Capsule Inn Osaka

44931-Star Hotel in 9-5 Doyama-cho, Kita, Osaka, Ιαπωνία

Γιατί Travel Gay αγαπάει αυτό το ξενοδοχείο;

Τιμή Capsule Inn Οζάκα
Υπέροχες εγκαταστάσεις. Βολική τοποθεσία.

Περιγραφή ξενοδοχείου

Εάν ταξιδεύετε μόνοι σας και έχετε περιορισμένο προϋπολογισμό, αυτό το ξενοδοχείο σε στυλ κάψουλας μόνο για άνδρες θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική επιλογή και μια ενδιαφέρουσα εμπειρία.

Οι συμπαγείς θέσεις ύπνου τοποθετούνται δίπλα-δίπλα σε ένα κλιματιζόμενο δωμάτιο. Διατίθενται επίσης κοιτώνες για 1-3 άτομα, με κοινόχρηστο μπάνιο. Δωρεάν WiFi στους κοινόχρηστους χώρους. Διατίθενται εγκαταστάσεις σάουνας, πλυντήριο, υπηρεσίες μασάζ. Το πρωινό σερβίρεται με επιπλέον χρέωση.

Βρίσκεται ακριβώς στο Doyama 'gaybourhood' και σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το σταθμό του μετρό Umeda. Λάβετε υπόψη ότι η κάψουλα μπορεί να χωρέσει μόνο ένα άτομο, επομένως δεν υπάρχει χώρος για επισκέπτες.

Υπηρεσίες και Εγκαταστάσεις

Δωρεάν Wi-Fi

Εστιατόρια

Σάουνα

Ιαματική πηγή

Επιλέξτε τα δωμάτιά σας στο Capsule Inn Οζάκα

Δωμάτια και επισκέπτες
1 Δωμάτια 2 Ενήλικες
Τροποποίηση Ημερομηνιών
M
Marc

6-Δεκ-2018

Μην μείνετε εδώ. Ξεπερασμένο και αγενές.

Ενοχλημένος που αυτό αναφέρεται ακόμη και εδώ. Απαίσιο ξενοδοχείο με κάψουλες με πολύ ξεπερασμένες, βρώμικες εγκαταστάσεις. Έχω μείνει σε πολλά μοντέρνα και καθαρά ξενοδοχεία με κάψουλες στην Ιαπωνία, αλλά αυτό δεν έμοιαζε με τα υπόλοιπα. Επίσης, η εγκατάσταση (δεν θα την έλεγε ξενοδοχείο) σας κάνει να κάνετε check out και επανέλεγχο κάθε μέρα. Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε την κάψουλα κατά τη διάρκεια αυτών των ωρών, και πάνω από όλα αυτά, σας επιβάλλουν πρόστιμο για καθυστερημένο check out (ακόμα και αν η κράτησή σας είναι για περισσότερες από μία ημέρες)! Απόλυτα παράλογο. Το προσωπικό επίσης πολύ αγενές και αντιεπαγγελματικό. Έφυγα νωρίς και πήγα αλλού.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.