Trinity Silom Hotel

4-Star Hotel in 150 Soi Pipat 2, Silom, Μπανγκόκ, Ταϊλάνδη

Γιατί Travel Gay αγαπάει αυτό το ξενοδοχείο;

Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2017
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2017

Η Κορυφαία 25

Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018

Η Κορυφαία 25

Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2019
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2019

Η Κορυφαία 25

Τιμή Ξενοδοχείο Trinity Silom
Δίπλα στο skytrain BTS. Εξαιρετική αξία.

Περιγραφή ξενοδοχείου

Κρυμμένο σε έναν ήσυχο παράδρομο, το Trinity Silom βρίσκεται σε βολική απόσταση τόσο από τον σταθμό BTS Skytrain όσο και από τη γκέι σκηνή Silom, όπως Τηλεφωνική παμπ.

Αν δεν μπορείτε να κοιμηθείτε, αργά το βράδυ gay Sauna Mania είναι προ των πυλών. Μαΐου εστιατόρια και καταστήματα ψιλικών σε κοντινή απόσταση. Το Chu Cafe (που βρίσκεται στο ίδιο κτίριο) είναι ένα πραγματικά αγαπημένο μας. Το προσωπικό του ξενοδοχείου είναι εξυπηρετικό και φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους.

Το ξενοδοχείο προσφέρει άνετα, όμορφα σχεδιασμένα, εξαιρετικής ποιότητας δωμάτια με δωρεάν WiFi, εστιατόριο, πισίνα και γυμναστήριο. Μια σταθερά δημοφιλής επιλογή μεταξύ Travel Gay χρήστες.

Υπηρεσίες και Εγκαταστάσεις

Δωρεάν Wi-Fi

Γυμναστήριο

Εστιατόρια

Shop

Ηλιόλουστη βεράντα

Πισίνα

Επιλέξτε τα δωμάτιά σας στο Ξενοδοχείο Trinity Silom

Δωμάτια και επισκέπτες
1 Δωμάτια 2 Ενήλικες
Αυτό το ξενοδοχείο έχει κλείσει πλήρως για αυτές τις ημερομηνίες. Αλλάξτε τις ημερομηνίες σας για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα ή να αναζητήσετε εναλλακτικό ξενοδοχείο Μπανγκόκ
J
John

15-Φεβ-2014

Τρίτη επίσκεψη και θα επιστρέψω ξανά.

Τρίτη διαμονή στο Glow. Πάντα καλή τιμή και η εξυπηρέτηση είναι πολύ καλή. Η τοποθεσία είναι εξαιρετική και για τα γκέι μπαρ στο Silom και για την περιήγηση στην πόλη, καθώς ο σταθμός Skytrain βρίσκεται ακριβώς δίπλα. Τα δωμάτια είναι καθαρά και άνετα. Το ξενοδοχείο διαθέτει μια αξιοπρεπή πισίνα και βεράντα σε ένα κτήριο δίπλα στο ξενοδοχείο - αλλά είναι εύκολο να φτάσετε σε αυτό. Συνιστάται. Θα επιστρέψει.
K
Kevin

28-Φεβ-2013

Ξενοδοχείο Trinity Silom

Ο Partner και εγώ, και ένας φίλος, μείναμε στο Glow μόλις αυτή την εβδομάδα. Δεν είναι καθόλου γκέι, αλλά επιτρέπει τους επισκέπτες γκέι ανδρών. Τα νέα δωμάτια είναι υπέροχα, παρέχεται καλό πρωινό, η πισίνα και το γυμναστήριο βρίσκονται στο διπλανό κτήριο. Το καλύτερο χαρακτηριστικό είναι η κοντινή απόσταση από το σταθμό BTS. Η περιοχή Silom Road βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια. Στον ίδιο δρόμο βρίσκεται το Sauna Mania και το Adonis Massage σε 5 λεπτά με τα πόδια. Μια καλή επιλογή έξυπνου αλλά οικονομικού ξενοδοχείου στην Μπανγκόκ.
R
Robbie

28-Δεκ-2012

Ξενοδοχείο Trinity Silom

Ανακαινισμένο και πολύ πιο μοντέρνο από την τελευταία φορά που επισκέφτηκα. Το Glow βρίσκεται σε βολική τοποθεσία για το BTS, τα δωμάτια είναι άνετα και ευρύχωρα. Οι εγκαταστάσεις γυμναστηρίου, η πισίνα και το γήπεδο τένις βρίσκονται σε ένα κοινόχρηστο συγκρότημα δίπλα, αλλά αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα. Εξαιρετική τοποθεσία για την gay σκηνή, πολύ φιλικό προσωπικό. Συνολικά ικανοποιημένος και πιστεύω ότι είναι καλή σχέση ποιότητας τιμής.
G
G

4-Δεκ-2019

αστραφτερός

Τρίτη διαμονή στο Glow. Πάντα καλή τιμή και η εξυπηρέτηση είναι πολύ καλή

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.