Μαγικό μασάζ χεριών

Μαγικό μασάζ χεριών

Magic Hands Massage

Εικονίδιο τοποθεσίας

21/35 Soi Ngam Dupli (από την Rama 4 Rd), Μπανγκόκ, Thailand, 10120

Το πρόσφατα αναβαθμισμένο Magic Hands προσφέρει περιποιήσεις μασάζ από ταϊλανδέζους μασέρ, χρησιμοποιώντας προϊόντα υψηλής ποιότητας που είναι ειδικά σχεδιασμένα για να χαλαρώνουν / ενεργοποιούν το σώμα και το μυαλό σας.

Βρίσκεται στην περιοχή Sathorn, κοντά Σάουνα Βαβυλώνας.

Καθημερινή: 09:00 - 00:00

Σαββατοκύριακο: 09:00 - 01:00

Πλησιέστερος σταθμός: MRT: Λουμφίνι

Χαρακτηριστικά:
Massage
Τιμή Μαγικό μασάζ χεριών
3.9
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 158 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2017
Βραβεία κοινού 2017

5 Star Winner

Βραβεία κοινού 2018
Βραβεία κοινού 2018

5 Star Winner

Βραβεία κοινού 2019
Βραβεία κοινού 2019

4 Star Winner

Βραβεία κοινού 2020
Βραβεία κοινού 2020

4 Star Winner

A
Alex Hamburg

8-Δεκ-2023

Και πάλι μια πολύ ωραία εμπειρία

Ήρθα εδώ ξανά μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια και η εμπειρία ήταν ακόμα καλύτερη. Πολύ χαριτωμένος και φιλικός θεραπευτής μασάζ King που δεν έκανε μόνο ένα καλό μασάζ. Συστήστε το!
S
Serg

28-Nov-2019

Ηταν φανταστικο

Έχω απολαύσει κάθε λεπτό. Το μασάζ ήταν δυνατό, συγκινητικό, πολύ σέξι. Το αγόρι ήταν πολύ επαγγελματικό και ευγενικό! Συνιστάται!
A
Andrew

15-Nov-2019

Ο κ. Μπανγκ είναι υπέροχος

Πήγα στο σαλόνι για να το δοκιμάσω καθώς διάβασα καλές κριτικές. Έκαναν μεγάλη υπομονή για να με δεχτούν την τελευταία στιγμή λίγο πριν το κλείσιμο. Το μασάζ, που έκανε ο κύριος Bang ήταν υπέροχο. Δούλεψε τα πόδια μου καθώς χρειάζονταν πολλή προσοχή. Βγήκα έξω αναζωογονημένος. Θα επιστρέψει σύντομα.
D
Darren

13-Nov-2019

Χαλαρωτική όαση

Έκανα ένα μασάζ με την Pupae. Το μαγαζί είναι πολύ ξεκούραστο και σε βολεύει. Το μασάζ Pupae είναι εξαιρετικά χαλαρωτικό και αναζωογονητικό. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα για ταξιδιώτες που χρειάζονται κάποια τρυφερή φροντίδα
M
Mats

12-Nov-2019

Υπέροχο μέρος με το καλύτερο μασάζ.

Μπορώ πραγματικά να προτείνω το Magic Hands. Φιλικό προσωπικό, καθαρός χώρος με καλή εξυπηρέτηση. Ζητήστε το Pupae. Είναι πραγματικά καλός. Σίγουρα θα επιστρέψω σε αυτό το όμορφο μέρος.
l
lars

10-Nov-2019

Κύριε Λαρς

Είχαμε ένα πολύ ωραίο μασάζ σώματος 90 λεπτών με τον Mr Bank πριν από μερικές μέρες. Δουλεύει με το μασάζ πολλά χρόνια και γνωρίζει περί τίνος πρόκειται. Πηγαίνετε εκεί και ζητήστε τον και υποσχεθείτε ότι θα φύγετε με ένα καλό χαμόγελο στα χείλη.
A
Antoine

10-Nov-2019

Καλή καλή εξυπηρέτηση

Ήταν ένα τέλειο μασάζ που έκανε ο Khun Ake, για να χαλαρώσει το άγχος μετά την ημέρα. Σίγουρα θα ξαναπάω. Ευχαριστώ όλη την ομάδα, πολύ επαγγελματίες. Θα ιδωθούμε σύντομα.
A
Antoine

10-Nov-2019

Τοσο καλα !!!

Έχω ένα ωραίο και απαλό μασάζ με τον Khun Ake, αν αγχωθείς λίγο, μπορείς να πας σε αυτό το μέρος που θα σε κάνουν τόσο να χαλαρώσεις, σίγουρα θα επιστρέψω ξανά. Ένα πολύ καλό μέρος για να πάτε. Για όλες τις ομάδες ήταν πολύ επαγγελματικό.
A
Antoine

9-Nov-2019

Μασάζ μαγικά χέρια

ΠΟΛΥ ωραίο μασάζ, από τον Ake, και όλες οι ομάδες ήταν ωραίες. Καθαρό μέρος, πολύ επαγγελματικό για να χαλαρώσετε. Θα ξανακάνω σίγουρα. Εάν είστε κουρασμένοι, πηγαίνετε εκεί για 2 ώρες για να χαλαρώσετε. ΠΙΣΤΕΨΤΕ με ήταν τόσο καλό.
A
Art

9-Nov-2019

Τράπεζα!:)

Από τότε που είχα τη χαρά να γνωρίσω τον Bank στο Magic Hands πριν από μερικά χρόνια, ήταν ο μόνος μασέρ στον οποίο πηγαίνω όταν βρίσκομαι στην Μπανγκόκ. Είναι ένα πλήρες πακέτο, η προσωπικότητα, η κουβέντα, και προφανώς το μασάζ. Πολύ, ΠΟΛΥ συνιστάται ανεπιφύλακτα.
w
walter

8-Nov-2019

το καλύτερο στη γειτονιά. ζητήστε την Τράπεζα.

Είχα ένα εξαιρετικό μασάζ με έναν τύπο που ονομάζεται Bank. Ένα από τα καλύτερα που είχα εδώ και πολύ καιρό. Είναι πολύ έμπειρος και έχει δουλέψει εδώ για πολύ καιρό. Είχα μια εξαιρετικά κουραστική εβδομάδα και η Bank με άφησε εντελώς ανανεωμένη και ανανεωμένη. Σίγουρα τον προτείνω και αν πάτε στο Magic Hands Massage τότε ζητήστε τον. Είναι ευγενικός, πολύ καλός και σίγουρα αξίζει να του δώσεις μια καλή συμβουλή.
M
Miller

14-Σεπ-2019

Απογοητευμένος

Ήμουν εδώ πριν και είχα ένα πολύ καλό μασάζ. Αλλά αυτή τη φορά δεν ήταν. Παρήγγειλα ένα μασάζ Thai & Oil. Το ταϊλανδέζικο μασάζ δεν ήταν αρκετά καλό - περισσότερο από το αναμενόμενο. Το μασάζ με λάδι ήταν εντάξει. Ήταν γεμάτο λάδι στο σώμα μου. Στο τέλος, ο μασέρ είπε ότι το ελάχιστο φιλοδώρημα είναι 1000 μπατ. Δεν είχα ποτέ αυτή την εμπειρία πριν. Αρνήθηκα ευγενικά καθώς δεν ήμουν ευχαριστημένος με την υπηρεσία. Στη συνέχεια προσπάθησαν να χρεώσουν την πιστωτική μου κάρτα. Αυτή τη φορά είναι πολύ πολύ απογοητευμένη. Δεν θα επιστρέψω ξανά.
B
BZZZ

14-Ιουλ-2019

Καλό μασάζ

Το μαγικό μασάζ χεριών συνήθως δεν είναι γεμάτο και θορυβώδες. Προσωπικά προτιμώ να πάω το βράδυ. Ήσυχο περιβάλλον, το προσωπικό θα σας εξυπηρετήσει με πετσέτες και ποτά πριν και μετά το μασάζ. Εξυπηρετήθηκα από το προσωπικό RIN. Είναι ένας πολύ χαμογελαστός, φιλικός και επαγγελματίας τύπος. Συνήθως επιστρέφω για να του κάνω κράτηση για μασάζ. Μπορεί να μιλάει λίγα αγγλικά και είναι σε θέση να σας κάνει να νιώσετε άνετα, άνετα και να χαλαρώσετε μέσω της δεξιότητάς του στο μασάζ.
T
Tom

19-Ιουν-2019

Μαγικά χέρια

Σταμάτησα σήμερα για ένα μήνυμα με τον Max. Ποτέ δεν απογοητεύτηκα στο Magic Hands. Το προσωπικό είναι κορυφαίο, τα δωμάτια είναι καθαρά και η ατμόσφαιρα είναι ήρεμη και γαλήνια. Ο Max είναι η επιλογή μου, κάθε φορά είναι καλύτερη ή τόσο καλή όσο η προηγούμενη.
T
Tim

11-Ιουν-2019

Απλά μασάζ

Το μασάζ ήταν εντάξει. Δεν υπάρχει τίποτα για να φωνάξουμε. Ωστόσο, νομίζω ότι έχω λιγοστέψει. Έχω κάνει κράτηση για ένα μασάζ 2 ωρών, αλλά κατέληξε να είναι @ 20 λεπτά μικρότερο. Επίσης, νομίζω ότι η τιμή είναι πιο ακριβή από αυτές γύρω, ή ακόμα και στο Silom. Χρεώνει 400 μπατ για ένα κανονικό ταϊλανδέζικο μασάζ, ενώ στο Silom, γύρω από την περιοχή Patpong, είναι μόνο @ 250 έως 300 μπατ. Και όχι, οι Ταϊλανδοί μασέρ που είχα δεν μπορούσαν να μιλούν πολύ αγγλικά. Και ούτε αυτός ήταν τόσο φιλικός. Σίγουρα δεν θα επιστρέψω σε αυτό το μέρος.
P
Peach

15-Apr-2019

Καλό μασάζ

Ήρθα εδώ για δεύτερη φορά κατά τη διάρκεια των διακοπών μου στην Μπανγκόκ, όλα είναι πολύ καλά για μένα. Είμαι σίγουρος ότι την επόμενη φορά που θα επιστρέψω εδώ μου αρέσει το ταϊλανδέζικο μασάζ, ειδικά το μασάζ ποδιών. Σας ευχαριστώ παιδιά
M
Mohamed

11-Apr-2019

Mr

Ο κύριος τυχερός μου έδωσε το καλύτερο μασάζ ποτέ στην Μπανγκόκ, τόσο χαριτωμένο και πολύ καλό στο μασάζ. Πρέπει να έρθεις να τον δοκιμάσεις.
P
Peach

10-Apr-2019

Καλό μασάζ για μένα

Αυτή είναι η πρώτη φορά για μένα που επισκέπτομαι αυτό το σπα μασάζ, το Magic hands spa δεν απέχει πολύ από το MRT - αυτή είναι η καλύτερη τοποθεσία επειδή είναι πολλά καλά ξενοδοχεία, καταστήματα κ.λπ. και είναι εύκολο να συνδεθείς με πολλά μέρη εκεί γύρω. Απόλαυσα την πρώτη μου φορά καθώς η εξυπηρέτηση είναι πολύ καλή - με υποδέχτηκαν με ένα ποτό καλωσορίσματος και δροσερή πετσέτα. Ο ιδιοκτήτης είναι τόσο φιλικός και σας φροντίζει καλά. Επίσης, κάποιο προσωπικό μπορεί να επικοινωνεί στα αγγλικά και οι μασέρ είναι επίσης καλά εκπαιδευμένοι.
T
Tom

10-Apr-2019

Ο Max βάζει το Magic

Πάντα ένα υπέροχο μασάζ με τον Max. Έχει πολύ καλό τρόπο για αυτόν και χτυπά τα σωστά σημεία. Επισκέπτομαι αυτό το κατάστημα πολλά χρόνια. Δεν έχω παράπονο. Κάθε φορά που το επισκεφτείτε είναι καθαρό και φιλόξενο, φιλικό και άνετο.
E
Eric

31-Mar-2019

Τα καλύτερα στην Μπανγκόκ

Το Magic Hands είναι το σπα μασάζ "πήγαινε στο" μου στην Μπανγκόκ. Έχουν μερικές από τις καλύτερες τιμές και το μέρος είναι σταθερά καθαρό. Το προσωπικό μπορεί να επικοινωνεί στα αγγλικά και οι μασέρ είναι καλά εκπαιδευμένοι. Συνολικά - το μέρος έχει μια ήρεμη και φιλόξενη ατμόσφαιρα. Ο αγαπημένος μου μασέρ είναι η Khun Bank. Τον έχω χρησιμοποιήσει τα τελευταία 3 χρόνια και πάντα του έφερνα τους Αμερικανούς φίλους μου. Είναι επαγγελματικά εκπαιδευμένος και εκπαιδεύει ακόμη και άλλους μασέρ. Ο Mr Bank είναι πάντα ευγενικός και έχει άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας. Πείτε του τα σημεία άγχους σας και θα τα βγάλει Μετά από μια σκληρή προπόνηση, πηγαίνω πάντα στο Magic Hands. Και αν θέλετε τον Mr Bank - απλώς στείλτε τους μήνυμα πριν βγείτε έξω. Φροντίζουν οι πελάτες να είναι ευχαριστημένοι με τις υπηρεσίες τους
M
Marco

16-Mar-2019

Πολύ απογοητευτικό

Αφού διάβασα τις θετικές κριτικές εδώ, το Magic Hands ήταν στη λίστα των εργασιών μου στην Μπανγκόκ για λίγο. Επιπλέον, πάντα με ενδιέφερε να πάω λόγω των σχετικά αργών ωρών του σπα - δεδομένου του Jetlag που έρχεται από την Ευρώπη, καλωσορίζω ένα μασάζ μετά τις 10 μ.μ. Έτσι, τελικά πέρασα στις 10.45:01.00, θεωρώντας ότι θα ήταν αρκετά νωρίς για ένα μασάζ πριν κλείσει το κατάστημα στη 90:60 π.μ. σύμφωνα με την ιστοσελίδα του. Όταν έφτασα, οι θεραπευτές έξω από το σπα έμοιαζαν μπερδεμένοι στα τηλέφωνά τους. Ο ένας μου έδειξε το μενού διστακτικά και όταν ρώτησα αν ήταν ακόμα δυνατά 11 λεπτά, είδα την αγωνία στο πρόσωπό του και αμέσως μείωσα την επιθυμία μου στα 11.38 λεπτά. Στη συνέχεια, με οδήγησε στον επάνω όροφο ο θεραπευτής που ταυτίστηκε ως «Σαν». Οι προσπάθειές μου να διευκολύνω την κατάσταση χαμογελώντας του δεν έγιναν καν αντιληπτές π.χ. Η Σαν απέφυγε την οπτική επαφή με κάθε κόστος. Έπρεπε να σταματήσω εκεί, το ξέρω. Μόλις ξεκίνησε το μασάζ (παρατήρησα ένα μεγάλο ρολόι ακριβώς πάνω από το τραπέζι που έδειχνε 38 μ.μ.) ο θεραπευτής χρησιμοποίησε μόνο πολύ απλές μακριές πινελιές στον ώμο μου και μετά στα πόδια μου. Όχι δυσάρεστο, αλλά κάθε ανειδίκευτο άτομο θα μπορούσε να το κάνει αυτό. Όταν μου ζητήθηκε να αναποδογυρίσω, εξεπλάγην ότι ήταν ήδη ώρα, αλλά εντάξει. Η Shan έκανε πολύ γρήγορα το μασάζ «αισθησιακό». Μόλις τελείωσε αυτό το μέρος περίμενα να τελειώσω το συνηθισμένο μασάζ κεφαλής, αλλά αντ' αυτού μου ζητήθηκε να κάνω ντους αμέσως. Δεν ήμουν σίγουρος εκείνη τη στιγμή αν η αίσθηση μου για το χρόνο ήταν τελείως κλειστή, αλλά μετά παρατήρησα τι έλεγε το ρολόι πάνω από το τραπέζι: 30. Το μασάζ μειώθηκε σε 60 λεπτά, αυτό είναι πάνω από 1000% λιγότερο από αυτό που είχαμε. Το ανέφερα στον κύριο στο ταμείο, αλλά το παράπονό μου έγινε δεκτό με σιωπή και το εκ νέου αίτημα να πληρώσω το πλήρες ποσό Τιμή XNUMX λεπτών (πάνω από το φιλοδώρημα των XNUMX μπατ που είχα δώσει στον Shan). Εκπλήσσομαι που ένα αξιόπιστο σπα θα έκανε κάτι τέτοιο - απλώς δεν τους ενδιαφέρει πια; Αυτή η εμπειρία ήταν η χειρότερη περίπτωση που μπορεί να συμβεί όταν κάνετε κράτηση για ένα μασάζ: όταν φτάσετε νιώθετε βάρος για τους θεραπευτές, τότε αισθάνεστε την περιφρόνηση τους για εσάς και στο τέλος αισθάνεστε ότι σας έκλεψαν τα μετρητά σας. Σίγουρα δεν θα πάω ποτέ ξανά σε μαγικά χέρια και μπορώ μόνο να προειδοποιήσω άλλους ταξιδιώτες ότι αυτό το μέρος δεν μπορεί να είναι αξιόπιστο. Ίσως είναι καλό σε άλλες περιπτώσεις, ποιος ξέρει - απόψε ωστόσο ήταν μια από τις χειρότερες εμπειρίες που είχα εδώ και χρόνια και χρόνια κάνοντας μασάζ στην Ταϊλάνδη και σε όλο τον κόσμο. Μια πραγματικά ταπεινωτική εμπειρία.
d
dom

27-Ιαν-2019

Ψεύτικη κριτική

Η κριτική για τον Luky και την Bank είναι ψεύτικη. Τοποθέτησαν οι ίδιοι οι Μασούρες. Ήμουν εδώ μια φορά, ήταν μια εντελώς χωματερή. Τα παιδιά είναι φρικτά να τα βλέπεις και να κάνουν μασάζ όχι επαγγελματικά.
M
Marc

13-Ιαν-2019

Έχω τυχερό

Ήταν στην Μπανγκόκ τον Νοέμβριο για διακοπές και αποφάσισα να δοκιμάσω το Magic Hands Massage αφού διάβασα τις κριτικές σε αυτόν τον ιστότοπο εδώ. Επίσης δεν μου δόθηκε η επιλογή για ένα από τα παιδιά, αλλά ευτυχώς (λογοπαίγνιο) κατέληξα στον Lucky, ο οποίος για την προσωπική μου άποψη ήταν ο καλύτερος. Ήταν φιλικός και προσεκτικός από την αρχή, αλλά στη συνέχεια ξεδιπλώθηκε όλη η εμπειρία και δεν θα είχα φανταστεί πριν τι επρόκειτο να συμβεί. Βρήκε όλα τα σημεία ενεργοποίησης μου σε ελάχιστο χρόνο. Απλό και απλό, εξαιρετικό από την αρχή μέχρι το τέλος, άκρως ικανοποιητικό και πολύ συνιστάται.
T
Thomas

28-Δεκ-2018

Συνιστάται απολύτως

Με βάση όλες τις κριτικές, αποφάσισα να πάω για ένα μασάζ στο Magic Hands και μπορώ να προτείνω αυτό το μέρος. Μου περιποιήθηκαν ένα θερμό καλωσόρισμα, ένα ποτήρι νερό και μια κρύα πετσέτα ενώ αποφάσιζα για τις προσφορές. Διάλεξε ένα Combo "Body Scrub & Aroma Oil Massage" και ήταν καταπληκτικό. Εκ των προτέρων μπόρεσα να επιλέξω το άρωμα του λαδιού και μετά ανέβηκα στην περιοχή του μασάζ. Καθώς προτιμώ τα ιδιωτικά δωμάτια, επέλεξα ένα με ξεχωριστό ντους. Παρόλο που το έκανα, δεν επέλεξα τον μασέρ μου εκ των προτέρων, ευτυχώς είχα τη 2η συνεδρία μου με τον Max και είναι σίγουρα ένας εξαιρετικός τύπος και μασέρ. Συνολικά, αν ψάχνετε για ένα καλό μασάζ από παιδιά που ξέρουν τι κάνουν, τότε πρέπει να πάτε εδώ.
K
Koki

16-Δεκ-2018

Απόλυτα ικανοποιημένος με τον κ. Κ

Μόλις έκανα ένα υπέροχο μασάζ με τον κ. Κ. Το δυνατό και επαγγελματικό μασάζ του και η φιλοξενία του μου έφεραν καλά εκεί! Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Θα επανέλθω ξανά.
R
Robert

9-Δεκ-2018

Η τύχη είναι πραγματικά το καλύτερο .....

Αυτό είναι το πέμπτο μου ταξίδι στην Μπανγκόκ και έχω κάνει πολλά μασάζ από πολλούς διαφορετικούς μασέρ. Το Lucky είναι το καλύτερο! Γνώρισα τον Lucky την τελευταία φορά που ήμουν εδώ το 2016 και ήμουν εξαιρετικά χαρούμενος που είναι ακόμα στα Magic Hands. Έκανα 7 μασάζ με τον Lucky την εβδομάδα και το 1/2 που ήμουν εδώ σε αυτό το ταξίδι και όλοι ήταν απολύτως υπέροχοι. Η τεχνική του είναι γεμάτη δεξιότητες, απίστευτα χαλαρωτική και συναρπαστική ταυτόχρονα. Με φρόντιζε με τρόπους που μετά βίας μπορώ να αρχίσω να εκφράζομαι. Είμαι τόσο ευγνώμων που τον γνώρισα. Θα μου λείψει τρομερά και ελπίζω να επιστρέψω στην Μπανγκόκ αν δεν υπάρχει άλλος λόγος από το να τον ξαναδώ. Ευχαριστώ Lucky. Είσαι ο καλύτερος!
G
Gareth

8-Δεκ-2018

Μαγικό μασάζ χεριών

Έτσι βρήκαμε αυτό το μικρό διαμάντι στο Satorn, μας υποδέχτηκαν με τα κατάλληλα χέρια ψηλά και τα πιο αξιολάτρευτα χαμόγελα. Μας οδήγησαν σε αυτόν τον όμορφο χώρο και δείξαμε ποιες είναι οι τιμές ανά ώρα. Προσέφεραν ένα Ray από διαφορετικά μασάζ, αυτό το μέρος είναι πιθανώς το επόμενο μεγάλο πράγμα στην Μπανγκόκ. Έκανα το πιο εκπληκτικό μασάζ από έναν κύριο ονόματι "K" η γοητεία του και μόνο με εξέπληξε πόσο μάλλον το καλό μασάζ. 15 λεπτά μετά το μασάζ νομίζω ότι ήμουν στον βαθύτερο ύπνο. Θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα αυτό το μέρος σε κάθε ταξιδιώτη που έρχεται από αυτήν την πλευρά. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην «Κ» που με φρόντισε όσο ήμουν εδώ. Σίγουρα θα επιστρέψουμε σύντομα 5⭐️
R
Rene

6-Nov-2018

Η ικανοποίηση είναι εγγυημένη

Χθες έκανα ένα μασάζ από τον Max. Η τεχνική και η δεξιοτεχνία του ήταν πολύ πειστικά και φρόντιζε να είμαι ικανοποιημένος. Με ρώτησε αν ήμουν καλά πολλές φορές και βεβαιώθηκε ότι ήμουν. Το Magic Hands πραγματικά περιέγραψε αυτό που έζησα.
M
Martin

2-Nov-2018

Κύριε Nam, το αγαπημένο μου

Επισκέπτομαι το Magic h=Hands εδώ και πολλά χρόνια. Καθαρό μέρος, φιλικό προσωπικό και είχα πολλά εξαιρετικά μασάζ εκεί. Ο αγαπημένος μου μασέρ αυτή τη στιγμή είναι ο κύριος Ναμ. Πραγματικά ικανός άνθρωπος. Ευχαριστώ, Μάρτιν.
l
lars

29-Οκτ-2018

Ο κ. Bank στο Magic Hands

Είχαμε ένα πολύ ωραίο και χαλαρωτικό μασάζ από τον Mr Bank. Είναι πολύ φιλικός και πολύ καλός στα αγγλικά. Προσπαθήστε να τον πάρετε αν είναι ελεύθερος την επόμενη φορά που θα πάτε εκεί. Πραγματικά υπέροχο και χαλαρωτικό μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά.
T
Tom

28-Οκτ-2018

Ο κ. Max είναι μαγικός

Έκανα άλλο ένα μασάζ με τον Max σήμερα και όλο και βελτιώνεται Τον έχω δει πολλές φορές και δεν απογοητεύει ποτέ. Η ικανότητά του να φτάνει στα σωστά σημεία είναι ασυναγώνιστη, είτε πρόκειται για λάδι είτε για ταϊλανδέζικο μασάζ.
D
Dan

25-Οκτ-2018

Τέλεια!

Έκανα ένα μασάζ με τον κ. Κ. Είναι ωραίος, καλή φιλοξενία. και το στυλ μασάζ του είναι διαφορετικό από τα άλλα.. με έκανε να χαλαρώσω με καλή αίσθηση, όχι πολύ σκληρό και όχι πολύ απαλό, και μπορείτε να ζητήσετε ότι σας αρέσει. Μπορώ να συστήσω τον κ. Κ. Δεν θα απογοητευτείτε.
B
Bill

26-Σεπ-2018

Εξαιρετικά ικανοποιημένοι

Έχω κάνει πολλά μασάζ στην Μπανγκόκ εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά το μασάζ που έκανα με τον Mee πρόσφατα ήταν το καλύτερο που έγινε ποτέ. Πήρα απόλυτη ικανοποίηση και το μασάζ πήγε για τα πλήρη 90 λεπτά που πληρώθηκαν. Η Mee ήταν προσεκτική και ανταποκρινόταν στις ανάγκες μου και δεν μπορούσα να βρω τίποτα να επικρίνω. Κορυφαία βαθμολογία!
J
Jay

29-Nov-2018

Συμφωνήθηκε πλήρως

Η εμπειρία με το φυσικό αέριο Mee ήταν απλά φανταστική. Πολύ προσεγμένη και εξαιρετική εξυπηρέτηση από την αρχή μέχρι το τέλος
A
Arthur

1-Σεπ-2018

ΤΡΑΠΕΖΑ - πραγματικά μαγικά χέρια!

Αν υπάρχει ένας μασέρ στον οποίο ξέρω ότι θέλω να επιστρέψω, αυτός είναι η Τράπεζα! Για αρχή, μιλάει καλά αγγλικά και είναι διασκεδαστικό να μιλάμε για αυτό και για εκείνο κατά τη διάρκεια του εισαγωγικού μέρους του μασάζ. Και τότε - είναι μόνο τα χέρια του! Ξέρει κατά κάποιο τρόπο πότε και πού να εξερευνήσει τα μέρη του σώματός σας που ποτέ πριν δεν περιμένατε να είναι ερωτικά ευαίσθητα. Και προφανώς αυτά που είναι ερωτικά εξ ορισμού. Και έρχεται σε κύματα - σχεδόν φτάνεις στην κορυφή, μετά πίσω στο απίστευτα περιποιημένο σεξουαλικό οροπέδιο, και μετά πίσω στην κορυφή... Μου άρεσε κάθε λεπτό και κάθε φορά που επισκέπτομαι την Μπανγκόκ (από το 2016) ζητάω την Τράπεζα και μόνο Τράπεζα. Πολύ ΠΟΛΥ συνιστάται ανεπιφύλακτα! Όσο για το ίδιο το μέρος Magic Hands, είναι άνετο, όμορφα φωτισμένο και καθαρό. Σας καλωσορίζουμε με ένα ποτήρι νερό και μια κρύα πετσέτα και κατά την έξοδο σας προσφέρεται ένα φλιτζάνι τσάι και μια ζεστή πετσέτα. Είναι ένα ωραίο πλαίσιο για όλη τη χαλαρωτική εμπειρία...
l
lars

28-Aug-2018

Ο κ. Bank στο Magic Hands

Έχω επισκεφτεί πολλά μέρη για μασάζ στην Μπανγκόκ και στον υπόλοιπο κόσμο. Ο Mr Bank στο Magic Hands είναι πραγματικά ένας από τους καλύτερους που έχω γνωρίσει. Πολύ ωραίο μασάζ και πολύ καλό στα αγγλικά. Δεν είναι 20χρονος χωρίς εμπειρία. Ξέρει τι να περιμένει όταν πηγαίνει σε αυτό το μέρος. Προσπαθήστε να τον αποκτήσετε αν επισκεφτείτε το Magic Hands.
S
Syazi

4-Aug-2018

Απολαυστική, ευχάριστη και χαλαρωτική εμπειρία

Μπήκε μέσα. Έγινε αμέσως δεκτός με ζεστή φιλοξενία - χαμόγελα, ευγενική και φροντίδα. Ένα ευχάριστο μέρος για να λύσετε όλα τα δεινά σας με επαγγελματίες, εξειδικευμένους και έμπειρους μασέρ. Ένιωσα πολύ καλά μετά το μασάζ - χαρούμενος, χαλαρός και γενικά βελτιωμένη ευεξία. Η φροντίδα των μασέρ και τα επιδέξια χέρια ήταν αρκετά θεραπευτικά. Απλά αγαπήθηκε. Συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτό το μέρος. Πολλοί από εμάς είχαμε μια απολαυστική εμπειρία. Πάρτε τα υπερβολικά αρνητικά και αρκετά γραφικά σχόλια με μια «πρέζα αλάτι». (Όπως λένε στα κλασικά.) Αυτοί οι άνθρωποι απλώς τραβούν τις αρνητικές αποσκευές τους όπου κι αν πάνε προσπαθώντας να προβληθούν στους άλλους.
P
Philip

29-Ιουλ-2018

Δεύτερη αναθεώρηση

Έχω επισκεφτεί το Magic Hands σε αρκετές προηγούμενες περιπτώσεις και πάντα ήμουν πολύ ικανοποιημένος με την υπηρεσία που έλαβα. Με ενδιέφερε ιδιαίτερα να το επισκεφτώ αυτόν τον Ιούλιο, έχοντας σημειώσει ότι ο κύριος Chatree δεν ήταν πλέον ο ιδιοκτήτης. Πάντα είχα μεγάλη εκτίμηση για το επιχειρηματικό μοντέλο του κ. Chatree για αυτό το ρούχο, ιδιαίτερα την έμφαση που έδινε στην ικανοποίηση των πελατών (όπως αποδεικνύεται από τις ευσυνείδητες απαντήσεις του στις κριτικές που υποβλήθηκαν σε αυτόν τον ιστότοπο). Θα πρέπει επίσης να επισημανθεί ότι το Magic Hands είναι επίσης ένα από τα λίγα gay ρούχα μασάζ που δεν προσδιορίζει ελάχιστο φιλοδώρημα. Επισκέφτηκα το Magic Hands δύο φορές τον Ιούλιο. ο TravelGay Ο ιστότοπος της Ασίας αναφέρει «έκπτωση 10% συν δωρεάν αναβάθμιση». Η έκπτωση 10% τιμήθηκε και στις δύο περιπτώσεις, αν και η δωρεάν αναβάθμιση δεν φαίνεται να ισχύει. Αρκετά δίκαιο, αλλά στην περίπτωση αυτή η καταχώριση θα πρέπει να τροποποιηθεί ανάλογα. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η έκπτωση 10% είναι διαθέσιμη μόνο για «συνδυαστικές» θεραπείες, κάτι που επίσης έρχεται σε αντίθεση με την έννοια της αναβάθμισης. Η πρώτη μου επίσκεψη ήταν απολύτως ικανοποιητική. Το μασάζ έγινε σε ξεχωριστό δωμάτιο και ο μασέρ μου - ο κύριος Golf - ήταν προσεκτικός από κάθε άποψη. Το μασάζ ήταν πολύ ευχάριστο και το τέλος ήταν αισθησιακά πιο ευχάριστο. Η δεύτερη επίσκεψή μου άφησε λίγο περισσότερο επιθυμητό. Αυτή τη φορά, το μασάζ έγινε σε μια καμπίνα με κουρτίνα (αν και ακόμα με ιδιωτικό ντους). Δεν ξέρω το όνομα του μασέρ μου που ανέλαβε τη θεραπεία αρκετά επαγγελματικά. Ωστόσο, η αισθησιακή πτυχή ήταν εντελώς ανυπόφορη και έτσι έμεινα να νιώθω κάπως ανεκπλήρωτος. Το Magic Hands δεν είναι ένα βελούδινο ρούχο, αλλά πρόσφατα έχει υποστεί κάποια ανακαίνιση, είναι απόλυτα άνετο και έχει μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Και στις δύο περιπτώσεις, με υποδέχτηκαν εξαιρετικά ευγενικά με μια δροσιστική πετσέτα και ένα ποτήρι νερό. Το ζεστό τσάι που παρέχεται στο τέλος ήταν επίσης πολύ ευπρόσδεκτο. Και τα δύο μασάζ κράτησαν ολόκληρα 90 λεπτά και σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε πίεση για να δοθεί μια συμβουλή. Ως εκ τούτου, είμαι στην ευχάριστη θέση να αναφέρω ότι το μοντέλο του κ. Chatree εξακολουθεί να παραμένει άθικτο (τουλάχιστον από την εμπειρία μου). Παρεμπιπτόντως, μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο κ. Chatree δεν είναι πλέον ιδιοκτήτης του καταστήματος, αφού το πούλησε σε νέο ιδιοκτήτη. Θα συνεχίσω να προτείνω το Magic Hands σε άλλους ανθρώπους, αν και θα είναι ενδιαφέρον να παρακολουθούμε τις κριτικές που λαμβάνει εδώ. Όπως όλοι γνωρίζουμε, τα δύο πράγματα που ενοχλούν περισσότερο τους πελάτες των καταστημάτων μασάζ είναι: 1) να ελαττώνονται στη διαφημιζόμενη διάρκεια του μασάζ. 2) πίεση για να δώσει φιλοδωρήματα. Η πολιτική της Magic Hands για μη ελάχιστο φιλοδώρημα είναι, πιστεύω, μια μεγάλη USP, αν και βασίζεται στο ότι οι πελάτες δεν το εκμεταλλεύονται αυτό τσιγκουνεύοντας φιλοδωρήματα. Για παράδειγμα, είναι λογικό οι περισσότερες ερωτικές υπηρεσίες να ανταμείβονται κατάλληλα. Ομοίως, εάν δεν είναι προσεχείς, τότε το φιλοδώρημα μπορεί να μειωθεί αναλόγως. Τουλάχιστον, αυτή είναι η άποψή μου! Ελπίζω αυτή η κάπως εκτενής κριτική να είναι χρήσιμη σε άλλους αναγνώστες. Για τον εαυτό μου, θα περιμένω την επόμενη επίσκεψή μου με κάποιο ενδιαφέρον.
P
Patinyaa

4-Ιουλ-2018

Πρώτη φορά

Την περασμένη εβδομάδα ήμουν εδώ. Το κατάστημα δεν ήταν μακριά από το MRT Lumpini (αριθμός 1). Ήταν περίπου 200 μέτρα. Το κατάστημα φαινόταν ωραίο και ο ιδιοκτήτης ήταν φιλικός. Επέλεξα 90 λεπτά μασάζ ποδιών από τον κύριο Aun. Ήταν νέος εδώ. Ήταν επιδέξιος στις τεχνικές. Πάντα χαμογελούσε. Μου άρεσε το χαμόγελό του. Πολύ καλά έκανε και δεν ζήτησε συμβουλές αλλά του έδωσα μερικά...Ένιωσα τόσο καλά και χαλαρά. Ήμουν ευτυχής. Η τιμή δεν ήταν ακριβή για μένα. Θα έρθω ξανά εδώ όταν έχω χρόνο. Ευχαριστώ για ένα καλό μασάζ. Χάρηκα επίσης, κύριε αφεντικό.
J
J

19-Ιουν-2018

Λίγο πολύ αναμενόμενο

Πήγα πρόσφατα για ένα μασάζ αφού διάβασα τα καλά και τα κακά σχόλια εδώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι μου είπαν ότι ο Chatree δεν κατέχει πλέον αυτό το κατάστημα. Το μέρος είναι λίγο παλιό αλλά αυτό είναι αναμενόμενο. Ο μασέρ που είχα μιλούσε πολύ καλά αγγλικά. Δεν υπήρχε ρεσεψιονίστ - υπήρχαν μόνο μασέρ. Η έκπτωση 10% τιμήθηκε. Μόνο 5 από αυτούς βρίσκονταν σε υπηρεσία. Το VIP δωμάτιο είναι αρκετά μεγάλο σε σύγκριση με τα κανονικά δωμάτια σε άλλα καταστήματα. Το μασάζ ξεκίνησε με προθέρμανση όπως όλα τα μασάζ και αμέσως προχώρησε σε άλλα στοιχεία. Δεν το ήξερα τότε, αλλά γδύθηκε στα εσώρουχά του. Κανένα πραγματικό μασάζ και ο χρόνος μειώθηκε όπως αναμενόταν. Αν θέλετε να διασκεδάσετε χωρίς πολύ μασάζ, όχι και πολύ άσχημα. (Στο τέλος ζήτησε συμβουλές). Αν θέλετε ένα πραγματικό μασάζ, θα το απέφευγα.
G
Gavin

15-Ιουν-2018

Απολαυστική εμπειρία

Είναι πολύ εύκολο να βρεις αυτό το κατάστημα. Πήγα εκεί την περασμένη εβδομάδα, κατά την άφιξή μου με υποδέχτηκε ο κ. Rin. Μου πρόσφερε κρύα πετσέτα, νερό και αλλαγή παπουτσιών εσωτερικού χώρου. Μου δόθηκε επίσης το μενού και επέλεξα τον συνδυασμό μασάζ ταϊλανδέζικου/ελαίου 120 λεπτών. Δεν μου έγινε πρόταση να επιλέξω τον μασέρ μου, αλλά αυτό δεν ήταν πρόβλημα, καθώς ήμουν πολύ με τον κύριο Rin, αλλά ξέρω ότι μπορείτε να επιλέξετε έναν μασέρ που προτιμάτε. Όλοι οι συνδυασμοί διαθέτουν ιδιωτικό δωμάτιο και είναι καλό μέγεθος και μπάνιο. Το τραπέζι μασάζ ήταν άνετο και όλα ήταν καθαρά. Ο κ. Rin ήταν πολύ επιδέξιος στις τεχνικές και μου άρεσε πραγματικά όλο το μασάζ. Νομίζω ότι μερικές φορές οι εμπειρίες μασάζ είναι λίγο χτυπημένες και χάνονται. Και μπορώ να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που προτείνω τον Mr Rin αν θέλετε ένα επαγγελματικό αλλά παιχνιδιάρικο και ευχάριστο μασάζ.
M
Magic hands

18-Ιουν-2018

Σας ευχαριστώ πολύ

Ελάτε ξανά την επόμενη φορά. Κατάστημα μασάζ χεριών Magic 18/06/2018
H
Hey

7-Ιουν-2018

Είναι μέτριο

Η ποιότητα του μασάζ με λάδι ήταν μέτρια. Μου άρεσε η μικρή διακόσμηση του δωματίου μασάζ και η καθαριότητα είναι καλή. Ο μασέρ μου δεν χαμογελούσε και ένιωθα ότι κάνει τη δουλειά του αλλά δεν του αρέσει πολύ. Όταν πηγαίνετε για μασάζ, ο μασέρ πρέπει τουλάχιστον να σας αφήσει να πιστεύετε ότι του αρέσει να κάνει ένα μασάζ ακόμα κι αν δεν του αρέσει!
E
Eric

7-Ιουν-2018

Μαγικό μασάζ χεριών

Ένα από τα προνόμια της ζωής στην Μπανγκόκ είναι να λαμβάνετε απίστευτα μασάζ σε λογικές τιμές! Το Magic Hands είναι το αγαπημένο μου μασάζ, ειδικά μετά από μια σκληρή προπόνηση. Οι μασέρ δεν είναι μόνο καλά εκπαιδευμένοι αλλά και όμορφοι και πολύ φιλικοί. Πολλοί μπορούν να μιλούν αγγλικά και όλοι οι μασέρ είναι ευγενικοί και επικεντρωμένοι στην ικανοποίησή σας. Οι εγκαταστάσεις είναι πάντα καθαρές και δημιουργούν μια πολύ ήρεμη χαλαρωτική ατμόσφαιρα. Το κατάστημα βρίσκεται κοντά στο Lumphini MRT, επομένως είναι πολύ προσβάσιμο. Ο ιδιοκτήτης είναι πολύ προσιτός και έχει καθορίσει πολύ λογικές τιμές για την εμπειρία. Και πάλι θέλει να είσαι ευχαριστημένος για να επιστρέψεις. Εκτιμώ επίσης την ποικιλία των ανδρών που εργάζονται στη Magic Hands. Υπάρχει πάντα μια επιλογή από μασέρ. Το προσωπικό μου αγαπημένο στην Τράπεζα. Είναι ο κύριος ενός δυνατού ταϊλανδέζικου μασάζ και έχει πολλά χρόνια εμπειρίας Μιλάει άπταιστα αγγλικά και είναι πολύ καλός άνθρωπος για να τον γνωρίσεις. Έχω κάνει πολλά μασάζ σε όλο τον κόσμο και το Magic Hands εξακολουθεί να πηγαίνω στα ψώνια μου. Οι τιμές, το ταλέντο των μασέρ, η τοποθεσία το καθιστούν κερδοφόρο αν σας αρέσει μια χαλαρωτική και θετική εμπειρία. Εάν είναι η πρώτη σας φορά, φροντίστε να κάνετε κράτηση με την Τράπεζα! Θα εξασφαλίσει ότι θα πάρετε ακριβώς αυτό που χρειάζεστε
K
K

3-Μαΐου-2018

Μην πιστεύετε τα σχόλια εδώ

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτό το κατάστημα έχει τόσα πολλά καλά σχόλια εδώ. Επέλεξα ταϊλανδέζικο μασάζ για 1 ώρα αλλά όχι ειδική υπηρεσία. Αυτό δεν είναι πρόβλημα. Εάν το θέλετε, θα πρέπει να επιλέξετε μασάζ με λάδι. Αυτό που με απογοήτευσε είναι ότι ο μασέρ με χρέωσε 500 μπατ για το φιλοδώρημά του. Είναι απίστευτα ακριβό ΜΟΝΟ ΓΙΑ κανονικό ταϊλανδέζικο μασάζ ΜΟΝΟ ΓΙΑ 1 ώρα! Αλλά είπε ότι ήταν φυσιολογικό. Σύμφωνα με τον ίδιο, τα 500 μπατ είναι το ελάχιστο φιλοδώρημα για 1 ώρα κανονικό ταϊλανδέζικο μασάζ σε αυτό το κατάστημα. Αν είναι αλήθεια, η τιμή τους είναι τρομερή.
M
Mr.Tres R

26-Μαΐου-2018

Σας ευχαριστούμε για το πολύτιμο σχόλιό σας.

Αγαπητέ κ.Κ, Καταρχάς θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη. Αυτό που θα ήθελα να σεβαστείτε είναι τα σχόλια ή τα σχόλια εδώ, αυτά δεν είναι από τον έμπορο, αλλά είναι από τις πραγματικές εμπειρίες στο κατάστημα, δεν θέλω ποτέ μια ψεύτικη κριτική, γιατί ειλικρινά πιστεύω ότι όλες οι κριτικές επαληθεύονται από τον διαχειριστή ή webmaster της TGA, ορισμένα σχόλια είναι θετικά ή αρνητικά, ωστόσο αυτή είναι η συμφωνία μου να αποδεχτώ και να απαντήσω ευγενικά σε όλα τα σχόλια όπως βλέπετε. Ενημερωθείτε ξανά, πάντα έλεγα και επιβεβαιώνω ότι εάν οι πελάτες δεν θα ικανοποιηθούν με τις υπηρεσίες μας. Παρακαλώ μην πληρώσετε φιλοδώρημα ούτε ένα μπατ, ΜΟΝΟ ΑΝ οι πελάτες ζητήσουν ή απαίτησαν κάτι περισσότερο από ένα μασάζ και το προσωπικό μου μπορεί να μην το κάνει. Είμαι στην ευχάριστη θέση να σας επιστρέψω τα χρήματα για όλα όσα πληρώσατε ένα φιλοδώρημα και φυσικά, παρακαλώ να μου προτείνετε πώς να σας επιστρέψω τα χρήματα. Και πάλι, κανείς δεν μπορεί να σας αναγκάσει να πληρώσετε φιλοδώρημα και το ποσό του φιλοδωρήματος εξαρτάται από το εάν ο πελάτης ικανοποιήσει το ποσό μπορεί να είναι μεγαλύτερο από το αναφερόμενο ποσό. Τέλος, παρακαλούμε να κατανοήσετε ότι αυτό το κατάστημα δεν είναι σαν ένα άλλο κανονικό κατάστημα, όπως γνωρίζετε, επικεντρώνομαι στην πρόσληψη του προσωπικού που έχει πραγματικές δεξιότητες μασάζ και έχει καλό μυαλό εξυπηρέτησης και το πιο σημαντικό είναι ότι πρέπει να κατανοήσουν τον στόχο των πελατών μας, αυτό είναι περισσότερο αποτιμώνται από τους άλλους. Ωστόσο, αυτό το ζήτημα είναι το λάθος μου που δεν ελέγχω το προσωπικό για να αποφύγω να κάνω δυσαρεστημένο τον πελάτη μου. Σας ευχαριστούμε για τον χρόνο σας να μας σχολιάσετε, οπότε θα βρω τον τρόπο να βελτιώσω αυτά τα σημεία για να μην ξανασυμβούν. Εξακολουθώ να σέβομαι όλα τα σχόλια εδώ. Να περάσετε υπέροχα και ακόμα σας καλωσορίζω για να είστε ξανά καλεσμένος μου. Με εκτίμηση, Chatree εκ μέρους των Staffs of Magic Hands
p
petaluma

22-Μαΐου-2018

Ρωτήστε για την άκρη πριν από το μασάζ

Ρύθμισα το ποσοστό φιλοδωρήματος στα 100-300 μπατ πριν από το μασάζ, ανάλογα με τη θεραπεία μου. Κατέληξα να του δώσω 200 λόγω του ότι έτρωγε καραμέλα κατά τη διάρκεια του μασάζ.
T
Tony

1-Μαΐου-2018

Απολαυστικό μασάζ και φιλικός μασέρ

Αποφάσιζα για μασάζ Magic Hands και άλλα καταστήματα μασάζ. Στο τέλος, αποφάσισα το μασάζ Magic Hands λόγω των πολλών θετικών κριτικών για αυτό. Και ήταν εξαιρετική επιλογή. Επισκέφθηκα το Magic Hands την πρώτη μου μέρα στην Μπανγκόκ και προσέλαβα τον κύριο Φολκ ως μασέρ μου. Είχα το ένα πακέτο ταϊλανδέζικου και μασάζ μιας ώρας με λάδι. Καθώς μόλις είχα πετάξει από την Μπανγκόκ, ένιωθα κουρασμένος και υπνηλία, και έτσι δεν περίμενα πολλά από το μασάζ. Αλλά τα ευαίσθητα και ζεστά χέρια του κυρίου Φολκ ήταν εκπληκτικά. Παρείχε ένα τόσο ευχάριστο μασάζ που ένιωσα γεμάτος ενέργεια στο τέλος του μασάζ. Τόσο πολύ που ένιωσα ξύπνιος για να εξερευνήσω περισσότερο την Μπανγκόκ εκείνο το βράδυ. Βοηθάει επίσης ότι ο Mr Folk είναι ένας ωραίος και φιλικός μασέρ. Μου αρέσει το ντροπαλό και χαριτωμένο χαμόγελό του (Χαχα). Μου άρεσε τόσο πολύ το μασάζ του που αποφάσισα να τον αρραβώσω την τελευταία μου μέρα στην Μπανγκόκ, ακριβώς πριν την πτήση της επιστροφής στο σπίτι. Και ήταν η σωστή επιλογή για να τελειώσω το ταξίδι μου στην Μπανγκόκ με μια χαρούμενη νότα. Για άλλη μια φορά, ο Mr Folk έκανε ένα υπέροχο μασάζ, όπως την πρώτη μου μέρα στην Μπανγκόκ. Πολλά συγχαρητήρια και στον διευθυντή κ. Chatree, ο οποίος ήταν γρήγορος και υπομονετικός στις ερωτήσεις και τις κρατήσεις μου. Το κατάστημα βρίσκεται σε εύκολα προσβάσιμο σημείο. Είναι προσβάσιμο με τα πόδια από το σταθμό MRT. Σίγουρα θα επισκεφτώ ξανά το Magic Hands αν βρίσκομαι στην Μπανγκόκ και, αν είναι δυνατόν, θα δεσμεύσω ξανά τον Mr Folk. Δώστε στον μασέρ μια ωραία συμβουλή!
M
Mr.Tres R

26-Μαΐου-2018

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας.

Αγαπητέ Tony, Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου σχόλια, διατηρούμε πάντα την ποιότητα του μασάζ και δεν σταματάμε ποτέ να αναπτύσσουμε το κατάστημα ώστε να είναι καλύτερο να κάνουμε όλους τους υπέροχους πελάτες μου ικανοποιημένους κάθε φορά που μας επισκέπτονται. Ανυπομονώ να σας καλωσορίσουμε ξανά σύντομα. Με εκτίμηση, Chatree / Magic Hands
R
Raymond

19-Apr-2018

Πραγματικά ωραίο μασάζ

Απλά λόγια για αυτό το μέρος και ο θεραπευτής (κ. Lucky) πολύ καλό μασάζ. Θα επιστρέψω σίγουρα!
M
Mr.Tres R

24-Apr-2018

Σας ευχαριστούμε για την κριτική.

Αγαπητέ Raymond, Σας ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξή σας, θα μεταφέρω την καλή δουλειά στον κ. Lucky. Ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε ξανά. Να έχεις μια υπέροχη μέρα. Δοκίμα / Μαγικά Χέρια
D
Don

17-Apr-2018

Ολοκληρώθηκε η εμπειρία μου στο BKK!

Ήταν η τελευταία μου νύχτα στη διαμονή μου στο 6D5N στο BKK για το Songkran 2018. Αρχικά σχεδίαζα να επισκεφτώ αυτό το σπα νωρίς στη διαμονή μου, αλλά απέτυχα, καθώς αποκοιμήθηκα εύκολα μετά από μερικές περιηγήσεις εκτός πόλης. Μετά από μια κουραστική μέρα ψώνια για τοπικά αναμνηστικά στο Pratunam και ένα δείπνο αργά στο σταθμό On Nut, φρόντισα να μείνω ξύπνιος και να το ολοκληρώσω από τη λίστα ελέγχου μου. Έστειλα ένα μήνυμα κειμένου στον αριθμό κινητού του Spa για να ελέγξω αν είναι ακόμα ανοιχτά και έλαβα αμέσως απάντηση από τον διευθυντή. Ήταν πολύ ευγενικός και ευγενικός και εξυπηρετικός και με έκανε να νιώσω ευπρόσδεκτος στο σπα, ακόμα κι αν είμαι λίγο ντροπαλός, καθώς δεν μιλώ/καταλαβαίνω ταϊλανδέζικα. Ένας μασέρ μου έδωσε μια κρύα πετσέτα και δεν με βιάστηκε να ανέβω στο δωμάτιο καθώς αφιέρωσα το χρόνο μου κοιτάζοντας το εσωτερικό του σπα διασκεδάζοντας. Διασκεδάζοντας με το πόσο άνετα νιώθεις μέσα, ο φωτισμός και τα φωτιστικά στην περιοχή υποδοχής είναι πραγματικά ελκυστικά και χαλαρωτικά. Καθώς ανέβαινα στο δωμάτιο, έκανα ένα γρήγορο ντους και μετά ξάπλωσα στο κρεβάτι. Ο μασέρ (συγγνώμη που δεν κατάλαβα το όνομα) έχει πραγματικά τα χέρια και το εγκεφαλικό που θα απελευθέρωνε όλο σου το άγχος! Ήξερε όλα τα σημεία πίεσης και η πίεση δεν είναι ούτε πολύ μαλακή ούτε πολύ σκληρή/επώδυνη. Δεν είμαι σίγουρος αν είναι γλωσσικό εμπόδιο που δεν μου μίλησε καθόλου κατά τη διάρκεια του μασάζ, αλλά με βοήθησε να επικεντρωθώ στο να το απολαύσω, lol! Η καλύτερη εμπειρία μασάζ 90 λεπτών που είχα εδώ και λίγο καιρό! Θα ήταν σίγουρη προσωπική βαθμολογία 5/5 αν για το ff όμως - *νομίζω ότι η αίθουσα μασάζ στην οποία βρισκόμουν δεν είχε μια πραγματική πόρτα, απλώς είχε μερικές κουρτίνες για να διαχωρίσει το κρεβάτι μου. Αποσπάθηκα αρκετές φορές καθώς ένιωσα/νόμιζα ότι περνούσε κάποιο άλλο προσωπικό ή απλώς μπορεί να κρυφοκοιτάξει στο δωμάτιό μου, lol *ο φωτισμός του δωματίου ήταν πολύ φωτεινός για μένα, θα ήταν τέλειος κρύσταλλος για μένα αν ήταν λίγο πιο αμυδρός . Συνολικά, θα συνιστούσα αυτό το σπα αν ψάχνετε για ένα μασάζ που αξίζει τα χρήματά σας!
M
Mr.Tres R

24-Apr-2018

Σας ευχαριστούμε για την αξιολογημένη κριτική.

Αγαπητέ Don, Ευχαριστούμε πολύ για την ανατροφοδότηση και χαιρόμαστε που κάνατε ικανοποιητικό αποτέλεσμα για μια υπηρεσία μασάζ. Επίσης, το σχόλιό σας είναι πολύτιμο για εμάς, οπότε βεβαιωθείτε ότι θα βελτιώσουμε το σημείο που λείπει για να κάνουμε όλες τις υπηρεσίες μας να γίνονται όλο και καλύτερες. Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε ξανά το συντομότερο. Να περάσετε καλά εκεί. Δοκίμα / Μαγικά Χέρια
R
Ryan

9-Apr-2018

Περισσότερο από εκπληκτικό !!!

Το καλύτερο μασάζ στην Μπανγκόκ. Έχουν πολύ μεγαλύτερη αξία από ό,τι πληρώσαμε. Το GOLF είναι εκπληκτικό. Είναι φιλικός, όμορφος και προσεκτικός. Το GOLF θα είναι το αγαπημένο μου ποτέ!!!
C
Chatree

24-Apr-2018

Σας ευχαριστούμε που μας υποστηρίξατε.

Αγαπητέ Ryan, χαίρομαι που άκουσα την ευτυχία εδώ με τις υπηρεσίες μας, σας ευχαριστώ πολύ για την καλή υποστήριξή σας. Θα μεταφέρω τις καλές δουλειές στον κύριο Γκολφ. Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε ξανά όποτε έρχεστε στην Μπανγκόκ Καλή σας μέρα. Δοκίμα / Μαγικά Χέρια
J
Jack

30-Mar-2018

Ουάου! Καλύτερο μασάζ ποτέ!

Ζητήστε τον Jay--- δεν θα το μετανιώσετε!!
R
Rick

14-Mar-2018

Κάντε μασάζ με μαγικά χέρια

Περάσαμε υπέροχα με τον κύριο Jey! Αξίζει κάθε δεκάρα και σίγουρα θα ξανάρθει!
M
Mr.Tres R

15-Mar-2018

Σας ευχαριστούμε για την κριτική.

Αγαπητέ Rick, Σας ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξή σας. Ανυπομονώ να σας καλωσορίσω ξανά. Να περάσετε υπέροχα εκεί. Trie/ Magic Hands
R
Richard

8-Mar-2018

Καταπληκτικό μασάζ. Θα επιστρέψω ξανά

Μην αφήσετε την ετικέτα «gay massage» να σας ξεγελάσει. Σε αντίθεση με κάποια άλλα gay σαλόνια μασάζ, αυτό το μέρος είναι πολύ σοβαρό για να σας προσφέρει εντυπωσιακό μασάζ. Επιλέξτε σύνθετο Thai+Aroma 90 λεπτά, 950 μπατ. Χρησιμοποιήστε εκπτωτικό κουπόνι από αυτόν τον ιστότοπο. Δεν τίθεται θέμα. Δεν προσδιόρισα κάποιον μασέρ, αλλά είμαι πολύ τυχερός που πήρα τον Max. Έχει μικρή δομή αλλά μυώδης. Εξαιρετικά επιδέξιος στο μασάζ. Ισχυρή πίεση αλλά πολύ ακριβής. Ξέρω ακριβώς πού είναι δύσκαμπτοι οι μύες μου. Το μοναδικό σε αυτόν είναι τα χέρια του που είναι φυσικά ζεστά που κάνουν κάθε άγγιγμα ακόμα πιο χαλαρωτικό. Το καλύτερο πράγμα, ο Μαξ είναι προφανώς ένας μασέρ με μια εξαιρετική στάση εξυπηρέτησης. Ένα από τα μεγαλύτερα που έχω γνωρίσει. Ευγενικός και συνεχίστε να φροντίζετε να νιώθω άνετα με την πίεσή του. Φιλικό αλλά με σεβασμό. Μεγάλη προσοχή στις λεπτομέρειες. Ο Μαξ δεν δίστασε να αφιερώσει κάθε λεπτό που είχε απομείνει για να κάνει μασάζ πρόθυμα και πρόθυμα. Μικρές λεπτομέρειες αλλά με εντυπωσιάζουν πραγματικά. Οι εγκαταστάσεις είναι καλές και καλοδιατηρημένες. Ένα μόνο πρόβλημα που βρήκα είναι ότι ο θερμοσίφωνας φαίνεται να μην λειτουργεί. Αλλά δεν είναι μεγάλη υπόθεση. Σίγουρα θα το επισκεφτώ ξανά :)
M
Mr.Tres R

10-Mar-2018

Σας ευχαριστώ για τα υπέροχα σχόλια.

Αγαπητέ Richard, Σας ευχαριστούμε πολύ για τα σχόλιά σας. Αυτή είναι η πραγματική ιδέα των υπηρεσιών μας που πρέπει να προσφέρουν την ικανοποίηση σε όλους τους πελάτες μας. Θα μεταφέρω αυτές τις καλές δουλειές στον κύριο Μαξ. Λυπάμαι για την ταλαιπωρία σχετικά με το ζεστό νερό, και τώρα έχει επιδιορθωθεί και το προσωπικό θα το ελέγξει ξανά πριν το χρησιμοποιήσει ο πελάτης. Ανυπομονώ να σας καλωσορίσουμε ξανά σύντομα. Με εκτίμηση, Trie / Magic Hands
N
Noel

2-Mar-2018

θα επιστρέψω

Απλώς μου αρέσει το Massage by MR Massage που έπρεπε να επιστρέψω ξανά και ξανά θα επιστρέψω.
M
Mr.Tres R

8-Mar-2018

Σας ευχαριστούμε για την κριτική.

Αγαπητέ Noel, Σας ευχαριστούμε πολύ για την κριτική σας. Ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε ξανά στο γιο. Να έχεις μια υπέροχη μέρα. Δοκίμα / Μαγικά Χέρια
P
Phil

18-Φεβ-2018

Ακτινίδιο από τη Welly

Πολύ χαλαρωτικό παραδοσιακό ταϊλανδέζικο μασάζ που ακολουθείται με λάδι από τον επαγγελματία μασέρ Jey που γνωρίζει πραγματικά όλους τους μύες για να αλλάξει σε χαλαρωτικό στυλ. Οι χώροι είναι πολύ καθαροί και τακτοποιημένοι και η μουσική του περιβάλλοντος είναι σωστή. Η τιμή ήταν ανταγωνιστική. Παρέχεται επίσης ένα τσάι τζίντζερ για να ολοκληρώσετε την εμπειρία. Θα επιστρεψω.
M
Mr.Tres R

21-Φεβ-2018

Σας ευχαριστούμε για την πολύ καλή μας υποστήριξη.

Αγαπητέ Phil, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω προσωπικά για την υποστήριξή σας, είμαστε πάντα χαρούμενοι που γνωρίζουμε ότι οι πελάτες μου έχουν την ευτυχία εδώ. Ο Mr.Jey είναι ένα από το καλό προσωπικό μας, τότε θα του μεταφέρω το κομπλιμέντο. Ανυπομονώ να σας καλωσορίσω ξανά. Να έχεις μια υπέροχη μέρα. Chatree/Μαγικά χέρια
J
Jenn

16-Φεβ-2018

μεγάλη υπηρεσία

Παίρνω τον κύριο Forte για το 2ωρο μασάζ μου και ήταν υπέροχο. Η πρώτη μου εμπειρία gay μασάζ στην Μπανγκόκ και σίγουρα θα επιστρέψω για να αναζητήσω ξανά τον κύριο Forte...
M
Mr.Tres R

21-Φεβ-2018

Σας ευχαριστούμε για την καλή κριτική.

Αγαπητή Jenn, Ευχαριστούμε πολύ για την κριτική σου που μας έκανες να καταλάβουμε ότι έλαβες την ευτυχία μαζί μας, θα μεταφέρω την καλή δουλειά και στον κ. Folk. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας καλωσορίσουμε πίσω. Να έχεις μια υπέροχη μέρα. Chatree/Μαγικά χέρια
E
Eric

14-Φεβ-2018

Απολύτως υπέροχο

Καλό Βαλεντίνο..Σήμερα το πρωί είχα ίσως το καλύτερο μασάζ στο Magic Hands. Ο κ. Bank ήταν τόσο ειδικός και γνωρίζει κάθε σημείο. μου δίνει ένα υπέροχο σώμα ταϊλανδέζικου και λαδιού καθώς και ένα όμορφο μασάζ. Ξέρει σίγουρα πώς να το κάνει, αλλά επίσης είναι ωραίο να κάνουμε μια ωραία συζήτηση μαζί του καθώς μιλάει αρκετά καλά αγγλικά. Ένιωσα έξω από αυτόν τον κόσμο, ευχαριστώ πολύ. Σίγουρα θα επιστρέψω ξανά την επόμενη εβδομάδα. Το προσωπικό είναι πολύ ωραίο και εξυπηρετικό. Ανυπομονώ να το ξανά
M
Mr.Tres R

15-Φεβ-2018

Σας ευχαριστούμε για την ωραία κριτική σας.

Αγαπητέ Έρικ, Σας ευχαριστούμε πολύ για τα σχόλιά σας προς εμάς, θα μεταφέρω το κομπλιμέντο στον MrBank για την καλή δουλειά του. Χρόνια Πολλά και Καλή Πρωτοχρονιά. Με εκτίμηση, Chatree
D
Daniel

10-Φεβ-2018

Κάντε μασάζ με μαγικά χέρια

Κάντε ένα μασάζ 2 ωρών με τον Jey. Φανταστικό και διασκεδαστικό. Δύο ώρες μασάζ, πλήρης προσοχή. Το καλύτερο μασάζ που έχω στην Μπανγκόκ. Θα επιστρέψει ξανά.
N
N&J

21-Ιαν-2018

Αισθησιακό μασάζ υψηλής ποιότητας

Κατά την επίσκεψή μου τον Δεκέμβριο, ο κ. Diew ήταν εκτός πόλης. Τώρα έχει επιστρέψει και σίγουρα αξίζει μια επίσκεψη. Είναι πολύ έμπειρος, με καλό εύρος εγκεφαλικών επεισοδίων. Έχει ωραία αίσθηση του χιούμορ. Ο bf μου είχε ένα ταϊλανδέζικο μασάζ με τον Mr Golf. Ήταν τόσο χαλαρωτικό που αποκοιμήθηκε για 20 λεπτά. Αυτή ήταν η δεύτερη επίσκεψή μου στο Magic Hands - δεν έχω συναντήσει ακόμη τον κ. Chatree, ίσως την επόμενη φορά. Η Magic Hands είναι μια επιχείρηση υψηλής ποιότητας, σε λογικές τιμές. Τα παιδιά φαίνεται να συμπαθούν ο ένας τον άλλον, κάτι που δίνει στο μέρος μια πολύ φιλική ατμόσφαιρα.
A
Adam

20-Ιαν-2018

Εντυπωσιακή εμπειρία μασάζ

Πρώτη φορά δοκιμάστε στο Magic Hands μέσω της κράτησης Wechat, ο διευθυντής κανόνισε το Mr.Bank εκ των προτέρων, πρέπει να πω πραγματικά φανταστική εμπειρία, που άξιζε αυτό που περίμενα. Tq Mr. Bank, και θα έρθει ξανά όταν στο bkk την επόμενη φορά.
J
Jeff

12-Ιαν-2018

Υπέροχο μασάζ

Τον Δεκέμβριο του 2017 έκανα ένα υπέροχο σουηδικό μασάζ 120 λεπτών με τον Mr. Boy (ενώ σίγουρα είναι αρκετά νέος, σίγουρα δεν είναι αγόρι). Έκανα μασάζ σε όλο το σώμα σε όλη την Ασία και το δικό του ήταν σίγουρα ένα από τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ που είχα ποτέ. Και η προσοχή που μου έδωσε στο τέλος ήταν σίγουρα κορυφαία! Και ο μάνατζερ Chatree είναι υπέροχος να ασχοληθείς μαζί του. Επειδή είχα ένα τόσο υπέροχο μασάζ με τον κύριο Μπόι, έκλεισα ένα άλλο την επόμενη κιόλας μέρα. Δυστυχώς κάτι προέκυψε, οπότε έπρεπε να ακυρώσω με ειδοποίηση μόνο 2 ωρών. Έχοντας αισθανθεί άσχημα, ρώτησα τον Chatree αν μπορούσα να πληρώσω για το ακυρωμένο μασάζ μου στο ακέραιο και να δώσω ένα φιλοδώρημα στον Mr. Boy. Ήθελα να πληρώσω με πιστωτική κάρτα για να αποφύγω την τρομερή κίνηση των Χριστουγέννων. Είπε ότι δεν χρειαζόταν να πληρώσω. Ήταν χαρούμενος που θα με ξαναδεί στο μέλλον. Έτσι ήλπισα σε ένα ταξί και άφησα 1000 μπατ μετρητά για το σπα και 1000 για τον κύριο Μπόι. Το άξιζαν και οι δύο!
M
Mr.Tres R

13-Ιαν-2018

Σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την ευγενική σας υποστήριξη.

Αγαπητέ Jeff, Αρχικά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για το καλύτερο μυαλό και την πιο ευγενική ψυχή σας. Εδώ, δεν ανησυχείτε για οποιαδήποτε τροποποίηση, καθώς ξέρω τι θέλει ο πελάτης μου, και μην ανησυχείτε για οποιοδήποτε αίτημα, επειδή είμαι πάντα ευέλικτη για τους πελάτες μου, ειδοποιώ πάντα ότι "Οι πελάτες μου έρχονται πρώτοι" και πρέπει να δίνω προτεραιότητα για όλα. Είμαι πάντα ευχαριστημένος με τους πελάτες μου και το προσωπικό μου που είναι πολύ καλό μυαλό όπως εσείς, αυτό είναι πιο σημαντικό από τα χρήματά μου. Θέλω να έχω την καλή ευκαιρία να σας καλωσορίσω ξανά για να ικανοποιηθώ ξανά με τις υπηρεσίες μας στο εγγύς μέλλον. Να περάσετε υπέροχα εκεί. Με εκτίμηση, Chatree / ιδιοκτήτης του Magic Hands
K
Kimjon

11-Ιαν-2018

Ένα μέρος για να χαλαρώσετε. Ευχαριστώ. Τζέι για το ωραίο. Μασάζ!!

Μαγικά χέρια. Ευχαριστώ για το χαλαρωτικό μασάζ!! Ευχαριστώ Τζέι. Για το καλό μασάζ ειδικά για το κουρασμένο μου σώμα!! Ένα μέρος καλό για χαλάρωση και ένα μέρος για μασάζ ποτέ!! Ευχαριστώ υπέροχα χέρια ειδικά για τον τζάι που μου κάνει μασάζ!! Περισσότερη δύναμη στο μαγευτικό χέρι και ελπίδα να επιστρέψουμε στο συντομότερο στα μαγευτικά χέρια!!
M
Mr.Tres R

13-Ιαν-2018

Σας ευχαριστούμε για την ωραία κριτική σας.

Αγαπητέ Kimjon, Σας ευχαριστούμε και πάλι για την καλοσύνη σας να μας υποστηρίξετε. Χαιρόμαστε που λαμβάνετε πάντα την ευτυχία με τις υπηρεσίες μας εδώ. Θα μεταφέρω το κομπλιμέντο στον κύριο Jey που κάνει πάντα τις καλύτερες δουλειές. Ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε ξανά σύντομα. Με εκτίμηση, Chatree/Magic Hands
K
Kimjon

7-Ιαν-2018

Ένα ωραίο μέρος για να χαλαρώσετε

Είναι ωραίο και περάσαμε καλά. Ζεστό μέρος και. Ωραίο και καλό μασάζ για χαλάρωση ειδικά στο κουρασμένο σώμα!! Ελπίζω να επιστρέψω ξανά το συντομότερο για να αποφύγω ένα καλό μασάζ και πάλι, ευχαριστώ για ένα ωραίο μασάζ.
M
Mr.Tres R

13-Ιαν-2018

Σας ευχαριστούμε για την κριτική.

Αγαπητέ Kimjon, Σας ευχαριστούμε πολύ για την κριτική σας, ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε ξανά σύντομα. Να περασεις τελεια. Chatree / Μαγικά χέρια
C
Chris

4-Ιαν-2018

Ένα χαλαρωτικό τέλος για τις διακοπές μου 2 εβδομάδων στην Μπανγκόκ

Πάντα επισκέπτομαι την Μπανγκόκ (πάνω από 10 φορές ήδη) και είχα μερικά μασάζ στο παρελθόν. Ήταν η τελευταία μου νύχτα χθες πριν πετάξω σπίτι, οπότε αποφάσισα να κάνω ένα μασάζ. Έχω πάει στο Magic Hands μια φορά στο παρελθόν (το 2015) και αρέσει στους φίλους μου εκεί. Έτσι αποφάσισα να κάνω ένα τελευταίο μασάζ την τελευταία μου νύχτα στην Μπανγκόκ. Το μέρος δεν είναι δύσκολο να βρεθεί, απλά μια βόλτα από το MRT Lumphini. Το περιβάλλον μέσα στο σπα είναι ακόμα το ίδιο με την τελευταία μου επίσκεψη -- χαλαρώνοντας μόλις μπείτε στο λόμπι. Και ο διευθυντής ήταν φιλόξενος και φιλικός, έτσι νιώθω άνετα πριν από το μασάζ. Παρεμπιπτόντως, έκανα το μασάζ με λάδι για 1.5 ώρα και μπορείτε να επιλέξετε το είδος του λαδιού. Η τιμή τους είναι καλή για το είδος των υπηρεσιών που προσφέρουν, επομένως είναι καλή τιμή. Αλλά το καλύτερο πράγμα για τα Magic Hands είναι οι μασέρ τους -- ευγενικοί, εξυπηρετικοί, έτοιμοι να εξυπηρετήσουν. Ήταν χαρά μου που μου ανατέθηκε ο κύριος Μπόι. Έχει μια αγορίστικη γοητεία, μπορεί να σας κάνει διαφορετικό μασάζ -- απαλό ή σκληρό ή απλώς αρκετή πίεση και αίσθηση -- απλώς ενημερώστε του πώς σας αρέσει το μασάζ σας και θα αναλάβει την ευθύνη. Είναι επίσης φιλικός και γλυκός και θα σε φροντίσει, που μπορώ να πω. Οπότε τον συνιστώ ανεπιφύλακτα αν επισκεφτείτε αυτό το σπα. Συνολικά, η εμπειρία ήταν ένα υπέροχο τέλος στις διακοπές μου δύο εβδομάδων, χάρη στο Boy and Magic Hands. Και δεν θα είναι η τελευταία φορά που θα επισκεφτώ το Magic Hands. Σίγουρα θα επιστρέψω ξανά και ελπίζω να πάρω ξανά τις υπηρεσίες του Boy. Περισσότερη δύναμη στα Magic Hands.
M
Mr.Tres R

8-Ιαν-2018

Σας ευχαριστούμε για την ωραία κριτική σας.

Αγαπητέ Chris, Σας ευχαριστούμε πολύ που είστε ο υπέροχος πελάτης μας, σας διασφαλίζουμε ότι διατηρούμε πάντα το καλό και αναπτύσσουμε οτιδήποτε θα κάνει τους πελάτες μου να ικανοποιηθούν μαζί μας. Θα μεταφέρω το καλό κομπλιμέντο στον κύριο Μποτ που θα τον κάνει να χαμογελάσει από ευτυχία. Να περασεις τελεια. Trie/Magic Hands
J
Jovitz

1-Ιαν-2018

Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε το νέο έτος

Έχω πάντα τα πρότυπα γκέι μασάζ από τους Arthur & Paul στην Πνομ Πεν της Καμπότζης και αναζητώ διακαώς ένα υπέροχο κατάστημα μασάζ με την ίδια εξαιρετική εξυπηρέτηση που είχα στο A&P. Τότε συνάντησα αυτό το κατάστημα μασάζ Magic Hands! Ήταν σίγουρα ό,τι χρειαζόμουν για να ξεκινήσω το 2018 δυναμικά! Ο κύριος Fluke, ένας αρχάριος μασέρ, που έχει χέρια που μεταμορφώνουν τις φαντασιώσεις σας σε πραγματικότητα. Ήταν τόσο καταπληκτικός όσο φαίνεται να είναι. Οι ικανότητές του είναι απαράμιλλες και το επικοινωνιακό του ταλέντο πολύ ευχάριστο. Επιπροσθέτως, ο κύριος Τρί, ο πολύ όμορφος ιδιοκτήτης, είναι ο τέλειος άνθρωπος για να διευθύνει μια επιχείρηση σαν αυτή. Γνωρίζει κάθε λεπτομέρεια και την ανάγκη ενός γκέι για ένα πολύ ικανοποιητικό μασάζ. Σίγουρα θα ξαναπήγαινα, τουλάχιστον, μία ή δύο φορές το μήνα!
M
Mr.Tres R

3-Ιαν-2018

Σας ευχαριστώ για τα υπέροχα σχόλια.

Ευτυχισμένο το νέο έτος 2018 Αγαπητέ Joe, Σας ευχαριστούμε πολύ για την ωραία κριτική σας και κάνετε πάντα εμένα και το προσωπικό μου χαρούμενους με αυτό που κάναμε τις ικανοποιητικές δουλειές για τον υπέροχο πελάτη μας. . Ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε ξανά με μεγάλη χαρά. Να περασεις τελεια. Δοκίμα / Μαγικά Χέρια
K
Ken

29-Δεκ-2017

Η καλύτερη μνήμη στο BKK

Είναι σίγουρα το καλύτερο μασάζ που έχω στο Thai. Μετά από μια τρομερή εμπειρία στο Prince, δεν είχα πολλές προσδοκίες για "μασάζ" στην Μπανγκόκ. Σήμερα είναι η τελευταία μου μέρα στην Μπανγκόκ και αποφάσισα να κάνω μια τελευταία προσπάθεια το απόγευμα, χάρη στην ευγενική παραπομπή από τον ιδιοκτήτη, ο κύριος BOY είναι πραγματικά ένας χαριτωμένος τύπος, κατάλαβε τι χρειάζομαι και τι θέλω και φροντίζει πλήρως εγώ από την πρώτη ματιά. Αν και κάνω κράτηση για μια συνεδρία 2 ωρών με ταϊλανδέζικο και λάδι, τελικά τελειώσαμε μέσα σε 1.5 ώρα. Απολαμβάνω πραγματικά κάθε δευτερόλεπτο και αναμφίβολα επιστρέφω για να αδράξω ξανά τον χρόνο του. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τον κ. BOY, είναι ένας παθιασμένος και ενδιαφέρον τύπος:) Ανυπομονώ για το επόμενο ταξίδι μου πίσω στο BKK.
M
Mr.Tres R

3-Ιαν-2018

Σας ευχαριστούμε για την ωραία κριτική σας.

Ευτυχισμένο το νέο έτος 2018 Αγαπητέ Ken, Σας ευχαριστούμε πολύ για την καλή κριτική σας, εγώ και το προσωπικό μου σκοπεύουμε πάντα να κάνουμε τις πιο ικανοποιητικές δουλειές καθώς γνωρίζουμε τι θέλουν οι πελάτες μας, αυτό το κομπλιμέντο στον Mr Boy που έχει πάντα μια καλή δουλειά . Να περάσετε χαρούμενα εκεί. Reagrds, Trie/Magic Hands
S
Shan

25-Δεκ-2017

Μια υπέροχη πινελιά

Αφού διαβάσαμε τις κριτικές, αποφάσισα να δοκιμάσω αυτό το μέρος μόλις b4 αφήνοντας bkk. Έκανα 2 ώρες μασάζ με τον Lucky και ήταν πραγματικά εκπληκτικό. Ήταν προσεκτικός και επιδέξιος. Με έκανε να νιώσω προσωπικός και ένιωσα ότι απολάμβανε και τη διαδικασία. Είχαμε τις μικρές μας στιγμές στην πορεία και αυτό έκανε ολόκληρες δύο ώρες πιο ευχάριστες. Ο τυχερός πέρασε τον χρόνο μου δίνοντάς μου ένα από τα καλύτερα μασάζ που είχα ποτέ. Το να μην έχετε καθόλου φιλοδώρημα κάνει το μέρος πιο ελκυστικό και είμαι βέβαιος ότι όλοι θα πληρώσουν εύλογες φιλοδωρήματα μετά το μασάζ. Συνέχισε την καλή δουλειά. Σίγουρα θα επιστρέψει ξανά. Ευχαριστώ ξανά τον Lucky.
M
Mr.Tres R

28-Δεκ-2017

Σας ευχαριστούμε για την ωραία κριτική σας.

Αγαπητέ Shan, Ευχαριστούμε πολύ για την καλή υποστήριξή σας, ο κύριος Lucky είναι ένα από το εξαιρετικό προσωπικό μας, είναι πάντα χαρούμενος που ακούει ότι ο πελάτης του έλαβε ευτυχία εδώ. Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε ξανά όποτε επιστρέφετε στην Μπανγκόκ. Να περάσετε υπέροχα εκεί. Με εκτίμηση, Chatree / Magic Hands
L
Luke

18-Δεκ-2017

Πολύ εύκολο να βρεθεί και πολύ ικανοποιητική εμπειρία

Δοκίμασα το Magic Hands μάλλον αργά το βράδυ της Κυριακής. Είναι εύκολο να το βρείτε, πολύ κοντά στα ξενοδοχεία Ibis και Malaysia στο Sathorn. Τα παλικάρια που περίμεναν πελάτες έξω με υποδέχτηκαν με φιλικό τρόπο, όπως και ο υπεύθυνος της ρεσεψιόν. Επέλεξα έναν συνδυασμό Thai + Aroma 90 λεπτών για 980 μπατ Ταϊλάνδης. Οι εγκαταστάσεις είναι άνετες και καθαρές, με ντους σε κάθε καμπίνα μασάζ. Ο μασέρ, «Boy», ήταν ευδιάθετος και προσεκτικός και δεν ζήτησε ποτέ συμβουλές. Αλλά απόλαυσα την εμπειρία τόσο πολύ που του έδωσα 700 μπατ. Συνολικά, συνιστάται ιδιαίτερα.
M
Mr.Tres R

21-Δεκ-2017

Σας ευχαριστούμε για την κριτική.

Αγαπητέ Luke, Σας ευχαριστούμε και πάλι για τα καλά σας σχόλια, διατηρούμε πάντα τις κατάλληλες υπηρεσίες και βρίσκουμε πάντα τον καλύτερο τρόπο να παρέχουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση σε όλους τους υπέροχους πελάτες μας επίσης. Επίσης, θα φέρω αυτές τις καλές δουλειές για να συγχαρώ τον κύριο Boy. Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε ξανά σύντομα.. Να περάσετε υπέροχα. Chatree/Μαγικά χέρια
L
Luke

10-Δεκ-2017

Το μόνο σαλόνι μασάζ που επισκέπτομαι στο bkk

Έχω επισκεφθεί πολλές φορές και πρέπει να πω ότι το Magic Hands Massage είναι ίσως το καλύτερο από την άποψη της αξίας και της εξυπηρέτησης. Είχα την ευκαιρία να αλληλεπιδράσω με τον διευθυντή, τον Chatree και νιώθω ότι πραγματικά θέλει να προσφέρει μια αξιόλογη εμπειρία στους πελάτες του, καθώς τα σαλόνια μασάζ είναι η δευτερεύουσα δουλειά του. Όσο για τον μασέρ, θα συνιστούσα τον Boy που είναι νέος αλλά πολύ προσεκτικός και επιδέξιος. Να είστε γενναιόδωροι με συμβουλές αν μπορείτε, καθώς τα χρήματα μπορούν πραγματικά να βοηθήσουν στην ανακούφιση ορισμένων από τις συνθήκες διαβίωσής τους.
C
Chatree

17-Δεκ-2017

Σας ευχαριστούμε που είστε πελάτης δικαιωμάτων.

Αγαπητέ Luke, Ευχαριστώ για τα όμορφα και όμορφα σχόλιά σου, αυτό είναι το καλύτερο πράγμα που με δίνει τη δυνατότητα να κάνω το καλύτερο για να αναπτύξω και να βελτιώσω την υπηρεσία για όλους τους υπέροχους πελάτες μου. Ο Mr Boy είναι ένας από τους καλούς θετικούς μας τρόπους και επίσης είναι καλό παιδί, χαίρεται που του έγραψες κριτική. Ανυπομονούμε να λάβουμε ξανά την καλή υποστήριξη από εσάς. Με εκτίμηση, Chatree / Magic Hands
N
N&J

9-Δεκ-2017

Ένα κατάλληλο μασάζ για γκέι παιδιά

Επικοινώνησα με τον κ. Chatree για να δω αν θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα μασάζ δίπλα-δίπλα. Ευτυχώς ένα από τα στρέιτ μαγαζιά του εκεί κοντά είχε ένα δωμάτιο με δύο κρεβάτια. Έκανα ένα μασάζ με λάδι από τον πολυκριτικό κ. Asks και ο bf μου επέλεξε ένα ταϊλανδέζικο μασάζ με τον Mr Golf. Πολύ επιδέξια μασάζ. Η ώρα ξεκινά όταν ξεκινά το μασάζ, και όχι όταν μπαίνεις στο δωμάτιο, και η όλη εμπειρία είναι φιλική. Ο κ. Chatree έχει αναπτύξει μια μοναδική ιδέα και την προσφέρει με εξαιρετική εξυπηρέτηση.
M
Mr.Tres R

17-Δεκ-2017

Σας ευχαριστώ που είστε πάντα οι αγαπημένοι μου πελάτες

Αγαπητέ N & J, Ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξή σας πάντα, ελπίζω ότι το νέο κατάστημα θα σας κάνει να σας αρέσει, ο κύριος Golf και ο κύριος Bank θα χαρούν να ακούσουν ότι έκαναν την καλή δουλειά. Ανυπομονώ να σας καλωσορίσουμε ξανά NJ Regards, Chatree
A
Adam

8-Δεκ-2017

Καλύτερο μασάζ ποτέ

Πρώτη φορά στη Μπανγκόκ και το Magic Hands ήταν το πρώτο μέρος για μασάζ που δοκίμασα. Έκανα ένα από τα καλύτερα μασάζ της ζωής μου με έναν μασέρ που ήταν τόσο φιλικός και έλιωσε το άγχος μου. Μου έκανε τόσο μεγάλη εντύπωση που επέστρεψα την επόμενη μέρα και ζήτησα ξανά τον ίδιο μασέρ. 2 ώρες κάθε φορά του απόλυτου ουρανού. Ήταν τόσο επαγγελματίας και άριστα εκπαιδευμένος στο ταϊλανδέζικο μασάζ. Εάν επιστρέψω ξανά στην Μπανγκόκ, σίγουρα θα επισκέπτομαι πάντα εδώ. 5/5.
M
Mr.Tres R

17-Δεκ-2017

Σας ευχαριστούμε που μας υποστηρίξατε.

Αγαπητέ Adam, Σας ευχαριστούμε πολύ για την κριτική σας και επίσης έλαβα ήδη το email σας για να μείνετε σε επαφή. Πάντα χαιρόμουν όποτε άκουγα ότι οι πελάτες μου έλαβαν την ικανοποίηση εδώ, καθώς και το προσωπικό επίσης χαρούμενο και περήφανο για τη δουλειά τους. Οπότε θα μεταφέρω αυτήν την καλή δουλειά στον Mr.Boy. Ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε ξανά. Να περάσετε υπέροχα εκεί. Chatree / Μαγικά χέρια
J
Jon

3-Δεκ-2017

Συνολικά καλή εμπειρία

Όπως και πώς είναι διακοσμημένο το μέρος τώρα - ήταν εκεί πριν από χρόνια και προτιμήστε την εμφάνιση τώρα. Πολύ φιλικοί θεραπευτές. Πήγε 3 φορές και είχε 3 διαφορετικούς θεραπευτές και όλοι ήταν φιλικοί και προσεκτικοί. Khun Ek, θα ήθελα να προτείνω την αλλαγή της ρουτίνας του scrub. Το τρίψιμο που έχω συνηθίσει είναι το έντονο τρίψιμο του δέρματος και μετά το πλύσιμο ή το ξέβγαλμα. Η εφαρμογή ενός μέρους του σώματος με κρέμα πλυσίματος και μετά το σκούπισμα με ένα ζεστό πανί και μετά η μετάβαση στο επόμενο μέρος του σώματος είναι μια περίεργη και αργή εμπειρία. Κάτι σαν το παρακάτω youtube αλλά με λίγο αισθησιασμό θα ήταν μια καλή εμπειρία https://www.youtube.com/watch?v=T3pGjIQmg24. Σίγουρα θα ξαναπήγαινα. Ευχαριστώ
M
Mr.Tres R

17-Δεκ-2017

Σας ευχαριστούμε για την αξιολογημένη κριτική.

Αγαπητέ Jon, Σας ευχαριστούμε πολύ για την κριτική και το πολύτιμο σχόλιό σας για εμάς. Ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε ξανά το συντομότερο. Με εκτίμηση, Chatree / Magic Hands
J
Jet

13-Nov-2017

Ωραίο VIP δωμάτιο, υπέροχες δεξιότητες

4η φορά εδώ μέσα σε 2 μήνες. Βρήκα αυτό το υπέροχο μέρος όπως τα άλλα. Είναι πολύ πολύ ευγενικοί κάνουν πάντα έναν θερμό χαιρετισμό σαν να είμαι επισκέπτης του ξενοδοχείου αρκετά εντυπωσιακή πινελιά. Έκανα μασάζ με τον κύριο Jay που ήταν στο random q και νομίζω ότι είμαι πολύ τυχερός. Οι δεξιότητές του στο μασάζ δεν είναι οι καλύτερες, καθώς ήξερα ότι είναι νέος εκεί, αλλά οι δεξιότητές του στο μασάζ είναι εξαιρετικές. Απλώς λέω να τον ευχαριστήσω και τα επιτελεία μαγικών χεριών που με κάνουν πάντα να νιώθω σαν σούπερ vip. Σίγουρα θα επιστρέφω κάθε φορά που έρχομαι στο BKK. Ο χώρος σας είναι ο αγαπημένος μου χώρος μασάζ.
M
Mr.Tres R

15-Nov-2017

Σας ευχαριστούμε για την ωραία κριτική σας.

Αγαπητέ Jet, Ευχαριστώ πολύ για την ευγενική υποστήριξή σας, χαιρόμαστε που μάθατε ότι είχατε ευτυχία εδώ με το επιτελείο μου. Τότε θα μεταφέρω τις καλές δουλειές στον κύριο Τζέι. Σας ευχαριστώ πολύ και ανυπομονώ να σας καλωσορίσουμε ξανά σύντομα. Να περασεις τελεια. Δοκίμα / Μαγικά Χέρια
D
Des

4-Nov-2017

Ευχαριστώ Max.

Ήταν αργά το βράδυ του Σαββάτου, οπότε δοκίμασα την τύχη μου στον Wechat, τον διευθυντή του Magic Hand, για να δω αν υπάρχει κάποιο μασάζ στο ξενοδοχείο όπου μένω. Ο διευθυντής ήταν πολύ φιλικός όλη την ώρα και μου εξήγησε τις πληροφορίες του καταστήματος λεπτομερώς, ακόμη και ήταν ήδη αργά σαν τις 23:30. Μεγάλη εξυπηρέτηση, διευθυντής. Όταν τελικά συνάντησα τον Μαξ στο λόμπι του ξενοδοχείου, ήταν πολύ ευγενικός. Το Max massage skills ήταν πολύ καλό και ειλικρινές, και ήταν τόσο άνετο που είχα ακόμη και κοιμηθεί για λίγο. Ο Max English δεν μιλούσε άπταιστα, αλλά μου άρεσε που προσπαθούσε ακόμα πολύ σκληρά να επικοινωνήσει μαζί μου παρόλο που ήξερε ότι δεν ήταν εύκολο. Τελευταία, παραδόθηκα ευτυχώς στα μαγικά του χέρια επιτέλους. Διευθυντής, παρακαλώ βοηθήστε με να πω ευχαριστώ στον Max, καθώς ήξερα ότι μπορεί να μην μπορεί να διαβάσει αυτήν την κριτική.
j
julio

17-Nov-2017

Κακή εμπειρία

Απλώς ήταν εκεί. πολύ μέτριο λεγόμενο μασάζ. Ένας πολύ ερασιτέχνης τύπος που δεν έχει καμία σχέση με το μασάζ πέρασε μισή ώρα αγγίζοντας το δεξί μου πόδι με έναν πολύ βαρετό και με τον πιο αργό τρόπο που μπορείτε να φανταστείτε. Ποτέ δεν είχα σκεφτεί ότι θα είναι έτσι.
M
Mr.Tres R

5-Nov-2017

Ευχαριστούμε για την ανταπόκρισή σας.

Αγαπητέ Des, Σας ευχαριστούμε πολύ για την αμέριστη υποστήριξή σας. Η ιδέα μας είναι πάντα η ικανοποίηση του πελάτη μου, ό,τι μπορούμε να προσφέρουμε μπορείτε να το λάβετε, καθώς επίσης, τυχεροί, σχεδόν οι πελάτες μου είναι τόσο καλοί και καταλαβαίνουν τι είμαστε. Ο Mr.Max είναι ένας από τους ευγενικούς και καλούς νου μας, οπότε του έχω ήδη μεταφέρει τα κομπλιμέντα σας, αυτό είναι ένα από τα βραβεία υπηρεσιών μας. Βεβαιωθείτε ότι προσπαθούμε πάντα να διατηρούμε το ικανοποιητικό πρότυπο για όλους τους πελάτες μου. Ανυπομονώ να σας καλωσορίσουμε ξανά κοντά μας. Με εκτίμηση, Trie/ Magic Hands
M
Mike

1-Nov-2017

Απογοητευμένος

Κλείσαμε μια συνεδρία για 90 λεπτά και ολοκληρώθηκε σε 60 και περιλαμβάνει ντους πριν και μετά. Οι δεξιότητες ήταν κάτω από το μέσο όρο και ο τύπος συνιστάται ιδιαίτερα εδώ. Δεν θα πάει πίσω.
M
Mr.Tres R

1-Nov-2017

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλιά σας για τις αξίες.

Αγαπητέ Mike, είμαι επίσης απογοητευμένος που δεν σκέφτομαι ποτέ ότι ξαναφέρατε αυτή την υπόθεση, γιατί το ξεκαθαρίσαμε πριν φύγουμε από το κατάστημα και εκείνη την ώρα έκανα προσφορά για τη χρέωση μόνο 60 λεπτά, παρόλο που δεν θέλω εξηγήστε την κατάσταση στην αίθουσα μασάζ που κάνει το προσωπικό μου να αισθάνεται αναστατωμένο για αυτό. Εν πάση περιπτώσει, σε αυτή την περίπτωση, μιλάω σοβαρά με όλα τα επιτελεία ότι πρέπει να παραμείνουν στάνταρ, ακόμη και μερικοί πελάτες τους αναστατώνουν προσπαθώντας το καλύτερο ή καλώντας με σε περίπτωση που δεν μπορούν να ασχοληθούν με τους πελάτες. Εδώ είμαστε τυχεροί που έχουμε πολύ καλούς πελάτες και οι περισσότεροι κατανοούν το πρότυπο των υπηρεσιών μας και οι περισσότεροι λαμβάνουν περισσότερα από ό,τι περιμένουν και εξακολουθούν να γίνονται πελάτες μου που επιστρέφουν. Για οποιονδήποτε λόγο για τα σχόλιά σας, εξακολουθώ να αποδέχομαι αυτό το λάθος και σας εύχομαι να έχετε θετικό μυαλό για να μας σχολιάσετε. Θα ήθελα να ζητήσω και πάλι συγγνώμη για τα πάντα, από κάθε ανησυχία, για να σας καταστήσω άβολα με τις υπηρεσίες του προσωπικού μου, απλώς θα ήθελα να καταλάβετε τι συμβαίνει. Σας ευχαριστούμε και πάλι για την επίσκεψή σας και συγγνώμη και πάλι για την ταλαιπωρία που σας προκάλεσε. Με εκτίμηση, Trie / Ιδιοκτήτης καταστήματος
T
TEDDY

13-Οκτ-2017

Συνολικά ικανοποιήστε

Μετά από τόσες καλές κριτικές (ειδικά για μασέρ, ΘΕΟΣ), αποφάσισα να κάνω μια δοκιμή. Και αποδεικνύεται ότι αυτές οι θετικές κριτικές είναι πραγματικές, ο ΘΕΟΣ θα αναλάβει την πρωτοβουλία να επικοινωνήσει με τον πελάτη (αν και ίσως κάποιοι να μην θέλουν να μιλήσουν, να μην ισχύουν για μένα. Είμαι εντάξει για συνομιλία). Αν και το μασάζ δεν φτάνει πραγματικά τις 2 ώρες όπως ζητήθηκε (σχεδόν), αλλά συνολικά είμαι ικανοποιημένος με τη στάση και τις υπηρεσίες του. Φιλικό και ωραίο.... Θα τον ξαναψάξω την επόμενη φορά! ; )
M
Mr.Tres R

15-Οκτ-2017

Σας ευχαριστούμε για την αξιολογημένη κριτική.

Αγαπητέ Teddy, Σας ευχαριστούμε πολύ για την κριτική σας. Χαίρομαι που ακούω ότι λάβατε την ικανοποίηση της υπηρεσίας εδώ, αυτή είναι η κύρια σημαία μας για να κάνουμε το καλύτερο για τους πελάτες όσο μπορούν. Ο Mr.God είναι μέλος του προσωπικού που μπορεί να επικοινωνήσει στα Αγγλικά, αλλά κάποιοι δεν γνωρίζουν άπταιστα...επειδή δεν έχουν σπουδές...ωστόσο, οι περισσότεροι από αυτούς έχουν καλή διάθεση για να κάνουν όλους τους πελάτες να λάβουν την ευτυχία εδώ. Ανυπομονώ να σας καλωσορίσω ξανά. Να περάσετε υπέροχα εκεί. Δοκίμα / Μαγικά Χέρια
H
Happy

9-Οκτ-2017

Μοναδική και απολαυστική εμπειρία μασάζ!

Αυτή είναι η 3η φορά που επισκέπτομαι το Magic Hands Massage. Οι πρόσφατες 2 επισκέψεις μου το Σαββατοκύριακο δεν ήταν τίποτα λιγότερο από το μεγαλείο καθώς δοκίμασα 2 ώρες μασάζ thai + λάδι & 1.5 ώρα μασάζ με λάδι από τον Toey και τον Θεό αντίστοιχα. Όπως ήταν αναμενόμενο, ήταν εξαιρετικά και τα μασάζ ήταν πραγματικά υψηλής ποιότητας. Αν ψάχνετε για πραγματικά αξιοπρεπή ποιότητα. Μην ψάχνετε άλλο. Σίγουρα θα επιστρέψει ξανά! Υ.Γ ο ιδιοκτήτης, Trie, είναι επίσης πολύ προσιτός και φιλικός! Ευχαριστώ για όλες τις άμεσες απαντήσεις!
M
Mr.Tres R

10-Οκτ-2017

Σας ευχαριστούμε για την ωραία κριτική σας.

Αγαπητέ κύριε, Σας ευχαριστούμε πολύ για την κριτική σας. Χαίρομαι που γνωρίζω ότι λαμβάνετε πάντα την ευτυχία εδώ, και τα επιτελεία μου είναι επίσης χαρούμενα που το ακούνε αυτό. Κάθε καλό σημείο και να διατηρήσω την ποιότητα καθώς και να αναπτύξω την καλύτερη δυνατότητα για να κάνω όλους τους υπέροχους πελάτες μου να αισθάνονται πιο άνετα. Ανυπομονώ να σας καλωσορίσουμε ξανά ενώ βρίσκεστε στην Μπανγκόκ Να περάσετε υπέροχα. Δοκίμα / Μαγικά Χέρια
C
CN

5-Οκτ-2017

Καλές υπηρεσίες

Ακολουθώ την κριτική εδώ και κάνω check in στο σπα στις 2 Οκτωβρίου 2017. Έβρεχε και το σπα είναι ήσυχο εκείνο το βράδυ. Ο μασέρ μου ήταν ο Diew - παρείχε μια εξαιρετική εξυπηρέτηση ξεκινώντας με θερμό καλωσόρισμα, περιήγηση στις εγκαταστάσεις και τελείωσε με το υπέροχο μασάζ. Ακόμη και ήταν νέος στο σπα, αλλά μπορούσε να προσφέρει καλές υπηρεσίες από κάθε άποψη. Αξίζει να δοκιμάσετε και θα ζήσετε ένα αληθινό μασάζ και εξυπηρέτηση. Ένα από ένα καλό μέρος στην Μπανγκόκ. Σημείωση: θα πρέπει να έχει περισσότερο ιδιωτικό δωμάτιο.
M
Mr.Tres R

9-Οκτ-2017

Σας ευχαριστούμε για την πολύ καλή κριτική.

Αγαπητέ CN, Ευχαριστώ πολύ για τα πολύ όμορφα σχόλιά σας. Πάντα χαίρομαι που ακούω ότι οι πελάτες μου έλαβαν τις καλές υπηρεσίες και το προσωπικό είναι πολύ θεό, ο κ. Diew είναι ένας από τους καλύτερους εδώ, οπότε θα του μεταφέρω αυτό το κομπλιμέντο. ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Επειδή τα ιδιωτικά δωμάτια χτίστηκαν περισσότερα εδώ και επίσης έχω ένα νέο υποκατάστημα κοντά που έχει περισσότερη πολυτέλεια, βολική και ιδιωτική αίθουσα, παρακαλώ επικοινωνήστε απευθείας μαζί μου. Ανυπομονώ να σας καλωσορίσουμε ξανά σύντομα. Να περασεις τελεια. Δοκίμα / Μαγικά Χέρια
M
Mike

27-Σεπ-2017

Εξαιρετικό μασάζ

Είχα τον συνδυασμό Thai/Aroma μασάζ με τον Mr God. Μια εντελώς χαλαρωτική εμπειρία. Είναι ένας μέτρια δυνατός μασέρ, επικοινωνεί καλά και είναι πολύ φιλικός και ευγενικός. Τα δωμάτια είναι καθαρά και δροσερά, ο χώρος είναι ήσυχος. Θα επιστρέψω εδώ.
M
Mr.Tres R

28-Σεπ-2017

Σας ευχαριστούμε για την ωραία κριτική σας.

Αγαπητέ Mike, Σας ευχαριστούμε πολύ για την ωραία κριτική σας, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω εκ μέρους του Mr God που είναι πάντα ένα εξαιρετικό προσωπικό εδώ και θα του μεταφέρω τα σχόλια για τις καλές δουλειές. Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε ξανά σύντομα. Με εκτίμηση, Chatree / Magic Hands
F
Frank

20-Σεπ-2017

Μέτρια

Το μέρος είναι παλιό και απλό, αλλά εντάξει ως κατάστημα μασάζ. Καμία επιλογή μασέρ - πας με όποιον έρθει η σειρά. Πήρα τον Bank, ο οποίος είναι ένας από τους λίγους που μπορούν να κάνουν πραγματικό μασάζ. Ωστόσο, το άγγιγμα του ήταν πολύ απαλό για να είναι θεραπευτικό. Τα αιτήματα να τον βάλουν περισσότερο βάρος και δύναμη ήταν μάταια. Αυτό αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι γενικά κάθε άτομο έχει τη δική του έμφυτη πινελιά και δεν είναι δυνατόν να του κάνουμε μασάζ πιο δυνατά ή πιο απαλά, παρά τους ισχυρισμούς για το αντίθετο. Ήταν ευγενικός αλλά επίμονος στις συμβουλές. Αυτό το μέρος είναι πολύ μέτριο, έχοντας βρεθεί εδώ αρκετές φορές.
M
Mr.Tres R

22-Σεπ-2017

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλιά σας.

Αγαπητέ Frank, Ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο σου για να μας δώσεις μια πολύτιμη κριτική. Η ιδέα του καταστήματος εξακολουθεί να παραμένει ως ένα συνηθισμένο κατάστημα μασάζ που παρέχουμε μόνο από το αρσενικό προσωπικό, γνωρίζουμε τον στόχο του πελάτη μας εστιάζοντας στο ποιοτικό πραγματικό μασάζ στο πρώτο για να σας κάνουμε να χαλαρώσετε μαζί μας, καθώς και το προσωπικό είναι εκπαιδευμένο όπως ο Mr Bank που είναι ένας από τους δημοφιλείς μας και έχει πάντα πελάτες που επιστρέφουν που τον ζητούν άμεσα. Ως μέρος του Μασάζ, θέσαμε τα πρότυπα για την ποιότητα του στυλ μεσαίου βάρους όχι πολύ σκληρού ή πολύ μαλακού, αλλά μπορεί να σας ζητηθεί σε περίπτωση που χρειάζεστε περισσότερες δεξιότητες μασάζ που έχουμε τον ειδικό εκπαιδευτή εδώ. Ωστόσο, εκτιμούμε για την ευγενική σας άποψη που μας δίνετε αυτά τα σχόλιά σας. Την επόμενη φορά, παρακαλώ επικοινωνήστε απευθείας μαζί μου για να παρέχουμε το προσωπικό που έχει τις πιο πραγματικές δεξιότητες στο σταθερό μασάζ. Ανυπομονώ να σας καλωσορίσω ξανά. Με εκτίμηση, Chatree / Magic Hands
K
KC

20-Σεπ-2017

Ένα υπέροχο μασάζ από όλες τις πλευρές

Ώρα: 10 π.μ. το πρωί της Τρίτης Μασέρ: Θεός Πακέτο: Μασάζ με λάδι με Thai Flower (δεν μπορώ να θυμηθώ ποιο είναι το πραγματικό του όνομα..) Τιμή: Αξιοπρεπή τιμή αγοράς, αλλά σίγουρα πολύτιμη! Σχόλια: Λαχταρούσα εδώ και λίγο καιρό ένα μασάζ με λάδι για όλο το σώμα και αυτό που έκανε ο Θεός ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν. Όχι μόνο ήταν εξαιρετικές οι δεξιότητές του, έχει επίσης μια εκπληκτική προσωπικότητα, που με έκανε να νιώθω τόσο άνετα σε αυτό το όμορφα διακοσμημένο σαλόνι. Εκείνη τη συγκεκριμένη στιγμή ευχόμουν να ήξερα περισσότερη ταϊλανδέζικη γλώσσα για να μπορούσα να συνομιλώ περισσότερο με τον Θεό. Ήταν πολύ ευγενικός και φιλικός. Με έκανε να νιώσω ότι είχα έναν φίλο που μου έκανε ένα απίστευτα άνετο μασάζ, αντί για ένα κανονικό σαλόνι μασάζ. Σίγουρα ένα τεράστιο μπράβο στον Θεό! Και σίγουρα θα επιστρέψω για αυτόν την επόμενη φορά που θα είμαι στην πόλη. Επίσης, ένα άλλο μπράβο στον διευθυντή σαλονιού που κάνει απίστευτη δουλειά (όπως φαίνεται παρακάτω) παρακολουθώντας την ποιότητα των μασέρ του! Ελπίζουμε ότι μπορείτε να παρέχετε συνεχώς υψηλής ποιότητας μασάζ σε προσιτή τιμή στην κοινότητα, τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Πρόταση: Απλά μια μικρή. Είμαι σίγουρος ότι οι πετσέτες σας είναι σίγουρα καθαρές, αλλά φαίνονται σχετικά παλιές. Θα ήταν φοβερό αν τα ανανεώνατε σε μηνιαία/τριμηνιαία βάση; (Φυσικά αυτό εξαρτάται από το επιπλέον κόστος για εσάς, οπότε μην ανησυχείτε εκεί) Ένα άλλο δευτερεύον. Νομίζω ότι οι ώρες λειτουργίας είναι τώρα από τις 9.30 π.μ. έως τις 12.00 π.μ., επομένως νομίζω ότι οι ώρες λειτουργίας Travel Gay Ασία δεν ενημερώθηκε;
M
Mr.Tres R

22-Σεπ-2017

Σας ευχαριστούμε για την πολύτιμη κριτική.

Αγαπητέ KC, Σας ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο σας για τα πολύτιμα σχόλια και χαιρόμαστε που ακούσαμε ότι έχετε ευτυχία εδώ. Ο Mr God είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά και ευγενικά στελέχη και διατηρεί πάντα τα υψηλά πρότυπα για τους πελάτες μας. Καθώς τα θέματα που αναφέρατε ευγενικά είναι πολύ για μένα να βελτιώσω ότι θα αλλάξουμε τις νέες πετσέτες και θα επικεντρώσουμε την ποιότητα της καθαριότητας. Επίσης, θα περιμένουμε την ενημέρωση των ωρών υπηρεσίας να είναι Καθημερινές 09:00-24:00 και Σαββατοκύριακο 09:00-01:00, αλλά μην ανησυχείτε ότι μπορούμε να είμαστε ευέλικτοι σε περίπτωση που έχετε τον πραγματικό χρόνο για να έρθετε αυτό το σταθερό ωράριο, απλώς επικοινωνήστε μαζί μου απευθείας στο WeChat ή στη γραμμή. Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πολύ που μου δώσατε ξανά το πολύτιμο σχόλιο. Ανυπομονώ να σας καλωσορίσουμε ξανά σύντομα. Με εκτίμηση, Chatree / Magic Hands a Male Massage Shop
K
Kumar

17-Σεπ-2017

Σούπερ ειδικός μασάζ ξανά εδώ

Αυτό το κατάστημα δεν είναι σαν ένα άλλο gay spa που σκοπεύουν να κάνουν το πραγματικά καλό μασάζ για να χαλαρώσετε το σώμα και το μυαλό σας, αλλά την επιπλέον υπηρεσία για να κάνουν το συναρπαστικό σας συναίσθημα αξέχαστο. Οι περισσότεροι από αυτούς που μπορώ να επιβεβαιώσω ότι είναι πολύ ευγενικοί και εξυπηρετούν καλά, ιδιαίτερα ευγνώμονες στον Diew που είναι αυτός που με κάνει πάντα χαρούμενο εδώ για τις διακοπές μου. Σίγουρα θα επιστρέψω αυτή την ερχόμενη παραμονή της Πρωτοχρονιάς.
M
Mr.Tres R

25-Σεπ-2017

Ευχαριστούμε για την ανταπόκρισή σας.

Αγαπητέ Kumar, Σας ευχαριστώ πολύ για την υποστήριξή σας, διατηρούμε πάντα το πρότυπο εξυπηρέτησης για να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι πελάτες μου θα έχουν την ευτυχία. Ανυπομονώ να σας καλωσορίσουμε ξανά σύντομα. Με εκτίμηση, Chatree / Magic Hands
O
Ol

17-Σεπ-2017

Στα χέρια του Θεού

Είχα ένα υπέροχο μασάζ 90 λεπτών από τους Θεούς. Ήταν πολύ φιλόξενος, του άρεσε να κάνει κάποια συζήτηση και ήταν πολύ επιδέξιος με τα χέρια του. Θα ξαναπήγαινα.
M
Mr.Tres R

25-Σεπ-2017

Σας ευχαριστούμε για την κριτική.

Αγαπητέ Oi, Ευχαριστούμε πολύ για την κριτική σας και χαίρομαι που είχατε μια ευχάριστη εξυπηρέτηση μαζί μας, τότε θα μεταφέρω τα σχόλια για τις καλές δουλειές στον Mr.God. Ανυπομονώ να σας καλωσορίσω ξανά. Με εκτίμηση, Chatree / Magic Hands
J
John

8-Σεπ-2017

Υπέροχο μασάζ

Έκανα ένα μασάζ από τον Bang και ήταν καταπληκτικό. Ξέρει τι κάνει. Έφυγα νιώθοντας τόσο χαλαρή. Είχα τον συνδυασμό 90 λεπτών ταϊλανδέζικου μασάζ και λαδιού με ιδιωτικό δωμάτιο. Το δωμάτιο ήταν ωραίο.
M
Mr.Tres R

10-Σεπ-2017

Σας ευχαριστούμε για την κριτική.

Αγαπητέ Γιάννη, Ευχαριστούμε για τον χρόνο που διαθέσατε για να μας αξιολογήσετε. Ο Mr Bank είναι ένα από τα επιδέξια μασάζ μας, έχει πάντα μια καλή δουλειά για αυτό. Ανυπομονώ να σας καλωσορίσω ξανά. Με εκτίμηση, Chatree / Magic Hands
T
Tuan

4-Σεπ-2017

Τέλειος

Ο κύριος Diaw είναι πολύ καλός και εξυπηρετικός, ελπίζω να τον ξαναδώ σύντομα. Την επόμενη φορά, θα επιστρέψω να τον συναντήσω.
M
Mr.Tres R

8-Σεπ-2017

Σας ευχαριστούμε για την κριτική.

Αγαπητέ Tuan, Χαιρόμαστε που μάθατε ότι χαρήκαμε με το προσωπικό μας, ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε ξανά σύντομα. Με εκτίμηση, Chatree / Magic Hands
t
travel

30-Aug-2017

Πρώτη φορά

Διαβάστε τόσες πολλές καλές κριτικές για αυτό το μέρος και δοκιμάστε το σήμερα. Βρίσκεται κοντά στο σταθμό Lumphini MRT. (οι χάρτες google λειτουργούν). Κάποιοι μασέρ κάθονται έξω από το κατάστημα. Μπήκε μέσα, ένας μασέρ με βοήθησε με το μενού και μου έδωσε νερό και κρύα πετσέτα. Επέλεξα ταϊλανδέζικο μασάζ και μασάζ με λάδι 780 μπατ για 90 λεπτά. Ο μασέρ μου ήταν ο Diew από το udon thani. Είπε ότι ήταν νέος εδώ μόνο για 2 μήνες. Το μασάζ ήταν πολύ πολύ καλό. Άνετο, αισθησιακό, με δύναμη επίσης! Diew όχι πιεστικός με συμβουλές. είναι καλό :) Ευχαριστώ Diew. Σίγουρα θα επιστρέψω όταν θα επισκεφθώ την Μπανγκόκ την επόμενη φορά.
M
Mr.Tres R

8-Σεπ-2017

Σας ευχαριστούμε για την ωραία κριτική σας.

Αγαπητέ κύριε, Σας ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα σχόλιά σας. Ο Mr.Diaw είναι πλέον το δημοφιλές προσωπικό μας εδώ, οι δεξιότητές του είναι πολύ καλές καθώς έχει μεγάλη εμπειρία στον τομέα. Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε ξανά σύντομα. Με εκτίμηση, Chatree / Magic Hands
M
Mat

29-Aug-2017

Καλή εξυπηρέτηση από τον Τζακ

Δεν είναι δύσκολο να βρεις το μέρος. Οι εγκαταστάσεις πραγματικά καλές. Ευκολία σε όλα. Ο Τζακ ήταν ο μασέρ μου και τα πήγε καταπληκτικά σε όλη τη διαδρομή, φιλικός και είχε ένα καλό χαμόγελο. Με βοηθά επίσης να πάρω ένα ταξί μετρητή τα μεσάνυχτα. Η ειλικρινής βοήθειά του αξίζει 5 αστέρια. Ευχαριστώ.
M
Mr.Tres R

8-Σεπ-2017

Σας ευχαριστούμε για την κριτική.

Αγαπητέ Mat, Σας ευχαριστούμε πολύ για την κριτική σας και θα του μεταφέρω τα καλά σχόλια για τη δουλειά. Ανυπομονώ να σας καλωσορίσω και πάλι όσο θα βρίσκεστε στην Μπανγκόκ. Καλά να περάσεις. Chatree / Magic Hnads
A
Andrew

28-Aug-2017

Πολύ φιλόξενο μέρος

Ήμουν στην Μπανγκόκ νωρίτερα αυτό το μήνα και κατέληξα να επισκεφτώ αυτό το μέρος 3 φορές. Την πρώτη φορά (χρησιμοποιώντας το κουπόνι) είχα το πιο εκπληκτικό μασάζ από έναν άντρα με τατουάζ, μυώδη που ήταν μια από τις καλύτερες εμπειρίες μασάζ που είχα - ένας καλός συνδυασμός ταϊλανδέζικου μασάζ και μασάζ με λάδι. Μιλούσε καλά αγγλικά που έκανε την εμπειρία ακόμα καλύτερη. Η δεύτερη επίσκεψη ήταν με έναν νεότερο άντρα που ήταν πολύ ευχάριστος, αλλά ίσως του έλειπε λίγη εμπειρία (όλοι πρέπει να ξεκινήσουμε από κάπου), αλλά το μασάζ ήταν ακόμα εντάξει. Τελείωσα το ταξίδι μου με ένα μασάζ 2 ωρών από τον Θεό, αυτό μου έδωσε ένα ιδιωτικό δωμάτιο με το δικό του ντους. Ο Θεός ήταν πολύ φιλόξενος, μιλούσε καλά αγγλικά και ήταν πολύ φιλικός. Αυτό ήταν ένα άλλο υπέροχο μασάζ. Κάθε φορά που με καλωσόρισαν με ένα ποτό και πετσέτα, αυτό επαναλαμβανόταν μετά το μασάζ. Δεν έγινε συζήτηση για συμβουλές από τον μασέρ παρά μόνο μετά το τέλος του μασάζ και κάθε μασάζ έτρεχε σχεδόν στο χρόνο. Επρόκειτο να δοκιμάσω μερικά από τα άλλα μέρη μασάζ, αλλά ποτέ δεν ενοχλήθηκα και θα επέστρεφα ξανά.
M
Mr.Tres R

8-Σεπ-2017

Σας ευχαριστούμε για την αξιολογημένη κριτική.

Αγαπητέ Andrew, Σας ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξή σας και εκτιμούμε ιδιαίτερα για το θετικό σας σχόλιο, ώστε να διασφαλίσουμε ότι θα διατηρήσουμε το επίπεδο εξυπηρέτησης για να προσεγγίσουμε όλους τους υπέροχους πελάτες μας. Ανυπομονώ να σας καλωσορίσω ξανά. Με εκτίμηση, Chatree / Magic Hands
B
Bangkok

18-Aug-2017

Πραγματικά «μαγικά» χέρια!

Απλώς μου άρεσε η εμπειρία εδώ. Ο διευθυντής Trei ήταν πολύ χρήσιμος στην παροχή των πληροφοριών εκ των προτέρων. Το σπα ήταν πολύ καλά συντηρημένο με καθαρό και γαλήνιο περιβάλλον. Ο μασέρ Deo ήταν ένας φανταστικός τύπος. Είναι γλυκός, ευγενικός και σκισμένος! Έχει ένα πραγματικό ζευγάρι μαγικά χέρια. Το μασάζ ήταν αρκετά ανακουφιστικό από πολλές απόψεις! Συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτό το μέρος και θα ήθελα να το επισκεφτώ ξανά.
M
Mr.Tres R

19-Aug-2017

Ευχαριστούμε για την ανταπόκρισή σας.

Αγαπητέ κύριε, Σας ευχαριστούμε πολύ για την ωραία κριτική σας. Θα μεταφέρω αυτή την εξαιρετική υπηρεσία στον κύριο Diew για την καλή δουλειά του. Χαίρομαι που ακούω ότι είστε ευχαριστημένοι με την υπηρεσία μας. Ανυπομονώ να σας καλωσορίσουμε ξανά σύντομα. Cheers, Chatree / Μαγικά χέρια
A
Andy

18-Aug-2017

Εκπληκτικά χέρια μασάζ

Χθες περπάτησα περνώντας από εκεί και δεν ήθελα ποτέ να κάνω μασάζ, αλλά είδα τα παιδιά με φώναξαν με ένα ωραίο χαμόγελο να με κάνουν να νιώθω πολύ καλά και αποφάσισα να μπω σε αυτόν τον χώρο μασάζ. Ο αδύνατος μικρός τύπος με χαιρέτησε και με σέρβιρε με το κρύο ποτό και το κρύο ωραίο δροσιστικό άρωμα κρύα πετσέτα. Επέλεξα το μάθημα Ταϊλανδέζικο λάδι 90 λεπτά που μου προσφέρουν το δωμάτιο με ντους στον ψηλό όροφο, αν και 4-5 fl ήταν αρκετά δύσκολο να περπατήσω, αλλά ξέχασα αυτό το σημείο επειδή το προσωπικό είναι πολύ ευγενικό και πιο φιλικό που ένιωσα ποτέ. Θέλω να πω ότι οι δεξιότητές του είναι πολύ καλές με κάνουν να χαλαρώσω που μπορώ να ονομάσω πραγματικό μασάζ νόμιζα, επιπλέον ότι τα δάχτυλά του με κάνουν πιο χαρούμενη που ήξερε τις ανάγκες μου χα χα. Στο τέλος μπορώ να πω ότι ένιωσα άνετα όσο ποτέ και ποτέ δεν είχα αυτή την εμπειρία. Θα ήθελα να συστήσω για εξαιρετική εξυπηρέτηση. Θα επιστρέψω σε αυτό το κατάστημα τον επόμενο μήνα. Καλές δουλειές
M
Mr.Tres R

19-Aug-2017

Σας ευχαριστούμε για την αξιολογημένη κριτική.

Αγαπητέ Andy, Σας ευχαριστούμε πολύ για την κριτική σας, αυτή είναι η ανταμοιβή μας για να διατηρήσουμε την καλή εξυπηρέτηση σε όλους τους πελάτες μας. Ανυπομονώ να σας καλωσορίσουμε ξανά σύντομα. Με εκτίμηση, Chatree / Magic Hands
K
K

6-Aug-2017

Διαπραγμάτευση

Διάβασα τις κριτικές εδώ και ένιωσα ότι αυτό ήταν ένα καλό μέρος για να επισκεφθείτε και να δοκιμάσετε ένα καλό μασάζ από έναν άνδρα θεραπευτή. Το μέρος είναι λίγο έξω από το δρόμο. Έχουν πολύ λίγο προσωπικό - περίπου 4 - αλλά ήταν μόνο 1 όταν πήγα το απόγευμα. Ήταν ο Μαξ και αν και μικροσκοπικός, ήταν καλός με το ταϊλανδέζικο μασάζ του και εντάξει με το μασάζ με λάδι. Ναι, κάνει καλά τα μαγικά του χέρια και έφυγα ικανοποιημένος. Η δεύτερη φορά ήταν τη νύχτα την επόμενη μέρα και ο μασέρ μου είχε κλείσει. Πήρα λοιπόν έναν άλλο μασέρ (μόνο 2 ήταν διαθέσιμοι) και ενώ ήταν πολύ καλός στα αγγλικά και οι δεξιότητές του ήταν καλές, επειδή ήμουν ο μοναδικός και τελευταίος πελάτης του, ένιωσα πίεση να κάνω ένα μασάζ που μου συνέστησε. Αμέσως ζήτησε περισσότερες συμβουλές και ενώ πήγα με τη ροή, ένιωσα λίγο άβολα για την όλη κατάσταση. Καταλήξαμε στο τέλος με τον ίδιο να με πιέζει να πληρώσω περισσότερα για επιπλέον υπηρεσίες που χάλασαν την εμπειρία συνολικά. Ήταν φιλικός και ευγενικός σε όλη τη διάρκεια, αλλά επίμονος στις τιμές. Κάτι που με φέρνει σε αυτό το συμπέρασμα - όπου κι αν είναι το μέρος, το τελικό αποτέλεσμα είναι οι στρέιτ άντρες να καλούνται να κάνουν μασάζ σε γκέι άντρες, κάτι που φυσικά θα οδηγήσει σε περισσότερα "πράγματα" και καλά, πρέπει να είσαι έτοιμος να διαπραγματευτείς το μέσο μασάζ. Θα συνιστούσα ακόμα το μέρος γιατί αισθάνεται λίγο πιο αυθεντικό και λιγότερο "εμπορικό", αλλά απλά να ξέρετε ότι αυτοί οι τύποι είναι εκεί για να βγάλουν τα προς το ζην. Επομένως, μην νομίζετε για μια στιγμή ότι είναι μια αμοιβαία έλξη - είναι δουλειά για αυτούς και πρέπει να πληρώσετε για αυτό που θέλετε.
M
Mr.Tres R

6-Aug-2017

Ευχαριστούμε για την ανταπόκρισή σας.

Αγαπητέ Mr.K Σας ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη και τα πολύτιμα σχόλιά σας. Για το προσωπικό έχουμε συνολικά 8 επιτελεία ανά κατάστημα, αλλά εκείνη τη στιγμή ίσως το προσωπικό εργαζόταν και μην ανησυχείτε για κανένα προσωπικό για εξυπηρέτηση, καθώς έχω 3 καταστήματα τριγύρω που μπορούν να μεταφερθούν και το προσωπικό σε ετοιμότητα, απλά θα ήθελα να ενημερώσω ότι τα επιτελεία λειτουργούν ως τυχαία ουρά χωρίς επιλογή, και είναι καλύτερα να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων για να βεβαιωθείτε ότι θα λάβετε το προσωπικό που έχει κάνει κράτηση. Για την συμβουλή, θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη εάν το προσωπικό σας ενόχλησε για αυτό, εάν το νιώθετε πιο ψηλά, θα πρέπει να αρνηθείτε και να με ενημερώσετε αμέσως, ΑΛΛΑ παρακαλώ να κατανοήσετε ότι πολλές φορές το προσωπικό ένιωθε σαν να απατούσε από ορισμένους πελάτες μετά από ευτυχώς οι πελάτες δεν έδωσαν φιλοδώρημα ή 20 μπατ, που παρακαλώ κατανοήστε την κατάσταση τώρα για το τυπικό φιλοδώρημα πάνω από το BKK θα πρέπει να είναι περίπου 300-1000 μέχρι τις απαιτούμενες θέσεις εργασίας. Μερικοί πελάτες δεν το γνωρίζουν ποτέ αυτό που δεν έδωσε ποτέ φιλοδώρημα, γι' αυτό παρακαλούμε να κατανοήσετε την κατάσταση του προσωπικού και ελπίζω ότι μόνο 500 μπατ δεν είναι πάρα πολλά από εσάς. Τέλος πάντων, χαίρομαι που σας αρέσουν οι υπηρεσίες του προσωπικού μας που διατηρούμε πάντα το ευγενικό προσωπικό και το καλό μυαλό για την άμεση εξυπηρέτηση σε όλους. Σας ευχαριστώ και πάλι για την πολύτιμη ανταπόκρισή σας ότι θα βρω τον τρόπο να ενημερώσω τον πελάτη σχετικά με την τυπική συμβουλή που δεν πρέπει να είναι άσχημη για το προσωπικό που κάνει το καλύτερο για αυτούς. Καλή σας μέρα και ανυπομονώ να σας υποδεχτούμε ξανά σύντομα. Με εκτίμηση, Chatree / Magic Hands
m
michiel

5-Aug-2017

έξοχος

Είχαμε ένα υπέροχο μασάζ, ξεκινώντας από τη στιγμή που μπήκαμε στο χώρο. Καθαρό, καλή θερμοκρασία (όχι στο κρύο) και επαγγελματική περιποίηση από την Τράπεζα. Χωρίς διαπραγματεύσεις, χωρίς συζήτηση μόνο ένα χαλαρωτικό και θεραπευτικό μασάζ. Συνιστάται.
M
Mr.Tres R

6-Aug-2017

Σας ευχαριστούμε για την κριτική.

Αγαπητέ Michiel. Χαιρόμαστε που ακούσατε ότι λάβατε μια χαρά με την υπηρεσία μας και ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε ξανά σύντομα. Αυτό θα μεταφέρει τη φιλοφρόνηση στον Mr.Bank Με εκτίμηση, Chatree / Magic Hands
R
Raymond

4-Aug-2017

Ένα πολύ καλό μέρος!

Αν δείτε το κτίριο Magic Hands θα σκεφτείτε, είναι αυτό ένα ωραίο μέρος. Μπορώ να σας πω μετά από πολλές φορές μασάζ, το μέρος είναι πολύ ωραίο και το προσωπικό πολύ ευγενικό, και φυσικά ένα καλό μασάζ. Αυτό είναι πραγματικά το αγαπημένο μου μέρος, όταν βρίσκομαι στην Μπανγκόκ. Καλή δουλειά !
M
Mr.Tres R

6-Aug-2017

Σας ευχαριστώ πολύ για την πάντα υποστήριξη μας.

Αγαπητέ Raymond, Σας ευχαριστούμε πολύ για την καλοσύνη σας να μας υποστηρίξετε τον τακτικό μας πελάτη. Πάντα χαιρόμαστε όποτε ακούγαμε ότι όποτε οι πελάτες μας είχαν την ευτυχία εδώ και θα συνεχίσουμε. Ανυπομονώ να καλωσορίσουμε ξανά σύντομα. Με εκτίμηση, Chatree / Magic Hnads
M
Mr.Tres R

3-Aug-2017

Σας ευχαριστώ πολύ που μας υποστηρίξατε.

Αγαπητέ Jax, Ευχαριστώ και πάλι για την ωραία ανατροφοδότηση και χαίρομαι που άκουσα ότι έλαβα την ευτυχία με το προσωπικό μας και θα το συγχαρώ στον Mr.Bank. Θα ήθελα λίγο να ζητήσω συγγνώμη για το προσωπικό μου που δεν πρόσφερε την έκπτωση, γι' αυτό θα αποζημιώσω την επόμενη φορά και σας παρακαλώ να σημειώσετε ότι παρακαλώ παρουσιάστε τον εκπτωτικό κωδικό πριν επιλέξετε το μενού, καθώς το προσωπικό μου θα σημειώσει την τιμή πριν ξεκινήσει η εργασία. Ανυπομονώ να σας καλωσορίσουμε ξανά σύντομα στο Jax. Με εκτίμηση, Trie/Magic Hands
J
Jax

2-Aug-2017

Είναι το ΜΑΣΑΖ, όχι το ΤΟΠΟ

Έχοντας διαβάσει τις κριτικές εδώ, αποφάσισα να κλείσω ένα μασάζ 90 λεπτών με λιγότερες προσδοκίες για τις εγκαταστάσεις και την εμφάνιση των μασέρ, αλλά αρκετά ψηλά στην εξυπηρέτηση. Ο μασέρ μου ήταν η BANK (το όνομά του). Ήταν ένα κλασικό παράδειγμα του «μην κρίνεις ένα βιβλίο από το εξώφυλλό του». Φορούσε τυπικά ρούχα του δρόμου που πραγματικά δεν μου έδιναν τη θετική πρώτη εντύπωση. Αλλά και πάλι, σκέφτηκα τις αρχικές μου προσδοκίες και συνέχισα τη συνεδρία - και με χαρά, το έκανα! Έζησα ένα από τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ μασάζ που είχα ποτέ. Τα χέρια του Bank ήταν πολύ επιδέξια να το χρεώσουν στη 10ετή εμπειρία του μέσα και έξω από την Μπανγκόκ! Μου φάνηκε ότι κατάλαβε αμέσως τι χρειαζόταν το σώμα μου εκείνη τη στιγμή. Ήταν πρόθυμος και ευαίσθητος στην ανάγνωση της γλώσσας του σώματός μου καθ' όλη τη διάρκεια του μασάζ. Στην κορυφή όλων αυτών ήταν η επιθυμία του να με ευχαριστήσει. Δεν υπήρξε ούτε μια στιγμή που με έκανε να νιώσω άβολα. Για να το θέσω συνοπτικά, η Τράπεζα έχει πράγματι τα ΜΑΓΙΚΑ ΧΕΡΙΑ με ΚΑΡΔΙΑ! ***Σημείωση: Ο ψηλός ρεσεψιονίστ με τατουάζ δεν αναγνώρισε την έκπτωση 10% που είχα από τον ιστότοπο. Αλλά δεν είχε σημασία πάντως. Ισως την επόμενη φορά.
A
Alan

28-Ιουλ-2017

Πρώτο χρονόμετρο

Με μια καθολική δόση ενοχής και δισταγμού, επισκέφτηκα χθες το πρωί, το πρώτο πράγμα, γύρω στις 9:30 π.μ. - δεν είχα κράτηση, αλλά με καλωσόρισε ένας φιλικός μάγκας που ονομαζόταν «Θεός», ο οποίος, μέσα σε λίγα λεπτά, με έκανε πραγματικά να νιώσω άνετα και άνετα. Δεν είχα ξαναζήσει μασάζ και ήταν υπέροχο. Πήρε το χρόνο του κάνοντας ένα ταϊλανδέζικο μασάζ και μασάζ με λάδι - έκανα ένα ντους πριν και μετά. Ιδιωτικός χώρος ντους επίσης! Η διακριτικότητα ήταν υψίστης σημασίας καθώς δεν είμαι έξω από κανέναν. Εάν βρίσκεστε στην Μπανγκόκ και αναζητάτε έναν ξεχωριστό χώρο όπου δεν θα έχετε πλήρη θέα σε μια πολυσύχναστη εμπορική περιοχή, αλλά εξακολουθείτε να αισθάνεστε τόσο ασφαλείς όσο τα σπίτια, θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα εδώ αν ψάχνετε για μια αναζωογονητική αρχή η μέρα σου.
A
Alex Chan E.

30-Ιουλ-2017

Σας ευχαριστούμε που μας υποστηρίξατε.

Αγαπητέ Alan, Σας ευχαριστούμε πολύ για την επίσκεψή σας και χαίρομαι που ακούω ότι είστε ευχαριστημένοι με τη φιλοξενία μας. Το προσωπικό μου δίνει πάντα προσοχή στην ευτυχία των πελατών και νιώθουν ευχαριστημένοι με τη δουλειά τους. Θα μεταφέρω την πολύ καλή δουλειά στον Mr.God που είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μας στελέχη εδώ. Ανυπομονώ να σας καλωσορίσουμε ξανά σύντομα. Με εκτίμηση, Trie / Ιδιοκτήτης καταστήματος
Y
Yung

18-Ιουλ-2017

Εξαιρετική εμπειρία

Πρώτα απ 'όλα, θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στον ιδιοκτήτη (συγγνώμη που δεν έμαθα το όνομα) που ξόδεψε πολύ χρόνο δίνοντας οδηγίες στον ταξιτζή μας στο δρόμο προς το κατάστημα. Όταν φτάσαμε, ο όμορφος (ναι, είναι) και φιλικός (χαμογέλασε όλη την ώρα) διευθυντής συνέστησε το Traditional Thai & Oil μασάζ, το οποίο ήταν υπέροχο! Ωστόσο, αυτό που έκανε την όλη εμπειρία τόσο μαγική ήταν, φυσικά, ο μασέρ, Max! Όχι μόνο ήταν πολύ επιδέξιος, αλλά και πολύ υπομονετικός και συμπαθητικός. Μου έκανε αργά, απαλά και δυνατά μασάζ σε όλο μου το σώμα και ένιωσα πολύ χαλαρός. Ένας μικροσκοπικός (αλλά μυώδης) τύπος με «μαγικά χέρια»! Όταν ολοκληρώσαμε τη διαδικασία, ο διευθυντής ζήτησε για άλλη μια φορά από τον Max να μας βοηθήσει να πάρουμε ένα ταξί και βεβαιώθηκε ότι ο οδηγός κατανοούσε πώς να επιστρέψει στο ξενοδοχείο μας. Τι γλυκό του! Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει μια «μαγική» εμπειρία! Ευχαριστώ, ιδιοκτήτη, διευθυντή και Max.
M
Mr.Tres R

20-Ιουλ-2017

Ευχαριστώ Yung,

Αγαπητέ Yung, Σας ευχαριστώ πολύ για τα σχόλιά σας. Αυτό είναι πολύ καλό κομπλιμέντο για τον Mr.Max. Θα διατηρήσουμε πάντα την αντίληψη που διαφέρει από την άλλη για να εστιάζουμε και να διασφαλίζουμε ότι οι πελάτες μου πρέπει να έχουν πάντα την ευτυχία εδώ. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας υποδεχτούμε ξανά σύντομα. Με εκτίμηση, Chatree / Magic Hands
S
Shawn

17-Ιουλ-2017

Υπέροχο μασάζ, ωραίο μέρος, υπέροχη εμπειρία

Έχω πάει στο Magic Hands δύο φορές πρόσφατα. Χαίρομαι που ο Θεός με φρόντισε στην πρώτη μου επίσκεψη. Έχει πολύ ωραίο χαμόγελο, μιλάει καλά αγγλικά και πολύ φιλικό. Και απέκτησα εξαιρετικές δεξιότητες μασάζ. Το μασάζ με λάδι διάρκειας 90 λεπτών ξεκινά με κάποιο παραδοσιακό ταϊλανδέζικο μασάζ. Μου άρεσε πολύ ο συνδυασμός. Έτσι τον έκλεισα για τη δεύτερη επίσκεψή μου. Έχει μαγικά χέρια.
M
Mr.Tres R

20-Ιουλ-2017

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας.

Αγαπητέ Shawn, χαίρομαι που ακούω ότι έχεις ευτυχία εδώ και σε ευχαριστώ για την ευγενική σου κριτική. Θα μεταφέρω το κομπλιμέντο στο wrll doneband καλή εξυπηρέτηση στον Mr.God. Επιστρέψτε ξανά όσο θα βρίσκεστε στην Μπανγκόκ. Με εκτίμηση, Chatree/ Magic Hands
R
Robert

17-Ιουλ-2017

Έξοχα

Πρώτο μασάζ στην Μπανγκόκ, και απολύτως υπέροχο. Ο Toey ήταν ο μασέρ μου. Όμορφα, γλυκά και ΥΠΕΡΟΧΑ χέρια. Ένιωσα πολύ χαλαρή καθ' όλη τη διάρκεια της συνεδρίας. Αυτό ήταν ένα φανταστικό παράγοντα καταπολέμησης του στρες από μια τυπική τουριστική μέρα με πολύ περπάτημα στους ναούς. Τίποτα ενάντια στους ναούς, αλλά βρήκα την ευδαιμονία στα χέρια του Toey. Μακάρι να μην έφευγα τόσο σύντομα. Θα έκανα ένα encore. Πραγματικά απόλαυσα.
M
Mr.Tres R

19-Ιουλ-2017

Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας.

Αγαπητέ Robert, Σας ευχαριστούμε πολύ για την ωραία κριτική σας και χαιρόμαστε που μείνατε ευχαριστημένος με τις υπηρεσίες μας. Θα μεταφέρω την καλή δουλειά στον κύριο Toey. Ανυπομονώ να σας καλωσορίσω ξανά. Με εκτίμηση, Chatree / Magic Hands
X
Xiaoyu

16-Ιουλ-2017

LXY

Πέρασα υπέροχα εδώ αφού διάβασα μερικές καλές κριτικές για αυτό το μέρος. Μόλις μπήκα χωρίς κράτηση, ο Θεός μου έδωσε ένα εξαιρετικό μασάζ 90 λεπτών με λάδι, έχει γοητευτικό χαμόγελο και εξαιρετική ικανότητα μασάζ, μιλάει καλά αγγλικά επίσης. Μου άρεσε που συνδύασε το ταϊλανδέζικο μασάζ με μασάζ με λάδι. Συνολικά ήταν μια εξαιρετική εμπειρία, χάρηκα που πήγα στα Magic hands.
M
Mr.Tres R

20-Ιουλ-2017

Ευχαριστούμε για την κριτική.

Αγαπητέ Xiaoyu, Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο που διαθέσατε για την κριτική, χαίρομαι που ακούω ότι ικανοποιήσατε εδώ. Θα μεταφέρω το κομπλιμέντο της καλής δουλειάς στον Mr.God. Θα διατηρήσουμε τις καλές υπηρεσίες σε όλους τους πελάτες πάντα. Ανυπομονώ να σας καλωσορίσω ξανά. Με εκτίμηση, Chatree/ Magic Hands
J
Jack

10-Ιουλ-2017

Υπέροχο σπα στο bkk

Υπέροχο σπα σε σατορένιο δρόμο. Λογικές τιμές και πολύ ευγενικό και άψογο προσωπικό. Το σπα δεν είχε πολύ κόσμο και ιδιωτικότητα. Το όνομα του θεραπευτή μου Θεός έχει μια εξαιρετική προσωπικότητα, μου αρέσει πραγματικά για μιάμιση ώρα. Συνιστώ πραγματικά αυτό το μέρος αν ψάχνετε για ωραίο και χαλαρωτικό μέρος.
M
Mr.Tres R

14-Ιουλ-2017

Ευχαριστούμε

Αγαπητέ Jack, Σας ευχαριστούμε πολύ για την κριτική σας και χαιρόμαστε που είστε ευχαριστημένος με τις υπηρεσίες μας, ότι διατηρούμε πάντα τις εξαιρετικές υπηρεσίες που πρέπει να παρέχουμε σε όλους τους υπέροχους πελάτες μας. Θα μεταφέρω την καλή δουλειά στον Mr.God. Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε ξανά σύντομα ενώ βρίσκεστε στην Μπανγκόκ. Με εκτίμηση, Chatree / Magic Hands a Male Massage
L
Leo

6-Ιουλ-2017

Δύο ζευγάρια Magic Hands;

Έκανα μια συνεδρία μασάζ στο Magic Hands και συνολικά, έμεινα ευχαριστημένος με το μασάζ που έλαβα. Ο μασέρ ήταν επίσης φιλικός και όμορφος (μάλλον ήταν ο τύπος μου~ ωραίο τατουάζ και όμορφο χαμόγελο) Τέλος πάντων, υπάρχει ένα πράγμα που θα ήθελα να διευκρινίσω όμως, υπάρχουν στην πραγματικότητα δύο κλάδοι του Magic Hands στην περιοχή του σαθορνιού; Έτυχε να εντοπίσω ένα άλλο σαλόνι μασάζ που ονομάζεται Magic Hands όταν ήμουν στην καμπίνα και τα δύο βρίσκονται πολύ κοντά το ένα στο άλλο. Ποια είναι λοιπόν η πραγματική μαγεία και ποια είναι απλώς μια ψευδαίσθηση;
M
Mr.Tres R

8-Ιουλ-2017

Το Magic Hands 1 είναι ένα μασάζ για άνδρες

Αγαπητέ Λέο, Σας ευχαριστούμε πολύ για τα σχόλιά σας και χαίρομαι που ακούω ότι είστε πάντα ευχαριστημένοι με τις υπηρεσίες μας. Κανονικά πρέπει να βρείτε τα καταστήματα Magic Hands που βρίσκονται κοντά, αλλά το πραγματικό κατάστημα μασάζ για άνδρες βρίσκεται μόνο στο υποκατάστημα 1 βλέποντας τη μωβ σήμανση ή το αντίθετο της συγκυριαρχίας Natural Place Suites, μπορείτε να δείτε τον χάρτη που εμφανίζεται. Εάν δεν μπορείτε να το βρείτε, επικοινωνήστε μαζί μου μέσω τηλεφώνου ή της εφαρμογής WeChat ή Line. Ανυπομονώ να σας καλωσορίσω ξανά εδώ σύντομα. Με εκτίμηση, Chatree / Magic Hands a Male Massage
R
Razmin

3-Ιουλ-2017

Magic & Amazing man μασάζ

Έκανα μασάζ εδώ προτού απογοητευτώ που έψαχνα πραγματικά στο Διαδίκτυο για το ανδρικό μασάζ στην Μπανγκόκ και μίλησα με την catre για μεγάλο χρονικό διάστημα καθώς πήρα πολύ χρήσιμες πληροφορίες. Μου άρεσε αυτό το μέρος γιατί όταν πήγα στον χώρο μασάζ και ένιωσα αμέσως άνετα. Είναι διακοσμημένο με πολύ γούστο και το προσωπικό ήταν φιλικό και επαγγελματικό σέρβις. Επέλεξα ένα συνδυαστικό σετ με αρωματικό μασάζ, ο θεραπευτής μου ήταν ο Mr.Bank ήταν εξαιρετικός καθώς έχω μια πρώτη σκέψη λάθος για κανένα όμορφο, αλλά οι δεξιότητές του στο μασάζ είναι υπέροχες. Συνολικά είναι καταπληκτικό Η τράπεζα είναι ένα θαυματουργό προσωπικό. Θα επέστρεφα σύντομα.
M
Mr.Tres R

5-Ιουλ-2017

Σας ευχαριστώ για την ευτυχία σας εδώ.

Αγαπητέ Razmin, Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας και ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε ξανά σύντομα. Υ.Γ. Θα μεταφέρω τα σχόλιά σας για συγχαρητήρια στο προσωπικό. Με εκτίμηση, Chatree / Magic Hands
G
Greg

25-Ιουν-2017

Μέσο μασάζ - ένα ζήτημα

Έχω πάει εδώ πολλές φορές από το 2014 και οι γενικές εμπειρίες ήταν μέτριες. Η ποιότητα του μασάζ είναι αρκετά καλή και το προσωπικό ήταν ευγενικό. Ωστόσο, η τελευταία μου επίσκεψη ήταν πολύ καταστροφική. Κάποιος ήρθε στο ξενοδοχείο μου στη 1 π.μ. απλώς για να επιβεβαιώσει ξανά αν είχα πάρει λάθος σανδάλι κάποιου άλλου νωρίτερα μετά το μασάζ (κάτι που δεν το έκανα). Ήταν τόσο γελοίο να το κάνεις στη 1 π.μ.! Το άτομο ζήτησε ήδη συγγνώμη, αλλά και πάλι ήταν μια τρομερή εμπειρία για μένα. Δεν είμαι σίγουρος αν θα επιστρέψω σε αυτό το μέρος στο εγγύς μέλλον.
M
Mr.Tres R

27-Ιουν-2017

Συγνώμη για την ενόχληση.

Αγαπητέ Greg, Καταρχάς, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω θερμά για την υποστήριξη που μας στηρίζετε πάντα στη Magic Hands ως τακτικός μας πελάτης. Αφού ολοκλήρωσα τη διερεύνηση αυτού του ζητήματος, διαπίστωσα ότι η υπόθεση ήταν η αλλαγή των παπουτσιών που το προσωπικό μου έκανε λάθος απόφαση για να ενοχλήσει τους πελάτες μας. Θα ήθελα να ζητήσω προσωπικά συγγνώμη για τις ενέργειές τους, καθώς είναι πλήρως υπεύθυνος για όλα τα επιτελεία, γι' αυτό θα το φέρω για να τους εκπαιδεύσω πώς να λύνουν και να αποτρέπουν το λάθος εστιάζοντας στο να κάνω όλους χαρούμενους. Ελπίζω να μας δώσετε την ευκαιρία να ζητήσουμε συγγνώμη για αυτό και να ευχηθούμε να επιστρέψετε ξανά στο Magic Hands, καθώς πάντα χτίζουμε αυτό το μέρος για να νιώθουμε όλοι σαν στο σπίτι μας. Με εκτίμηση, Chatree / Shop Ownet
A
Az

17-Ιουν-2017

Αυθεντική εργασία από πολύ ευγενικό προσωπικό

Ειλικρινά, έχω πάει εκεί περισσότερες από 8 φορές τα τελευταία 2 χρόνια. Ένα μέρος όπου αισθάνεστε μια πολύ φιλική ατμόσφαιρα. Μου αρέσει όλο το προσωπικό και απολαμβάνω να συνομιλώ μαζί τους. Είναι όλοι φιλικοί και τόσο ευγενικοί. Το πιο σημαντικό, το προσωπικό κατέβαλε προσπάθεια στο μασάζ. είναι πολύ ειλικρινείς στη δουλειά που κάνουν. Τα χέρια είναι πραγματικά μαγικά. Παρακαλώ μην ξεχάσετε να τους δώσετε συμβουλές, καθώς ζουν από αυτό και πραγματικά τους αξίζει. Με κάνουν να νιώθω ξεχωριστή.
M
Mr.Tres R

19-Ιουν-2017

Είσαι πάντα ωραία.

Αγαπητέ Αζ, Σας ευχαριστούμε πολύ για την ευγενική σας υποστήριξη. Διατηρούμε πάντα το ποιοτικό επίπεδο των υπηρεσιών μασάζ και χαιρόμαστε που λαμβάνετε πάντα την ικανοποίηση των υπηρεσιών μας. Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε ξανά όποτε βρίσκεστε στην Μπανγκόκ. Με εκτίμηση, Chatree/ Magic Hands
K
KK

17-Ιουν-2017

έτσι κι έτσι

Το μασάζ είναι εντάξει, αλλά ο μασέρ θέλει απλώς να δώσει φιλοδώρημα και το δωμάτιο δεν είναι καθαρό, εδώ είναι ανδρικό μασάζ, ξέρετε τι είδους υπηρεσία χρειάζεται ο πελάτης; Εδώ δεν υπάρχει ελάχιστη συμβουλή, αλλά ο μασέρ θα ζητήσει τεράστια φιλοδώρηση στο δωμάτιο, νιώθει άσχημα.
M
Mr.Tres R

19-Ιουν-2017

Σας ευχαριστούμε για την πολύτιμη κριτική σας.

Αγαπητέ κύριε Young, Καταρχάς θα ήθελα να σας ευχαριστήσω ιδιαίτερα για την κριτική σας. Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για την αναστάτωση με τις υπηρεσίες μας. Στην πραγματικότητα, πάντα εξηγώ στους πελάτες μου όταν επικοινωνούν μαζί μου ότι η ιδέα του καταστήματός μου είναι ένα συνηθισμένο κατάστημα ταϊλανδέζικου μασάζ που παρέχει μόνο ανδρικό προσωπικό, όχι σαν ένα Gay Spa. Γι' αυτό το concept εδώ δεν ορίζουμε το ελάχιστο φιλοδώρημα. Αλλά στο δωμάτιο δεν ξέρω η ζήτηση ή η κατάσταση είναι? Ωστόσο, εάν το προσωπικό σας υποχρεώσει να πληρώσετε υψηλότερο φιλοδώρημα για να ανταλλάξετε με το αίτημά σας, μπορείτε να το αρνηθείτε ή παρακαλώ ενημερώστε με αμέσως. Καταλαβαίνω ότι η συμβουλή είναι πάντα σημαντική για το προσωπικό ότι σκοπεύουν να κάνουν την καλύτερη δουλειά, αλλά δεν πρέπει να υποχρεώνει τον πελάτη να πληρώσει υψηλότερα από την πραγματική, όπως θα έπρεπε. Επίσης, το κατάστημά μου δεν είναι πολυτελές κτίριο, έθεσα από το μικρό εμπορικό κτήριο να είναι η ιδέα του Home Feeling Massage Shop που είδατε ότι η διακόσμηση είναι διαφορετική από το άλλο κατάστημα, όπως μπορούμε να πούμε ότι αισθάνεστε χαλαρά σαν στο σπίτι σας, συμπεριλαμβανομένου του προσωπικού δεν αισθάνομαι ομοιόμορφο στυλ όπως η έννοια των αγοριών της εξοχής, όχι μια ιδέα για αγόρι της πόλης. Για το κομμάτι της καθαριότητας, θα αυστηροποιήσω και θα επανεκπαιδεύσω το προσωπικό ώστε να επικεντρωθεί σε αυτό και σας ευχαριστώ για το πολύτιμο σχόλιό σας. Ωστόσο, θα ήθελα να σας καλωσορίσω ξανά, μην μας κρίνετε μόνο με την πρώτη προσπάθεια, έχουμε περισσότερα καλά στελέχη που είναι πάντα δημοφιλή εδώ. Σας ευχαριστούμε πολύ για τα σχόλιά σας και μας κάνατε ένα πολύτιμο σχόλιο. Με εκτίμηση, Chatree / Ιδιοκτήτης καταστήματος
D
Daryl

2-Ιουν-2017

Εξαιρετικό μασάζ

Έχω πάει εκεί τρεις φορές και σε κάθε περίπτωση η εξυπηρέτηση ήταν χωρίς προβλήματα και το μασάζ εξαιρετικό. Η τιμή ήταν πολύ ανταγωνιστική για την ποιότητα του μασάζ. Τα παιδιά παρείχαν ένα υπέροχο μασάζ σε κάθε περίσταση.
M
Mr.Tres R

4-Ιουν-2017

Σας ευχαριστούμε για την ωραία κριτική σας.

Αγαπητέ Daryl, Σας ευχαριστούμε πολύ για την πολύ ευγενική υποστήριξή σας και ανυπομονώ να σας καλωσορίσουμε ξανά. Με εκτίμηση, Chatree
D
David

27-Μαΐου-2017

Ευχαριστώ Mr.Max

Έχω πάει στο κατάστημα μασάζ Magic Hands πριν από λίγες μέρες και είχα διαπιστώσει ότι αυτό το κατάστημα ήταν φανταστικό και πολύ χαλαρωτικό μέρος. Έχω μια πολύ καλή εμπειρία με τον Mr.Max, δεν είναι μεγάλο σώμα, αλλά έχει πολύ καλή σωματική διάπλαση με το μασάζ του ήταν πολύ εντυπωσιακό και πραγματικά απελευθέρωσε τους μύες που πονούσαν, θα επιστρέψω τον επόμενο μήνα.
M
Mr.Tres R

28-Μαΐου-2017

Σας ευχαριστούμε, για την κριτική σας.

Αγαπητέ Ντέιβιντ, Σας ευχαριστούμε πολύ για την ευγενική σας κριτική, τότε θα του μεταφέρω αυτήν την καλή δουλειά. Ανυπομονώ να σας καλωσορίσουμε πίσω ενώ βρίσκεστε στο Bangkok Regards, Chatree / Magic Hands
S
Sawadeekrap

26-Μαΐου-2017

25/5/2017

Πολύ ωραίο και φιλικό μέρος. Το προσωπικό είναι αποτελεσματικό και κάνει καλή δουλειά. Δεν προσπαθούν να σας οδηγήσουν σε άσχημα έξτρα και έκαναν ένα τέλειο μασάζ. Συνιστώ επίσημα αυτό το μέρος και ήμουν εκεί χθες και σήμερα και αποφάσισα να πάω ξανά αύριο! Ελπίζω να προσφέρουν έκπτωση ;o))
M
Mr.Tres R

27-Μαΐου-2017

Ευχαριστώ για την υποστήριξη.

Αγαπητέ κύριε, Ευχαριστούμε πολύ για την κριτική σας, εκτιμώ για την καλοσύνη σας να μας υποστηρίξετε στο κατάστημα Magic Hands Massage. Αλλά..δεν καταλαβαίνω ότι επισυνάψατε τη φωτογραφία του ποταμού Chao Phraya?? ή απλώς ενημερωθείτε για την εποχή των βροχών τώρα, αλλά δεν υπάρχει πλημμύρα στην Μπανγκόκ. Ανυπομονώ να σας καλωσορίσω ξανά. Με εκτίμηση, Chatree / Magic Hands Massage Shop
N
N

25-Μαΐου-2017

Τι απογοήτευση ... μην ενοχλείς

Ίσως ένα από τα χειρότερα μασάζ που είχα ποτέ. Έχοντας διαβάσει όλες τις εξαιρετικές κριτικές, δεν θα επιστρέψω. Ίσως είχε ρεπό. Ήταν αρκετά φιλικός, αλλά το μασάζ δεν ήταν καλό, και ποτέ δεν είχα χρησιμοποιήσει ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΛΑΔΙ σε μασάζ αρωματοθεραπείας, σχεδόν κολυμπούσα σε αυτό. Ζήτησε επίσης μια συμβουλή για την «ειδική υπηρεσία», την οποία δεν πίστευα ότι έκαναν σε αυτό το μέρος.
M
Mr.Tres R

27-Μαΐου-2017

Συγγνώμη που σε απογοητεύω.

Αγαπητέ κύριε, θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για αυτό που συμβαίνει. Μόλις έλαβα λεπτομέρειες της έρευνας και διαπίστωσα ότι αυτή η υπόθεση αφορούσε τον obe του πιο δημοφιλούς προσωπικού μας εδώ, που έπαιρνε πάντα το κομπλιμέντο της εξαιρετικής δουλειάς. Καθώς η σύγχυση ρωτά για την ειδική υπηρεσία καθώς είπε φοβόταν ότι δεν είναι σίγουρος ότι θα το χρειαστείτε ή όχι, απλά θέλει να σας ικανοποιήσει, επίσης ο όγκος λαδιού που είναι η πολιτική μου για να κάνω καλύτερη αίσθηση, ότι το λάδι που χρησιμοποιώ είναι premium μάρκα καλό για το δέρμα. Τέλος πάντων, θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη αν συμβεί κάτι που δεν σας ικανοποιεί. Ευχόμαστε να μας δώσετε την ευκαιρία να επιστρέψουμε ξανά για να δοκιμάσετε τα άλλα επιτελεία. Με εκτίμηση, Chatree / Magic Hands
S
Sawadeekrap

26-Μαΐου-2017

Ήμουν εκεί ταυτόχρονα και δεν συμφωνώ απολύτως. Το προσωπικό είναι αποτελεσματικό και το μέρος πολύ ασφαλές και καθαρό.

Έχω πάει εκεί την ίδια στιγμή και δεν συμφωνώ απολύτως μαζί σου. Το προσωπικό είναι αποτελεσματικό και το μέρος είναι πολύ καθαρό και ασφαλές. Θα είμαι εκεί αύριο σίγουρα.
N
Nguen Yang

13-Μαΐου-2017

Πολύ καλό μασάζ

Μια 2η επίσκεψη μαγικά χέρια Θέλω να πω ευχαριστώ στον μασέρ που έκανε τις πολύ πολύ καλές δουλειές όπως δεν ένιωσα ποτέ. Η γενική εμφάνισή του δεν είναι όμορφος, αλλά ας πούμε ότι με έκανε να νιώσω πολύ πολύ καλά. Ευχαριστώ για τον διευθυντή που είναι πολύ ευγενικός που μου προτείνει και μου δίνει πληροφορίες για μεγάλο χρονικό διάστημα μέσω του wechat, σίγουρα θα επιστρέψω ξανά.
M
Mr.Tres R

15-Μαΐου-2017

Σας ευχαριστούμε για την καλή κριτική.

Αγαπητέ Yang, Σας ευχαριστούμε πολύ για την κριτική σας και ελπίζουμε ότι θα χαρείτε ξανά με τις υπηρεσίες μας για την επόμενη επίσκεψή σας. Να περασεις τελεια. Chatree/Μαγικά χέρια
H
Harry

23-Apr-2017

Υπέροχη επίσκεψη

Η κριτική μου είναι λίγο καθυστερημένη, αλλά επισκέφτηκα τον περασμένο Αύγουστο και είχα ένα υπέροχο μασάζ. Νομίζω ότι ο μασέρ λεγόταν Rin και έκανε εξαιρετική δουλειά. Ελπίζω να είναι ακόμα εκεί όταν επισκεφθώ ξανά τον Μάιο.
M
Mr.Tres R

24-Apr-2017

Ευχαριστούμε για την κριτική.

Αγαπητέ Χάρι, Ευχαριστούμε πολύ για την ευγενική κριτική σας, ο κύριος Ριν είναι ένα από τα ωραιότερα μυαλά μας και πάντα κάνει καλή δουλειά εδώ, θα του μεταφέρω το κομπλιμέντο για τα καλά του. Σε ευχαριστώ για άλλη μια φορά Χάρι, είμαστε πάντα χαρούμενοι που έχεις την ευτυχία μαζί μας και πάντα διατηρούμε και βελτιώνουμε τα καλύτερα πράγματα για όλους τους υπέροχους πελάτες μου. Να περασεις τελεια. Chatree / Μαγικά χέρια
R
Roy

12-Apr-2017

πολύ καλή εμπειρία

Έχω πάει εκεί 3 φορές. Σε σύγκριση με άλλα καταστήματα μασάζ, το magic hands δεν έχει τόσο όμορφο προσωπικό, αλλά παρέχουν πραγματικά καλή εξυπηρέτηση. Από την αρχή μέχρι το τέλος, μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την υπέροχη χαρούμενη στιγμή. Ο κύριος Θεός έχει ένα χέρι θεού, κάνε με να νιώσω τόσο ψύχραιμος.
M
Mr.Tres R

13-Apr-2017

Ευχαριστώ Roy

Αγαπητέ Roy, Σας ευχαριστώ πολύ για την πάντα καλή υποστήριξή σας εδώ. Είμαστε πάντα χαρούμενοι που ακούμε ότι ο πελάτης μας άκουσε την ευτυχία. Ανυπομονώ να σας καλωσορίσω ξανά εδώ. Ευχαριστώ. Chatree/ Μαγικά χέρια
M
Martin

29-Mar-2017

Εξαιρετικό μέρος

Φιλικό προσωπικό, καθαρά δωμάτια, υπέροχο μασάζ. Ήταν εκεί αρκετές φορές και απόλαυσα πολύ. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα τον κ. Bank και τα μαγικά του χέρια. Όλο το προσωπικό συνιστάται ιδιαίτερα.
M
Mr.Tres R

2-Apr-2017

Σας ευχαριστώ, πάντα καλή υποστήριξη.

Αγαπητέ Martin, Ευχαριστούμε πολύ για την ωραία κριτική σας, θα διατηρήσουμε την άριστη εξυπηρέτηση για να κάνουμε όλους τους πελάτες μας να αισθάνονται όσο το δυνατόν πιο χαλαροί και χαρούμενοι με όλο το προσωπικό εδώ. Ανυπομονώ να σας καλωσορίσουμε ξανά σύντομα. Με εκτίμηση, Chatree/ Magic Hands
E
Ed

16-Mar-2017

υπέροχη εμπειρία

Η Tried Bank χθες το βράδυ, καλή εξυπηρέτηση και εξαιρετική προσωπικότητα, σίγουρα θα επιστρέψει
M
Mr.Tres R

17-Mar-2017

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας

Αγαπητέ Ed, Σας ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξή σας, ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε ξανά. Με εκτίμηση, Chatree: Magic Hands
D
Dutch

28-Φεβ-2017

Πραγματικά ωραίο μέρος

Δύο λέξεις !! Πραγματικά τέλειο
M
Mr.Tres R

1-Mar-2017

Ευχαριστώ Raymond

Αγαπητέ Raymond, Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας, πάντα χαίρομαι που ακούω ότι είχατε ευτυχία μαζί μας. Ανυπομονώ να εξυπηρετήσουμε ξανά την καλύτερη εξυπηρέτηση. Με εκτίμηση, Chatree / Magic Hands Massage Shop
P
Philip

23-Φεβ-2017

Συνιστάται

Επισκέφτηκα το Magic Hands με βάση τα πολλά θετικά σχόλια παρακάτω. Δεν δυσκολεύτηκα να το εντοπίσω (με διασκέδασε πολύ το σχόλιο ενός πελάτη από κάτω που έλαβε ένα πολύ ικανοποιητικό μασάζ...χωρίς να καταλάβω ότι βρισκόταν στην πραγματικότητα στο υποκατάστημα 'Κυρίες'!). Δεν έχω μεγάλη εμπειρία από τα σαλόνια μασάζ, αλλά για μένα αυτό ξεχώρισε για την ευγένεια του προσωπικού του αλλά και για την αξία του. Κι εγώ επέλεξα το ταϊλανδέζικο μασάζ 90 λεπτών (με το ηλεκτρονικό κουπόνι GayAsia να τιμάται χωρίς αμφιβολία). Μάλιστα, το μασάζ κράτησε πιο κοντά στις δύο ώρες! Ένα δροσιστικό ποτό πριν και μετά ολοκλήρωσε μια πιο ικανοποιητική εμπειρία από κάθε άποψη - και τι ωραίο να μην πιέζεσαι να δώσεις φιλοδώρημα (αν και φυσικά έδωσα ένα που ελπίζω να ήταν αποδεκτό). Αυτό από μόνο του είναι μια ευπρόσδεκτη αντίθεση με άλλες εγκαταστάσεις. Η μόνη μου πρόταση είναι ότι το ντους μπορεί να αναβαθμιστεί. Δεν ταίριαζε πολύ με την ατμόσφαιρα του υπόλοιπου κατεστημένου! Θα ήθελα να συγχαρώ τον Διευθυντή για αυτήν την εξαιρετική ιδέα. Κρίνοντας από τα σχόλιά του παρακάτω, νιώθει μεγάλη υπερηφάνεια για την επιχείρησή του - και δικαίως. Ελπίζω ότι θα συνεχίσει να ευδοκιμεί. Σίγουρα το αξίζει, οπότε ελπίζω να του δώσετε το δικό σας έθιμο.
M
Mr.Tres R

24-Φεβ-2017

Σας ευχαριστώ για την καλή σας υποστήριξη.

Αγαπητέ Philip, Ευχαριστούμε πολύ για την κριτική σου και χαιρόμαστε που ακούμε ότι ήσουν ευτυχισμένος εδώ. Αμφιβάλλω ότι είστε ένας από τους πελάτες μου που επικοινώνησε μαζί μου για πληροφορίες καταστήματος πριν έρθει στο κατάστημα, ότι μπορεί να αρνηθώ να σας δώσω τη φωτογραφία του προσωπικού ή να ζητήσω να επιλέξετε το προσωπικό, λέω πάντα όχι στην αρχή, γιατί αυτό είναι πολιτική του καταστήματος που πρέπει να προστατεύσω την ιδιωτική ζωή των επιτελείων μου που έχουν οικογένεια, και οι περισσότεροι από αυτούς δεν είναι αγόρια κουμπάρου ή οικοδεσπότη μπαρ. Χαίρομαι που αισθανθήκατε υπέροχα με το προσωπικό μου, που πάντα επιλέγω το προσωπικό με τη στάση εξυπηρέτησης που φροντίζει για όλους τους πελάτες που θα χαλαρώσουν 100% εδώ. Για το μέρος του μπάνιου, νομίζω ότι το μενού μαθημάτων σας βρίσκεται στον 4ο όροφο και το μπάνιο είναι έξω από την αίθουσα μασάζ και η διάταξη του κτιρίου είναι δύσκολο να προσαρμοστεί, αλλά το επόμενο έτος έχω σχέδιο να ανακαινίσω. Ωστόσο, προτείνω για την επόμενη φορά που μπορείτε να επιλέξετε +Aroma Oil Course 1.5 ή 2 ώρες, τότε μπορείτε να κάνετε την αίθουσα μασάζ να έχει το δωμάτιο ντους μέσα που θα κάνουν πιο βολικό. Τέλος, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω προσωπικά για το σχόλιό σας που είναι πολύ δυνατό για να συνεχίσουμε αυτή την ιδέα για να κάνουμε όλους χαρούμενους μαζί μας. Με εκτίμηση, Chatree / Magic Hands
T
T

19-Φεβ-2017

Καταπληκτική εμπειρία

Πήγα στο κατάστημα στις 16 Φεβρουαρίου 2017 το βράδυ. Ο μασέρ Ντόι με χαιρέτησε στην εξώπορτα. Είναι ευγενικός και ευγενικός. Επέλεξα το μασάζ με λάδι για 90 λεπτά. Η ικανότητά του είναι επαγγελματική που με έκανε πολύ άνετα. Μου αρέσει. Χωρίς αμφιβολία θα έρθω ξανά. Ευχαριστώ Doi που μου έδωσες μια καταπληκτική εμπειρία μασάζ.
M
Mr.Tres R

19-Φεβ-2017

Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας και μεταφέρετε το κομπλιμέντο στον Ντόι.

Αγαπητέ κύριε, Σας ευχαριστούμε για τα σχόλιά σας και την ωραία κριτική σας. Θα μεταφέρω αυτό το κομπλιμέντο στον κ. Ντόι για τα μπράβο του. Διατηρείτε πάντα τα καλά έργα για να κάνετε ευτυχισμένους όλους τους πελάτες, Ανυπομονώ να σας καλωσορίσουμε ξανά. Με εκτίμηση, Chatree / Magic Hands Ανδρικό Μασάζ
D
David

9-Φεβ-2017

Όχι τυχερός

Ανακάλυψα το Magic Hands Massage περίπου 3 μήνες σε ένα ταξίδι στην Μπανγκόκ. Έμεινα έκπληκτος από την ποιότητα του μασάζ που δόθηκε. Το όνομα του μασέρ μου ήταν "Lucky", ίσως ένα από τα καλύτερα μασάζ που είχα ποτέ στην Μπανγκόκ. Καθώς πηγαίνω τακτικά στην Μπανγκόκ, έγινα τακτικός πελάτης στο Magic Hands. Δυστυχώς, στο τελευταίο μου ταξίδι στην Μπανγκόκ πριν από 2 εβδομάδες, και όταν πήγα σε μαγικά χέρια, μου είπαν ότι ο Lucky είχε επιστρέψει στη χώρα του για 2-3 μήνες. Ο μασέρ που με φρόντιζε ήταν πολύ κακός. Πότε θα επιστρέψει ο Lucky; Θα πάω ξανά στην Μπανγκόκ τέλη Φεβρουαρίου-αρχές Μαρτίου. Θα επιστρέψει;
M
Mr.Tres R

16-Φεβ-2017

Ο κ. Λούκυ επέστρεψε ήδη στο κατάστημα.

Αγαπητέ David, Σας ενημερώνουμε ότι ο κύριος Lucky βρίσκεται στο κατάστημα κανονικά και εργάζεται. με εκτίμηση, Chatree
M
Mr.Tres R

11-Φεβ-2017

Ο κ. Λούκι θα επιστρέψει σύντομα.

Αγαπητέ Ντέιβιντ, Συγγνώμη για την απώλεια του Mr.Lucky που είναι ο καλύτερος μασέρ όλων των εποχών και δεν ικανοποιήσατε με τον τελευταίο μασέρ σας που μπορεί να μην αντικαταστήσει με το πρότυπο Mr.Lucky. Κανονικά, στο κατάστημα έχουμε περισσότερους από 10 μασέρ για τις επιλογές σας για την επόμενη επίσκεψη και σας διασφαλίζουμε ότι όλοι έχουν το δικό τους καλό πρότυπο ότι έχουν πάντα πολλούς τακτικούς πελάτες για τον καθένα. Κάντε την ικανοποίηση του πελάτη, αν δεν σας αρέσει, μπορείτε να δοκιμάσετε τον άλλο μασέρ. ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Σας προτείνω να δοκιμάσετε το άλλο που μπορεί να σας κάνει ξανά μεγαλύτερη ικανοποίηση. Ανυπομονώ και καλωσορίζουμε ξανά σύντομα. Με εκτίμηση, Chatree
K
Krizzia

31-Ιαν-2017

Εξαιρετική εξυπηρέτηση. Δόξα τω θεώ! :)

Δεν περίμενα να καταλήξω στα Magic Hands καθώς έψαχνα για άλλα μασάζ στην περιοχή Silom. Ήταν αργά το βράδυ τότε (11 μ.μ.) και όλα τα καταστήματα μασάζ στο Silom με «καλές κριτικές» είναι κλειστά. Αποδείχτηκε ότι ήμουν πολύ τυχερός που πήγα στο Magic Hands (είναι ανοιχτά μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα, αλλά ο ιστότοπος λέει τη 1 π.μ. (χρειάζεται ενημέρωση)) και είχα την καλύτερη νύχτα στη διαμονή μου στην Μπανγκόκ. :) Όταν μπήκα στο Magic Hands, ένας μασέρ ονόματι «Θεός» με χαιρέτησε με ένα χαμόγελο, μου πρόσφερε να καθίσω και μου έδωσε κάτι να πιω. Είναι πολύ γοητευτικός και ευγενικός. Έκανα το μασάζ Thai + λάδι καθώς λένε ότι είναι το καλύτερο που προσφέρουν (750 Thb). Ρώτησα τον διευθυντή εάν απαιτείται μια ελάχιστη συμβουλή, αλλά προς έκπληξή μου δεν απαιτούν. Εναπόκειται στους πελάτες αν θέλουν να δώσουν φιλοδώρημα στους μασέρ. Αυτό είναι πολύ ωραίο από αυτά. Για το κομμάτι του μασάζ, ο Θεός με φρόντισε πολύ καλά, μιλάει αγγλικά και μάλιστα είχαμε ενδιαφέρουσες και αστείες συζητήσεις κατά τη διάρκεια της συνεδρίας. Μου έκανε καλή παρέα. Μόλις παρατήρησα σε κάποια σημεία του μασάζ που δεν πιέζει πολύ, ίσως γιατί ήταν πολύ αργά το βράδυ και το καταλαβαίνω. Παρόλα αυτά, μου έκανε ένα υπέροχο μασάζ, πολύ σεβαστή, αισθησιακή και πραγματικά καλή παρέα. Μετά μου πρόσφερε τσάι. Ήταν πολύ ευγενικό εκ μέρους του. Θα συνιστούσα πραγματικά το Magic Hands σε οποιονδήποτε επισκέπτεται την Μπανγκόκ. Και φρόντισε να αναζητήσεις τον Θεό. :) Ελπίζω αυτό να φτάσει στον Θεό. Δόξα! Συνεχίστε αυτό που κάνετε και περισσότερη δύναμη. Θα επισκεφθώ αυτό το μέρος όταν έχω την ευκαιρία να επισκεφθώ ξανά την Μπανγκόκ. Ευχαριστώ Magic Hands! Ευχαριστώ Θεέ μου!
M
Mr.Tres R

1-Φεβ-2017

Σας ευχαριστούμε, για την κριτική σας.

Αγαπητέ Krizzia, Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας, τα σχόλιά σας είναι το πιο πολύτιμο για εμάς για να κάνουμε περισσότερη προσπάθεια για να διατηρήσουμε τις εξαιρετικές υπηρεσίες καθώς και να βελτιώνουμε όλο και περισσότερο για να κάνουμε όλους τους πελάτες μας να αισθάνονται εδώ τη μεγαλύτερη ικανοποίηση. Για την ώρα τα μεσάνυχτα είναι μια τελευταία παραγγελία για τον πελάτη, αλλά μπορεί να παραταθεί μέχρι τις 2 π.μ. για κράτηση. Υ.Γ., και άλλα παιδιά είναι επίσης καλά, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε την επόμενη φορά. Με εκτίμηση, Chatree
B
Brian

11-Ιαν-2017

Τα μαγικά χέρια του Θεού στην εργασία ...

Ο εξαιρετικά εξειδικευμένος μασέρ με το παρατσούκλι «θεός», έχει σίγουρα μαγικά χέρια. Σίγουρα είναι ο καλύτερος που είχα και είδα αρκετές πάνω από 21 ημέρες στην Ταϊλάνδη, ακόμα καλύτερο από το κανονικό μου στο Σαν Φρανσίσκο. Πολύ ταλαντούχος με εξαιρετική προοπτική και ταϊλανδέζικη γοητεία επίσης. Μια ενσυνείδητη εμπειρία που επαναλήφθηκε πολλές φορές! Είναι καλύτερο να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων με το WeChat: magicands888.
M
Mr.Tres R

12-Ιαν-2017

Σας ευχαριστούμε για τα χαρούμενα σχόλιά σας.

Αγαπητέ Brian, Ευχαριστούμε πολύ για την κριτική σου, ο Θεός είναι ένα από τα ωραιότερα μέλη του προσωπικού μου που σκοπεύει να κάνει πάντα την καλύτερη δουλειά. Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε ξανά στις υπηρεσίες μας. Με εκτίμηση, Chatree
D
Djon

7-Ιαν-2017

Δεύτερη επίσκεψη

«Κατά τη δεύτερη επίσκεψή μου στο σπα σας, ελήφθησαν υπόψη όλες οι παρατηρήσεις μου. Αξιοποίησα στο έπακρο το μασάζ και τη φιλοξενία σας. Σας ευχαριστώ για την εξυπηρέτηση. Σας ευχαριστώ Chatree για το νόστιμο τσάι και τη φωτογραφία.
M
Mr.Tres R

7-Ιαν-2017

Ευχαριστώ Τζον

Αγαπητέ Djon, Σας ευχαριστώ πολύ για έναν καλό πελάτη, το προσωπικό μου νιώθει πολύ καλά μαζί σας, σας ευχαριστώ και παρακαλώ επιστρέψτε όσο θα βρίσκεστε στην Μπανγκόκ. Με εκτίμηση, Chatree
A
Andy

5-Ιαν-2017

Υπέροχο αισθησιακό μασάζ

Αποφάσισα να κάνω το μασάζ με λάδι και, ήταν υπέροχο. Ο μασέρ μου ονομαζόταν Θεός και είχε ένα όμορφο χαμόγελο και αισθησιακά χέρια. Φιλικά, διασκεδαστικά παιδιά. Συνιστώ ανεπιφύλακτα.
C
Chatree

6-Ιαν-2017

Σας ευχαριστούμε που μας υποστηρίξατε.

Αγαπητέ Andy, Σας ευχαριστώ για τα σχόλιά σας, θα διατηρήσουμε την καλή εξυπηρέτηση για όλους τους πελάτες μου. Ανυπομονώ να σας καλωσορίσω ξανά. Με εκτίμηση, Chatree/ Ιδιοκτήτης καταστήματος
D
Dave

4-Ιαν-2017

καλό σημείο

Έζησα ένα σωστό συνδυαστικό μασάζ ταϊλανδέζικου/ελαίου που μου άρεσε για το 750 Bhat. Ήταν καλοί στο ότι τίμησαν το διαθέσιμο εκπτωτικό κουπόνι και δεν υπήρχε παζάρι για το φιλοδώρημα. Ωστόσο, οι συμβουλές φαίνεται να είναι πάντα το θέμα και αν βιώσετε ένα καλό μασάζ, δεν είναι πάντα σίγουρος πόσο φιλοδώρημα. Παρ 'όλα αυτά, ο μασέρ φαινόταν αρκετά ευχαριστημένος και συνολικά ήταν μια καλή εμπειρία για μένα. Το μειονέκτημα, ο διευθυντής δεν ήταν στην αρχή όταν έφτασα (παραδέχομαι ότι ήταν Πρωτοχρονιά τελικά :)), αλλά ήταν εκεί όταν έφυγα. Ο υπεύθυνος -αν και φιλικός- δεν μπορούσε να καταλάβει αρκετά αγγλικά. Άλλοι πελάτες μπήκαν ενώ ήμουν εκεί και, όπως εγώ, αναρωτιόντουσαν και ρωτούσαν ποιος ήταν διαθέσιμος για να εκτελέσει το κομμάτι μασάζ, φαινόταν ότι δεν μπορούσε να τους συμβουλέψει κατάλληλα ή δεν γνώριζε τις λεπτομέρειες της ατζέντας τους. Ωστόσο, θα ήταν καλό αν υπάρχουν φωτογραφίες των διαθέσιμων μασέρ, καθώς αυτό θα μπορούσε να επιτρέψει κάποιο προγραμματισμό. Ωστόσο, τα θετικά σίγουρα ξεπερνούσαν τα αρνητικά και θα επέστρεφα εκεί αν ξαναβρεθώ ποτέ στο Bkk
M
Mr.Tres R

5-Ιαν-2017

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλιά σας

Αγαπητέ Dave, Σας ευχαριστώ πολύ για το πολύτιμο σχόλιό σας και σας ευχαριστώ που με υποστηρίξατε στο Magic Hands a Male Massage. Συγγνώμη που δεν ήμουν εκεί εκείνη την ώρα λόγω της εορταστικής Πρωτοχρονιάς και πρέπει να διαχειριστώ 3 καταστήματα μασάζ αυτής της περιοχής με πολυάσχολες κρατήσεις. Το προσωπικό ήταν ευχαριστημένο με όλους τους πελάτες εκείνη την εβδομάδα, και ελπίζω να είστε ευχαριστημένοι και εσείς. Για αυτό το κατάστημα θα ήθελα να διατηρήσω την ιδέα του καταστήματος Original Thai Massage που παρέχεται μόνο για άνδρες μασέρ, ότι κάποια στιγμή διαφορετική πολιτική ενός άλλου καταστήματος σπα για ομοφυλόφιλους, όπως η φωτογραφία του προσωπικού, δεν θα παρουσιάζεται ως λειτουργία από το que ότι γιατί αυτό το κατάστημα δεν έχει Απαιτείται μια ελάχιστη συμβουλή, αλλά βεβαιωθείτε ότι το αρσενικό προσωπικό ήταν εκπαιδευμένο και ότι γνωρίζουν εκεί δουλειά που μερικές φορές σας κάνει να αισθάνεστε πιο συναρπαστικοί από ένα άλλο κατάστημα Real Gay Massage. Οι τιμές του μενού είναι λογικές, αλλά η συμβουλή εξαρτάται από τους πελάτες. Εάν έχετε οποιεσδήποτε προτάσεις, μη διστάσετε να μοιραστείτε μαζί μου, καθώς διαχειρίζομαι 3 καταστήματα μασάζ, 3 ιδέες, και αυτό το Magic Hands είναι ένα από τα προτιμώμενα καταστήματα. Επιστρέψτε σύντομα για να γίνετε VIP τακτικός πελάτης μου. Με εκτίμηση, Chatree
t
traveler

31-Δεκ-2016

Βαθμολογήστε το 6.5 στα 10

Αποφάσισα να δοκιμάσω αυτό το κέντρο μετά το κόκκινο την καλομαθημένη απάντηση του ιδιοκτήτη. Οπότε υπέθεσα ότι ο ιδιοκτήτης φροντίζει σοβαρά την επιχείρησή του. Η απάντηση του ιδιοκτήτη στα σχόλια με τράβηξε. Μόλις έφτασα μόλις τώρα, μόνο 3 μασέρ ήταν διαθέσιμες και επέλεξα έναν. Ήθελα να πάω για 90 λεπτά ταϊλανδέζικο μασάζ για 500 μπατ, αλλά ο μασέρ προτείνει να πάρετε σύνθετο ταϊλανδέζικο μασάζ και λάδι 90 λεπτά για 750 μπατ, με ιδιωτικό δωμάτιο. Προτιμώ ιδιωτικό δωμάτιο, γι 'αυτό πήρα αυτό. Μετά το ντους (μόνος μου) Και κοιτάζοντας το ρολόι μου, στις 5.37 μ.μ. ξεκίνησε το μασάζ. Υποθέτω ότι θα τελειώσει στις 7.07 μ.μ. Το μασάζ θεωρήθηκε καλό στην αρχή, νιώθω πραγματικά την πίεση από τον μασέρ και απολαμβάνω αρκετά. Ωστόσο, περίπου 35 λεπτά αργότερα έγινε έτσι μόνο. Μετά από λίγο έκανα ένα διάλειμμα για να κατουρήσω. Μετά την επιστροφή από την τουαλέτα... [είπα] θα σας δώσω συμβουλές για 250 μπατ. Είπε εντάξει και συνεχίσαμε το μασάζ. Μου είπε ότι θα τελειώσει σε 5 λεπτά. Ελέγχω λοιπόν το τηλέφωνό μου, είναι 6.30 μ.μ. Ερωτηθείς ότι ο μασάζ δεν είναι ένα μασάζ 90 λεπτών και θα τελειώσει περίπου στις 7:90; Απάντησε ναι, 1 λεπτά συμπεριλαμβανομένου του χρόνου ντους που κάνω ντους μετά το μασάζ. Αυτό σίγουρα με εκνευρίζει. Έλεγξα το ισοδύναμό μου για να μπορώ να έχω μια καλή διάθεση διακοπών. Μου είπε ότι δεν έχει μισθό και το εισόδημα βασίζεται σε φιλοδωρήματα. Αναρωτιέμαι σίγουρα επειδή η απάντηση από τους ιδιοκτήτες στο προηγούμενο σχόλιο ανέφερε *δεν μπορείτε να πληρώσετε ούτε 1 μπατ φιλοδωρήματα αν δεν είστε ικανοποιημένοι*. The pro 1. Καλό μασάζ στην αρχή. τα μειονεκτήματα 90. 2 λεπτά μασάζ XNUMX. Συμβουλές που ζητούν πίεση. Αν θα το ξαναεπισκεφτώ; Πιθανώς όχι. Απλά προσωπική μου εμπειρία και άποψη
M
Mr.Tres R

1-Ιαν-2017

Λυπούμαστε για το λεπτό του χρόνου μασάζ δεν έχει εκκαθαριστεί.

Αγαπητέ ταξιδιώτη πελάτη, λυπάμαι που είχατε τον χρόνο που λείπει για τα λεπτά μασάζ, καθώς και το σχόλιο σχετικά με την ποιότητα του μασάζ, και θα ήθελα να παραμείνω ότι η συμβουλή δεν είναι αναγκαστική αν δεν σας αρέσει ή δεν αισθάνεστε ευχαριστημένοι , Κανονικά το προσωπικό θα λάβει την προμήθεια από το μενού, ακόμη και όχι πάρα πολύ, αλλά είναι ναύλος για αυτούς. Προς το παρόν, θα διερευνήσω αυτό και στη συνέχεια θα εκπαιδεύσω και θα ενημερώσω ξανά το προσωπικό για αυτό. Σας ευχαριστώ πολύ για το πολύ καλό σας σχόλιο για αυτά, γιατί τώρα έχω τους νέους μασέρ που πρέπει να τους εκπαιδεύσω ξανά για να βεβαιωθώ ότι θα φροντίσουν καλά κάθε πελάτη. Εάν θέλετε να μοιραστείτε τα σχόλια ή να γίνετε VIP προσωπικοί μου πελάτες, παρακαλούμε να μου προσθέσετε το LINE Chat ή το WeChat για να μου λάβετε τα σχόλιά σας στο εγγύς μέλλον, θα εκτιμούσαμε ιδιαίτερα. Με εκτίμηση, Chatree
D
Djon

28-Δεκ-2016

Εντελώς εκπληκτικό

Είδα πριν από δύο χρόνια αυτό το κλαμπ, αλλά πέρασα. Μελέτησα πολλές επιλογές, και μάλιστα επισκέφτηκα το Spa Arena. Όταν μπήκα σήμερα σκόπιμα τα Magic Hands, σχεδόν μετατράπηκαν σε Senso (ίσως μάταια δεν γύρισαν). Την πρώτη φορά πέρασα από τα Magic Hands, αλλά σταμάτησα εγκαίρως και επέστρεψα και πήγα. Η αναποφασιστικότητα μου απέτυχε. Έφυγα από το σπα, χαρούμενος! Καταπληκτικό μασάζ, εκπληκτικά μέτρα γκολφ, τέλεια εξυπηρέτηση, φανταστικές δεξιότητες, πολύ φιλικό προσωπικό. Λίγο απογοητευμένος χωρίς υπηρεσίες για χέρια, αλλά ο επαγγελματισμός γκολφ και η επιμέλεια που κατέκτησα. Η τιμή είναι πολύ καλή 850 ανά 90 λεπτά. Ήμουν τόσο γοητευμένος από τη δουλειά του μασέρ που αρνήθηκε ακόμη και περαιτέρω υπηρεσίες, δεν το μετανιώνω και όχι δεν επηρεάζει τις συμβουλές. Μείον μόνο ένα που βρήκα, δεν παρείχε ιδιωτικό δωμάτιο που εμπόδιζε την απόλυτη χαλάρωση και το κρύο νερό στο ντους.
M
Mr.Tres R

30-Δεκ-2016

Είμαστε αρσενικό ταϊλανδέζικο κατάστημα μασάζ

Αγαπητέ Djon, Σας ευχαριστώ για το θετικό σας σχόλιο και χαίρομαι που δεν είστε ικανοποιημένοι με το Golf. Στην πραγματικότητα, η ιδέα του καταστήματός μας είναι διαφορετική από ένα άλλο γνωστό Gay Spa, όπως αναφέρατε σε αυτό. Είμαστε μόνο κανονικό ταϊλανδέζικο παραδοσιακό μασάζ που παρείχε μόνο σε άντρες μασέρ πραγματικές δεξιότητες μασάζ, αλλά εδώ μην ανησυχείτε για την τιμή ή το φιλοδώρημα δεν είναι αναγκασμένο ή ζητάτε ένα ελάχιστο όπως το άλλο, απλώς παρέχουμε τη χαλάρωση πραγματικών μασάζ....και μπορεί να γίνετε πιο συναρπαστικοί από όσο περιμένατε. Εδώ το προσωπικό γνωρίζει για τον στόχο του πελάτη, αλλά κάποια στιγμή δεν θα λέμε ότι είμαστε "Gay Spa" επειδή δεν θέλουμε να ορίσουμε ένα ακριβό ελάχιστο φιλοδώρημα, εδώ αν δεν σας αρέσει η ποιότητα του μασάζ, μην πληρώσετε φιλοδώρημα έστω και ένα μπατ. Απλώς βεβαιωθείτε ότι καταλαβαίνετε την ιδέα μας, τότε θα είμαι σίγουρος ότι εάν αισθάνεστε ότι δεν περιμένετε, τότε βεβαιωθείτε ότι θα έχετε περισσότερες εξόδους από ό,τι περιμένετε, γιατί αυτή είναι η ιδέα μας. Γίνετε το κανονικό μου VIP σύντομα. Καλή χρονιά 2017 και χαιρετισμούς, Chatree / Ιδιοκτήτης καταστήματος
B
Baobao

22-Δεκ-2016

Εξαιρετικό εύρημα κοντά στη Βαβυλώνα

Υπάρχουν πάρα πολλά μέρη για gay μασάζ στο BKK. Ως τουρίστας, δεν είναι εύκολο να βρεις έναν καλό σε τυπικές σύντομες διαμονές. TravelgayΗ Ασία είναι φοβερή να παρέχει ένα τέτοιο διαδικτυακό φόρουμ για να επιτρέπει την ανταλλαγή κρίσιμων πληροφοριών. Έχοντας μόλις επισκεφθεί ένα μέρος για γκέι μασάζ στο Πουκέτ και διάβασα πολλές κριτικές για άλλα μέρη στο BKK, συνοψίζω τα ακόλουθα σχετικά με το γιατί το Magic Hand είναι μια εξαιρετική επιλογή: 1) δεν ζητούν ούτε διαπραγματεύονται συμβουλές μπροστά ή στη μέση ( η χειρότερη απενεργοποίηση όπως είχα στο Phuket Siam Spa από έναν πραγματικά χαριτωμένο τύπο Chai που πέρασε 10 λεπτά ζητώντας μου 1000 THB· 2) Τα μαγικά χέρια κάνουν το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ μασάζ με δυνατή πίεση, αν σου αρέσει. Έκανα μασάζ εκεί δύο φορές με τα 90 λεπτά Thai and Oil Combo. Και οι δύο φορές τα παιδιά έκαναν εξαιρετική δουλειά για να βεβαιωθώ ότι είχα την αυθεντική εμπειρία μασάζ. 3) ξέρουν πώς να σε κάνουν να νιώθεις καλά μέσα από μια ποικιλία τεχνικών. Ο πρώτος μου τύπος ήταν μάστορας της τσιτλοδότησης και ήταν αισθησιακός δίνοντάς μου τη σωστή προσοχή την κατάλληλη στιγμή. 4) Οι περισσότεροι τύποι είναι σε κορυφαία φόρμα με γλυκιά προσωπικότητα όπως περιμένεις από τους γνήσιους Ταϊλανδούς της διπλανής πόρτας. Όχι εκείνα τα βαριεστημένα σούπερ μόντελ Money Boys (MB) που προσπαθούν να σας πουλήσουν σεξ ή μασάζ στο Grindr ή σε ένα κλαμπ. Επίσης, δεν είναι ανδρικά τα όμορφα αγόρια με τέλεια φρύδια ή ανοιχτόχρωμους τόνους δέρματος. Τούτου λεχθέντος, η ατομική εμπειρία μπορεί να διαφέρει. Ίσως ήμουν τυχερός και τις δύο φορές. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα να δοκιμάσετε αυτό το μέρος όταν βρίσκεστε στο BKK. Α, κάτι τελευταίο, είναι πολύ καθαροί και επαγγελματίες. Επιπλέον, είναι ένα τεράστιο μέρος με 4 επίπεδα. Πήγαινε, θα περάσεις τέλεια!
M
Mr.Tres R

23-Δεκ-2016

Σας ευχαριστούμε και θα διατηρήσουμε το επίπεδο εξυπηρέτησης για τον στόχο μας.

Αγαπητέ Baobao, Σας ευχαριστούμε πολύ για το σχόλιό σας που μας κάνει ευτυχείς να δώσουμε προσοχή στις προσδοκίες των πελατών και διατηρούμε πάντα τις διαφορετικές υπηρεσίες από τις άλλες. Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος 2017 Με εκτίμηση, Chatree / Ιδιοκτήτης καταστήματος
P
Pedro

21-Δεκ-2016

Μεγάλη εμπειρία

Εξαιρετικό μασάζ με τον Max. Συστήστε το
M
Mr.Tres R

22-Δεκ-2016

Ευχαριστώ και επιστρέψτε ξανά.

Αγαπητέ Ματέο, Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας, καλώς ήρθατε σύντομα. Με εκτίμηση, Chatree / Ιδιοκτήτης καταστήματος
M
Mateo

14-Δεκ-2016

Κακή εμπειρία

Πήγε χθες το βράδυ με τον BF μου... είχε ένα πολύ καλό μασάζ.. εγώ ήταν μια πολύ κακή εμπειρία -:(!!! Ο μασέρ ήταν εντελώς απειράμενος... αλλά συνέχισε να προσπαθεί... και το μασάζ ήταν κακό μέχρι το τέλος... του είπα αλλά δεν κατάλαβε πραγματικά-:(
M
Mr.Tres R

15-Δεκ-2016

Συγγνώμη για το νέο προσωπικό.

Αγαπητέ Mateo, Πρώτα θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για το BF σας που ήταν ευχαριστημένος με τον μασέρ. Λυπάμαι που ακούω ότι ο μασέρ που σας έκανε μασάζ, μόλις άρχισε να εργάζεται σε κατάστημα μασάζ για άνδρες, που μπορεί να μην έχει διαφορετική εμπειρία σε αυτόν τον τομέα...αλλά έχει τις δεξιότητες του πραγματικού μασάζ καθώς πήρε 3 πιστοποιητικά μασάζ ...Ωστόσο, θα τον εκπαιδεύσω ξανά για εστίαση στον καθορισμένο στόχο. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψή σας στο κατάστημά μου, την επόμενη επίσκεψη παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου για αποζημίωση. Με εκτίμηση, Chatree
d
dookie

22-Nov-2016

Καλύτερο μασάζ ποτέ

Έχω πάει σε μερικά καταστήματα μασάζ για άνδρες γύρω από το silom. Ήταν καλή εμπειρία. Βρήκα αυτήν την κριτική από Travel Gay Asia και αποφάσισε να δοκιμάσει το Magic Hands. Το Ngam Duphly Alley απέχει μόλις 8 λεπτά από το ξενοδοχείο μου, οπότε πήγα στο δρομάκι με τα πόδια. Μη γνωρίζοντας ότι υπάρχουν δύο καταστήματα μασάζ Magic Hands, το I και το II. Το πρώτο είναι για m2m και το τελευταίο είναι για κυρία. Στέκεται στη γωνία 7-90. Παρατήρησα το σημάδι Magic Hands και μπήκα κατευθείαν εκεί. Ρώτησα τον διευθυντή "πόσα παιδιά έχεις στο χώρο;" και η απάντηση ήταν τρεις. Απογοητεύτηκα, αλλά αποφάσισα να επιλέξω ένα από τα παιδιά για 90 λεπτά μασάζ με λάδι. Το όνομα του μασέρ είναι Joe με λίγα αγγλικά, αλλά είναι πολύ φιλικός, ειλικρινής και ντροπαλός σαν άντρας της επαρχίας. Τον ρώτησα πόσα θα περίμενες για τις συμβουλές, απλά χαμογέλασε και μου είπε. Η τεχνική του είναι πολύ καλή και τα χέρια του πολύ ζεστά και δυνατά. Παρατηρώ ότι η ώρα είχε περάσει τα XNUMX λεπτά. ήταν εξαιρετικά χαλαρό και έπρεπε να πω στον Τζο να σταματήσει. Έδωσα πολύ καλές συμβουλές στον Joe. Αυτό το μασάζ είναι το καλύτερο που είχα ποτέ, η περίοδος χαλάρωσης ήταν μαγική! Θα επιστρέψω ξανά και θα ζητήσω τον Τζο. Τέλος πάντων, ένα αστείο πράγμα ήταν ότι όταν βγήκα από το κατάστημα, παρατήρησα ότι η πινακίδα έγραφε στην πραγματικότητα "Magic Hands II" (;). είναι κατάλληλο για κυρία, αλλά είχα μια αξέχαστη μαγική συνεδρία με τα χέρια του Τζο. Μεγάλη αξία για τα χρήματα.
M
Mr.Tres R

26-Nov-2016

Οδηγίες

Αγαπητέ Dookie, υπάρχουν 2 Magic Hands σε κοντινή απόσταση, το κατάστημα μασάζ για άνδρες βρίσκεται μπροστά από το Natural Suites Condiminium. Ευχαριστούμε πολύ για την κριτική σας και χαίρομαι που άκουσα ότι μείνατε ευχαριστημένος με το Magic Hands no II, κανονικά το υποκατάστημα για κυρίες μασέρ, την επόμενη φορά δοκιμάστε το Magic Hands το υποκατάστημα 1, το πραγματικό κατάστημα ανδρικών μασάζ που βρίσκεται μπροστά από το Natural Suites Condominium. ή βρείτε το μωβ σημάδι του καταστήματος Magic Hands ή μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου για να στείλετε έναν χάρτη ή να με καλέσετε για να ελέγξετε ξανά την κατεύθυνση. Με εκτίμηση, Chatree / Ιδιοκτήτης καταστήματος
F
Fidelo Christoper A.

7-Nov-2016

Απλά καταπληκτικό.

Πήρε ένα κουπόνι έκπτωσης 10% από TravelGayAsia.com και το τίμησαν. Ο μασέρ μου ήταν ο καλύτερος, είναι καλά εκπαιδευμένος. Επίσης μιλάει καλά αγγλικά. Να είστε βέβαιοι ότι η εμπειρία ήταν ΥΠΕΡΟΧΗ! Καλή δουλειά!
M
Mr.Tres R

10-Nov-2016

Ευχαριστούμε για την επίσκεψή σας

Εξακολουθούμε να υποσχόμαστε ότι η εμπειρία του πραγματικού μασάζ πρέπει να είναι πρώτα, και μετά το προσωπικό έχει εκπαιδευτεί με πολύ εμπειρία σε αυτό., εάν έχετε οποιεσδήποτε προτάσεις, παρακαλώ αφήστε με απευθείας στην επαφή μου.
D
Duke

31-Οκτ-2016

Δεν τελείωσε το μασάζ 90 λεπτών

Το μασάζ ήταν υπέροχο. Μου πρόσφερε ειδικό μασάζ αλλά όταν αρνήθηκα, δεν τελείωσε τα 90 λεπτά όπως αναφέρεται στη συσκευασία. Δεδομένου ότι μου έδωσε ένα καλό μασάζ, του δίνω ακόμα ένα φιλοδώρημα αλλά σε μικρότερη ποσότητα.
M
Mr.Tres R

3-Nov-2016

Ευχαριστούμε για το πολύτιμο σχόλιο.

Αγαπητέ μου πολύτιμο πελάτη, Καταρχάς θα ήθελα να σας ευχαριστήσω προσωπικά για την πολύ καλοσύνη σας που μου κάνατε το σχόλιο για αυτό. Πάντα θα ήθελα να διατηρήσω το πρότυπο εξυπηρέτησης για να κάνω τον πελάτη ευχαριστημένο με την υπηρεσία μασάζ, εστιάζοντας στην ποιότητα του πραγματικού μασάζ και να μην πιέζω το φιλοδώρημα είναι αυστηρή πολιτική. Σε αυτήν την περίπτωση σχετικά με το ότι το προσωπικό κάνει αντιεπαγγελματικά σε αυτά, θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για τον τύπο που το έκανε αυτό και υπόσχομαι ότι δεν θα ξανασυμβεί. Εάν έχετε άλλες προτάσεις, παρακαλώ στείλτε μου στο Line ID μου 0992595542 ή στο WeChat ID: magichands888 Θα χαρώ για κάθε σχόλιο. Επιστρέψτε για να δοκιμάσετε ξανά τις υπηρεσίες μας. Με εκτίμηση, Chatree / Ιδιοκτήτης καταστήματος
K
Ken

15-Οκτ-2016

Πραγματικά υπέροχη εμπειρία

Σταματήσαμε εδώ σε μια βροχερή μέρα, επέλεξαν το 90λεπτο ταϊλανδέζικο μασάζ με λάδι. Παρευρέθηκε ο Λιν. Προσέφερε μια εξαιρετική εμπειρία! Χωρίς βιασύνη. Ήταν προσεκτικός όλη την ώρα. Καμία στάση. Η τεχνική του ήταν αποτελεσματική. Δίκαιες τιμές. Χωρίς ζόρι για φιλοδώρημα (αν και τον έδωσα πολύ καλά). Θα ξαναπήγαινα με καρδιοχτύπι. Το μόνο ελαφρώς αρνητικό ήταν ότι τα "ιδιωτικά δωμάτια" δεν έχουν τοίχους μέχρι το ταβάνι, οπότε μπορούσα να ακούσω τον Αυστραλό να μιλάει στο διπλανό τμήμα, αλλά ευτυχώς ήταν ήσυχος τις περισσότερες φορές. Συνιστάται.
B
Bonson

18-Aug-2016

Εξαιρετική θέση

Η εξυπηρέτηση είναι καλή, το μέρος ωραίο, το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Είναι πολύ ωραίο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη γραμμή για να καταλάβετε περισσότερες πληροφορίες του καταστήματος. Το αφεντικό πολύ ωραίο και εστίασε στην ικανοποίηση των πελατών, θα πάω ξανά εκεί, καλό
E
Eric

9-Aug-2016

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ!

Πολύ όμορφοι και καλά εκπαιδευμένοι μασέρ. Καθαρό περιβάλλον και πολλές επιλογές μασάζ. Το προσωπικό θα σας κάνει να νιώσετε πολύ άνετα και οι τιμές είναι πέρα ​​από λογικές. Εύκολη πρόσβαση από το σταθμό του μετρό Lumpini και στο δρόμο από το ξενοδοχείο Pinnacle. Δεν είχα κανένα πρόβλημα με την εύρεση της τοποθεσίας τους και είναι μια ασφαλής περιοχή. Ο αγαπημένος μου μασέρ ήταν ο Banks γιατί είναι ευγενικός και πολύ δυνατός. Καταλαβαίνει και μιλά αγγλικά και είναι ένας πολύ όμορφος, γοητευτικός άντρας. Αλλά για να είμαι ειλικρινής, όλοι οι μασέρ ήταν όμορφοι και πολύ ευγενικοί. Ποτέ δεν ένιωσα βιαστικός ούτε αισθάνθηκα φασαρία με οποιονδήποτε τρόπο. Έκανα συνεδρίες 90 λεπτών και έκανα το μασάζ με λάδι καθώς και το συνδυασμό λαδιού και ταϊλανδέζικου μασάζ. Και οι δύο ήταν εξαιρετικοί. Μόνο μια σημείωση στους Αμερικανούς και Ευρωπαίους αδελφούς μου -- βεβαιωθείτε ότι έχετε αφήσει μια εξαιρετική συμβουλή για αυτούς τους άνδρες. Οι τιμές είναι ήδη λογικές, οπότε ας υποστηρίξουμε αυτές τις φιλικές προς τους ομοφυλόφιλους επιχειρήσεις,
S
Simon

28-Μαΐου-2016

καλα ΠΑΙΔΙΑ

Να νιώθω πάντα καλά με ωραία παιδιά εκεί. Τα παιδιά φαίνεται να έχουν την πρόθεση πρώτα για την ποιότητα του μασάζ και ξέρει τι θέλω! προτείνετε τα δύο Dui ή ένα άλλο κοντό με τατουάζ.
A
Andrew

20-Μαΐου-2016

Μαγικό μασάζ!

Ήμουν στο BKK πρόσφατα για το Songkran, το βράδυ πριν φύγω σκέφτηκα ότι θα απολαύσω τον εαυτό μου με ένα μασάζ. Αφού πέρασα περίπου 2 ώρες περπατώντας στην περιοχή Silom - Patpong, ελέγχοντας τους μασέρ σε κάθε χώρο μασάζ, δεν μπορούσα να βρω κανέναν ελκυστικό! Σε απόγνωση σκέφτηκα ότι θα έβλεπα τη σάουνα Babylon αντ 'αυτού - έφτασα εκεί περίπου στις 10:30 μόνο για να διαπιστώσω ότι ήταν κλειστή!! Ήμουν πολύ απογοητευμένος και αφού μοιράστηκα τη θλίψη μου με έναν επισκέπτη του Babylon Barracks για περίπου 30 λεπτά, ξαφνικά θυμήθηκα ότι υπήρχαν μερικά μέρη για μασάζ κοντά στο ξενοδοχείο Pinnacle. Έτσι πήγα με τα πόδια με ελάχιστες ελπίδες επιτυχίας, αλλά ήμουν απελπισμένος! Το πρώτο που συνάντησα ήταν το Magic Hands II - έριξα μια σύντομη ματιά στο εσωτερικό, αλλά δεν ήταν καλύτερο από τα καταστήματα Soi Twilight με μια θλιβερά μικρή συλλογή από μη εμπνευσμένους μασέρ. Ήξερα ότι υπήρχε ένα ακόμα κοντά και το πλησίασα με μια καρδιά που βουλιάζει... Το όνομά του ήταν Μαγικά Χέρια (1;). Ήταν περίπου 11:30 σε αυτό το στάδιο και φοβόμουν ότι θα ήταν κλειστό. Μια ματιά από το μπροστινό παράθυρο αποκάλυψε περίπου 4 ή 5 άτομα που λάμβαναν μασάζ ποδιών, υπήρχαν επίσης μερικοί άντρες που κάθονταν έξω που έκανα και μασέρ. Τέλος πάντων, καθώς κοίταξα από το παράθυρο, ένας τύπος που έκανε μασάζ στα πόδια γύρισε και με κοίταξε έξω από το παράθυρο και το πρόσωπό του φωτίστηκε με ένα από τα πιο όμορφα χαμόγελα που έχω υποστεί ποτέ!! Είχε και ένα πρόσωπο που ταίριαζε με το χαμόγελό του! Πιασμένος στη δέσμη του τρακτέρ αυτού του χαμόγελου ένιωσα τον εαυτό μου να σύρεται στο κατάστημα. Με πλησίασε μια κυρία της Ταϊλάνδης και τη ρώτησα αν θα κλείσουν σύντομα; «Ναι», είπε, αλλά «θα έμεναν ανοιχτοί για μένα», σκέφτηκα ότι ήταν πολύ καλό εκ μέρους της. Μετά ρώτησα πότε το αγόρι με το όμορφο χαμόγελο θα τελείωνε το μασάζ στα πόδια του και θα μπορούσα να τον περιμένω; «Κανένα πρόβλημα», είπε η κυρία, «Μπορεί να έρθει τώρα» και τον αντάλλαξε αμέσως με έναν άλλο μασέρ για να αναλάβει το μασάζ ποδιών και πήγα στον επάνω όροφο με τον πιο υπέροχο τύπο που είχα δει όλη την εβδομάδα! Η τεχνική του μασάζ ήταν απόλυτα απολαυστική, επαγγελματικό μασάζ... μετά ήρθε το ακόμα πιο ευχάριστο κομμάτι. Του έδωσα φιλοδώρημα το διπλάσιο ποσοστό μασάζ και έδωσα φιλοδώρημα την κυρία στον κάτω όροφο 50%, καθώς ήμουν το τελευταίο άτομο εκεί και προφανώς είχε μείνει ανοιχτή μόνο για μένα (ξέρω αν υπάρχουν χρήματα για να έχω αυτό δεν είναι ασυνήθιστο, αλλά ήταν ακόμα ένα ωραίο πράγμα). Θα επέστρεφα το επόμενο βράδυ, αν δεν έπρεπε να πετάξω έξω, αλλά θα είχα ένα δίλημμα - ένας άλλος εξίσου υπέροχος μασέρ καθόταν έξω όταν έφυγα.
S
Steve Kyne

2-Μαΐου-2016

Τι έκπληξη από το παρελθόν.

Είχα πάει πρώτα στο Magic Hands πριν καν ανοίξει. Πρέπει να ήταν πριν από 5 ή 6 χρόνια. Θυμάμαι ότι κοιτούσα μέσα από τα παράθυρα την ίδια στιγμή που έφτασε ο ιδιοκτήτης. Μου είπε ότι μόλις έστηναν και δεν είχαν προσληφθεί μασέρ. Για να μην αποθαρρυνθώ, τον έπεισα να μου κάνει ένα μασάζ. Ήταν επιδέξιος και επέστρεψα περισσότερες από μία φορές. Έχω επισκεφτεί το Magic Hands από τότε, αν και έχουν περάσει τρία χρόνια από την τελευταία επίσκεψη. Βρέθηκα εκεί αργά το βράδυ μετά το δείπνο. Ο χώρος συνεχίζει να προσθέτει επιπλέον αισθητικές πινελιές και είναι πραγματικά πολύ ευχάριστος. Υπάρχουν πολλές σκάλες για να ανεβείτε, ωστόσο, ανάλογα με τη θεραπεία που θα κάνετε. Σας υποδέχονται με ένα ποτό και δροσερή πετσέτα. Αποφασίζεται η θεραπεία και στη συνέχεια μεταφέρεστε στο δωμάτιό σας. Το δικό μου ήταν μεγάλο και κλιματιζόμενο. Ο μασέρ μου ήταν "Τυχερός" αν και νομίζω ότι ήμουν ο τυχερός που του ανέθεσαν. Ήταν επιδέξιος, τονισμένος και τατουάζ και μπορούσε να κάνει ένα σταθερό μασάζ όπως του είχα ζητήσει. Αυτό θα ήταν το τελευταίο μου μασάζ στην Μπανγκόκ αυτό το ταξίδι και δεν απογοήτευσε. Μετά το ντους και την επιστροφή στον κάτω όροφο, περίμενε ένα ζεστό ρόφημα και μια ζεστή πετσέτα. Ήταν πραγματικά μια απολαυστική εμπειρία. Αν πάτε, ζητήστε τον Lucky!
S
Sandy

1-Δεκ-2015

Το προσωπικό επιβιώνει με συμβουλές

Αν και είναι αλήθεια ότι δεν απαιτείται ελάχιστο φιλοδώρημα, είναι καλύτερο να θυμάστε ότι το προσωπικό δεν λαμβάνει καμία αμοιβή από αυτά που πληρώνετε για το μασάζ, υπάρχουν συμβουλές, γι' αυτό παρακαλούμε να είστε ευγενικός τουρίστας και να δώσετε μια συμβουλή και αν είναι μια λογική συμβουλή το προσωπικό θα σας θυμάται και δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η ποιότητα του μασάζ βελτιώνεται σε άμεση αναλογία με το μέγεθος της άκρης. Ναι, θα μπορούσατε να είστε κακοί και να δώσετε μια μικρή συμβουλή, αλλά προσπαθήστε να θυμάστε ότι αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ο μασέρ σας μπορεί να μην φάει εκείνο το βράδυ και να προσπαθήσει να θυμηθεί τι πληρώνετε για ένα μασάζ στο σπίτι.
J
John

8-Ιουλ-2015

Εντάξει για ένα πραγματικό μασάζ.

Εντάξει, είναι ένα κανονικό άλλο κατάστημα ταϊλανδέζικου μασάζ, απλώς παρέχετε το αρσενικό προσωπικό, αλλά έχουν λάδι ή τρίψιμο. Το γενικό είναι εντάξει, αν δεν περιμένω το ερωτικό μόνο για πραγματική χαλάρωση του πραγματικού μασάζ πολύ εντάξει. Χωρίς επιβολή για φιλοδώρημα.
A
Adam

3-Ιουν-2015

Ο νέος κάτοχος άλλαξε καλύτερα

Ήξερα τον τελευταίο ιδιοκτήτη, αλλά τώρα άλλαξε για καλύτερη διακόσμηση και πιο καθαρό. Είδα μια νέα ιδιωτική αίθουσα μασάζ με λάδι, αυτό το κατάστημα δεν μοιάζει με γκέι σπα, αλλά μοιάζει με συνηθισμένο ταϊλανδέζικο μασάζ. Η τιμή για το μασάζ ποδιών είναι από 280 ταϊλανδέζικο μασάζ 300+, και λάδι 500+, χωρίς ελάχιστη συμβουλή, όχι το καλύτερο, αλλά νομίζω ότι είναι λογική τιμή αν συγκρίνουμε με εκεί τη δουλειά.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.