The Greenhouse - Luton

The Greenhouse - Luton

The Greenhouse - Luton

Εικονίδιο τοποθεσίας

23 Crawley Road, Luton, Ηνωμένο Βασίλειο, LU1 1HX

Σήμερα: Φυσιοκρατική ημέρα - δεν επιτρέπονται πετσέτες - Κάθε Τετάρτη
Αύριο: Στριμμένα - φορέστε ό, τι θέλετε - Κάθε Πέμπτη
Το Greenhouse Luton είναι μια μεγάλη, μοντέρνα και πολύ δημοφιλής σάουνα και σπα gay στο Luton, που ανήκει στην ίδια εταιρεία που λειτουργεί Το θερμοκήπιο Darlastan.

Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν ένα σπήλαιο τζακούζι 20 ατόμων, σάουνα ξηρού 20 ατόμων, ντους, ιδιωτικό χώρο ανάπαυσης και χαμάμ. Η τελευταία Κυριακή κάθε μήνα είναι το Bears Night με δωρεάν μπουφέ στις 3:XNUMX

Δωρεάν Wi-Fi διατίθεται επίσης στο καφέ μπαρ του ξενοδοχείου. Ανοιχτό 7 ημέρες την εβδομάδα.

Καθημερινή: από τις 10:00

Σαββατοκύριακο: Σάβ 10:00 - 06:00 Κυρ 11:00 - 00:00

Χαρακτηριστικά:
Μόνο ενήλικες
Μπαρ
Καφετέρια
Κρουαζιέρα / Φετίχ
Δωρεάν Wi-Fi
Πρόσβαση στο διαδίκτυο
Τζακούζι / Υδρομασάζ
Χαλαρωτικές καμπίνες
Σάουνα
Ιαματική πηγή
Χαμάμ
Τιμή The Greenhouse - Luton
3.1
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 202 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2017
Βραβεία κοινού 2017

4 Star Winner

Βραβεία κοινού 2018
Βραβεία κοινού 2018

4 Star Winner

Βραβεία κοινού 2019
Βραβεία κοινού 2019

3 Star Winner

Βραβεία κοινού 2020
Βραβεία κοινού 2020

3 Star Winner

K
K B

30-Σεπ-2023

Πρώτη επίσκεψη

Πραγματοποιήσαμε την πρώτη μας επίσκεψη σήμερα, οι εγκαταστάσεις ήταν ωραίες παρά το γεγονός ότι ήταν πάνω από 3 ορόφους, το προσωπικό δεν ήταν το πιο φιλικό αλλά όχι δυσάρεστο. Θα ήταν καλή ιδέα να έχετε προφυλακτικά σε διάφορα σημεία σε κάθε όροφο αντί να σας δίνουν όταν τα ζητάτε στο μπαρ
s
steve

26-Μαΐου-2023

steve

Γεια σας, η σάουνα είναι ακόμα ανοιχτή και τα Σάββατα είναι απασχολημένα, ευχαριστώ πολύ παιδιά
M
Mark

13-Nov-2022

Πάπια λακκούβας

Ήμουν εκεί την περασμένη εβδομάδα και της δεν θα λείψουν τα νέα ότι ένα μέλος του προσωπικού απέλυσε επειδή αγωνίστηκε, ευτυχώς που έφυγε.
C
Conner

31-Μαΐου-2022

Μεγάλη μέρα έξω

Πήγα εκεί για πρώτη φορά χθες, ήμουν πολύ νευρικός καθώς αυτή ήταν η πρώτη μου φορά που πήγα σε ένα μέρος σαν αυτό. Δεν χρειαζόταν να ανησυχώ. ο νεαρός άνδρας στη ρεσεψιόν με έκανε να νιώσω πολύ ευπρόσδεκτος και μετά από μια σύντομη εξήγηση για το πού με άφησε να εξερευνήσω. ο χώρος είναι όμορφα χωρισμένος μεταξύ των 3 ορόφων και υπάρχουν επιλογές για παιχνίδι σε όλους τους ορόφους. Υπήρχε ένας συνδυασμός ανδρών κατά τη διάρκεια των ημερών και οι περισσότεροι ήταν ευγενικοί και φιλικοί. Είδα τον τύπο από τη ρεσεψιόν μερικές φορές και κάθε φορά που ήταν πολύ φιλικός και έλεγξε ότι ήμουν εντάξει, συνολικά ένα υπέροχο μέρος με εξαιρετικές εγκαταστάσεις θα επιστρέψει και θα το συνιστούσα σε όποιον σκέφτεται να δοκιμάσει.
S
Steve

28-Aug-2020

Εξαιρετικά απαίσιο προσωπικό

Συνήθιζε να πηγαίνει συχνά - σε όλη τη διαδρομή από το Δυτικό Λονδίνο. Κάποτε έμοιαζε περισσότερο με κλαμπ τζέντλεμαν. Αλλά πήγε σε κατήφορο αφού σταμάτησαν να προβάλλουν ταινίες για ενήλικες. Μετέτρεψε ένα δωμάτιο σε γυμναστήριο με χάλια εξοπλισμό. Η μόνη περιοχή που έδειχνε βίντεο ήταν πολύ ανέβαινε ακόμα περισσότερες σκάλες. Αλλά αυτή η περιοχή ήταν τόσο στενή και δεν υπήρχαν έξοδοι πυρκαγιάς. Μια πραγματική παγίδα φωτιάς εκεί ψηλά. Στη συνέχεια, άρχισαν να λαμβάνουν αστυνομική προστασία, επειδή οι ντόπιοι αποδοκίμαζαν ένα ίδρυμα ενηλίκων ομοφυλόφιλων σε απόσταση 100 μέτρων από ένα τζαμί FGS. Καθώς το μέρος γινόταν όλο και λιγότερο έθιμο, η πελατεία μεγάλωνε. Και το προσωπικό έγινε πιεσμένο και αγενές, και το μέρος έγινε βρώμικο (εννοώ με μια βρώμικη ανθυγιεινή έννοια).
B
Bob

16-Ιαν-2022

Προφανώς αυτός ο τύπος έχει παράπονο για κάτι.

Το μέρος είναι καθαρό, το προσωπικό είναι υπέροχο αν τους συμπεριφέρεστε όπως θα θέλατε να σας φέρονται. Το καλύτερο μέρος τριγύρω. Οι ντόπιοι καταγγέλλουν ότι η γραμμή είναι εντελώς ψευδής.
D
Danny

25-Φεβ-2020

Τριαντάφυλλο

Αυτό το πρωί της Παρασκευής snc Σάββατο το πρωί θα είμαι εκεί... Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι, δεν έχω όρια ό,τι μπορείτε να φανταστείτε..
m
mike

29-Mar-2022

Πιτ

Δεν έχω επισκεφτεί αυτό το μέρος και θα ήθελα να συναντηθώ με κάποιον, αν είναι δυνατόν
M
Mike

31-Ιαν-2020

Εντάξει

Πήγε εκεί την περασμένη Τετάρτη για πρώτη φορά το προσωπικό ήταν πολύ εξυπηρετικό και είχε μια καλή ματιά γύρω από το τζακούζι ήταν υπέροχο και μου άρεσε το σκοτεινό δωμάτιο. Σίγουρα θα επιστρέψω και 16 £ βρήκα καλή τιμή - ευχαριστώ και πάλι τα λέμε σύντομα.
J
J

24-Ιαν-2020

Ευχάριστες λίγες ώρες

Ήταν μερικές φορές και το φιλικό προσωπικό ήταν φιλικό, το μέρος είναι καθαρό και οι περισσότεροι άνθρωποι φιλικοί.
T
Terence

20-Δεκ-2019

Όχι αυτό που περίμενα

Όλοι είναι εντυπωσιασμένοι που εκφράζουν τις απόψεις τους και προσωπικά η σάουνα είναι πολύ καλύτερη και πιο καθαρή από τις περισσότερες που έχω επισκεφτεί πρόσφατα. Άνθρωποι όλοι οι άνθρωποι και όλοι δεν τα πάμε με όλους, αλλά πρέπει να πω ότι μου φέρθηκαν πολύ φιλικά όλο το προσωπικό όποτε επισκέπτομαι. Το μόνο μου πρόβλημα είναι η διαθεσιμότητα προφυλακτικών και λιπαντικού όταν χρειάζεται, καθώς πρέπει να περπατήσετε μέχρι τη ρεσεψιόν και μερικές φορές μπορεί να είστε γεμάτοι άντρες.
L
Lee

19-Nov-2019

Υπήνεμος

Ένα υπέροχο μέρος για να επισκεφθείτε. Θα είμαι εκεί αυτό το Σάββατο, νωρίς το πρωί. 23 Νοεμβρίου 2019 στον επάνω όροφο στην αίθουσα πορνό. Ας διασκεδάσουμε.
M
Michael

23-Οκτ-2019

Πραγματικά καλή στιγμή

Δεν ήμουν σίγουρος τι να περιμένω, αλλά αυτό το μέρος είναι πραγματικά πολύ καλό. Διακόσμηση και καθαριότητα μια χαρά? φιλικό προσωπικό? εγκαταστάσεις εξαιρετικές και συναδέλφους πελατεία τόσο φιλική όσο και "φιλική" ;-). Ήταν 5 μ.μ. της Τετάρτης και ήταν αρκετά απασχολημένος με ένα καλό μείγμα ανδρών (ηλικίες, αγώνες, κατασκευές, "περιουσιακά στοιχεία"). Καλή τιμή επίσης. Χαίρομαι που πήγα και το προτείνω.
f
first

18-Aug-2019

Το θερμοκήπιο είναι καλό, το πελατολόγιο είναι πολύ μεταβλητό

Παρά τα όσα είπαν άλλοι, βρίσκω την εξυπηρέτηση και τη διαχείριση πάντα πολύ φιλική. Ο πραγματικός χώρος είναι καλός, συνήθως πολύ καθαρός (εκτός από το όταν οι χρήστες δεν μπορούν να ενοχληθούν να καθαρίσουν τον εαυτό τους, αυτό συνήθως ταξινομείται αμέσως από το προσωπικό). Γενικά το βρίσκω ένα φιλικό μέρος με αρκετά ενδιαφέροντα μέρη για να συναντηθούμε και να παίξουμε. Είναι σαφές ότι όλοι αναζητούμε διαφορετικά πράγματα και βρίσκω κάποια πελατεία ελκυστική, ενώ άλλες είναι μια πραγματική αναβολή, αλλά αυτό δεν είναι λάθος του θερμοκηπίου. Συνολικά συνιστάται ανεπιφύλακτα, πρέπει να το αφιερώσετε λίγες ώρες και να είστε ευρυγώνιος.
M
Martin

18-Aug-2019

Θερμοκήπιο

Αφού δεν ήμουν εδώ και δύο χρόνια, παρατήρησα μια μεγάλη διαφορά, αλλά το πρότυπο ήταν ακόμα πολύ καλό, υπέροχος συνδυασμός ανδρών και πολλή δράση
J
John

13-Aug-2019

Η πρώτη μου φορά!

Πήγα εκεί μια Κυριακή, με έναν σύντροφο που ήταν πριν! Ήμουν λίγο νευρικός, καθώς δεν ήξερα τι να περιμένω! Η είσοδος των 16 λιρών νόμιζα ότι ήταν πολύ καλή, καθώς μπορείτε να μείνετε εκεί όσο θέλετε... αφού ελέγξετε το μέρος, όπου ήταν όλα, ο χώρος άρχισε σύντομα να γεμίζει! Καλό εύρος ηλικιών και δεν είναι όλοι κουνελάκι γυμναστικής, οπότε ένιωθα πιο χαλαρός όσο περνούσε η ώρα... Ωραίος καθαρός χώρος, φιλικό προσωπικό! Διασκέδασα λίγο στον χώρο παιχνιδιού, πήγα και στα δύο slings, προς έκπληξή μου κανείς δεν χρησιμοποίησε το γυμναστήριο (τι σπατάλη χώρου). Τα αγαπημένα μου μέρη ήταν το ατμόλουτρο, η σάουνα, τα ντους... Τα σκοτεινά δωμάτια φαινόταν να είναι πολύ ήσυχα, κανείς όταν πήγα εκεί δεν χρησιμοποιούσε τις τρύπες της δόξας (ίσως ήμουν πολύ νωρίς) Νομίζω ότι πρέπει να φορούν σαγιονάρες , για να σταματήσετε να κολλάτε οποιαδήποτε μόλυνση στα πόδια από τα βρεγμένα δάπεδα.
A
Alexander

16-Ιουλ-2019

Έφυγε προς τα κάτω

Συνηθίζω να επισκέπτομαι αυτή τη σάουνα σε τακτική βάση. Δεν ήταν για πολύ καιρό και αγόρι πόσο απογοητευτικό έχει γίνει αυτό το μέρος. Το προσωπικό είναι τόσο αγενές. Ο χώρος είναι καθαρός αλλά στερείται αυτό το απαραίτητο συστατικό....ΑΝΤΡΕΣ! Μην μπείτε στον κόπο να πάτε την Παρασκευή, καθώς χρεώνουν μια ανόητη τιμή για τους μεμονωμένους τύπους, καθώς είναι η Swinger Day που φωνάζει ότι πρέπει να κάνουμε κάτι για να μας κρατήσει στη ζωή. Παρακολουθήστε αυτόν τον χώρο για την κλειστή πινακίδα που ανεβαίνει.
M
Mark

23-Ιουν-2019

Ο διευθυντής είναι πολύ εχθρικός, νομίζω ότι σας κάνει χάρη

Η διοίκηση είναι πολύ εχθρική. Δεν ενδιαφέρθηκαν για τους πελάτες, είστε τυχεροί αν λάβετε μια λέξη απάντηση. Πρέπει να μάθουν δεξιότητες εξυπηρέτησης πελατών.
M
Martin

5-Δεκ-2018

Πολύ φτωχό. Δεν ήταν έτσι στο παρελθόν

Πήγε στη σάουνα σήμερα και μια από τις κύριες εγκαταστάσεις, το τζακούζι, δεν λειτουργούσε. Η σάουνα και ο ατμός ήταν και τα δύο δροσερά και το μέρος δεν φροντίζεται όπως παλιά. Έχοντας ταξιδέψει 230 μίλια μετ' επιστροφής, τα 16 £ φαίνονται ακριβά για κακές εγκαταστάσεις. Σίγουρα δεν ανταποκρίνεται στους ισχυρισμούς των ιστοσελίδων. Επισκέπτομαι σπάνια για πάνω από 10 χρόνια. Να είστε σίγουροι ότι ήταν η τελευταία μου επίσκεψη
J
James

27-Οκτ-2018

Καθαρό, φιλικό, διασκεδαστικό σε περιστάσεις

Ωραίες εγκαταστάσεις, φιλικό προσωπικό και φαίνεται να έχει ένα κοινωνικό περιβάλλον που δεν μπορείτε να πάρετε με άλλες σάουνες. Η συν πλευρά αυτού του μέρους είναι το πλήρες μπαρ. Ωραίος συνδυασμός ανθρώπων. Είναι μεγάλη επιτυχία για μένα όταν πρόκειται για το είδος των ανδρών που έρχονται. Η πιο πολυάσχολη μέρα φαίνεται να είναι η Τετάρτη. Το Σάββατο, η Κυριακή αργά το απόγευμα μπορεί επίσης να είναι απασχολημένος. Συμφωνώ με την αφαίρεση μιας από τις αίθουσες πορνό, αλλά από ό,τι άκουσα δεν είχαν επιλογή από το συμβούλιο. Μόνο συγκεκριμένο μέρος του κλαμπ επιτρέπεται να προβάλλει πορνό. Δεν είχα κανένα πρόβλημα να πάρω προφυλακτικό και λιπαντικό από το προσωπικό. Λολ απλά ζητάς περισσότερα. Θα ήταν καλό αν η τιμή εισόδου έπεφτε ξανά. Α, και η βραδιά των swingers τους την Παρασκευή είναι υπέροχη. Πιο ποιοτικά παιδιά. Η είσοδος είναι υψηλή, αλλά φθηνή σε σύγκριση με άλλα κλαμπ swinger.
N
Naughty

11-Σεπ-2018

Η τύχη παίζει ρόλο

Υπέροχα μερικές φορές, φτωχοί άλλοι. Είναι ένα αυθόρμητο μέρος, έχω πάει τα βράδια της Δευτέρας όταν ήταν ήσυχο και είχα μια μπάλα [ή δύο]
I
Ian

30-Ιουλ-2018

Luton Gay Sauna

Καλή τοπική γκέι σάουνα - μεγάλη ποικιλία ηλικιών, το προσωπικό εξυπηρετικό και το μέρος είναι καθαρό. Απασχολημένος ειδικά την Τετάρτη. Συμφωνώ ολόψυχα για το γυμναστήριο - κανείς δεν χρησιμοποιεί και είναι εντελώς άχρηστο. Θα πρέπει να μετατραπούν ξανά σε αίθουσα πορνό. Φαγητό τις μέρες του μπουφέ πολύ φαγώσιμο και σνακ για να αγοράσετε όλα εντάξει. Πάρα πολύ περπάτημα πάνω και κάτω από τις σκάλες όμως.
V
Vim

17-Ιουλ-2018

Καλό για αρκούδες

Η μηνιαία ημέρα των αρκούδων εδώ είναι εξαιρετική και συγκεντρώνει έναν καλό συνδυασμό ανδρών - ακόμα πάρα πολλοί συνταξιούχοι, αλλά αυτό το καταλαβαίνετε με κάθε σάουνα. Σε αντίθεση με κάποιους στο Λονδίνο, αυτό προσελκύει πραγματικά μερικές πραγματικές αρκούδες. Ο χώρος είναι αρκετά αξιοπρεπής, αν και η απαλλαγή από τον κινηματογράφο πορνό πριν από μερικά χρόνια σκότωσε μια από τις καλύτερες περιοχές κρουαζιέρας στον τόπο. Είναι πλέον ένα άσκοπο γυμναστήριο που κανείς δεν χρησιμοποιεί.
J
J

11-Ιουλ-2018

Βρώμικο δυσάρεστο προσωπικό υπερτιμημένο

Παίρνετε 1 προφυλακτικό και λιπαντικό όταν φτάσετε και πρέπει να αγοράσετε περισσότερα. Απόλυτος χώρος απορριμμάτων. Flithy με φρικτό προσωπικό. Πολύ άδειο και μερικοί άντρες άνω των 80 ετών. Χάσιμο χρόνου.
A
Assa

25-Δεκ-2017

Πρώτη φορά

Είναι εντάξει.. Οι εγκαταστάσεις είναι καλές, φαίνεται μικρό στο εξωτερικό αλλά μεγάλο στο εσωτερικό - πολλοί χώροι παιχνιδιού και δωμάτια. Το τζακούζι είναι καλό μέγεθος και υπάρχουν πολλά ντους. Ωστόσο, η κύρια απογοήτευση για μένα ήταν τα παιδιά. Δεν υπήρχε ούτε ένας νεαρός εκεί, (καλά, σχεδόν κανένας τύπος για να είμαι δίκαιος). Πήγα ένα Σάββατο γύρω στις 3 μ.μ., οπότε σκέφτηκα ότι θα ήταν λίγο πιο απασχολημένο. Επίσης, δεν προσφέρουν πλέον έκπτωση για κάτω των 25 ετών. Είναι μια είσοδος £ 16 για ΟΛΟΥΣ, η οποία είναι αρκετά ακριβή, δεδομένου ότι πολλές από τις σάουνες του Λονδίνου χρεώνουν μόνο £ 10 για κάτω των 25 ετών. Συνοπτικά, καλές εγκαταστάσεις, αλλά κακή ποιότητα και ποσότητα παιδιών, και υπερτιμημένα.
r
roy

7-Ιουλ-2017

Ευχαριστημένος

Πήγε εκεί σήμερα για πρώτη φορά. Μπορώ να κατανοήσω μερικές από τις προηγούμενες κριτικές σχετικά με το προσωπικό, αν και μόλις βρήκα τον συνάδελφο στον πρώτο σταθμό ήσυχο, όχι αγενή. Το μέρος ήταν καθαρό αν και όταν ήμουν εκεί, μεταξύ 4:30 και 6:30 δεν υπήρχαν πάρα πολλοί άνθρωποι εκεί. Πολύ ενδιαφέρουσα εγκατάσταση αν και δεν μπορούσα να βρω τις τρύπες της δόξας. Τελικά συνδέθηκε με 3 παιδιά στο σκοτεινό δωμάτιο. Θα ξαναπήγαινα, αν και ελπίζω να είμαι εκεί σε μια μέρα με καλύτερη παρουσία.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.