La Flora Resort Patong

5-Star Hotel in 39 Thaweewong Road, Πουκέτ, Ταϊλάνδη

Γιατί Travel Gay αγαπάει αυτό το ξενοδοχείο;

Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2017
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2017

Η Κορυφαία 50

Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018

Η Κορυφαία 50

Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2019
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2019

Η Κορυφαία 100

Τιμή La Flora Resort Patong

Περπατήστε στα gay bar και την πόλη Patong. Γκέι-δημοφιλές ξενοδοχείο.

Περιγραφή ξενοδοχείου

Θέλετε να μείνετε κοντά σε όλη τη δράση; Τότε το La Flora Resort θα ήταν η απάντηση. Αυτό είναι το ξενοδοχείο 5 αστέρων με τις περισσότερες κρατήσεις στην Ταϊλάνδη Travel Gay.

Το La Flora βρίσκεται κοντά στο πιο δημοφιλές γκέι τμήμα της παραλίας Patong, σε απόσταση 5 λεπτών με τα πόδια γκέι μπαρ και κλαμπ στο Paradise Complex. Έτσι, αν χρειαστεί να επιστρέψετε στο δωμάτιό σας για λίγο, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Το ξενοδοχείο είναι εκπληκτικά ήσυχο, με 2 ιδιωτικές πισίνες, γυμναστήριο και σπα. Το Surface Bar & Restaurant προσφέρει υπέροχο φαγητό και εκπληκτική θέα στο ηλιοβασίλεμα.

Υπηρεσίες και Εγκαταστάσεις

Κλιματισμός

Μπαρ

Χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων

Εγκαταστάσεις θυρωρείου

Εξωτερική πισίνα(ες)

Ταμειακή μηχανή/ΑΤΜ

Παντόφλες

Καθρέφτης μακιγιάζ

Wi-Fi

Πρόσβαση στο Διαδίκτυο

Επιλέξτε τα δωμάτιά σας στο La Flora Resort Patong

Δωμάτια και επισκέπτες
1 Δωμάτια 2 Ενήλικες
Αυτό το ξενοδοχείο έχει κλείσει πλήρως για αυτές τις ημερομηνίες. Αλλάξτε τις ημερομηνίες σας για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα ή να αναζητήσετε εναλλακτικό ξενοδοχείο Πουκέτ
R
Ricardo

12-Μαΐου-2019

ΤΕΛΕΙΑ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ

Όπως αναφέρθηκε, αυτό το ακίνητο είναι ένα από τα λίγα που έχουν άμεση πρόσβαση στην παραλία. Η παραθαλάσσια βίλα μας με πισίνα ήταν ό,τι μπορούσα να ονειρευτώ. Το πιο εκπληκτικό πράγμα σχετικά με αυτό το ακίνητο είναι πώς μεταμορφώνεται τόσο γρήγορα. Αν δεν έχετε πάει ποτέ στην Πατόνγκ, είναι μια πολύ λαχταριστή, θορυβώδης, ηδονιστική σκηνή. Μόλις μπείτε στη La Flora, ο θόρυβος και η φασαρία εξαφανίζονται - ακούτε μόνο τους ήχους των κυμάτων που σκάνε. Ήμουν εντυπωσιασμένος! Σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τα γκέι μπαρ. Ένα υπέροχο μέρος για να μείνετε.
M
Morrie

18-Apr-2018

Τοποθεσία Το προσωπικό και η εξυπηρέτηση ήταν υποδειγματικά

Αυτό είναι αναμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα μέρη που έχω μείνει ποτέ. Όλο το προσωπικό έκανε υπέροχη δουλειά. Το καλωσόρισμα και το εύκολο τσεκ ιν αντιμετωπίστηκαν άψογα, οι διευθυντές και το προσωπικό του θυρωρείου και του γραφείου σέρβις έκαναν πολύ καλό φλόκο, τα καθαριστικά, τα στρώματα δωματίου και το προσωπικό τροφίμων και ποτών ήταν όλα υπέροχα. Ακόμη και οι άνθρωποι της ασφάλειας ήταν φιλικοί και ευγενικοί, η ελπίδα να επιστρέψει το επόμενο έτος περίπου την ίδια ώρα (πριν από το Songkran), το εξαιρετικό φαγητό, η εξυπηρέτηση και η θέα στο Surface Restaurant και στις πισίνες ήταν φανταστικές. Σας ευχαριστώ όλους που κάνατε τη διαμονή μου τόσο ευχάριστη.
Y
Yann

14-Ιαν-2017

Μεγάλη επιλογή για Patong

Έχουμε μείνει στο La Flora δύο φορές τα τελευταία πέντε χρόνια - πιο πρόσφατα στις 16 Δεκεμβρίου. Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, η τοποθεσία μπροστά στην παραλία είναι εξαιρετική, με άμεση πρόσβαση στην άμμο από το ξενοδοχείο. Το δωμάτιό μας είχε καλό μέγεθος. Υπήρχε ένα δωρεάν μίνι μπαρ γεμάτο καθημερινά με αναψυκτικά, το κρεβάτι ήταν μεγάλο και άνετο. Υπήρχαν μερικά δευτερεύοντα ζητήματα συντήρησης που θα μπορούσαν να έχουν αντιμετωπιστεί, αλλά τίποτα που να χαλάει τη διαμονή μας. Το πρωινό ήταν αρκετά καλό και φυσικά τη νύχτα υπάρχουν πολλά εξαιρετικά εστιατόρια σε κοντινή απόσταση, όπως και τα μπαρ στο Pardise Complex.
S
Simon

9-Δεκ-2014

Τέλεια επιλογή Patong

Εξαιρετικό δωμάτιο, άνετο κρεβάτι και άμεση πρόσβαση στην πισίνα. Το δωμάτιο είχε δωρεάν μίνι μπαρ (μπύρα, αναψυκτικά που ξαναγεμίζονται καθημερινά) δωρεάν τσάι και καφέ και πολυτελές μπάνιο . Το Wifi είναι πάντα σημαντικό για μένα και λειτούργησε πολύ καλά παντού στο ξενοδοχείο. Το ξενοδοχείο ήταν ακριβώς δίπλα στην παραλία. Φαίνεται ότι πολλοί τύποι από το Paradise περνούν τη μέρα στην παραλία δίπλα στο ξενοδοχείο. Ο κεντρικός πεζόδρομος απέχει λίγα μόλις βήματα από το λόμπι και η γκέι νυχτερινή ζωή απέχει λιγότερο από 10 λεπτά με τα πόδια από την πολύχρωμη οδό Bangala.
K
Kevin

16-Apr-2014

Υπέροχος προορισμός διακοπών στο Πουκέτ

Το LaFlora Hotel είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να μείνετε για τους γκέι ταξιδιώτες. Ο σύζυγός μου και εγώ μείναμε εκεί για τρεις νύχτες και είχαμε μια έκρηξη. Σε απόσταση αναπνοής από την gay παραλία Patong και σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το Paradise Complex, το LaFlora βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά όλων. Ο θυρωρός μας, ο Knot, μας φρόντισε πολύ καλά και όλο το άλλο προσωπικό του ξενοδοχείου εργάστηκε ακούραστα για να κάνει τη διαμονή μας τέλεια. Το δωμάτιό μας ήταν υπέροχο, πολύ καθαρό και μοντέρνο με θέα στην παραλία. Η πληρωμή λίγο παραπάνω έκανε τη διαμονή μας πολύ ρομαντική και αξέχαστη. Επίσης, γνωρίσαμε την έναρξη της Ταϊλανδικής Πρωτοχρονιάς ή του Φεστιβάλ Songkran. μια υγρή και άγρια, τρελή στιγμή.
R
Roland

17-Nov-2012

La Flora Resort Patong

Εξαιρετική τοποθεσία μόλις λίγα βήματα από το τμήμα γκέι στην παραλία Patong και ακριβώς στην καρδιά της πόλης - μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από το Paradise Complex. Εξυπηρετικό προσωπικό που είναι όσο το δυνατόν πιο φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους. Καταπληκτική πισίνα, μεγάλα δωμάτια, δωρεάν μίνι μπαρ και γρήγορο WiFi. Θα επιστρέψουμε ξανά το επόμενο έτος!

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.