. Λέγοντας ότι το μασάζ ήταν υπέροχο, αλλά έπρεπε να συνεχίσω να του θυμίζω τα χέρια μακριά. Δεν εντυπωσιάστηκαν με αυτό και ήθελαν πραγματικά επιπλέον πληρωμή.
r
robert

17-Σεπ-2018

Λοιπόν Wowww

Έχουμε πάει στο Baliman Healing Spa για ένα θεραπευτικό μασάζ & μασάζ βαθιών ιστών. Η θεραπεία ήταν φοβερή καθώς ο πόνος στο σώμα μου ανακουφίστηκε και κοιμόμουν καλύτερα τη νύχτα λόγω του άγχους και της κούρασης κατά τις ώρες εργασίας. θα επιστρεψω
B
Bryce

16-Σεπ-2018

Τοσο καλα!

Πολύ επαγγελματικό και πολύ εξειδικευμένο προσωπικό. Το λάτρεψα.
B
Bernd

20-Aug-2018

Εξαιρετικό μασάζ

Πήγε στο Baliman Healing για θεραπεία, το μασάζ πραγματοποιήθηκε από τον Yandi. Ήμουν σε καλά χέρια, πολύ επιδέξιος.
B
Boohan

29-Ιουλ-2018

Συνιστάται

Απόλαυσα την επίσκεψη με τον φίλο μου. Και οι δύο θεραπευτές ήταν επαγγελματίες καθ' όλη τη διάρκεια της συνεδρίας και λογικοί. Συνιστάται.
Z
Zae

7-Ιουλ-2018

Αισθάνομαι καλά

Επισκέφθηκα τον περασμένο μήνα και πήρα το πακέτο προώθησης απολέπισης σώματος και μασάζ. Μου άρεσε το δωμάτιο καθώς ήταν καθαρό με ωραία μουσική. Το σκηνικό του δωματίου ήταν πολύ ωραίο. Ο θεραπευτής ήταν επαγγελματίας και φιλικός. Μου άρεσε πολύ η συνεδρία μου. Θα επιστρέψει ξανά σίγουρα.
R
Rain

5-Ιουλ-2018

Ένας νεαρός άνδρας που κάνει μασάζ για σένα, αυτό είναι.

Ένας σκοτεινός χώρος με 2 ή 3 μικροσκοπικά δωμάτια και 1 τουαλέτα + ντους. Κακό μασάζ από τον τύπο, επώδυνο μέχρι το τέλος. Τίποτα σχετικά με αυτό δεν ήταν ομοφυλόφιλο, σημειώστε ακόμη και το άγγιγμα του μασάζ.
E
Eric

13-Ιουν-2018

Καταπληκτική τεχνική

Επέλεξα το Baliman Healing Massage. Τόσο καταπληκτική τεχνική! Έχει καλά χέρια και πόδια. Θελω να ξαναπαω.
J
Jason

6-Ιουν-2018

Πολύ θετικό μασάζ

Είχα μια πολύ θετική εμπειρία θεραπευτικού μασάζ fusion στο Baliman Healing Spa αυτόν τον μήνα. Μόλις πέρασε την πόρτα του, κάθε μέλος του προσωπικού ήταν προσανατολισμένο στον πελάτη. Ο θεραπευτής ήταν προσεκτικός στη λεπτομέρεια, φρόντισε αρκετά για να μου εξηγήσει τα πράγματα και φρόντισε να νιώθω άνετα καθ' όλη τη διάρκεια του μασάζ μου. Εκτιμώ πολύ την εμπειρία μου εκεί και σίγουρα θα επιστρέψω.
P
Pierl

14-Μαΐου-2018

Πραγματική Θεραπεία και επαγγελματική

Στις 10 Μαΐου 2018 τρεις από εμάς πήγαμε εδώ για ένα θεραπευτικό μασάζ. Η θεραπεία ήταν φοβερή, ο πόνος στο σώμα μου ανακουφίστηκε και κοιμήθηκα καλύτερα τη νύχτα. Είναι πολύ επαγγελματίες. Συνιστώ!
W
W

26-Apr-2018

Ο καλύτερος θεραπευτής

Είμαι φανατικός του μασάζ. Κάνω μασάζ εδώ και χρόνια. Το βαθύ μασάζ ιστών του Alex ήταν το καλύτερο που είχα ποτέ. Ήταν σκέτη τελειότητα. Τέντωσε και δούλεψε τις προβληματικές περιοχές μου και έδωσε τέλεια πίεση όλη την ώρα. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα και θα το επισκεφτώ ξανά αν βρεθώ στα κλειδιά. Με αυτό χωρίς πόνο στην πλάτη μου.
T
Teo

13-Apr-2018

Συνιστάται

Πολύ καλό μέρος για μασάζ. Το προσωπικό είναι πολύ ευγενικό και το μασάζ είναι πολύ καλό. Το μέρος είναι καθαρό. Πρέπει να κάνετε μετά από μια κουραστική μέρα, ή ακόμα και κατά τη διάρκεια μιας καλής μέρας.
t
talreja

14-Mar-2018

Ήσυχο και άνετο

Απόλαυσα τη θεραπεία μέχρι να κοιμηθείς. Η ατμόσφαιρα και το μασάζ δημιούργησαν μια αρμονία στο μυαλό, το σώμα και την ψυχή μου! Ο επαγγελματίας και φιλικός θεραπευτής έχει προσφέρει μια θερμή υπηρεσία καλωσορίσματος στα καλύτερά της. Σας ευχαριστούμε τη Lexa και την ομάδα για τη φιλοξενία σας, σίγουρα θα το συστήσω.
a
allouzi

22-Φεβ-2018

Μοναδικό Techniq και πολύ επαγγελματικό

Μασάζ βαθιού ιστού Η εμπειρία είναι εξαιρετική. Το μασάζ είναι πολύ καλό και εξαιρετικό. Δοκιμάζω τον Robi όπως τον βλέπω πάντα στις κριτικές. έχει διαφορετικές τεχνικές στο μασάζ και στο σκάσιμο των οστών. Τον λατρεύω το στυλ του μασάζ. Η συνολική εμπειρία είναι μεγάλη. Ενθουσιασμένος για την επιστροφή.
M
Mack

15-Φεβ-2018

Το διαφημιστικό μασάζ ήταν πολύ καλό

Αυτό είναι ένα πολύ καλό και άνετο μασάζ. Σας αφήνει να αισθάνεστε εξαιρετικά χαλαροί μετά το μασάζ. Θα επιστρεψω!
j
jerry

25-Ιαν-2018

Έξοχα

Είχαμε τα πιο υπέροχα μασάζ εδώ. Οι κόρες μου είχαν το μασάζ στο Μπαλί και εγώ έκανα το μασάζ τεσσάρων χεριών που ήταν εκπληκτικό. Ήδη επέστρεψα και τα μασάζ ήταν εξίσου καλά με την πρώτη φορά.
A
Andrew

9-Ιαν-2018

Πραγματικό μέρος μασάζ

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα μέρη μασάζ στο Μπαλί που προσφέρουν πραγματικό μασάζ, έχουν μοναδική τεχνική μασάζ που συνδυάζει λίγες τεχνικές μασάζ, πραγματικό μασάζ και καμία επιπλέον δράση.
s
syah

3-Ιαν-2018

Χαλαρώστε και ανανεώστε

Έχω πάει στο Healing Spa αρκετές φορές στο Alexandra, το River Valley και το Tangling. Και δεν έχω απογοητευτεί ποτέ. Να νιώθετε πάντα χαλαροί και ανανεωμένοι μετά από κάθε συνεδρία.
A
Adam

12-Δεκ-2017

Επαγγελματική και φιλική

Αυτό είναι ένα υπέροχο σπα, ο Alex είναι πραγματικά φιλόξενος και φιλικός και το βαθύ μασάζ ιστών μου ήταν εκπληκτικό. Έκλεισα το ραντεβού όταν ένιωθα πόνο στο κάτω μέρος της πλάτης και στον ώμο. Ο πόνος έχει φύγει και αισθάνεστε πραγματικά χαλαροί.
A
Astor

1-Δεκ-2017

Επαγγελματίας μασέρ

Ήμουν εκεί 3 φορές κατά τη διάρκεια του 4ήμερου ταξιδιού μου στο Μπαλί. Σίγουρα, είναι το κορυφαίο μέρος για μασάζ στην πόλη! Όχι μόνο το περιβάλλον αλλά η ποιότητα των θεραπευτών!
B
Baliman

23-Nov-2017

Σας ευχαριστούμε

Σας ευχαριστούμε πολύ για την ευγενική κριτική σας. Η Baliman συνειδητοποιεί τη σημασία της ενδυνάμωσης της πλάτης για βέλτιστη υγεία και η 60λεπτη θεραπεία μας Healing εστιάζει σε αυτόν τον τομέα. Ίσως την επόμενη φορά να δοκιμάσετε τη θεραπεία 75 ή 90 λεπτών που θα περιλαμβάνει και άλλους τομείς... Τις καλύτερες ευχές,
B
Baliman

22-Nov-2017

Σας ευχαριστούμε

Σας ευχαριστούμε πολύ για την ευγενική κριτική σας. Η Baliman συνειδητοποιεί τη σημασία της ενδυνάμωσης της πλάτης για βέλτιστη υγεία και η 60λεπτη θεραπεία μας Healing εστιάζει σε αυτόν τον τομέα. Ίσως την επόμενη φορά δοκιμάστε τη θεραπεία 75 ή 90 λεπτών που θα περιλαμβάνει και άλλες περιοχές. Τις καλύτερες ευχές, Baliman Healing Spa
I
Illu

15-Nov-2017

εξαιρετικό μασάζ

Ήταν εκεί αυτή την εβδομάδα. Το μασάζ ήταν σκληρό, επικεντρώθηκε μόνο στην πλάτη. Αλλά ήταν πολύ επαγγελματικό και πολύ καλά. Θα συνιστούσα.
M
Mac

21-Aug-2013

Πολύ Νέα Υόρκη - όταν πρόκειται για τιμές κοκτέιλ

Υπερτιμημένο για μια απρόσμενη εμπειρία γκέι κλαμπ. Το Frangipani γνωρίζει ότι είναι το μόνο παιχνίδι στην Κουάλα Λουμπούρ όσον αφορά τα πολυτελή γκέι μπαρ, οπότε περιμένετε να σας χρεώσουν ένα χέρι και ένα πόδι - 30 ringgit χρέωση για το κάλυμμα την Παρασκευή το βράδυ θα σας δώσει ένα μπουκάλι Carlsberg, αν η μπύρα είναι το ποτό της επιλογής σας. Αναμένετε να πληρώσετε 40 ringgit ή περισσότερο για κάθε κοκτέιλ. Το προσωπικό είναι λίγο από τη βρώμικη πλευρά και θα σας ενοχλήσει να παραγγείλετε περισσότερα ποτά. Η μουσική είναι χαλαρή και όχι για χορό όλη τη νύχτα. Το Crowd είναι ο συνηθισμένος συνδυασμός φιλικών τύπων μαζί με το μάτσο S&M (stand-and-model).
M
Mac

21-Aug-2013

Ωραία σάουνα με μέσους τύπους

Υπάρχουν πολλά να αρέσουν στη Mandi Manda. Είναι γενικά καθαρό με πολλούς χώρους παιχνιδιού σε τρεις ορόφους, όπως ξηρή σάουνα, χαμάμ, σκοτεινό λαβύρινθο και ιδιωτικές καμπίνες. Υπάρχει ένα αρκετά καλά εξοπλισμένο γυμναστήριο με μηχανήματα και ελεύθερα βάρη που είναι χιλιόμετρα καλύτερο από το "γυμναστήριο" στο Day Thermos. Υπάρχει ένα καφέ με ένα λιτό μενού για σνακ. Απασχολούν φιλικά τρανσέξουαλ και τραβεστί. Βρίσκεται σε μια αρκετά ήσυχη γειτονιά που ο οδηγός του ταξί δεν μπορούσε να εντοπίσει, οπότε φέρτε το smartphone σας για κάθε ενδεχόμενο. Πήγα στο Mandi Manda το βράδυ της Παρασκευής 16 Αυγούστου. Υπήρχε ένας συνδυασμός ίσως 20 ανδρών κάθε ηλικίας, εθνικότητας και σωματότυπου, με πλειοψηφία Κινέζους. Μέσο πλήθος εκτός από έναν πολύ ζεστό Ασιάτη άντρα στο γυμναστήριο που γυμνάζεται με κόκκινο Speedos - χλωμό, όμορφος, αδύνατος μυώδης με νόστιμο εξόγκωμα, κοιλιακούς, κώλο και πόδια. Φαινόταν ότι τον ενδιέφερε περισσότερο να ασκηθεί στο γυμναστήριο και να διασκεδάσει τους παρατηρητές παρά να διασκεδάσει με οποιονδήποτε άλλον. Υπάρχουν πολλά να αρέσουν στο Mandi Manda και ίσως είναι το καλύτερο στο KL, αλλά κρατήστε τις προσδοκίες σας χαμηλές.
B
Baliman

15-Nov-2017

Ευχαριστούμε

Σας ευχαριστούμε, για την κριτική σας. Ο Baliman λυπάται τόσο πολύ που ήσουν δυσαρεστημένος με τη θεραπεία σου. Ο θεραπευτής σας ήταν νέος ελεύθερος επαγγελματίας και τώρα θα του προσφέρουμε επιπλέον εκπαίδευση. Θα φροντίζουμε να του κόβονται πάντα τα νύχια. Τις καλύτερες ευχές, Baliman
k
keel

14-Nov-2017

είναι πολύ κακή εμπειρία εδώ

Έκανα κράτηση για βαθύ μασάζ 2 ωρών! Αλλά ο μασέρ μου έκανε μασάζ στο πόδι περίπου 1 ώρα, ακόμα τώρα το πόδι μου πονάει πολύ! Και πίσω μισή ώρα, μην κάνετε ποτέ μασάζ στο μπροστινό σώμα μου! Και ο μασάζ έχει μακριά νύχια! Πάρα πολύ απογοήτευση!
M
Mac

22-Aug-2013

Ενα απο τα καλύτερα

Το καλύτερο στην Ασία; Η Babylon στην Μπανγκόκ, η Hokuokan στην Οσάκα και η 24 Kaikan στο Τόκιο μπορεί να έχουν καλύτερες αξιώσεις για αυτόν τον τίτλο, αλλά η Aniki δεν θα απογοητεύσει. Καθαρές και καλά εξοπλισμένες εγκαταστάσεις με ενεργό σκοτεινό θάλαμο και πολλές ιδιωτικές καμπίνες, μπορείτε πιθανώς να περάσετε μερικές μέρες εδώ χωρίς να χρειαστεί να βγείτε! Αν σας αρέσουν οι ταιριαστοί νεαροί Ασιάτες, θα τους βρείτε εδώ.
s
shear

13-Nov-2017

Πολύ ωραία

Οι φίλοι μου και εγώ κάναμε το μασάζ με ζεστές πέτρες κατά τη διάρκεια της πρώτης μας επίσκεψης και το scrub σώματος και προσώπου την επόμενη μέρα. Καλη εξυπηρετηση . Μικρός χώρος αλλά πλήρεις εγκαταστάσεις και θα εκπλαγείτε ευχάριστα. Όλα ωραία και άνετα.
i
izuka

31-Οκτ-2017

Τέλεια ικανότητα

Το θεραπευτικό σπα Baliman ήταν εκπληκτικό! Ήταν ένα από τα καλύτερα μασάζ που είχα ποτέ με το σωστό συνδυασμό πίεσης και χαλάρωσης. Το λάδι που χρησιμοποιούσαν ήταν τόσο ωραίο και ωραίο, τα δωμάτια ήταν καθαρά και όμορφα διαμορφωμένα με ωραία χαλαρωτική μουσική που έπαιζε στο παρασκήνιο για να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε, το προσωπικό ήταν πολύ ευγενικό και πολύ επαγγελματικό και ήταν σε μια υπέροχη περιοχή εγκατάλειψης. Ήταν μια υπέροχη εμπειρία και θα επιστρέψω προκλητικά. Συνιστάται ανεπιφύλακτα!
T
Thomas

18-Οκτ-2017

ΑΡΙΣΤΗ

Έχω πάει σε αυτό το μέρος αρκετές φορές και η ποιότητα είναι μία από τις καλύτερες στο Μπαλί. Συνιστώ ανεπιφύλακτα το Healing Massage εδώ.
b
ben

8-Οκτ-2017

Τέλεια χαλάρωση και περιποίηση!

Πήγε για πρώτη φορά αυτό το Σαββατοκύριακο και τι απόλαυση ήταν! Το προσωπικό είναι εξαιρετικά φιλικό, όλα είναι πεντακάθαρα και ήρεμα. Ο μασέρ που μου έκανε το μασάζ και το scrub ήταν καταπληκτικό! Ένιωσα εντελώς καινούργια και χαλαρή. Σίγουρα θα επιστρέψουμε!
R
Richi

2-Οκτ-2017

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ

Μετά από κουραστικές διακοπές στο Μπαλί, βρήκαμε το Healing Spa, ένα μέρος όπου μπορείτε να χαλαρώσετε και να περιποιηθείτε τον εαυτό σας. Το προσωπικό είναι καλό και πολύ φιλικό, έχουν εκπληκτικά μασάζ και απολέπιση σώματος και άλλες υπηρεσίες για να διαλέξετε.. Χαίρομαι που εγώ και οι φίλοι μου επισκεφθήκαμε αυτό το μέρος... η τιμή που θα πληρώσετε αξίζει τον κόπο..:)
a
adalon

27-Σεπ-2017

Συνεπές εξαιρετικό μασάζ

Συχνάζω σε αίθουσες μασάζ και βρίσκω τα μασάζ στο Baliman Healing Spa σταθερά εξαιρετικά στα διάφορα καταστήματα! Είναι εύκολο να πάρετε μια υποδοχή ραντεβού και οι ρεσεψιονίστ είναι πάντα φιλικοί. Επίσης, το Azhar είναι απλά εξαιρετικό! Ήταν δυνατός και τακτοποίησε όλους τους κόμπους μου στο σωστό μέρος. Δεν μετανιώνετε που αγοράσατε ένα πακέτο με θεραπευτικό μασάζ.
C
Chua

23-Σεπ-2017

SUPERB

Σύσταση φίλου ότι αυτό το σπα προσφέρει καλό μασάζ. Δοκιμάστε το πακέτο τους με θεραπευτικό μασάζ και απολέπιση. Απολαύστε πραγματικά όλη τη θεραπεία εκεί. Και ο θεραπευτής μου "Alexa" είναι επίσης πολύ φιλικός. ΥΠΕΡΟΧΟΣ!!!
B
Baliman

12-Σεπ-2017

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Σας ευχαριστούμε πολύ για την ευγενική κριτική σας. Χαιρόμαστε πολύ που ακούμε ότι επωφελήσατε από τη θεραπεία μας. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε μια μοναδική υπηρεσία εδώ στο Μπαλί με το θεραπευτικό μασάζ Baliman. Ελπίζουμε να σας δούμε ξανά σύντομα. Τις καλύτερες ευχές από όλους μας στο Baliman Healing Spa.
B
Baliman

24-Aug-2017

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

Σας ευχαριστώ πολύ για το υπέροχο feedback. Στόχος μας είναι να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες των πελατών μας, γι' αυτό χαίρομαι που απολαύσατε το χρόνο σας μαζί μας στο σπα. Ανυπομονούμε για την επίσκεψή σας ξανά
D
David

15-Aug-2017

Ωραία τοποθεσία ...

Μόλις συνάντησα το Baliman Healing Spa ενώ περπατούσα από το ξενοδοχείο μου. Ήμουν τόσο έκπληκτος που βρήκα ένα τόσο ωραίο σπα με πολύ φιλικό προσωπικό με τόσο υπέροχη ικανότητα. Έκανα το ειδικό θεραπευτικό μασάζ τους που έχει τον θεραπευτή να περπατά στην πλάτη σας. Θα επιστρέψω σίγουρα.
B
Baliman

14-Aug-2017

Σας ευχαριστούμε

Σας ευχαριστούμε για την ωραία κριτική σας. Χαιρόμαστε που ακούμε ότι η πλάτη σας είναι καλύτερη. Το Baliman Healing Massage μας είναι πολύ θεραπευτικό. Ανυπομονούμε να σας ξαναδούμε σύντομα ... ίσως για μια από τις άλλες θεραπείες μας. Τις καλύτερες ευχές μου,
W
William

13-Aug-2017

Το Healing Spa υπερβαίνει τις προσδοκίες

Η πρώτη μου επίσκεψη σε ένα σπα στο Μπαλί, ήμουν δύσπιστος στην αρχή γιατί πολλές υπηρεσίες εδώ. Το θεραπευτικό σπα ήταν πολύ καλό. Το προσωπικό είναι καλά εκπαιδευμένο και έκανε μια καλή σύσταση. Είχα πόνους στην πλάτη και μυϊκούς πόνους και όλα αυτά εξαφανίστηκαν μετά τη θεραπεία. Εάν βρίσκεστε στο Μπαλί. Δοκιμάστε αυτό το μέρος. Συνιστάται ανεπιφύλακτα.
M
Mark

27-Οκτ-2013

υπέροχο και ελπίζουμε ότι μπορούν να διατηρήσουν την ποιότητα

Στην αρχή νόμιζα ότι θα ήταν βαρετό και άδειο, αλλά όταν πήγα εκεί ήταν το άλλο. Ήταν κρουαζιερό, ζωντανό, με πολλά όμορφα παιδιά και τουρίστες, πολύ καθαρό με επαγγελματικό προσωπικό υπεύθυνο για τις περιγραφές των θέσεων εργασίας τους. Η σάουνα, το χαμάμ, το υδρομασάζ, το ντους, η τουαλέτα, το γυμναστήριο, ο σκοτεινός θάλαμος, οι καμπίνες είναι καλές, καθαρές, ένα εξαιρετικό μέρος για χαλάρωση και κρουαζιέρα. Καλό θα ήταν να βάζουν χαρτί υγείας σε κάθε καμπίνα λεκάνης τουαλέτας. Το κακό είναι ότι δεν υπάρχει δίκτυο κάλυψης για κινητά τηλέφωνα. Ακόμη και ο αριθμός τηλεφώνου τους μπορεί να επιτευχθεί σπάνια. Ελπίζω πραγματικά ότι η διοίκηση μπορεί να διατηρεί τις υπηρεσίες της (καθαριότητα, ασφάλεια, φιλοξενία κλπ) συνεχώς. Συνέχισε την καλή δουλειά.
J
Jay

10-Aug-2017

Το πρώτο μου τρίψιμο

Πήγα εκεί για ένα τρίψιμο. Στην αρχή έπρεπε να περιμένω γιατί προφανώς ήταν λίγο προσωπικό. Λίγη ώρα αφότου ο τύπος στη ρεσεψιόν είπε ότι θα το έκανε (σκέφτηκα από μέσα μου εδώ πηγαίνει ένα άλλο άστοχο, σκισμένο, αφού το κάνει ο ρεσεψιονίστ). Αποδείχθηκε ότι ήταν καλός. Ήταν πραγματικά τα πάντα. Μια πολύ μικρή εγκατάσταση, αλλά άξιζε τον κόπο. Ευχαριστώ που με βοηθήσατε να πάω αυτό το ποδήλατο ταξί στη σάουνα Elegantz.. χαχα.. Θα σας ενημερώσω ότι το ποδήλατο τελείωσε τα καύσιμα στη μέση και χρειάστηκε να καλέσει έναν άλλον αρπαχτή για να με πάρει..χαχαχα BALI FUN!
L
LIM

9-Aug-2017

ΔΙΑΚΟΠΗ

Ήταν πολύ έκπληξη στο επίπεδο εξυπηρέτησης στο σπα. Σερβίρεται ποτό καλωσορίσματος, το μασάζ ήταν καλό και πάνω απ 'όλα, η φιλική εξυπηρέτηση. Καλή τοποθεσία. Από όπου ήρθα, είναι κυρίως μια μονότονη υπηρεσία.
J
Jasper

1-Nov-2013

καθόλου τρόπο και αγενής Kakiku γέρος ρεσεψιονίστ

Ο φίλος μου και εγώ πήγαμε εκεί. Ο άνδρας στη ρεσεψιόν μας μίλησε πολύ αγενώς όταν κάναμε μερικές μικρές ερωτήσεις. Αυτό μας κάνει να θυμώσουμε και ο φίλος μου τον επέπληξε με θάρρος για τον μη μανιερισμό του! Εδώ είναι τα δύο σεντς και η ειλικρινής μου γνώμη. δεν θα θέλετε να πάτε εκεί διαφορετικά θα θυμώσετε πολύ και θα δυσαρεστηθείτε.
A
A

3-Aug-2017

Εξαιρετικό μασάζ

Ήμουν στο Μπαλί, είχα μια αγχωτική μέρα και πολύ κουρασμένος, οπότε πήγα για ένα μασάζ εδώ. Το μασάζ είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ, πολύ επαγγελματικό. Μου έφτιαξε την πλάτη και ήταν πραγματικά άνετα. Το δωμάτιο σπα είναι καθαρό και άνετο με απαλή μουσική. Σε χαλαρώνει απόλυτα
J
Josh

3-Nov-2013

Το καλύτερο στο Μπαλί

Δοκίμασα όλα τα μέρη για γκέι μασάζ στο Μπαλί στις πρόσφατες διακοπές μου και το Banana Spa ήταν το καλύτερο. Είχε το πιο φιλικό προσωπικό, 12 ή περισσότερους θεραπευτές για να διαλέξετε και είχε τουλάχιστον 8 δωμάτια διαφορετικού στυλ. Επίσης οι τιμές μασάζ είναι πολύ χαμηλότερες από τον ανταγωνισμό. Δοκιμάστε μία φορά και γρήγορα θα γίνετε φίλος αυτού του υπέροχου μέρους για πάντα.
B
Baliman

21-Ιουλ-2017

Σας ευχαριστούμε

Σε ευχαριστώ Romy για τα καλά σου λόγια. Είχαμε μια υπέροχη ανταπόκριση από τους πελάτες από τότε που άνοιξε πρόσφατα το Baliman Healing Spa. Ανυπομονούμε να σας δούμε ξανά σύντομα...
B
Baliman

15-Ιουλ-2017

Σας ευχαριστούμε

Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατατοπιστική κριτική σας. Εκτιμούμε πραγματικά τα σχόλιά σας κατά τη διάρκεια της περιόδου λειτουργίας μας. Στο φυλλάδιο μας που περιγράφει τις διάφορες θεραπείες μας, για το μπαλινέζικο θεραπευτικό μασάζ έχουμε μια φωτογραφία του θεραπευτή μας να περπατά στην πλάτη του πελάτη μας. Λυπάμαι πολύ αν αυτό σας ξάφνιασε. Είναι μια ειδική τεχνική που έχουμε προσαρμόσει από το ιαπωνικό μασάζ Shiatsu. Ίσως την επόμενη φορά θα μπορούσατε να δοκιμάσετε το Baliman Massage που είναι μια πιο ήπια θεραπεία. Έχουμε ενημερώσει όλους τους θεραπευτές μας να φροντίζουν να είναι πάντα κομμένα τα νύχια τους. Ευχαριστώ και πάλι για τα χρήσιμα σχόλια σας… τις καλύτερες ευχές από τον Baliman. Λάβετε υπόψη ότι εξακολουθούμε να προσφέρουμε τις προσφορές μας για μαλακό άνοιγμα.
H
Henry

11-Ιουλ-2017

Απογοητευτικός

Ήμουν στο Baliman healing spa. 9.00 το πρωί του Σαββάτου. 8 Ιουλίου 2017 Η λήψη του μπαλινέζικου θεραπευτικού μασάζ και ο θεραπευτής ήταν φρικτό. Χωρίς να μου το πει ή να με ενημερώσει. Ξαφνικά πιέζοντας την πλάτη μου με το κρύο του πόδι . Και αυτά που με εκνευρίζουν περισσότερο. Με σπρώχνει την πλάτη με τον αντίχειρά του και τα μυτερά νύχια του προκαλούν σημάδι στην πλάτη μου.
n
novandy

13-Nov-2013

mground σάουνα Τζακάρτα

Ένα εξαιρετικό μέρος για να χαλαρώσετε, ειδικά οι εξωτερικές εγκαταστάσεις. Φιλικό προσωπικό.
R
Romy

3-Ιουλ-2017

Εξαιρετική εμπειρία

Το καλύτερα κρυμμένο μυστικό του Μπαλί είναι το Baliman Healing Spa. Μια εξαιρετική εμπειρία. Όμορφη ατμόσφαιρα. Πολύ επαγγελματίες και οι θεραπευτές είναι κορυφαίας κατηγορίας. Συνιστάται ανεπιφύλακτα.
M
Michael

16-Nov-2013

Το καλύτερο της Σαϊγκόν

Επισκέφτηκα την πρώην τοποθεσία αρκετές φορές και ήμουν πάντα ευχαριστημένος από τον χώρο και την εξυπηρέτηση, οπότε όταν άκουσα ότι μετακόμισαν στην τελευταία μου επίσκεψη, ήλπιζα ότι είχε αλλάξει προς το καλύτερο. Εχει. Ο χώρος είναι καθαρός και νέος και το προσωπικό είναι τόσο γλυκό και εξυπηρετικό όσο ποτέ. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση στο HCMC, πρέπει πραγματικά να ελέγξετε αυτό το μέρος.
B
Baliman

2-Ιουλ-2017

Σας ευχαριστούμε

Ευχαριστούμε πολύ για την ωραία κριτική σας. Ναι, οι θεραπείες μας είναι πολύ ιδιαίτερες και μοναδικές για το Baliman. Είχαμε τα τραπέζια μασάζ ειδικά κατασκευασμένα για την άνεση των πελατών μας. Είμαστε τόσο χαρούμενοι που παρατηρήσατε πόσο άνετα είναι. Ανυπομονούμε να σας ξαναδούμε
B
Baliman

11-Ιουν-2017

Σας ευχαριστούμε

Ευχαριστούμε Μάρτιν για την ευγενική σου κριτική. Ναι, τα μασάζ του Rofik & Ryan είναι πολύ ξεχωριστά και μοναδικά για το Baliman Healing Spa ... σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο μασάζ που θα δοκιμάσετε στο Μπαλί. Χαίρομαι που μπορέσατε να επωφεληθείτε από την ειδική μας έκπτωση για μαλακό άνοιγμα. Ελπίζουμε να σας δούμε και τους δύο ξανά σύντομα...
M
Martin

31-Μαΐου-2017

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ

Ο φίλος μου και εγώ μόλις κάναμε ένα μασάζ στο Baliman Healing Spa. Μόλις άνοιξε σήμερα και το σπα είναι εξαιρετικά καθαρό με υπέροχο ζεστό ντους και φιλικό προσωπικό. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τους επαγγελματίες μασέρ Rofik & Ryan. Σας ευχαριστούμε για το ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ μασάζ. Οι τεχνικές που χρησιμοποίησαν ο Rofik και ο Ryan ήταν τόσο μοναδικές ... μέχρι την επόμενη φορά.
G
Gary

23-Nov-2013

Μια φανταστική στιγμή στην κρουαζιέρα

Το Cruise Club είναι εύκολα η καλύτερη σάουνα της Σιγκαπούρης με το καλύτερο πλήθος τόσο σε ποσότητα όσο και σε ποιότητα. Μεγάλο, καθαρό κλαμπ με πολλές εγκαταστάσεις και πολλές ενδιαφέρουσες θεματικές βραδιές για να συνεχίσει κανείς. Ήταν γεμάτο με καυτά ντόπια αγόρια όταν ήμουν εκεί. Εάν είστε νέοι στην πόλη με περιορισμένο χρόνο, αυτή είναι μια στάση που δεν πρέπει να χάσετε.
I
Indra

28-Μαΐου-2017

Φοβερό και μοναδικό

Σύσταση φίλου ότι αυτό το σπα παρέχει την καλύτερη τεχνική μασάζ. Δοκιμάστε την ειδική θεραπεία Baliman Healing Massage 90 λεπτών. Πραγματικά φοβερό και μοναδικό. Ο θεραπευτής μου είναι ο Ράιαν. Θα συνιστούσα αυτό το σπα για όποιον χρειάζεται ένα πραγματικό θεραπευτικό μασάζ.
B
Brett

24-Nov-2013

Δεν συνιστάται

Δεν συνιστώ αυτό το μέρος αν ψάχνετε για ένα πραγματικό μασάζ. Το ίδιο το μασάζ κράτησε μόνο 20 λεπτά και τα υπόλοιπα 10 λεπτά ήταν ξέρετε τι. Ο μασέρ ζήτησε φιλοδώρημα 200,000 ρουπίων. Συνολικά ξόδεψα 450,000 για ένα μασάζ 20 λεπτών. Μακάρι να επέλεξα το μασάζ του ξενοδοχείου που είναι μόνο 100,000 ρουπίες για μια ολόκληρη ώρα ενός πραγματικού χαλαρωτικού μασάζ. Η πετσέτα μυρίζει.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.