Club One Seven Gay Men Hotel Chiang Mai

3-Star Hotel in 385 2 Charoen Prathet Road, Τσιάνγκ Μάι, Ταϊλάνδη

Γιατί Travel Gay αγαπάει αυτό το ξενοδοχείο;

Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2017
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2017

Η Κορυφαία 25

Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018

Η Κορυφαία 25

Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2019
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2019

Η Κορυφαία 25

Τιμή Club One Seven Gay Men Hotel Chiang Mai
Γκέι σάουνα στο χώρο του ξενοδοχείου, με εξαιρετική πισίνα και γυμναστήριο. Δημοφιλής επιλογή.

Περιγραφή ξενοδοχείου

Το αποκλειστικά γκέι Club One Seven στεγάζεται σε μια παραδοσιακή κατοικία ταϊλανδέζικου στιλ με θέα στον ποταμό Ping, περίπου 15 λεπτά οδικώς από το κέντρο της πόλης.

Τα δωμάτια διαθέτουν ιδιωτικό μπάνιο και μη καπνιστές, το καθένα με τηλεόραση επίπεδης οθόνης, δωρεάν Wi-Fi, μίνι μπαρ και ιδιωτικό αίθριο με εξαιρετική θέα στο ποτάμι. Υπάρχει ένα καφέ μπαρ και 24ωρη ρεσεψιόν. Το Club One Seven προσφέρει επίσης πλήρως εξοπλισμένη μοντέρνα σουίτα στο κοντινό κτήριο της Astra Suite.

η δημοφιλής Club One Seven gay σάουνα διαθέτει ένα καλά εξοπλισμένο γυμναστήριο, πισίνα με ηλιόλουστη βεράντα, εγκαταστάσεις σάουνας, ιδιωτικές καμπίνες και το μεγαλύτερο ατμόλουτρο με βότανα στη βόρεια Ταϊλάνδη - ανοιχτό για μη μόνιμους κατοίκους, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Υπηρεσίες και Εγκαταστάσεις

Εστιατόρια

TV

ασύρματη σύνδεση στο internet

24-ώρα υποδοχής

Wi-Fi

Λεωφορείο αεροδρομίου

Καθαριστήριο

Κήπος

Αίθουσα αποσκευών

Μπαρ

Επιλέξτε τα δωμάτιά σας στο Club One Seven Gay Men Hotel Chiang Mai

Δωμάτια και επισκέπτες
1 Δωμάτια 2 Ενήλικες
Αυτό το ξενοδοχείο έχει κλείσει πλήρως για αυτές τις ημερομηνίες. Αλλάξτε τις ημερομηνίες σας για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα ή να αναζητήσετε εναλλακτικό ξενοδοχείο Τσιάνγκ Μάι
S
S

12-Aug-2020

πολύ ωραία εμπειρία

ήταν μια υπέροχη εμπειρία, πήγα στη σάουνα κατά τη διάρκεια μιας καθημερινής, όχι πολύ απασχολημένος, πολύ εξυπηρετικό και φιλικό προσωπικό, η αίθουσα σάουνας κ.λπ. φαινόταν καθαρή και όλα έδειχναν συντηρημένα, δεν μπορώ να μιλήσω πολύ για τον ξενώνα καθώς πήγα μόνο στη σάουνα / σπα ... θα επιστρέψω :)
J
Jon

1-Οκτ-2018

Πιο ευχάριστο !!!

Η διαμονή στο δωμάτιο του ξενώνα ήταν η καλύτερη εμπειρία ποτέ! όλοι ήταν γυμνοί όλη την ώρα και ο ύπνος με όλους τους γυμνούς γύρω ήταν... ευδαιμονία! Σίγουρα θα επιστρέψω.
J
Jack

13-Σεπ-2018

Διασκεδαστική διαμονή

Ποτέ δεν μείναμε σε ένα τόσο μοναδικό μέρος πριν. Τόνοι διασκέδασης. Το δωμάτιο του ξενώνα ήταν υπέροχο. συναντήσαμε μερικά άλλα χαριτωμένα παιδιά από την Ελβετία και τη Μαλαισία και κάναμε παρέα μαζί τους για το υπόλοιπο του ταξιδιού μας. Θα επιστρέψουμε!
S
Siggy

7-Aug-2016

Υπέροχο μέρος για να είστε γυμνοί και ελεύθεροι!

Εξαιρετική εξυπηρέτηση ξενοδοχείου και φιλικό εξυπηρετικό προσωπικό και πολύ εξυπηρετικό. Το γυμναστήριο είναι λειτουργικό και το φαγητό δεν είναι κακό. Το πρωινό είναι καλό. Δεν τους πειράζει αν πας γυμνός. Θα ήταν υπέροχο αν το έκαναν αυτό ένα προαιρετικό θέρετρο για γκέι ρούχα και σπα. Η σάουνα είναι επίσης καλή, διασκεδαστική και ωραία για εξερεύνηση αργά το απόγευμα έως το βράδυ. Θα πρέπει να ενθαρρύνει περισσότερη γυμνότητα! :)

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.