AK Hug Massage και Sound Therapy

AK Hug Massage και Sound Therapy

The Power Of Men's Touch By AK - Deep & Strong, Soft & Caring

AK Hug Massage and Sound Therapy

Εικονίδιο τοποθεσίας

Οδός Tsap Fai 2, Cheung Sha Wan, Kowloon, Hong Kong, Κίνα

Περιγραφή Ιδιοκτητών: The Power Of Men's Touch By AK - Deep & Strong Soft & Caring. Επαγγελματίας Μασάζ & Ηχοθεραπεύτρια.

Πιστοποιημένος Μασάζ και Ηχοθεραπευτής. Το AK(Akisstan) της AK Hug Massage/Sound TherapyHK σας προσφέρει διαφορετικούς τύπους θεραπειών μασάζ όπως σουηδικό μασάζ με λάδι, κινέζικο σημείο βελονισμού, ταϊλανδέζικο μασάζ, μασάζ βαθιών ιστών, μασάζ καρέκλας, μασάζ με ζεστές πέτρες, ταϊλανδικό μασάζ με βότανα, ινδικό μασάζ Αγιουρβέδα , Μασάζ Lingam, Θεραπεία ιερού τσάκρα για σεξουαλικότητα, χρωματοθεραπεία, μασάζ προσώπου, μασάζ κεφαλής και τριχωτού της κεφαλής, μασάζ ποδιών, ανδρικό δέρμα με αναγεννημένο κρυστάλλινο πρόσωπο με θεραπεία 7 τσάκρα, μπολ τραγουδιού, πιρουνάκι συντονισμού, Ting Sha Bell και Wind Gong Bath Sound The. White Sage και Palo Santo Holly Wood Smudging.

Οι τεχνικές μου είναι βαθιές και δυνατές, απαλές και περιποιητικές. Το σώμα σου θα λατρέψει τα μαγικά μου χέρια. Μπορώ να προσαρμόσω τις προσωπικές σας ανάγκες και ειδικά αιτήματα. Έχω τον δικό μου τρόπο να σε κάνω να χαλαρώσεις. Η εμπειρία μου στο μασάζ είναι να ανακουφίσει το άγχος σας και να σας επιτρέψει να ξεκινήσετε τη μέρα σας από την αρχή. Διατίθενται μασάζ εντός κλήσης και ξενοδοχείου εκτός κλήσης και κρατήσεις τελευταίας στιγμής. Οι πελάτες μου προέρχονται από όλο τον κόσμο περισσότερες από 58 χώρες.

Οι πελάτες μπορούν να ζητηθούν για ειδικό χρόνο μασάζ, να ρωτήσουν το AK, να είναι ανοιχτό όλο το χρόνο με διαθέσιμες υπηρεσίες in call και outcall.

Δευτ.:12: 30 - 23: 00

Τρ.:12: 30 - 23: 00

Τετ.:12: 30 - 23: 00

Πέμ.:12: 30 - 23: 00

Παρ.:12: 30 - 23: 00

Σαβ.:12: 30 - 23: 00

Κυρ.:09: 30 - 23: 00

Χαρακτηριστικά:
Massage
Μασάζ - έξοδος κλήσης
μασάζ - incall
Τιμή AK Hug Massage και Sound Therapy
4.3
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 19 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2017
Βραβεία κοινού 2017

5 Star Winner

Βραβεία κοινού 2018
Βραβεία κοινού 2018

5 Star Winner

Βραβεία κοινού 2019
Βραβεία κοινού 2019

5 Star Winner

Βραβεία κοινού 2020
Βραβεία κοινού 2020

5 Star Winner

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
J
Johnathan Lee

24-Δεκ-2023

Ένα ποιοτικό μασάζ: Αισθησιακό και επαγγελματικό

Η συνεδρία μου με τον ΑΚ ήταν κέρασμα. Αυτή ήταν η πρώτη μου φορά που έκανα ένα τέτοιο μασάζ και ήταν τέλειος επαγγελματίας. Ζήτησα ένα ραντεβού της τελευταίας στιγμής, την ίδια μέρα και απάντησε μέσα σε 20 λεπτά με ένα άνοιγμα για το μασάζ ολόκληρου του σώματος + το πρόσθετο με ζεστές πέτρες από το ειδικό μενού των διακοπών. Κατά τη διάρκεια του μασάζ μου, η AK μου έδειξε μια ποικιλία τεχνικών που κυμαίνονταν από πολύ χαλαρωτικές έως αισθησιακά διεγερτικές, δίνοντάς μου το ακριβές διάλειμμα που χρειαζόμουν κατά τη διάρκεια της πολυάσχολης περιόδου των διακοπών. Αν ψάχνετε για έναν ειδικό μασέρ - και επιπλέον έναν αρκετά όμορφο κύριο - κάντε τη χάρη στον εαυτό σας και αναζητήστε το AK.
N
Nick Zhang

17-Nov-2023

Συνιστούμε ανεπιφύλακτα

Πολύ χαλαρωτικό, έχει πολύ καλή τεχνική μασάζ. Και η θεραπεία συντονισμού ήχου ήταν υπέροχη.
D
Dan C

2-Nov-2023

Καταπληκτικό μασάζ

Έκανα κράτηση για μια συνεδρία 120 λεπτών, καθώς ήθελα να δοκιμάσω το μπολ ηχοθεραπείας/τραγουδίσματος, καθώς και ένα παραδοσιακό μασάζ με καυτές πέτρες. Η θεραπεία ήταν εξαιρετική, πραγματικά χαλαρωτική, κάτι διαφορετικό και σίγουρα αξίζει να το δοκιμάσετε. Ο AK είναι απόλυτος επαγγελματίας, σίγουρα θα επιστρέψω την επόμενη φορά που θα επισκεφτώ το HK.
G
Gary

2-Οκτ-2022

One Must-Go

Είχα απολαύσει την υπηρεσία μασάζ του AK για σχεδόν δύο χρόνια. Υπάρχουν διάφοροι διαφορετικοί τύποι θεραπείας, οι οποίοι θα σας κάνουν να αντανακλάστε και να επαναφορτιστείτε. Μπορεί να αποκοιμηθείτε κατά τη διάρκεια του μασάζ. καθώς είναι τόσο άνετο.
R
Ryan

23-Ιουλ-2021

Υπέροχη εμπειρία

Ιδιαίτερη, ειλικρινής και προσωπική πινελιά. Εξαιρετικός συνδυασμός διαφόρων τεχνικών μασάζ και θεραπείας δίνοντάς σας μια συγκλονιστική εμπειρία.
A
Alan

21-Φεβ-2021

Ειλικρινές και στοχαστικό μασάζ και θεραπεία ήχου

Πρώτη επίσκεψη και πολύ εντυπωσιασμένος. Μια πολύ ευγενική στοχαστική και ειλικρινής εμπειρία. Ένας πολύ γνώστης και έμπειρος κύριος. Μεγάλη εμπειρία παντού.
J
James

30-Aug-2020

Μεγάλη εμπειρία

Έκανα πρόσφατα ένα μασάζ με τον ΑΚ και δεν ήξερα πολλά για το είδος της θεραπείας που ασκεί. Μου εξήγησε τα πάντα πολύ καλά και ήταν ενδιαφέρον να μάθω λίγα πράγματα για αυτό. Έκανα ένα scrub σώματος, ένα μπολ τραγουδιού και ένα μασάζ με πιρούνι και μασάζ με λάδι. Ήταν μια εμπειρία όπως καμία άλλη που είχα πριν. Ένιωθα εντελώς ήρεμος και χαλαρός όλη την ώρα από τη στιγμή που μπήκα στη θέση του. Έφυγα νιώθοντας πολύ χαλαρός και θετικός. Από τότε, κοιμάμαι καλά κάθε βράδυ, κάτι με το οποίο δυσκολευόμουν για αρκετό καιρό πριν πάω στο AK. Αν ψάχνετε για μια μοναδική και επαγγελματική εμπειρία μασάζ, αυτό είναι το μέρος που πρέπει να πάτε!
M
Michael

11-Δεκ-2019

Υπέροχο μασάζ, θεραπευτής.

Ο Άκης προσφέρει μια εμπειρία μασάζ διαφορετική από τη συνηθισμένη. Ένας συνδυασμός ταϊλανδέζικου διατάσεων, σουηδικών μυών και κινέζικων θεραπειών συνδυάζεται με τη θεραπεία με μπολ τραγουδιού για χαλάρωση και ηρεμία. Παρόλο που διατίθεται υπηρεσία κλήσης, είναι επίσης πολύ ενδιαφέρον να επισκεφτείτε τα δωμάτια του Άκη και να ζήσετε το «πραγματικό Χονγκ Κονγκ». Αυτή είναι μια ειλικρινής θεραπεία από έναν καλά εκπαιδευμένο επαγγελματία μασάζ. Συνιστώ ανεπιφύλακτα τον Άκη για μια εμπειρία που βοηθά στη χαλάρωση και την αποκατάσταση της ευεξίας.
P
Paul

26-Οκτ-2019

Το AK είναι πραγματικά ένας σπουδαίος θεραπευτής μασάζ

Είχαμε ένα υπέροχο μασάζ 90 λεπτών από το AK πριν από 3 χρόνια στο Χονγκ Κονγκ. Τον επισκέφτηκα ξανά την περασμένη εβδομάδα, είναι πολύ προσεκτικός και ευαίσθητος στις ανάγκες του σώματός μου. Μου συνέστησε να δοκιμάσω το Singing Bowl & Tuning Fork Sound Therapy plus Oil Massage. Εξήγησε τι είναι ηχητικό μασάζ και με βοήθησε πραγματικά να καταλάβω τι συνέβαινε κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Ένιωσα υπέροχα μετά τη θεραπεία. Είναι εξαιρετικός θεραπευτής, προτείνω ανεπιφύλακτα τον Α.Κ.
G
Glen

3-Aug-2019

Έκτακτο μασάζ

Αυτό ήταν ένα πραγματικά εξαιρετικό μασάζ - ένα διαφορετικό από οποιοδήποτε άλλο που είχα ποτέ. Το μπολ τραγουδιού/πιρούνι συντονισμού ήταν πραγματικά χαλαρωτικό και δημιούργησε μια εστίαση σε αντίθεση με πριν. Η αρωματοθεραπεία με λάδι ήταν ένα εξαιρετικό συνοδευτικό στη θεραπεία δονήσεων/ηχών. Αυτό άξιζε τον κόπο!
M
Marcus

18-Ιουλ-2019

Υπέροχο μασάζ

Αυτό ήταν ένα φανταστικό μασάζ, ο AK ήταν ένας εξαιρετικός οικοδεσπότης και ένας πολύ επιδέξιος μασέρ. Ήταν ένα από τα καλύτερα μασάζ που είχα ποτέ. Το μπολ τραγουδιού και το πιρούνι ήταν ένα πρόσθετο πλεονέκτημα και κάτι λίγο διαφορετικό. Ολόκληρο το σώμα μου ένιωσα πολύ καλύτερα και σίγουρα θα επιστρέψω ξανά.
A
Andy

18-Ιουν-2019

Καλύτερα ανδρικά σώματα

Η AK είναι ο αγαπημένος μου θεραπευτής μασάζ εδώ και πολλά χρόνια. Αυτή την εβδομάδα ήμουν στο Χονγκ Κονγκ και του έκλεισα ξανά. Για άλλη μια φορά, ο ΑΚ ξεκίνησε με ένα θερμό καλωσόρισμα και μια μεγάλη αγκαλιά. Αν θέλετε ένα υπέροχο μασάζ, η AK δεν θα σας απογοητεύσει. Αν και έχω κάνει μασάζ σε ταξίδια σε πολλές χώρες. Ο AK είναι ο καλύτερος θεραπευτής μασάζ μέχρι στιγμής.
D
Donovan

16-Μαΐου-2019

Ημέρα περιποίησης στο Χονγκ Κονγκ

Απολύτως το καλύτερο μασάζ που είχα ποτέ! Το μέρος είναι ήρεμο και γαλήνιο. Ο AK χρησιμοποίησε μια ποικιλία τεχνικών μασάζ κατά τη διάρκεια της συνεδρίας. Μου αρέσει ιδιαίτερα το ταϊλανδικό τέντωμα, το μασάζ προσώπου και κεφαλιού του. Είναι εύκολος στην ομιλία και ευγενικός άνθρωπος. Ευχαριστώ AK για μια υπέροχη συνεδρία!
A
Akis

17-Μαΐου-2019

Ευχαριστώ για μια τόσο υπέροχη ανάρτηση

Γεια σου Donovan, Ουάου! Ευχαριστούμε πολύ για αυτήν την υπέροχη κριτική. Εκτιμώ πραγματικά την κράτησή σας και τη βοήθεια σας να μοιραστείτε τη λέξη για εμένα. Είμαι εδώ στο Χονγκ Κονγκ για εσάς οποιαδήποτε στιγμή! Στην υγειά σας. ΑΚ
T
Terence

1-Μαΐου-2019

Υπέροχη εμπειρία μασάζ

Χαίρομαι και εκπλήσσομαι που βιώνω το Sound Massage Therapy από την AK Hug. Μια πολύ διαφορετική και χαλαρωτική ατμόσφαιρα. Το μασάζ απελευθερώνει το άγχος και την πίεση μου.
A
AK

25-Μαΐου-2019

Ευχαριστούμε που μοιραστήκατε τις κριτικές σας με την κοινότητα των ομοφυλόφιλων

Γεια σου Τέρενς, είμαι ενθουσιασμένος που σου αρέσει η εμπειρία του Sound Massage Therapy. Βάζω την εμπειρία του πελάτη και την ικανοποίηση ως προτεραιότητά μου. Επιπλέον, σας ευχαριστούμε που αγοράσατε τα εκπτωτικά πακέτα μασάζ και τα λέμε ξανά σύντομα. ΑΚ ΥΓΕΙΑ
A
Akis

26-Apr-2019

Ευχαριστούμε που αφήσατε μια τέτοια υπέροχη κριτική

Γεια σου Baldwin, είμαι ενθουσιασμένος που σου άρεσαν οι υπηρεσίες μου. Βάζω την εμπειρία και την ικανοποίηση των πελατών ως προτεραιότητά μου. Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια και ανυπομονώ να σας ξαναδώ το καλοκαίρι! AK XOXO
T
Ton

24-Apr-2019

Εντελώς αξίζει τον κόπο

Καταπληκτικό μασάζ συν ηχοθεραπεία. Το AK είναι τόσο ευγενικό, διεκδικητικό και επαγγελματικό. Η ηχοθεραπεία είναι μια απροσδόκητη και υπέροχη εμπειρία. Ένιωσα ότι η δόνηση επηρέασε το νευρικό μου σύστημα και έπεσα για ύπνο κατά τη διάρκεια της συνεδρίας, η συναισθηματική μου ισορροπία είναι πολύ καλή τώρα μετά τη θεραπεία. Απόλαυσα κάθε λεπτό με τον AK. Ο χώρος του είναι πολύ καθαρός και άνετος αν και βρίσκεται σε ένα παλιό κτίριο σε στυλ Χονγκ Κονγκ. Συνιστώ ανεπιφύλακτα το AK. Ευχαριστούμε AK για μια τέτοια μοναδική εμπειρία!
T
Ton

29-Apr-2019

Κριτικές από Ton Thailand

Είμαι ο Ton από την Ταϊλάνδη και έγραψα αυτήν την κριτική για το AK. Η AK είναι ένας πραγματικός επαγγελματίας θεραπευτής μασάζ.
A
Akis

26-Apr-2019

Ευχαριστούμε που αφήσατε μια εξαιρετική κριτική

Γεια σου Ton, Ήταν μεγάλη μου χαρά να σου προσφέρω τις επαγγελματικές μου υπηρεσίες. Τον επόμενο μήνα, θα είστε ξανά εδώ, θα πρέπει να δοκιμάσετε την Ανδρική μου Θεραπεία Αναγέννησης Προσώπου με 7 Τσάκρα. Τα λέμε πολύ σύντομα και φέρτε μαζί το αγόρι σας! Καλό ταξίδι στο σπίτι! AK XOXO
T
Terry

21-Φεβ-2019

Υπέροχο μασάζ τραγουδιού ήχου

Έχω διαβάσει μια από τις κριτικές πελατών του AK που έλεγε ότι "το AK πρέπει να είναι ένα αξιοθέατο που πρέπει να δεις στην πόλη", οπότε αποφάσισα να του δοκιμάσω κατά τη διάρκεια της παραμονής μου στο Χονγκ Κονγκ. Έχω επιλέξει το Singing Bowl Vibration plus Aromatherapy. Ήταν μια εξαιρετική εμπειρία για μένα και η ηχοθεραπεία με έκανε να γεμίσω με νέα ενέργεια. Έβαλε 3 μπολ γύρω από το σώμα μου και ηρέμησε το μυαλό μου και ο πόνος στο σώμα μου έχει φύγει επίσης. Ο AK είναι πολύ επαγγελματίας, φιλικός τύπος και σου δίνει πάντα θετική ενέργεια. Συνιστάται ανεπιφύλακτα. Ευχαριστώ, AK!
A
Akis

25-Φεβ-2019

Ποτέ δεν προσπαθείτε, δεν ξέρετε ποτέ!

Γεια σου Terry, Ευχαριστούμε για την κριτική σου. Μου αρέσει να σε βλέπω ξανά τον Απρίλιο. Τώρα γνωρίζετε τα οφέλη της θεραπείας μασάζ ήχου. Ευχαριστούμε που επιλέξατε το AK Hug Massage και με χαιρετισμούς και στον φίλο σας. Αγκαλιές. -ΑΚ
H
Hugo

31-Δεκ-2018

Ένα μεγάλο μασάζ

Ο AK μου έκανε ένα υπέροχο μασάζ. Τον έκλεισα ξανά κατά το επαγγελματικό μου ταξίδι στο Χονγκ Κονγκ και ήρθε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μου εγκαίρως. Είναι πολύ επαγγελματίας και φιλόξενος άνθρωπος. Το άγγιγμά του ήταν απλά τέλειο για να με έκανε να νιώσω πολύ χαλαρωτική. Περάσαμε υπέροχα μαζί στο τέλος, σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να δοκιμάσετε την Ηχοθεραπεία του που απομακρύνει την αρνητική σας ενέργεια από το σώμα σας και νιώθετε ανανεωμένοι.
A
Akis

4-Ιαν-2019

Σας ευχαριστούμε για τις κριτικές σας

Γεια σου Hugo, Ήταν χαρά μου να δουλέψω στο σώμα σου. Χαίρομαι πολύ που ακούω ότι απολαύσατε τη συνεδρία. Είστε περισσότερο από ευπρόσδεκτοι να μου κάνετε κράτηση ξανά. Ανυπομονώ να σε δω ξανά! AK Cheers
A
Andy

5-Δεκ-2018

Φανταστικό ήχο μασάζ

Φοβερό μασάζ και μοναδικό Singing Bowl & Tuning Fork Sound Massage. Υπέροχη εμπειρία, δεν είχα ιδέα ότι το ηχητικό μασάζ θα μπορούσε να θεραπεύσει τον πόνο μου. Ο AK είναι πολύ προσεκτικός, έχει εξαιρετικές δεξιότητες και ανταποκρίνεται στις ανάγκες μου. Είναι μια πραγματική συμφωνία και μου παρέδωσε μια θεραπεία μασάζ πέντε αστέρων για μένα ..... πέρασα υπέροχα! .
A
Akis

6-Δεκ-2018

Σας ευχαριστούμε για τα πολύτιμα σχόλιά σας

Γεια σου Andy, Ευχαριστούμε πολύ για τις κριτικές σου. Ήταν χαρά μου να σας εξυπηρετήσω! Τώρα γνωρίζετε τα οφέλη του ηχητικού μασάζ. Μου αρέσει να σε ξαναδώ σύντομα! AK ΥΓΕΙΑ
G
Gilson

18-Σεπ-2018

Μια πολύ φιλική προς τους ομοφυλόφιλους αφή

Ένας πολύ gay friendly τύπος που είναι πολύ επαγγελματίας και περιποιητικός. Ο AK είναι πολύ επιδέξιος και ανταποκρίνεται στα αιτήματα. Του έδωσα επιπλέον γιατί μου έκανε ένα καταπληκτικό μασάζ. Δοκιμάστε του, δεν θα το μετανιώσετε! Συνιστάται ανεπιφύλακτα!
H
Hugo

13-Σεπ-2018

AK - Ταλαντούχος Θεραπευτής

Το HK έχει ένα πολύ μοναδικό στυλ μασάζ. Έχω κλείσει μια Ανδρική περιποίηση προσώπου Reborn σε συνδυασμό με Singing Bowl + Tuning Fork Sound Therapy Αντιμετωπίζω πολλά προβλήματα στην πλάτη μου και αυτή η θεραπεία θα μπορούσε να ανακουφίσει τον πόνο και την ενόχλησή μου. Είχα έναν πολύ καλό ύπνο στο ξενοδοχείο μου μετά τη θεραπεία και ήταν ένα από τα καλύτερα μασάζ που είχα ποτέ στο Χονγκ Κονγκ! Το HK είναι καταπληκτικό! Συνιστώ ανεπιφύλακτα μια επίσκεψη αν έχετε την ευκαιρία στο Χονγκ Κονγκ!
F
Felton

14-Aug-2018

Fantastic Singing Bowl And Tuning Forks Θεραπεία ήχου

Ήταν το δεύτερο ραντεβού μου. Η πρώτη μου κράτηση με την AK ήταν πριν από δύο χρόνια. Καθώς ήξερα ότι κάνει κράτηση πολύ γρήγορα, τον έκανα κράτηση πριν φτάσω στο Χονγκ Κονγκ. Σε αυτό το ταξίδι στο Χονγκ Κονγκ, δοκίμασα το μοναδικό του Singing Bowl and Tuning Forks Therapy σε συνδυασμό με την Full Body Aromatherapy. Ο AK μου είπε ότι αυτή η θεραπεία είναι εξαιρετική για άτομα που είναι ιδιαίτερα αγχωμένα ή ανήσυχα. Η θεραπεία του με πήγε σε ένα επίπεδο χαλάρωσης και ένιωσα θετικά ευδαιμονία και αποκοιμήθηκα κατά τη διάρκεια της συνεδρίας. Θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα τον AK, ​​όχι μόνο έχει μαγικά χέρια, είναι πολύ ευγενικός, επαγγελματίας, με μεγάλη γνώση μασάζ.
A
Akis

17-Aug-2018

Σας ευχαριστούμε για τις πολύτιμες κριτικές σας

Γεια σου Felton, μου αρέσει να ακούω ότι απολαύσατε το Singing Bowl & Tuning Forks Sound Therapy καθώς και την Aromatherapy. Εκτιμώ πραγματικά που αφιερώσατε χρόνο για να μου στείλετε τα σχόλιά σας και ελπίζω να σας ξαναδούμε σύντομα, να προσέχετε! AK ΥΓΕΙΑ
A
Aliton

2-Aug-2018

Υπέροχη περιποίηση με τραγούδι Μασάζ ήχου

Είχα ένα υπέροχο μασάζ κατά τη διάρκεια του επαγγελματικού μου ταξιδιού στο Χονγκ Κονγκ από τον AK. Ξέρει τι κάνει. Έχω επιλέξει το Super Massage Therapy 3 (200) λεπτών που περιελάμβανε το μοναδικό Singing Bowl Sound Massge. Είναι μια βαθιά θεραπευτική δόνηση και θετική ενέργεια. Ένιωσα ότι έχει καταστρέψει όλα τα κρυμμένα αρνητικά και υποσυνείδητα μπλοκαρίσματα από τα τραγούδια του. Μου αρέσει. Totally awesome.AK είναι πολύ προσεκτικός και επαγγελματικός. Μου παρείχε μια φανταστική και χαρούμενη περιποίηση. Συνιστώ ανεπιφύλακτα το AK για όσους ταξιδιώτες χρειάζονται ένα χαλαρωτικό μασάζ ή μοναδικές θεραπείες από το AK
j
joe

16-Ιουλ-2018

Υπέροχο μασάζ

Το μασάζ ήταν υπέροχο. Η πίεση, η ευγένεια ήταν το σωστό ποσό. Ο AK μπόρεσε να βρει τα σωστά σημεία πίεσης στο σώμα μου.
M
Mak

27-Ιουν-2018

Καλές υπηρεσίες

Η περιποίηση προσώπου 90 λεπτών και το μασάζ είναι πολύ καλό.
A
Akis

29-Ιουν-2018

Ευχαριστούμε για την ανταπόκρισή σας

Γεια σου Μακ, είσαι πάντα ευπρόσδεκτος! Ευχαριστούμε για τις κριτικές σας. Το δέρμα σας τώρα ξαναγεννιέται όμορφο. Ανυπομονώ να δω σύντομα τις επόμενες εβδομάδες! Gay MassageHK The Power Of G-Men Touch By AK Deep & Strong Soft & Caring
M
Mak

27-Ιουν-2018

Καλό μασάζ

Είχε μασάζ πλήρους σώματος και περιποίηση προσώπου πολύ καλή.
H
Hei

16-Ιουν-2018

Μεγάλη εμπειρία μασάζ

Έκανα μια θεραπεία θεραπείας με βοτανική μπάλα Ταϊλάνδης 120 λεπτών σε συνδυασμό με μασάζ αρωματοθεραπείας πλήρους σώματος. Ο AKiss είναι επιδέξιος στο να συνδυάζει βαθιές και απαλές πινελιές. Το μασάζ είναι χαλαρωτικό και συνιστάται ιδιαίτερα.
W
Wilson

2-Ιουν-2018

Επαγγελματίας και επιδέξιος μασέρ

Έχω ένα scrub/μασάζ προσώπου και σώματος 120 λεπτών με AK. Το μασάζ ήταν φανταστικό! Το δέρμα μου είναι τόσο λείο και καθαρό μετά το scrub προσώπου και σώματος. Νιώθω 100% φορτισμένη.
A
Akis

4-Ιουν-2018

Απάντηση από το AK

Γεια σου Wilson, Ευχαριστούμε για την υπέροχη κριτική σου. Εκτιμώ που αφιερώσατε χρόνο για να μοιραστείτε την εμπειρία σας με άλλους γκέι ταξιδιώτες. Χρησιμοποιώ τη δική μου μάρκα "a kiss FROM NATURE" scrub σώματος για την περιποίηση του σώματος σας, γι' αυτό το δέρμα σας είναι τόσο λείο μετά τη θεραπεία. Τα λέμε ξανά τον Δεκέμβριο! ΑΚ ΥΓΕΙΑ
M
Michael

29-Apr-2018

Φανταστικό μασάζ

Είχα την χαρά να δω τον AK μερικές φορές. Κάποτε ένα outcall στο ξενοδοχείο μου και σήμερα ένα incall session. Σήμερα πρέπει να περάσω λίγο περισσότερο από 3 ώρες με τον AK. Το μασάζ ήταν εξαιρετικό και οι άλλες θεραπείες ήταν επίσης εκπληκτικές. Είναι τόσο φιλικός και ευγενικός, ακόμα και όταν δεν είμαι σε φόρμα. Αν έχετε την ευκαιρία, κλείστε λίγο χρόνο μαζί του!
A
Akis

30-Apr-2018

Είμαι ευγνώμων για τους πελάτες μου παγκοσμίως

Γεια σου Μιχάλη, Χάρηκα πολύ που σε άγγιξα ξανά με τα μαγικά μου χέρια. Ως επαγγελματίας θεραπευτής μασάζ, αυτό δεν είναι ένα θέμα για να μιλήσουμε για το είδος του σχήματος σώματος που έχετε. Το κύριο καθήκον μου είναι απλώς να σας παρέχω τις καλύτερες δεξιότητές μου στο μασάζ. Σε αυτήν την περίοδο της Ημέρας των Ευχαριστιών, πρέπει να σας εκφράσω τις ευχαριστίες μου. Εκτιμώ ότι πήγατε πολύ μακριά από το άλλο μέρος του κόσμου και μπορούσατε ακόμα να επιμείνετε να κλείσετε ένα ραντεβού μαζί μου. Ήταν μεγάλη μου χαρά να σας εξυπηρετήσω! Ευχαριστούμε πολύ για τις κριτικές σας και ελπίζουμε να σας δούμε ξανά και ξανά σε άλλες μελλοντικές ημερομηνίες στο Χονγκ Κονγκ!
T
Tito

27-Apr-2018

Ένα άλλο υπέροχο μασάζ

Με μια διανυκτέρευση στο Χονγκ Κονγκ, είχα την τύχη να κλείσω το AK σε σύντομο χρονικό διάστημα. Το μασάζ 90 λεπτών ήταν υπέροχο. Αυτή τη φορά ήταν η ηχοθεραπεία του singing bowl που ήταν πραγματικά μια απόλαυση. Ησύχασε το άγχος μου και με έκανε να νιώθω τόσο χαλαρή. Και ως συνήθως, τα επιδέξια χέρια του Α.Κ. καταπραΰνουν τους πονεμένους ώμους και τα πόδια μου. Κοιμήθηκα σαν μωρό μετά!!! Με τέτοια ευγένεια και εξειδίκευση, συνιστώ ανεπιφύλακτα το AK σε όλους. Σίγουρα θα ξαναπάω κάποια στιγμή. Ευχαριστώ AK!
A
Akis

29-Apr-2018

Το μοναδικό Gay Singing Bowl Sound Massage από AK στο Χονγκ Κονγκ!

Γεια σου Τίτο, για άλλη μια φορά, ευχαριστώ πολύ για τη δεύτερη σούπερ κριτική σου. Είμαι πολύ περήφανος για τις εξαιρετικές τεχνικές μασάζ και τις εξαιρετικές υπηρεσίες μου. Οι πελάτες μου σε όλο τον κόσμο λένε επίσης ότι "Κανείς δεν το κάνει καλύτερα από αυτόν!" Ήταν τιμή μου που σε είχα! Ανυπομονώ να σε ξαναδώ! Τα καλύτερα! AK Hug Massage The Power of G-Men Touch By AK Deep & Strong Soft & Caring AK CHEERS
F
Felton

21-Apr-2018

Αξιομνημόνευτη εμπειρία

Πηγαίνω στο AK Hug Massage για πάνω από 3 χρόνια τώρα. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι αφήνω τον εαυτό μου να πάει πουθενά αλλού όταν έκανα τα ταξίδια μου στο Χονγκ Κονγκ. Ως συνήθως, το ΑΚ μου έδωσε το αριστείο. Η 200λεπτη σούπερ θεραπεία 3 του AK πέτυχε όλα όσα χρειαζόμουν. Το ίδιο το AK νέο μέρος είναι εξαιρετικά φιλόξενο και ωραία διακόσμηση. Ο bf μου είχε την ίδια θεραπεία με τον AK την άλλη μέρα και είπε ότι το AK αξίζει απολύτως κάθε δολάριο που ξοδεύτηκε! Θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα το AK σε γκέι ταξιδιώτες και ντόπιους.
A
Akis

23-Apr-2018

The Exclusive Gay Therapy 200 Minutes By AK στο Χονγκ Κονγκ

Γεια σου Carlson, χάρηκα που σε είδα ξανά και ευχαριστώ πολύ για τις αληθινές σου κριτικές. Το My Super Massage Therapy 3 δημιουργήθηκε από τον εαυτό μου στο Χονγκ Κονγκ. Φαίνεσαι σέξι με τα ΔΩΡΕΑΝ καινούργια μου εσώρουχα....... Όπως γνωρίζετε ότι μετακομίσαμε σε μια νέα τοποθεσία Cheung Sha Wan, Kowloon, απέχει μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από το σταθμό Lai Chi Kwok του MTR. Ο bf σου είναι ένας γοητευτικός άντρας και είναι καλό να ακούς ότι του αρέσουν και οι υπηρεσίες μου. Τα λέμε πάλι τον ερχόμενο Δεκέμβριο. Να προσέχεις και φιλάκιαςςςςςς..... AK HEERS
T
Tito

31-Mar-2018

Μεγάλος μασέρ

Ο AK ΗΤΑΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΜΑΣΕΡ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ. Με σεβασμό και πραγματικά ήξερε πώς να καταπραΰνει ένα πονεμένο σώμα χρησιμοποιώντας διαφορετικές τεχνικές μασάζ, όπως το ταϊλανδέζικο και το σουηδικό. Το scrub σώματος και η περιποίηση προσώπου ήταν απόλαυση! Σίγουρα θα επιστρέψει κάποια μέρα!
A
Akis

3-Apr-2018

Το Pro Massage & Sound Therapist στο Χονγκ Κονγκ

Αγαπητέ Tito, Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια, Tito. Εκτιμώ πραγματικά που αφιερώσατε χρόνο για να μοιραστείτε την εμπειρία σας με άλλους ομοφυλόφιλους ταξιδιώτες όταν έρχονται στο Χονγκ Κονγκ. Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που έχω πελάτες σαν εσάς. Ανυπομονώ να σας εξυπηρετήσω ξανά στο μέλλον στο Χονγκ Κονγκ! ΑΚ ΥΓΕΙΑ
J
Jo

7-Φεβ-2018

Πολύ ωραία εμπειρία

Εκτίμησα πολύ το μασάζ αρωματοθεραπείας 90 λεπτών από τον AK που είναι πολύ επαγγελματίας και πραγματικά ευγενικός άνθρωπος. Η περιποίηση προσώπου που έκανε ήταν ένας πολύ ωραίος τρόπος για να τελειώσει το μασάζ. Θα συστήσω ανεπιφύλακτα το AK. Σας ευχαριστώ για την καλοσύνη σας.
A
Akis

8-Φεβ-2018

Εκτιμώ την υποστήριξή σας από τις επαγγελματικές μου υπηρεσίες μασάζ!

Ο κ. Jo που ήρθε από τη δυτική Ευρώπη. Είναι κύριος και έκλεισε το ραντεβού του μαζί μου πριν φτάσει στο Χονγκ Κονγκ. Εκτιμώ τα σχόλιά σας. Βοηθάτε πραγματικά τους άλλους γκέι ταξιδιώτες όταν έρχονται στο Χονγκ Κονγκ! AK ΥΓΕΙΑ
B
Brent

16-Ιαν-2018

Φανταστική

Πήρα ένα μασάζ 90 λεπτών με τον AK με το τελετουργικό Singing Bowl. Το Singing Bowl είναι πολύ χαλαρωτικό και χαλαρωτικό. Ο AK έχει εξαιρετικές δεξιότητες μασάζ, είναι πολύ επαγγελματίας και φιλόξενος, σίγουρα θα το συστήσει.
A
Akis

18-Ιαν-2018

Σας ευχαριστούμε για τα πολύτιμα σχόλιά σας

Αγαπητέ Brent, Ευχαριστώ που ήρθες εκείνη την ημέρα και χαίρομαι που γνωρίζω ότι απολαύσατε τις επαγγελματικές μου υπηρεσίες. Ο ήχος και η δόνηση του Singing Bowl μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να μας επανασυντονίσουν στην υγεία. Το Singing Bowl Sound Massage ξυπνά ξανά τις θεραπευτικές δυνάμεις με το σώμα. Τώρα ξέρετε τα οφέλη της θεραπείας μου με ηχητικό μασάζ. Παρακαλούμε να έχετε μαζί σας το εκπτωτικό κουπόνι για την επόμενη επίσκεψή σας, ανυπομονώ να σας εξυπηρετήσω ξανά σύντομα! ΑΚ ΥΓΕΙΑ
B
Bart

13-Ιαν-2018

Το χειρότερο μασάζ ποτέ

Είμαι εξειδικευμένος θεραπευτής μασάζ και πήγα εδώ ακολουθώντας τις υψηλές βαθμολογίες σε αυτόν τον ιστότοπο. Δεν ένιωσα ότι αυτό το άτομο ήταν σε θέση να δημιουργήσει μια σύνδεση με τα χέρια του. Το λάδι πιτσιλίστηκε σε μεγάλες ποσότητες αλλά το άγγιγμά του ήταν πολύ επιφανειακό. Επίσης δεν υπήρχε άρωμα ούτε εξήγησε τι αιθέριο έλαιο χρησιμοποιήθηκε (κανένα νομίζω). Το υποτιθέμενο βελονισμό ήταν πολύ φευγαλέο για να έχει κάποιο αποτέλεσμα. Χάσιμο του χρόνου και των χρημάτων μου.
A
Akis

14-Ιαν-2018

Ο χειρότερος πελάτης Bart που είχα ποτέ / AK Respond

Είπε ότι ο γιατρός του είπε ότι έχει σωματικό πρόβλημα, και τώρα πιστεύω ότι είναι φυσιολογικό. Καθυστέρησε για περισσότερα από 30 λεπτά για το μασάζ του και τον περίμενα εκείνη την ημέρα στο σημείο παραλαβής και ο καιρός ήταν πολύ κρύος. Είναι τόσο νευρικός σε όλη τη διάρκεια της συνεδρίας και του είπα να ηρεμήσει, διαφορετικά δεν θα μπορούσε να απολαύσει το μασάζ. Δεν ακολούθησε τις οδηγίες μου και δημιούργησε προβλήματα μόνος του. Οι πελάτες μου σε όλο τον κόσμο σε 54 χώρες και απλώς δείτε τις καλές μου κριτικές και θα λάβετε τις απαντήσεις. Είναι μεγάλος ταραχοποιός. Αφού τελείωσα τη θεραπεία μου και είπε ότι δεν είχε αρκετά χρήματα για να πληρώσει, OMG, μου δημιούργησε πολλά προβλήματα και πρέπει να πάω να βρω το μηχάνημα του ΑΤΜ για να πληρώσει τη χρέωση του μασάζ μου. Τον έχω ήδη βάλει στην κακή μου λίστα, οπότε το άλλο κέντρο μασάζ θα πρέπει να προσέχει αυτόν τον άντρα.
A
A

8-Ιαν-2018

Πολύ χαλαρωτικό

Ο AK ήταν πολύ φιλικός και με σεβασμό καθ' όλη τη διάρκεια. Ένιωσα άνετα και ξεκούραστα καθ' όλη τη διάρκεια της θεραπείας. Θα το συνιστούσα ανεπιφύλακτα, νιώθω πολύ ανανεωμένος μετά!!!
M
Manson

30-Nov-2017

Θεραπεία ήχου τραγουδιού

Ήμουν πολύ περίεργος να δω το ηχητικό μασάζ δόνησης του AK μέσω της ιστοσελίδας του, γι' αυτό έκλεισα μαζί του μια συνεδρία ηχητικού μασάζ διάρκειας 90 λεπτών. Δεν έχω ακούσει ποτέ για το singing bowl και δεν έχω ιδέα τι ακριβώς ήταν. Η AK μου μίλησε για αυτό, τη χρήση και την ιστορία της, ήμουν ήδη ενθουσιασμένος που θα δοκιμάσω την πρώτη μου ηχοθεραπεία τραγουδιού. Ένιωθα ότι ολόκληρο το σώμα μου έδινε σε δόνηση και ήχο. Ήταν ένα καταπληκτικό διαλογιστικό ταξίδι. Καθώς ο AK ενεργοποιούσε το μπολ του τραγουδιού του, ένιωσα αμέσως τις δονήσεις στο μυαλό μου, τα μάτια να κυλούν σαν κύματα στο σώμα μου και να αφήσω τους φόβους μου. Ω ΘΕΕ ΜΟΥ! Ένιωσα ότι μπήκα σε μια αίσθηση ηρεμίας, γαλήνης, γαλήνης και ηρεμίας. Έχω αρκετά επώδυνα θέματα με το σώμα μου, το ηχητικό μασάζ βοήθησε τον πόνο στην πλάτη, τον πόνο στον αυχένα, άνοιξε το μυαλό μου και με ηρεμούσε. Όλη μου η εμπειρία ήταν πραγματικά έξω από το σώμα, καλά όχι από το σώμα, αλλά με το σώμα, αλλά κάπου μακριά, ήμουν στο υπέροχο μέρος AK ενώ συνέβαινε, που δεν πρέπει να χάσετε στο Χονγκ Κονγκ.
C
Charlie

29-Nov-2017

Εξαιρετική αυθεντική εμπειρία

Έκανα κράτηση στο AK για μασάζ, προσώπου, απολέπισης και θεραπείας με μπολ. Ο AK ήταν πολύ προσεκτικός και φροντίζει το δέρμα σας τόσο καλά όσο και το μυαλό και το πνεύμα των μυών σας. Αν ψάχνετε για ένα πραγματικό μασάζ - πλήρη κίνηση και ισχυρή πίεση, ο AK είναι ο τύπος σας. Η θεραπεία με μπολ ήταν διαφορετική από αυτή που είχα συνηθίσει, αλλά ήταν ωραίο να προσθέσω κάτι νέο στην εμπειρία.
J
Joel

23-Οκτ-2017

Εξαιρετική εμπειρία

Αυτό είναι μακράν ένα από τα καλύτερα μασάζ που είχα ποτέ. Ο AK είναι πολύ φιλικός και επαγγελματικός. Αν και βρίσκεται σε ένα αρκετά παλιό κτίριο, ο AK διατήρησε τον χώρο του καθαρό, άνετο και καλά συντηρημένο. Το μασάζ είναι σταθερό αλλά χαλαρωτικό ταυτόχρονα. Ήμουν τόσο χαρούμενος με την εμπειρία που έκλεισα το επόμενο ραντεβού μαζί του αμέσως. Συνιστάται!!
P
Paul

28-Σεπ-2017

Το AK προσφέρει εξαιρετικό μασάζ διέλευσης!

Ήμουν απλώς διέλευση για 8 ώρες στο Χονγκ Κονγκ και έμενα στο ξενοδοχείο του αεροδρομίου. Πήγα στο AKˊs την περασμένη εβδομάδα. Ξαφνικά, πρέπει να έρθω ξανά για τις επαγγελματικές μου συναντήσεις στο αεροδρόμιο. Κάλεσα ξανά τον AK για να έρθει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μου για μασάζ. Αυτός ο τύπος ικανοποιεί αναμφίβολα το αίτημά μου και έφτασε στο ξενοδοχείο μου μέσα σε μία ώρα. Είναι κορυφαίος μασέρ στο Χονγκ Κονγκ που θα μπορούσε ακόμα να παρέχει εξαιρετικό.μασάζ σε ένα ξενοδοχείο.μαλακό κρεβάτι. Όπως και την προηγούμενη φορά, το μασάζ του ήταν εξαιρετικά καλό. και μου πρόσφερε πραγματικά μεγάλη ευκολία. Το Hiighy συστήνω είναι η μόνη λέξη που μπορώ να χρησιμοποιήσω για αυτόν!
P
Paul

21-Σεπ-2017

Απίστευτος! Τι είναι μια θεραπεία Super Massage

Έψαχνα πληροφορίες για μασάζ σε μια παλιά ιστοσελίδα για γκέι (πάνω από 20 χρόνια), κάθε χρόνο όταν σχεδίαζα το ταξίδι μου στην Ασία. Έκανα ξανά κλικ σε αυτόν τον παλιό ιστότοπο χθες πριν πάω στο Χονγκ Κονγκ. Ω ΘΕΕ ΜΟΥ! αυτός ο παλιός ιστότοπος εξακολουθεί να διατηρεί τον παλιό σχεδιασμό για πάνω από 20 χρόνια. Θα μπορούσατε να το πιστέψετε; Είναι πραγματικά ξεπερασμένη και άσχημη διάταξη σχεδίασης. Ανακάλυψα ότι δεν είναι καθόλου επαγγελματικό περιεχόμενο. Δεν μπόρεσα να βρω ενημερωμένες πληροφορίες μασάζ και επίσης έδωσαν λάθος πληροφορίες, επιπλέον δεν υπάρχουν κριτικές πελατών. Ο φίλος μου μου είπε ότι πρέπει να δω τον πιο δημοφιλή κορυφαίο gay ιστότοπο travelgayasia.com που.Έχω βρει το AK Hug Massage. Είναι ο μόνος που μπορεί να προσφέρει θεραπεία μασάζ 180 λεπτών στο Χονγκ Κονγκ. Μίλησα μαζί του στο τηλέφωνο (είπε ότι κάποιος το κάνει καλύτερα από αυτόν) πριν πάρω την απόφασή μου και μου είπε ότι αυτή η θεραπεία δημιουργήθηκε από τον ίδιο και αποκλειστικά για άνδρες. Απλώς αναρωτιέμαι αν δεν είναι επαγγελματίας, πώς θα μπορούσε να χειριστεί τους πελάτες του για 3 ώρες θεραπεία, οπότε αποφάσισα να δοκιμάσω τα μασάζ του. Με πήρε από τη σκάλα σε αυτήν την παλιά ενδιαφέρουσα περιοχή To Kwa Wan. Θα έλεγα ότι αυτή η θεραπεία διάρκειας 180 λεπτών ήταν το αποκορύφωμα του ταξιδιού μου στο Χονγκ Κονγκ. Η περιποίηση του ήταν υπέροχη και χαλαρωτική και περισσότερο από ό,τι περίμενα, οι αγκαλιές του με έκαναν τόσο άνετα. Μου άρεσαν ιδιαίτερα οι καυτές πέτρες και η χαρακτηριστική περιποίηση προσώπου. Ο AK είναι ένας πολύ φιλικός και φιλόξενος άνθρωπος. Αισθάνομαι την ανάγκη να γράψω αυτήν την κριτική γιατί είναι πραγματικά επαγγελματίας θεραπευτής μασάζ και θα ήθελε να μοιραστεί την επιδέξιη τεχνική του μασάζ σε άλλους γκέι ταξιδιώτες όταν έρθουν στο Χονγκ Κονγκ! Περιττό σήμερα, θα επιστρέψω για τα καταπληκτικά του μασάζ μερικές μελλοντικές ημερομηνίες. Δεν χρειάζεται να ελέγχετε τις μεγάλες λίστες μασάζ. Είναι η καλύτερη επιλογή σας!
R
Rob

20-Σεπ-2017

Εξαιρετική!

Εξαιρετική, εξατομικευμένη εξυπηρέτηση από έναν περιποιητικό και φιλικό τύπο, το AK παρείχε μια εξαιρετική εμπειρία μασάζ. Καταπληκτικό μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής! Χωρίς δισταγμό να προτείνω - θα επιστρέψω!
M
Mikey

8-Σεπ-2017

Ζεστό και επαγγελματικό μασάζ

Πήρα το scrub σώματος και το μασάζ με λάδι. Ο λαιμός και οι ώμοι μου ήταν κουρασμένοι και ένιωσα ανανεωμένος μετά. Το AK είναι έμπειρο και έχει μια ζεστή και άνετη πινελιά. Θα το συνιστούσα. Ο χώρος του AK είναι άνετος και ωραίος, παρόλο που βρίσκεται σε ένα παλιό κτίριο.
A
Andrew

2-Σεπ-2017

Το υπέροχο μασάζ συνιστά

Ο AK είναι υπέροχος τύπος αλλά κάνει και ένα καταπληκτικό μασάζ. Το καλύτερο μασάζ ποτέ θα επιστρέψω. Φροντίστε να τον επισκεφτείτε όταν βρίσκεστε στο Χονγκ Κονγκ
A
Aliton

31-Ιουλ-2017

Σούπερ και παραδεισένιες υπηρεσίες

Αυτή ήταν η δεύτερη επίσκεψή μου στο AK φιλόξενο μέρος σήμερα το απόγευμα. Ήμουν εδώ την περασμένη εβδομάδα. Αυτή τη φορά πήρα το πακέτο Super Massage Therapy 2-180 λεπτά. Μια υπέροχη θεραπεία αποκλειστικά 3 ωρών. Το AK χρησιμοποιεί δημιουργικά διάφορα είδη τεχνικών μασάζ και με έκανε τόσο άνετο και χαλαρωτικό. Το πακέτο περιλαμβάνεται επίσης περιποίηση προσώπου και έκανε το δέρμα μου να αισθάνεται αναζωογονημένο και αναγεννημένο. Παρατήρησα ότι τα μαύρα στίγματα μου είναι πιο καθαρά. Μπορούσα να δω τη διαφορά στο πρόσωπό μου μόλις μετά από μία θεραπεία. Η AK έκανε εξαιρετική δουλειά. Συνιστάται!
A
Aliton

27-Ιουλ-2017

AK- HK Κορυφαία θεραπευτής μασάζ

Είδα πολλές κριτικές για μασάζ στο Χονγκ Κονγκ από travelgayasia.com και έμαθε ότι οι κριτικές AK είναι πάντα ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ και επαγγελματικές, οι άλλες κριτικές σπα για μασάζ δεν είναι σταθερές και φαίνεται ότι εξαρτάται από την τύχη σας. Δεν ήθελα να πάρω τα ρίσκα και τελικά να επιλέξω τον ΑΚ που ανταποκρίνεται πολύ στα αιτήματά μου. Ο AK είναι σπουδαίος και αληθινός επαγγελματίας θεραπευτής! Ήταν τόσο καταπληκτική θεραπεία μασάζ την τελευταία μου μέρα στο Χονγκ Κονγκ. Υπέροχη εμπειρία από την αρχή μέχρι το τέλος. Θα επιστρέψω ξανά στο Χονγκ Κονγκ την επόμενη εβδομάδα και θα κλείσω ξανά το AK!
D
Dan

25-Ιουν-2017

Υπέροχο μασάζ.

Ένα πολύ καλό μασάζ, σίγουρα βρήκε και λειτούργησε αυτούς τους κόμπους αφού πέταξα στα μισά του κόσμου και ήμουν σκυμμένος πάνω από ένα φορητό υπολογιστή την τελευταία εβδομάδα. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα, αν και θα πρότεινα το Out Call και η θέση του είναι λίγο δύσκολο να βρεθεί.
R
Rafael

21-Ιουν-2017

Αναζωογονητικό μασάζ στο Kowloon

Τηλεφώνησε στο AK για ένα ραντεβού στο ξενοδοχείο στο δωμάτιο σε σύντομο χρονικό διάστημα και φιλοξενήθηκε με χάρη. Το 90λεπτο μασάζ ήταν ένας δυνατός συνδυασμός σουηδικών, κινέζικων και ινδικών τεχνικών. Ο κόσμος είναι εκτός από τα αισθησιακά σουηδικά κτυπήματα που σας φέρνουν στα πρόθυρα του ύπνου. Καταλήγεις ζωντανός και μυρμηγκιάζεις!
P
P

27-Apr-2017

Υπέροχο μασάζ και προσώπου!

Υπέροχη εμπειρία - δείχνετε και αισθάνεστε ανανεωμένοι και νεότεροι. Μεγάλη ενέργεια, υπέροχες ικανότητες, πολύ καλός τύπος!
J
Jan

15-Apr-2017

Στην πραγματικότητα, το καλύτερο μασάζ που είχα

Ωραίο καθαρό δωμάτιο, δυνατός οπλισμένος ωραίος άντρας :) είχε μασάζ με απολέπιση σε όλο το σώμα και περιποίηση προσώπου. Αυτό ήταν πραγματικά χαλαρωτικό και το πρόσωπό μου φαινόταν πολύ καλύτερο μετά το reborn :)
J
Joe

26-Φεβ-2017

Καλύτερο στο Χονγκ Κονγκ

Πραγματικά το καλύτερο μασάζ που είχα ποτέ! 90 μέτρα χαλάρωσης και καλύτερη τεχνική και καλύτερο κεφάλι και πρόσωπο! Θα είσαι τόσο χαλαρός και θα πέσεις
H
Hiro

26-Φεβ-2017

Καλές επικοινωνίες και πολύ επαγγελματικό μασάζ

Ήθελα απλώς να κάνω ένα πραγματικά καλό μασάζ (χωρίς σεξουαλικό) ενώ ήμουν στο Χονγκ Κονγκ για αναμονή. Ρώτησα έναν φίλο μου στο Χονγκ Κονγκ και μου πρότεινε τον ΑΚ. Αντάλλαξα μηνύματα με την AK by LINE. Ήταν πολύ γρήγορος και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που είχα. Επειδή δεν είχα χρόνο στο Χονγκ Κονγκ, του ζήτησα να έρθει στο ξενοδοχείο μου. Ήταν πολύ ακριβής και μάλιστα μου έστειλε μήνυμα στο δρόμο προς το ξενοδοχείο μου. Ήταν ένας πολύ καλός/φιλικός τύπος και πολύ εύκολος να μιλήσεις μαζί του. Το μασάζ του ήταν υπέροχο και 120 λεπτά συν 30 λεπτά προσώπου πέρασαν τόσο γρήγορα. Σας ευχαριστούμε για το υπέροχο μασάζ! Θα δοκιμάσω ξανά το AK την επόμενη φορά που θα επισκεφτώ το HK :)
D
David

1-Φεβ-2017

Επαγγελματικό, φιλικό μασάζ

Αυτό είναι μακράν το καλύτερο μασάζ που είχα ποτέ. Μεγάλη πίεση και τεχνική. Έκανα ένα τρίψιμο και μασάζ 90 λεπτών και άξιζε τον κόπο!
X
Xav

22-Ιαν-2017

Το καλύτερο

Ήταν μια εξαιρετική εμπειρία. Φιλικός, ζεστός αλλά και καλός και αληθινός θεραπευτής που θεράπευσε το παλιό και επώδυνο πρόβλημα του ώμου μου. Ανυπομονώ να βρεθώ ξανά στο Χονγκ Κονγκ.
G
Gregor

4-Δεκ-2016

Εξαιρετική εμπειρία

Ήταν η δεύτερη φορά μου από την AK αφού ήμουν πρώτη εδώ πριν από μια εβδομάδα. Σίγουρα η καλύτερη απόφαση πριν από πολύωρη πτήση επιστροφής στην Ευρώπη. Είναι τόσο θεραπευτικό και χαλαρωτικό. Τα χέρια του είναι πολύ απαλά και την επόμενη στιγμή εξαιρετικά δυνατά. Είναι ένας από τους καλύτερους επαγγελματίες που είχα βιώσει ποτέ. Θα κάνω πάντα κράτηση για μια συνεδρία ενώ βρίσκομαι στο Χονγκ Κονγκ!
D
David Cermak

3-Δεκ-2016

Θαυμάσετε απολέπιση σώματος, μασάζ και προσώπου

Ο Άκι είναι από τους καλύτερους. Ήρθε στο ξενοδοχείο μου νωρίτερα αυτή την εβδομάδα και μου έκανε ένα scrub σώματος, μασάζ και προσώπου. Ήταν υπέροχα. Ένιωσα αναζωογονημένος και χαλαρός στο τέλος. Θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα τον Aki. Είναι πολύ φιλικός, δυνατός!, εύκολος στη συζήτηση και απολαυστικός να είναι κοντά. Δεν μπορώ να βαθμολογήσω τις εγκαταστάσεις γιατί ήρθε στο ξενοδοχείο μου.
G
Gregor

26-Nov-2016

Πολύ ωραίο και χαλαρωτικό μασάζ

Τα μασάζ AK είναι άκρως επαγγελματικά, ένιωσα τον εαυτό μου εξαιρετικά σίγουρο και χαλαρό. Το scrab σώματος και τα μασάζ σώματος ήταν εξαιρετικά! Ο πόνος στην πλάτη μου έφυγε! Ο AK είναι ένας πολύ προσεκτικός άνθρωπος που σε κάνει να νιώθεις άνετα στο άνετο στούντιο του. Σίγουρα θα επιστρέψω!
J
JC

21-Nov-2016

AK - Καταπληκτικό μασάζ

Η δεύτερη επίσκεψή μου στο AK ήταν εξαιρετική. Είχα ένα ταξίδι της τελευταίας στιγμής στο Χονγκ Κονγκ και έστειλα μήνυμα στον AK όταν έφτασα. Αυτή τη φορά πήρα ένα πακέτο που περιελάμβανε απολέπιση προσώπου, σώματος, μασάζ και εμποτισμό ποδιών με βότανα. Ήταν η τέλεια θεραπεία μετά από μια πτήση 15 ωρών. Ο AK είναι εξαιρετικός θεραπευτής μασάζ και σίγουρα θα κλείσω ένα άλλο ραντεβού στο επόμενο ταξίδι μου
S
San Francisco

15-Οκτ-2016

Φανταστικό καλωσόρισμα στο Χονγκ Κονγκ!

Χωρίς να έχω κάνει πολλή έρευνα πριν φτάσω, έκανα λίγο γκουγκλάρισμα και έπεσα πάνω στον AK - και είμαι ενθουσιασμένος που το έκανα! Επέλεξα το 130λεπτο call scrub, μασάζ και προσώπου. Συνήθως θα κολλούσα μόνο στο μασάζ, αλλά διακλαδιζόμουν καθώς η τιμή ήταν σωστή. Κάθε υπηρεσία ήταν εξαιρετική - η AK συνεργάζεται μαζί σας για να επιλέξει τη σωστή πίεση και χρησιμοποιεί μια ποικιλία τεχνικών, όλες τις οποίες μου άρεσε. Είναι επαγγελματίας, αυθεντικός και ταλαντούχος! Εάν δεν είστε σίγουροι τι να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλές από τις καταχωρίσεις στο διαδίκτυο, κάντε τη χάρη στον εαυτό σας και επιλέξτε AK. Δεν θα το μετανιώσεις!
T
Tony

10-Οκτ-2016

Εξαιρετικό τρίψιμο και μασάζ

Πήγα στο AK για τον συνδυασμό απολέπισης και μασάζ για 150 λεπτά. Το AK διαθέτει χώρο για μασάζ με μεγάλη γκάμα ελαίων και λοσιόν. Δίνει ένα μείγμα στυλ στο μασάζ του και τα χέρια του είναι δυνατά και το άγγιγμα του χτυπά όλα τα σωστά σημεία peessure. Έφυγα από το AK νιώθοντας αναζωογονημένος με το στρες των μυών να έχει φύγει. Φροντίστε να δοκιμάσετε το AK την επόμενη φορά που θα είστε στο Χονγκ Κονγκ.
F
Felton

9-Οκτ-2016

Ισχυρό μασάζ χεριών

Αν ψάχνετε για μασάζ με δυνατά χέρια, τότε μπορείτε να έρθετε στο AK. Ο πόνος στην πλάτη μου έφυγε και χαλάρωσε, αλλά χρειαζόταν ανοχή για λίγο πόνο. Ο AK έχει δώσει μια προειδοποίηση όταν ξεκίνησε το μασάζ. Διατήρησε την πίεσή του στο κατάλληλο επίπεδο. Έχω κάνει θεραπεία προσώπου και πέτρας και μου αρέσει πολύ. Είχα μια εξαιρετική εμπειρία με τον AK. Ήταν προσανατολισμένος στη λεπτομέρεια και φρόντισε να απολαμβάνω το μασάζ του. Τέλος, αγόρασα τα εκπτωτικά κουπόνια μασάζ και ανυπομονώ για το επόμενο μασάζ μου!
k
klaus

1-Οκτ-2016

Το καλύτερο μασάζ μέχρι τώρα

Μένω στο Χονγκ Κονγκ για περίπου ένα χρόνο και έχω δοκιμάσει διαφορετικά μέρη για μασάζ. Το Full Body Scrub plus Aroma Oil Massage που πήρα σήμερα, είναι ό,τι καλύτερο είχα μέχρι στιγμής. Το AK παρέχει καλό συνδυασμό διαφορετικών τεχνικών, τόσο αρκετό πόνο για να δουλέψω τους τεντωμένους μύες του λαιμού μου όσο και ευχαρίστηση, ώστε να βγαίνετε χαλαροί και άνετοι. Θα συστήσω ανεπιφύλακτα το AK.
A
Armando

28-Aug-2016

Καλύτερο ανδρικό δέρμα αναγεννημένο πρόσωπο και εξαιρετικό μασάζ

Μου πρότεινε να ψάξω για AK Hug Massage από τον φίλο μου στο LA. Ήταν το πρώτο μου ταξίδι στο Χονγκ Κονγκ. Τον έκανα κράτηση πριν την άφιξή μου. Είμαι ένας άντρας 45 ετών από τη Νέα Υόρκη. Έκανα την πρώτη μου αντρική περιποίηση προσώπου με AK. Έκανε πολύ καλή δουλειά με το πρόσωπό μου. Το πρόσωπό μου δεν ένιωσα ποτέ πιο απαλό από αυτό που είπε στον ιστότοπό του. “A-Must Try για τα πιο καταπραϋντικά αποτελέσματα!” Το δέρμα μου είναι λαμπερό και πιο τονωμένο τώρα, οι πόροι στη μύτη μου είναι καθαροί και το δέρμα μου έχει πλέον νεανική όψη, ένα τόσο εκπληκτικό πρόσωπο! ΤΟ ΑΓΑΠΑΕΙ!!! Επιπλέον, ο AK έκανε ένα ωραίο συνδυαστικό μασάζ για μένα. Χρησιμοποίησε κινέζικο βελονισμό, ταϊλανδέζικο, ινδικό και σουηδικό μασάζ. Ήταν απολύτως φανταστικό να βιώσω τέσσερις τύπους κινήσεων μασάζ και ολόκληρο το σώμα μου ένιωθα σαν νέος άνθρωπος. Η AK είναι ένας επαγγελματίας μασάζ που δίνει περισσότερα από όσα παίρνετε! Χάρηκα πολύ που εξυπηρετήθηκα από το AK!
E
Eric

20-Aug-2016

Ένα μασάζ 5 αστέρων

Θα ήθελα να προσθέσω τη δική μου σε μια μακρά λίστα πολύ θετικών κριτικών. Ο AK έδωσε ένα εξαιρετικό μασάζ. Δεν ένιωσα βιαστικά, και ως εκ τούτου ένιωσα χαλαρός. Συνδύασε διάφορες παραδόσεις τεχνικών μασάζ και το αποτέλεσμα ήταν αποτελεσματικό. Το μήνυμα κεφαλιού και προσώπου σε αυτό το τέλος ήταν μια ωραία πινελιά. Επίσης, το ποσοστό ήταν πολύ λογικό. Σκοπεύω να επιστρέψω όταν το σώμα μου χρειάζεται ένα άλλο πραγματικά θεραπευτικό μήνυμα. Η μόνη μου κράτηση αφορά την τοποθεσία (σε ένα παλιό κτίριο δίπλα σε μια στενή λωρίδα που είναι αρκετά σκοτεινή τη νύχτα, αλλά η γειτονιά ένιωθε αρκετά ασφαλής). Εάν αυτό σας ενοχλεί, μπορεί να θέλετε να κάνετε κράτηση για ένα μασάζ κατά τη διάρκεια της ημέρας ή να το κάνετε έξαλλο. Το ίδιο το στούντιο είναι πολύ καθαρό, καλά συντηρημένο και άνετο όμως.
J
James

31-Ιουλ-2016

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ!!!

Έχω δοκιμάσει πολλά μασάζ και θεραπείες σε πολλές εγκαταστάσεις σε όλο το Χονγκ Κονγκ και πρέπει να πω ότι το AK είναι ένα από τα καλύτερα! Προσφέροντας εξατομικευμένες υπηρεσίες και ο AK κάνει την προσπάθεια να με συναντήσει ακόμη και στη στάση του λεωφορείου για την πρώτη μου επίσκεψη για να διασφαλίσει ότι δεν θα χαθώ στις εγκαταστάσεις του - που βρίσκεται σε μια γραφική κατοικημένη περιοχή. Ήταν πραγματικά χαλαρωτικό μετά το επόμενο αναζωογονητικό scrub σώματος, ένα μασάζ με λάδι με άρωμα σανταλόξυλου και τελείωμα προσώπου - προφανώς χρησιμοποιώντας μια κορεατική μάσκα. Νομίζω ότι αυτό που κάνει το μασάζ ΑΚ τόσο διαφορετικό οφείλεται στις τεχνικές, που συνδυάζουν το κινέζικο βελονισμό με το τέντωμα σε ταϊλανδέζικο στυλ, και το αγαπημένο μου είναι το ινδικό μασάζ κεφαλής και τριχωτού της κεφαλής και μασάζ προσώπου πριν από το πρόσωπο. Ένας υπέροχος τρόπος για να περάσετε το Σαββατοκύριακο και να περιποιηθείτε τον εαυτό σας!!!
S
Scott

26-Ιουλ-2016

ντοπάρω!!!

Έκανα μασάζ AK, απολέπιση σώματος και περιποίηση προσώπου, ήταν τόσο καταπληκτικό, εντελώς ανακουφισμένο! Λογική τιμή, εξαιρετική εξυπηρέτηση, γιατί όχι!; Επιπλέον, ο Α.Κ. είναι πολύ ευγενικός άνθρωπος, φιλικός, είχε καλές συζητήσεις μαζί του. Συνιστάται ανεπιφύλακτα!
J
John

26-Ιουλ-2016

Καλό μασάζ και περιποίηση προσώπου

Έχω δοκιμάσει scrub σώματος, μασάζ με λάδι και περιποίηση προσώπου. Οι δεξιότητες του AK είναι εξαιρετικά καλές. Το στούντιο είναι φιλόξενο και άνετο, νομίζαμε ότι βρίσκεται σε ένα παλιό κτίριο.
J
John

6-Ιουλ-2016

Πολύ καλό μασάζ

Πήρα το μασάζ AK $750 που ξεκίνησε με το scrub, μετά το μασάζ και μετά τη θεραπεία ποδιών. Θα το συνιστούσα ανεπιφύλακτα.
J
Jhon

3-Ιουλ-2016

Πολύ καλά!!!

Το μασάζ ήταν υπέροχο! Το καλύτερο μέχρι στιγμής στο Χονγκ Κονγκ
K
Kingsley

2-Ιουλ-2016

Kingsley

Εξαιρετικό μασάζ στο Χονγκ Κονγκ! Συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους τους ανθρώπους που τους αρέσει ή χρειάζονται μασάζ.
T
Trent

31-Μαΐου-2016

υπέροχο ζεστό καλωσόρισμα

Αυτό ήταν ένα υπέροχο ταξίδι στο μέρος του AK - ένας γενναιόδωρος και ζεστός άνθρωπος, και όλος άνθρωπος. Δεν είναι ο μέσος σου ανυπομονώ να τελειώσει, επιφανειακός μασέρ. Αφιερώνει χρόνο και κάνει τις λεπτομέρειες. Και είναι πολύ ικανός να συνδυάζει μια σειρά τεχνικών από διάφορα μέρη του κόσμου με κεντρική την κινεζική και την ταϊλανδέζικη. Είναι επίσης ένας αισθησιακός μασέρ με μεγάλο ένστικτο. Συνιστάται.
W
World

7-Μαΐου-2016

υπέροχο μασάζ

Επικοινώνησα με τον AK την τελευταία στιγμή κατά την άφιξή μου στο Χονγκ Κονγκ, ήταν πολύ εξυπηρετικός με το πρόγραμμά μου και έδωσε ένα υπέροχο μασάζ. Σίγουρα θα επαναλάβω την επιχείρησή μου.
B
Blue

22-Apr-2016

Το καλύτερο μασάζ στην πόλη

Αυτή είναι η τέταρτη φορά που επισκέπτομαι το AK για το καλύτερο μασάζ στο Χονγκ Κονγκ μέχρι στιγμής, είναι πραγματικά επαγγελματικό και χαλαρωτικό. Ο χώρος είναι αρκετά ζεν και με υπέροχη ατμόσφαιρα μαζί με ωραία μουσική. Η όλη διαδικασία είναι φοβερή, είμαι απόλυτα εντυπωσιασμένος από τις επαγγελματικές του ικανότητες και σε κάνει να νιώθεις τόσο άνετα και να χαλαρώνεις. Δοκίμασα και την περιποίηση προσώπου και είναι φανταστική. Νιώστε πολύ αναζωογονημένο μετά και το δέρμα σαν αναγεννημένο.
J
JC

14-Apr-2016

Υπέροχο μασάζ

Ο AK παρέδωσε ένα πραγματικά υπέροχο θεραπευτικό μασάζ. Εύκολο να βρει τη θέση του και με συνάντησε σύμφωνα με τις ακριβείς οδηγίες του. Σίγουρα θα επιστρέψω στο επόμενο ταξίδι στο Χονγκ Κονγκ
B
Ben

31-Mar-2016

Καλύτερο μασάζ στο hk

Το μασάζ είναι φοβερό και πολύ χαλαρωτικό. Ο AK είναι πολύ επαγγελματίας και φρόντισε καλά το αισθησιακό μου συναίσθημα. Σίγουρα θα συστήσω τον φίλο μου να έρθει να δοκιμάσει το μασάζ του!
T
Ton

2-Mar-2016

Το τέλειο μασάζ !!

Πήρα την καλύτερη εμπειρία μασάζ στο Χονγκ Κονγκ. Με AK μασάζ!! Πολύ καλή εξυπηρέτηση και πολύ πολύ επιδέξιος σε μασάζ διαφορετικού στυλ. Συνιστώ ανεπιφύλακτα!!
P
Peter

14-Φεβ-2016

Υπέροχο μασάζ!

Εξαιρετικός συνδυασμός διαφορετικών στυλ. Ήταν εξαιρετικά επαγγελματικό και χαλαρωτικό. Ήρθα στο ξενοδοχείο μου την κατάλληλη στιγμή και επένδυσα όλο τον χρόνο και τις προσπάθειες που χρειάζονταν για να γίνει αυτή μια εξαιρετική εμπειρία. Ο AK είναι αληθινός επαγγελματίας!
J
Jerry

1-Φεβ-2016

Πω πω εξαιρετική

Υπέροχη εμπειρία που ο Ak μεταδόθηκε στην εντέλεια. Το μασάζ ήταν το καλύτερο ποτέ. Θα Dec usr AK αν επιστρέψω ξανά στο Χονγκ Κονγκ, ο Ak είναι για όσους αναζητούν ένα πραγματικό μασάζ, το δίωρο ειδικό του ανταποκρίθηκε σε όλες τις ανάγκες μου
S
Scott

20-Ιαν-2016

Εξαιρετικό μασάζ

Το AK έδωσε το καλύτερο μασάζ. Ήταν εξαιρετικός στην προσέγγισή του. Νιώθω πραγματικά υπέροχα και ανυπομονώ να τον δω στην επόμενη επίσκεψή μου.
J
Joe

9-Ιαν-2016

Καλό μέρος μασάζ

Η AK ξέρει να κάνει καλό μασάζ και φαίνεται. Αφιέρωσε χρόνο για να κάνει μασάζ στους ώμους μου που με προβλημάτιζαν και έκανε επίσης ένα ωραίο μασάζ ποδιών/χεριών/τριχωτού της κεφαλής.
K
Ken

11-Δεκ-2015

Μασάζ αξίζει τον κόπο σας

Το AK Hug Massage είναι αξιόπιστα καταπραϋντικό και θεραπευτικό! Ερχόμουν από μια εξαιρετικά τοξική στιγμή στη δουλειά και είχα λίγες ώρες για να γευματίσω, οπότε πήγα για μασάζ AK's in call. Με γνώρισαν ένα φιλικό κύμα και ένα πλατύ χαμόγελο στο σημείο παραλαβής (που έγινε πιο εύκολο να φτάσω εκεί επειδή ο AK έδωσε περαιτέρω οδηγίες στον οδηγό ταξί στα κινέζικα μέσω τηλεφώνου). Ο χώρος μασάζ φαινόταν πολύ επαγγελματικός και φιλόξενος. Απέπνεε μια πολύ ζεν ατμόσφαιρα. Το μήνυμα του ελαίου αρωματοθεραπείας που είχα για 90 λεπτά ήταν θεϊκό. Η πίεση ταίριαζε καλά με τους κουρασμένους μύες μου. Δεν θα διστάσω να τον συστήσω σε οποιονδήποτε θέλει να έχει μια αξιόλογη χαλάρωση στο Χονγκ Κονγκ!
P
Patrick

5-Δεκ-2015

Ο καλύτερος μασέρ στην πόλη!

Είχα 90 φανταστικά λεπτά με ένα μείγμα μασάζ με λάδι και μασάζ με μπάλες βοτάνων. Ο AK είναι ένας υπέροχος μασέρ, βαθύς και μαλακός ταυτόχρονα. Μπορώ να συστήσω θερμά και θα έρθω ξανά την επόμενη φορά στην πόλη.
Z
Zhipeng

25-Nov-2015

Μια μοναδική πινελιά

Μας καλωσόρισαν στο φιλόξενο γήινο στούντιο του AK στην περιοχή του παλιού αεροδρομίου, με κράτηση για μασάζ 3 ωρών back to back...Τι να πω, εξαιρετική παράδοση! Μερικές πραγματικά μοναδικές κινήσεις που σίγουρα δεν έχουμε ξαναζήσει ποτέ πριν, και μείωσαν το άγχος του ταξιδιού μας αμέσως.
a
alex

19-Nov-2015

Εξαιρετική εμπειρία

Το AK έχει πολύ μοναδικό και υπέροχο στυλ μασάζ. Ένα μείγμα ταϊλανδέζικου, κινέζικου, ινδικού και σουηδικού. Δυνατό αλλά περιποιητικό και απαλό. Πολύ επαγγελματίας και άριστα καταρτισμένος μασέρ. Μου αρέσει πολύ το στυλ του. Μην μετανιώνετε ποτέ να δοκιμάσετε και σίγουρα θα επιστρέψω.
D
D

1-Nov-2015

Σούπερ χαλάρωση

Καλό μασάζ με ένα σούπερ χαλαρωτικό μασάζ κεφαλιού. Σχεδόν κοιμήθηκα σε αυτό το μέρος! Το σώμα αισθάνεται ωραίο και έτοιμο να πάει ξανά!
B
Blye

24-Οκτ-2015

Εξαιρετικό μασάζ

Ο AK ήρθε στο ξενοδοχείο μου εγκαίρως. Ήταν φιλικό και επαγγελματικό και παρείχε ένα εξαιρετικό μασάζ από το κεφάλι μέχρι τα νύχια. Θα τον κλείσω ξανά όταν στο Χονγκ Κονγκ και θα τον συστήσω ανεπιφύλακτα.
P
Paul

25-Σεπ-2015

Φοβερό και επαγγελματικό

Ο Α.Κ. με συνάντησε στο σημείο παραλαβής με ένα χαμόγελο καλωσορίσματος και ήμουν αμέσως ήρεμος αφού πάρκαρα το αυτοκίνητό μου στο χώρο στάθμευσης. Δούλεψε πολύ καλά σε όλο μου το σώμα και άγγιξε τα σωστά σημεία. Ξέρει τι κάνει και ο πόνος και το άγχος μου εξαφανίστηκαν. Συζητούσαμε διαφορετικά θέματα και δεν είναι θεραπευτής μασάζ. Δεν θα δίσταζα να τον προσλάβω όταν επιστρέψω ξανά στο Χονγκ Κονγκ.
P
Paul

25-Σεπ-2015

Φοβερό και επαγγελματικό

Εννοώ ότι ο AK δεν είναι απλώς ένας θεραπευτής μασάζ. Ξέρει τόσα πολλά πράγματα και ένας μορφωμένος άνθρωπος.
X
Xmen

22-Σεπ-2015

Παραδεισένια και χαλαρωτική

Απλώς το καλύτερο μασάζ στο Χονγκ Κονγκ. Είναι απλά τέλειο για το κουρασμένο και στρεσαρισμένο σώμα μου. Συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτό το και σίγουρα θα επιστρέψω.
A
Abraham

21-Σεπ-2015

Μασάζ 5 αστέρων με AK

Το 120λεπτο μασάζ μου και ο Άκης ανταποκρίθηκε περισσότερο από τις εξαιρετικές κριτικές. Ήρθα από τη Νέα Υόρκη και εργάζομαι στο Χονγκ Κονγκ για λίγους μήνες. Μου πρότεινε ο φίλος μου να ψάξω για τον Άκη στο Χονγκ Κονγκ και τον παρήγγειλα για εξυπηρέτηση ξενοδοχείου. Είναι πραγματικά ένας καλός τύπος και πολύ επαγγελματίας στη θεραπεία μασάζ. Έχει υπέροχα χέρια και ένιωσα πολύ χαλαρή. Οι προσωπικές πινελιές ενίσχυσαν τη συνολική υπέροχη εμπειρία. Αν ψάχνετε για εμπειρία μασάζ 5 αστέρων, τότε θα πρέπει να δοκιμάσετε τον Άκη και να τον δείτε μόνοι σας. Ένιωσα εντελώς άνετα και σαν νέος άντρας μετά τις δυνατές πινελιές του. Για άλλη μια φορά, ευχαριστώ Άκη...μπράβο... Φιλάκιαςςςςς.. ..
A
Andy

13-Σεπ-2015

Υπέροχο μασάζ από φιλικό επαγγελματία άντρα - συνιστάται από έναν ντόπιο!

Αν ψάχνετε για ένα επαγγελματικό μασάζ από έναν άντρα που ξέρει τι κάνει - μην ψάχνετε άλλο. Ζω στο Χονγκ Κονγκ και έτσι έχω δοκιμάσει μερικά μέρη που προσφέρουν «μασάζ», αλλά αυτός ο τύπος είναι ο πραγματικός. Ταξίδεψα στην τοποθεσία του - η οποία είναι διακοσμημένη με γούστο και εξαιρετικά καθαρό και έχει υπέροχο ντους! -αλλά αν δεν ξέρεις τον Kowloon ή είσαι εδώ για λίγο, κάνει και outcall. Συνιστάται από έναν ντόπιο!
C
Chris

26-Aug-2015

Υπέροχο μασάζ

Στο Layover στο Χονγκ Κονγκ και έπρεπε να χαλαρώσω. Ο AK μόλις παρακολουθούσε χρειαζόμουν ένα υπέροχο μασάζ.
F
FER

24-Aug-2015

Πολύ επαγγελματικό μασάζ

Ο μασέρ είναι πολύ επαγγελματίας και η εσωτερική διακόσμηση του χώρου είναι πολύ ωραία! Ένας από τους καλύτερους μασέρ στο Χονγκ Κονγκ!!!
T
Tommy

2-Aug-2015

Ταλαντούχο μασάζ

Ο AK είναι πολύ ταλαντούχος στον τρόπο μασάζ του. Παρόλο που ήμουν στο ξενοδοχείο μου πολύ αργά εκείνο το βράδυ μετά τη μεγάλη πτήση. Τον κάλεσα στο μασάζ του ξενοδοχείου μου και έφτασε μέσα σε 30 λεπτά. Γενικά, είναι πολύ επαγγελματίας και η θεραπεία ήταν εξαιρετική. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα για όσους λάτρεις του μασάζ αν ταξιδεύετε στο Χονγκ Κονγκ!
J
John

3-Ιουν-2015

Εξαιρετικό μασάζ

Το μασάζ AK ήταν εξαιρετικό, το απόλαυσα πραγματικά.
T
Ted

8-Μαΐου-2015

Το AK είναι πολύ ωραίο

Συνολικά, είμαι χαρούμενος και ικανοποιημένος με το μασάζ από τον AK σήμερα το απόγευμα. Ο AK είναι επιδέξιος και φιλικός. Θα πάω την επόμενη φορά όταν επιστρέψω στο Χονγκ Κονγκ.
L
Luiz

8-Apr-2015

Υπέροχο μασάζ

Εξαιρετικό scrub και μασάζ σώματος. Πραγματικά με μια προσπάθεια.
P
Peter

7-Apr-2015

Το καλύτερο μασάζ που είχα εδώ και χρόνια

Εξαιρετικό μασάζ, ανταποκρίθηκε στις κριτικές που δημοσιεύτηκαν. Δεν θα μπορούσα να ζητήσω καλύτερο μασάζ μετά από 15 ώρες πτήσης. Το AK είναι πολύ φιλικό και σε κάνει να νιώθεις πολύ άνετα. Σίγουρα θα τον χρησιμοποιήσω ξανά.
T
TK

18-Mar-2015

Η επίσκεψή μου

Εξαιρετικό μασάζ και είναι η επιστροφή μου αυτή τη φορά. Το AK είναι αρκετά φιλικό με πολύ καλή τεχνική μασάζ που θεραπεύει τον πόνο μου. Θα επιστρέψω την επόμενη φορά!
T
TK

18-Mar-2015

Η επίσκεψή μου

Εξαιρετικό μασάζ και είναι η επιστροφή μου αυτή τη φορά. Το AK είναι αρκετά φιλικό με πολύ καλή τεχνική μασάζ που θεραπεύει τον πόνο μου. Θα επιστρέψω την επόμενη φορά.
B
Barry

10-Mar-2015

Υπέροχο & χαρούμενο μασάζ

Είχα ένα (Great & Happy Massage) από τον AK. Είχα την τύχη να κλείσω ένα ραντεβού της τελευταίας στιγμής μαζί του. Μου πρόσθεσε περιποίηση για ολόκληρο το δέρμα μετά το μασάζ. Άκουσε τα αιτήματά μου και φρόντισε να νιώσω άνετα. Του έκλεισα ξανά για υπηρεσίες εκτός κλήσης ξενοδοχείου πριν φύγω από το Χονγκ Κονγκ. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα αν χρειάζεστε έναν δυνατό Ασιάτη για χαλαρωτικό μασάζ.
F
F

6-Mar-2015

100% επαγγελματίας μασέρ !!

Έψαχνα για έναν αυθεντικό μασέρ στο Χονγκ Κινγκ εδώ και αρκετό καιρό, και απλώς μισώ αυτούς που προσφέρουν μόνο υποτυπώδες μασάζ και κάποια γρήγορη δουλειά στο χέρι, τότε με χρέωσαν και περίμενα ότι αυτό είναι ο κανόνας σε αυτόν τον κύκλο! Μέχρι να γνωρίσω τον AK, ​​ο επαγγελματισμός του με εξέπληξε! Όχι μόνο οι δεξιότητές του και οι τεχνικές του είναι φοβερές, δεν με απατά ποτέ χρήματα και ποτέ δεν ζητάει συμβουλές (μόνο αν το θέλει ο πελάτης). Δοκίμασα τον AK μερικές φορές για να καταλάβω αν είναι έτοιμος να προσφέρει κάποια επιπλέον ανακούφιση, ωστόσο αρνήθηκε επιτόπου, κάτι που με κάνει να τον εμπιστεύομαι ακόμη περισσότερο! Θα τον συνιστούσα ανεπιφύλακτα σε όσους αναζητούν αυθεντικό μασάζ με δυνατά χέρια αντί για σεξ. Για όσους αναζητούν ανακούφιση, πηγαίνετε κάπου αλλού, γιατί απλά δεν θα διασκεδάσει.
P
Peter

22-Δεκ-2014

Χαλαρωτικό μασάζ

Προσεκτικό και χαλαρωτικό μασάζ. Σίγουρα θα πάω πίσω.
m
momo

6-Οκτ-2014

αυτός ο άντρας είναι φοβερός

Το άγγιγμα του είναι πολύ επαγγελματικό, το μασάζ σε όλο το σώμα σε κάνει νέο άντρα. το μέρος είναι άνετο και ήρεμο, πολύ χαλαρό φοβερό! ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΓΙΑ ΤΟΝ
D
David

30-Σεπ-2014

Εξαιρετική & απίστευτη βραδιά μασάζ @ AK Hug Massage Center

Ο μασέρ είναι πολύ φιλικός και κατανοητός. Ήταν μια βαριά βροχερή μέρα, φτάνω αργά λόγω κυκλοφοριακής συμφόρησης, τείνει να με περιμένει για μισή ώρα στη στάση του ταξί και να μου δείξει το δρόμο για το κέντρο μασάζ του. Είχα κάνει με scrub σώματος + αρωματικό μασάζ. Να είστε ειλικρινείς, αυτό ήταν ένα φοβερό μασάζ που έκανα ποτέ, οι δεξιότητές του στο μασάζ είναι εξαιρετικές. Ήταν μια ευχάριστη βραδιά, αν και η διαμαρτυρία διεξάγεται έξω...^_^... Συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όποιον είναι κουρασμένος μετά την πτήση ή σε όσους λάτρεις του μασάζ.
K
Kev

14-Σεπ-2014

Gay Massage HK - Το G Men Touch

Είμαι επιχειρηματίας και ταξιδεύω σε διάφορα μέρη του κόσμου. Ήμουν στο Χονγκ Κονγκ τον Αύγουστο και έκλεισα το AK Hug Massage από TravelgayAsia.com εκ των προτέρων. Επικοινώνησε μαζί μου τόσο επαγγελματικά και διοργάνωσε ένα τοπικό σαλόνι για να μου κόψει τα μαλλιά. Έκανα κράτηση στο AK για μια τηλεφωνική υπηρεσία. Πηγαίνω σπάνια σε μασέρ τα τελευταία 10 χρόνια κατά τη διάρκεια των ταξιδιών μου. Ο AK ήταν ένας από τους καλύτερους μασέρ που γνώρισα. Έκανα ένα όμορφο μασάζ από τον AK και με πήγε σε μια πολύ χαλαρωτική συνεδρία. Το άγγιγμά του ήταν πέρα ​​από κάθε περιγραφή. Είναι επαγγελματίας και ειλικρινής και συγκεντρωμένος νιώθεις ότι είσαι ο πρώτος και μοναδικός πελάτης του. Θα ένιωθες την καρδιά του να δουλεύει όταν άγγιζε το σώμα σου. Επιπλέον, μου παρείχε μερικές θεραπείες μασάζ ποδιών με βότανα και μια κάρτα εκπτώσεων για την επόμενη φορά.
K
Kvin

13-Σεπ-2014

Εξαιρετική εμπειρία με το AK

Εξαιρετικό μασάζ με AK, η τοποθεσία είναι κάπως δύσκολη, αλλά θα σας καθοδηγήσει να φτάσετε στο μέρος. Απλώς φρόντισε πρώτα να κλείσεις το ραντεβού. Συνιστάται! πολύ καλός τύπος!
F
Freeman

17-Ιουν-2014

Εξαιρετικό μασάζ στο ξενοδοχείο

Είμαι επιχειρηματίας και ταξιδεύω σε διάφορα μέρη του κόσμου. Μόλις έφτασα στο Χονγκ Κονγκ χθες και βρήκα το AK Hug Massage από το travelgayAsia.com. Έκανα κράτηση στο AK για υπηρεσία outcall ξενοδοχείου. Πηγαίνω σε μασέρ από τα τελευταία 10 χρόνια κατά τη διάρκεια των ταξιδιών μου. Ο AK ήταν ένας από τους καλύτερους μασέρ που γνώρισα. Έκανα ένα όμορφο μασάζ από τον AK και με πήγε σε μια πολύ χαλαρωτική συνεδρία. Το άγγιγμα του ήταν πέρα ​​από κάθε περιγραφή. Το κύριο θέμα ήταν ότι το έκανε με όλη του την καρδιά. Θα ένιωθες την καρδιά του να δουλεύει όταν άγγιζε το σώμα σου. Μόνο μια σημείωση για να σας ευχαριστήσω για σήμερα. Αν είσαι λογικός άνθρωπος, δεν υπάρχει τρόπος να κάνεις παράπονο για τις καλές του υπηρεσίες. Εν πάση περιπτώσει, μπορούμε να βρούμε δημιουργό προβλημάτων παντού στον κόσμο.
B
Bertrand

12-Ιουν-2014

Απογοητευμένος

Ήμουν ανυπόμονος να δοκιμάσω αυτόν τον μασέρ καθώς οι κριτικές ήταν εξαιρετικές και είμαι απογοητευμένος. Το μασάζ ήταν εντάξει (το μασάζ προσώπου υπέροχο) αλλά ένιωσα ότι δεν ήταν καθόλου χαρούμενος που μου έκανε αυτό το μασάζ. Ίσως ήρθα σε μια κακή μέρα για εκείνον. Δεν αξίζει να πας τόσο μακριά για να τον βρεις.
T
Thibaut

29-Μαΐου-2014

Καταπληκτικό μασάζ

Ένα εκπληκτικό μασάζ με έναν καταπληκτικό μασάζ θεραπευτή. Θα επιστρέψω σίγουρα!
j
julio

16-Apr-2014

Μεγάλος !!!!!!

Εξαιρετικός άνθρωπος, επαγγελματική εξυπηρέτηση, εξυπηρετικός και πάνω από όλα, το πιο σημαντικό είναι ότι είναι πραγματικά θεραπευτής, το συνιστώ.
G
Gino

13-Apr-2014

Θεραπευτικό και χαρούμενο μασάζ

Έχω κλείσει ραντεβού με την AK πριν έρθω στο Χονγκ Κονγκ. Με έκανε πολύ άνετα όταν του μίλησα στο τηλέφωνο. Αυτή ήταν η πρώτη μου συνεδρία μασάζ μαζί του και τον κάλεσα για υπηρεσία εκτός κλήσης. Μου έδωσε το καλύτερο αμάξωμα M4M. Νομίζω ότι είναι τώρα ο νούμερο 1 θεραπευτής μου μασάζ στο Χονγκ Κονγκ. Η θεραπεία του ήταν τόσο θεραπευτική και το άγγιγμά του ήταν απλά τέλειο.
A
Allen

21-Nov-2013

Θεραπεία μασάζ πέρα ​​από τις προσδοκίες μου

Μου πρότεινε ο φίλος μου από τη Μαλαισία που είχε ένα υπέροχο μασάζ από τον AK τον περασμένο μήνα στο Χονγκ Κονγκ. Τον έχω κάνει κράτηση πριν έρθω στο Χονγκ Κονγκ αλλά πρέπει να του δώσετε τον αριθμό του κινητού σας τηλεφώνου για να σας παραλάβει στην περιοχή του χωρίς πρόβλημα. Το μασάζ ήταν πολύ πέρα ​​από τις προσδοκίες μου και μου άρεσε ιδιαίτερα το μασάζ του προσώπου του και χρησιμοποιούσε ένα μείγμα κινέζικου, δυτικού, ταϊλανδικού και ινδικού στυλ μασάζ. Ήταν καλό να απολαύσετε τέσσερις τύπους μασάζ σε συνεδρία 120 λεπτών. Το στυλ του μασάζ του είναι πολύ διαφορετικό από όλα τα μασάζ που είχα κάνει στο παρελθόν. Είχα ένα πρόβλημα στη μέση και μου χρησιμοποίησε κινέζικο σημείο πίεσης και τώρα ο πόνος μου έχει φύγει. Είναι ένας πολύ φιλικός τύπος και με έκανε να νιώσω άνετα. Θα τον συστήσω σε όλους τους φίλους μου. Ευχαριστώ AK, Καλή δουλειά!
G
Gabriel

17-Nov-2013

Απογοήτευση

Μόλις έφτασα από το εξωτερικό το πρωί και ήθελα να κάνω ένα μασάζ για να περιποιηθώ τον εαυτό μου μετά από ένα μακρύ ταξίδι. Προγραμμάτισα εκ των προτέρων και στείλτε του e-mail μια εβδομάδα πριν, ώστε να μπορέσω να πάω εκεί το συντομότερο δυνατό. Το e-mail πήγε μια χαρά, και με έβαλε κάτω για ραντεβού στις 10:30 π.μ. Όταν τελικά έφτασα στο Χονγκ Κονγκ και ηρέμησα λίγο, του τηλεφώνησα όπως αναφέρθηκε στην προηγούμενη συνομιλία μέσω e-mail. Προσπάθησε να επαναδιαπραγματευτεί την ώρα στις 11:30 π.μ. αρχικά, μετά συμφωνήσαμε στις 11 π.μ. Αυτό δεν ήταν πρόβλημα. Μου ζητούσε το τηλέφωνό μου για επικοινωνία. Δυστυχώς, δεν είχα αγοράσει ακόμη κάρτα sim HK τότε και έμενα με έναν συγγενή που δεν ήταν εκεί για να μου δώσει ακόμα τον τοπικό αριθμό. Ανέφερε whatsapp, αλλά δεν χρησιμοποιώ whatsapp. Αντί να προσπαθήσει να κατανοήσει την κατάστασή μου και να το λύσει με κάποιο τρόπο, συνέχιζε να επαναλαμβάνει την απαίτησή του και να προτείνει ότι «σπαταλάω τον χρόνο του». Σε εκείνο το σημείο, σκέφτηκα ότι δεν πάει πουθενά και τελείωσα τη συζήτηση. Είμαι σίγουρος ότι κάνει υπέροχο μασάζ, αλλά δεν φάνηκε φιλικός προς τον πελάτη ή πελατοκεντρικός. Πολύ απογοήτευση.
C
Carver

12-Nov-2013

Χαρούμενη και υπέροχη θεραπεία μασάζ

Η AK μου έδωσε ένα καταπληκτικό μασάζ. Ήταν μια υπέροχη εμπειρία. Ένιωσα χαρούμενος όχι μόνο σε όλη τη διάρκεια του μασάζ, αλλά και χαρούμενος στο τέλος. Απόλαυσα κάθε λεπτό της ιδιαίτερης επαφής του με τους G-Men. Ο χώρος του είναι καθαρός, όμορφα διακοσμημένος και γεμάτος με την προσωπική του διακόσμηση. Σκοπεύω να τον επισκεφτώ ξανά του χρόνου.
W
Werner

4-Nov-2013

Χαλαρώστε

Αν θέλετε ένα πραγματικό μασάζ (χωρίς happy ending / μέση) τότε πρέπει να πάτε στον Άκη. Το καλύτερο μασάζ που είχα στο Χονγκ Κονγκ! Μπορώ να συστήσω ανεπιφύλακτα.
J
James

2-Nov-2013

Καλός και καλός φιλικός μασέρ

Πολύ άνετος χώρος με φιλικές υπηρεσίες και περιποιημένο μέρος.
J
James

2-Nov-2013

Καλή προσπάθεια

Καλός και επιδέξιος φιλικός μασέρ! Ίσως είναι καλό να το δοκιμάσετε ξανά!
M
Milton

2-Σεπ-2013

Το G Men Touch ήταν εξαιρετικό

Δοκίμασα το AK Massage Therapist για μια πρώτη θεραπεία με Full Body Scrub και μασάζ με έλαιο αρώματος. Ο AK έκανε καλή δουλειά και με έκανε να νιώσω άνετα και χαλαρά. Έχει επίγνωση του σώματος και καταλαβαίνει πραγματικά πώς να προωθήσει τη θεραπεία με αυτό. Ο AK είναι επαγγελματίας, προσεκτικός, όμορφος και σέξι. Συνεχίζει να μαθαίνει νέες τεχνικές μασάζ που τον κάνουν κάτι παραπάνω από ειδικό στον τομέα του.
M
Matt

19-Ιουλ-2013

Θεραπεία μασάζ, θεραπεία ήχου και κατάστημα ST

Βρήκα έναν πολύ καλό μασέρ την περασμένη εβδομάδα στο Χονγκ Κονγκ. Ο AK με πήρε από την περιοχή του και ήταν εύκολο να φτάσω στο φιλόξενο μέρος του. Ήμουν τόσο κουρασμένος μετά το ταξίδι μου στην Κίνα και χρειαζόμουν ένα πολύ καλό μασάζ για να συνέλθω στο Χονγκ Κονγκ πριν πάω σπίτι. Ο ΑΚ μου έκανε ένα υπέροχο μασάζ και έχει μαγικά χέρια για να δουλέψει στο σώμα μου, ήξερε πού να πάει όλο και πιο βαθιά και χτυπήστε τα σωστά σημεία. Ένιωσα τόσο χαλαρή και άνετα στο τραπέζι μασάζ του. Ο χώρος του είναι πολύ καθαρός, το mix and match design, μαζί με την εκπληκτική μουσική σπα, με έκαναν να νιώσω ότι μένω περισσότερο στη θέση του. Θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα το AK σε όποιον αναζητά έναν επαγγελματία θεραπευτή μασάζ. Παρεμπιπτόντως, είναι ένας σέξι άντρας!

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.