Νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Infinity ΚΛΕΙΣΤΟ

Νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Infinity ΚΛΕΙΣΤΟ

Ο αγαπημένος χώρος των LGBT της Σκωτίας.

Infinity Nightclub CLOSED

Εικονίδιο τοποθεσίας

4 Τόπος Πικαρδίας, Εδιμβούργο, Ηνωμένο Βασίλειο, EH1 3JT

Αύριο: Midweek Madness - είσοδος ελεύθερη - Κάθε Τρίτη
Το αγαπημένο ΛΟΑΤ-δημοφιλές μέρος της Σκωτίας. Παλαιότερα "Chalky's", αυτό το μπαρ και χορευτικό κλαμπ αργά το βράδυ προσελκύει ένα διασκεδαστικό, ανάμεικτο πλήθος με drag show και φιλική ατμόσφαιρα. Μικτό/LGBT πλήθος.

Το Infinity Nightclub βρίσκεται δίπλα Το Street Bar στο «Ροζ Τρίγωνο» του Εδιμβούργου.

Ο ΑΥΤΟΣ ΤΟΠΟΣ ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΩΡΑ
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Χορός
Μουσική
Τιμή Νυχτερινό κέντρο διασκέδασης Infinity ΚΛΕΙΣΤΟ
3
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 19 ψηφοφορίες

M
Mark

18-Ιουν-2017

Απολύτως οργισμένη .......

Μετά από ένα μεγάλο Pride. Πήγα στο Planet, όπου πήγαινα τακτικά με ένα σωρό φίλους. Απόψε πήραμε εκπτωτικά κουπόνια για το άπειρο που είναι νέο για μένα. Πλήρωσα την είσοδο μου 4 £ που ήταν λογικό. Στη συνέχεια πήγα στο μπαρ και παρήγγειλα ένα Gin & Tonic μαζί με ένα Dark Rum & Coke. Χρεώθηκα 8.80 £ που ήταν κάπως απότομα, αλλά ήταν κλαμπ. Μόνο για να ανακαλύψετε το G&T ήταν ένα ποτήρι τονωτικό πάνω από πάγο - 3 άτομα το δοκίμασαν και συμφώνησαν ότι ήταν ένα ποτήρι τονωτικό νερό. Το προσωπικό του μπαρ αρνήθηκε να αναγνωρίσει το πρόβλημα. Αρνήθηκε να δοκιμάσει το ποτήρι με νερό (δέχομαι ότι το προσωπικό δεν μπορεί να πιει στη βάρδια) αλλά με τράβηξε και χάλασε μια υπέροχη μέρα. Απόλυτα τρελό. Το τελευταίο μου ταξίδι στο άπειρο. Μακάρι να είχα πάει στο CC's.
M
Melissa

5-Φεβ-2017

Καταπληκτικό κλαμπ ..

Ο καλύτερος ήχος στο Εδιμβούργο. Προσωπικό 10. Νιώθω τόσο καλά..
J
John

5-Σεπ-2016

Ολίσθηση των προτύπων

Αυτό ήταν ένα από τα αγαπημένα μου κλαμπ όταν ήταν γνωστό ως GHQ, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει πάει πολύ κάτω. Τις τελευταίες τρεις φορές που επισκέφτηκα, υπήρχε ένα μέλος του προσωπικού που ήταν σταθερά και αδικαιολόγητα αγενής μαζί μου, και η μουσική ακούγεται όλο και περισσότερο σαν να παίζουν τα charts μέσω ραδιοφώνου. Επιπλέον, αυτό είναι το μόνο γκέι μπαρ όπου έχω βιώσει ομοφοβική συμπεριφορά, και έχει συμβεί δύο φορές. Ωστόσο, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για μένα ήταν χθες το βράδυ, όταν ένα μέλος του προσωπικού μου είπε ότι με είχε παρακολουθήσει στο CCTV ενώ ήμουν στις τουαλέτες - μέσα στην καμπίνα, με την πόρτα κλειστή. Περιττό να πω ότι δεν θα επιστρέψω.
D
Demi

3-Apr-2016

Μια λέξη ... Καταπληκτικό!

Έφτασα στο chalkys για πρώτη φορά το Σάββατο 2 Απριλίου 2016 και πρέπει να πω ΤΙ ΝΥΧΤΑ! Πέρασα τον χρόνο της ζωής μου εκεί μέσα, η μουσική είναι τόσο καλή, καθώς η νύχτα έγινε αργότερα, άνοιξαν άλλο ένα κομμάτι στο κλαμπ όπου μπορείτε να πάτε να χορέψετε και να χαλαρώσετε ακούγοντας όλα τα τραγούδια των 90s κλπ! Τα ποτά είναι σε λογικές τιμές, οι τουαλέτες είναι πεντακάθαρες, αλλά θα μπορούσαν να κάνουν με περισσότερες καμπίνες, αλλά μην το θεωρήσετε αρνητικό γιατί στην πραγματικότητα δεν έχει σημασία, δεν ήθελα να φύγω από το μέρος! Όλοι είναι τόσο φιλικοί, έπεφτα συνεχώς σε ανθρώπους που χόρευαν και έλεγα συγγνώμη και ήταν τόσο ευγενικοί γι' αυτό! Το προσωπικό είναι πάντα στην κορυφή των πάντων και οι ψεύτικοι στην πόρτα είναι επίσης φιλικοί, θα επιστρέψω σε αυτό το κλαμπ πολύ σύντομα! Δεν είμαι gay/lesbian/bi, αλλά αυτό το κλαμπ είναι για όλους κυρίως! Ποτέ δεν είχα κανένα πρόβλημα. Τα λέμε σύντομα κιμωλίες!!!
J
Joseph

12-Mar-2016

Η εξυπηρέτηση είναι πολύ κακή στο μπαρ

Εκτός εάν το προσωπικό σας γνωρίζει, πρέπει να περιμένετε μέχρι να εξυπηρετηθούν οι τακτικοί πελάτες. Προσωπικά στάθηκα προσπαθώντας για 10 λεπτά. Αυτό το μέρος θα μπορούσε να πάρει πολύ περισσότερα χρήματα στο μπαρ με κάποιο έμπειρο προσωπικό. Και καλύτερος μάνατζερ.
B
Barely

18-Ιουν-2015

Ο καλύτερος χώρος στο Εδιμβούργο

Αυτό είναι απαραίτητο για τους γκέι επισκέπτες. Ο σύλλογος έχει όλα όσα θα μπορούσατε να θέλετε από τη στιγμή που θα φτάσετε από τη στιγμή που φεύγετε. Ένας χώρος με 2 δωμάτια και αν είστε αρκετά τυχεροί ένα υπέροχο VIP δωμάτιο. Μπορείτε να χορέψετε πρόσφατα σε 1 δωμάτιο ή να πάτε πίσω στο χρόνο στο cheese room ή να χαλαρώσετε και να συνομιλήσετε στο καθιστικό. Το προσωπικό της πόρτας σπάνιο. Πολύ ευχάριστο και πρέπει να πω το καλύτερο προσωπικό που έχω συναντήσει για αυτόν τον τύπο χώρου. Τόσο μεγάλο. Και η ομάδα διαχείρισης είναι πολύ φιλόξενη. Και όσον αφορά τις τιμές των ποτών, τις ξεπερνά όλες. Δεν είναι συχνά που βρίσκεις καθαρές τουαλέτες και υπέροχα γκαρνταρόμπα σε χώρους συναντήσεων αυτές τις μέρες. Και η κιμωλία τα έχει όλα. Πρέπει να το επισκεφτείτε αν είστε η πρώτη φορά. Και αν είστε ντόπιος δεν χρειάζεται να πω περισσότερα. Μακάρι περισσότεροι χώροι να λάβουν υπόψη αυτό που οι chalky έχουν πετύχει καλά.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.