Μασάζ Ireland Tantra

Μασάζ Ireland Tantra

Ireland Tantra Massage

Εικονίδιο τοποθεσίας

Royal Canal Park, Ashtown, Δουβλίνο, Ιρλανδία

Ireland Tantra Massage, μασάζ από άνδρες σε άνδρες με τον Christo που έχει πάνω από 12 χρόνια εμπειρία μασάζ και λαμβάνει εκπαίδευση στο Λονδίνο, την Πορτογαλία, την Ισπανία και την Ταϊλάνδη. Ο Christo έχει καταγωγή από τη Νότια Αφρική, ωστόσο ζει στο Δουβλίνο τα τελευταία 21 χρόνια και είναι πλήρως καταρτισμένος και ασφαλισμένος.

"Το ταντρικό μασάζ είναι ένα μοναδικό στυλ για την τόνωση των επιπέδων ενέργειας της δύναμης της ζωής (σεξουαλική ενέργεια) και μέσω της αγαπητικής επαφής εξαπλώνεται σε ολόκληρο το σώμα σας. Μέσω αυτού θα βιώσετε μια βαθύτερη σύνδεση με το σώμα σας. Αναμιγνύει ενέργεια, αγγίζοντας τη σωματική, συναισθηματική σας , ενεργητικός και πνευματικός.Αν είστε σεξουαλικά χαρούμενοι και χαλαροί είναι μεγάλο όφελος για την υγεία σας.Αίσθημα αναγέννησης, θεραπείας, πάθους και ευχαρίστησης.

Ελάτε να μοιραστείτε λίγο χρόνο μαζί μου και να διευρύνετε το σώμα σας μέσω αφής προσαρμοσμένης στις ανάγκες σας. Επικοινωνήστε και επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μου για περισσότερες λεπτομέρειες. Βγείτε σε ένα μέρος οικειότητας με τον εαυτό σας».

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα εδώ: http://www.irelandtantramassage.com/

Καθημερινή: 11:30 - 18:00

Σαββατοκύριακο: 12:00 - 17:00

Χαρακτηριστικά:
βαθύς ιστός
Λόμι της Χαβάης
lingam
προστάτη μασάζ
ταντρικός
ταϊλανδικά
Τιμή Μασάζ Ireland Tantra
3.5
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 42 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2019
Βραβεία κοινού 2019

4 Star Winner

Βραβεία κοινού 2020
Βραβεία κοινού 2020

4 Star Winner

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
P
Paul

7-Apr-2023

Το πιο υπέροχο μασάζ που θα λάβετε ποτέ

Δέχομαι μασάζ από τον Χρήστο τα τελευταία τρία χρόνια. Κάθε επίσκεψη με αφήνει να νιώθω αναζωογονημένος και γεμάτος ενέργεια. Ο Christo's είναι δεξιοτέχνης του μασάζ, θα σας καθοδηγήσει απαλά σε ένα ταξίδι και έχει, ανά πάσα στιγμή, επίγνωση των επιπέδων άνεσης σας. Το προαιρετικό μασάζ προστάτη θα σας συνεπάρει και θα ενθαρρύνω κάθε άντρα να το επωφεληθεί. Τα ραντεβού του Χρήστου κλείνονται πολύ γρήγορα, γι' αυτό τηλεφωνήστε νωρίτερα πότε θέλετε να τον δείτε. Ο Christo έχει θέσει τον πήχη εξαιρετικά ψηλά ως μασέρ. Σας εγγυώμαι ότι μετά από ένα μασάζ από αυτόν, δεν θα πάτε σε κανέναν άλλο
T
Tony

18-Φεβ-2023

αντωνάκης

Έχω πάει στον Christo αρκετές φορές - είναι ένας εξαιρετικός μασέρ και ένας πολύ καλός τύπος. Το μασάζ του είναι υγρό, παίρνει σε όλα τα πονεμένα κομμάτια και παίρνει σε κάθε σημείο του σώματος. Τόσο χαλαρωτικό και αισθησιακό. Είναι ακόμη καλύτερο να επιτρέπεται η αμοιβαία επαφή. Ο Christo είναι μακράν ο καλύτερος γκέι μασέρ που έχω βιώσει. Λαμπρός!
p
philip

15-Mar-2022

Φίλιππος

Γνώρισα τον Χρήστο πριν από 9 χρόνια. Ήταν η πρώτη μου εμπειρία και δεν ήξερα τι να περιμένω, αλλά ο Χρήστο έβαλε το μυαλό μου σε ηρεμία. Υπήρχε ήρεμη γαλήνη και χαλάρωση από την αρχή. Ο Christo είναι μακράν ο πιο ταλαντούχος μασέρ που έχω βιώσει ποτέ. Ο βαθύς ιστός του Χρήστο δεν υστερεί σε κανέναν και για να μην αναφέρω το αισθησιακό στοιχείο, τι εμπειρία. Αυτός είναι ακριβώς ο λόγος που επιστρέφω κάθε φορά.
S
Sam

23-Μαΐου-2019

ΥΠΕΡΟΧΟ ΜΑΣΑΖ!

Επικοινώνησα με τον Χρήστο γιατί είχα διαβάσει όλες τις εξαιρετικές κριτικές για αυτόν και το μασάζ του στην ιστοσελίδα του. Επιβεβαιώνω όλα όσα λένε οι άνθρωποι στις κριτικές τους. ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΜΑΣΑΖ! Ένα από τα καλύτερα της ζωής μου. Ο Χρήστος είναι ένας μασέρ πολύ υψηλού επιπέδου, πολύ επαγγελματίας και περιποιητικός. Το μασάζ του είναι βαθύ ιστό και μυοχαλαρωτικό για το πρώτο μέρος και αισθησιακό για το δεύτερο (γιατί ήθελα να δοκιμάσω το Tantra). Είναι πολύ έμπειρος και με σεβασμό. Θα τον κλείσω ξανά την επόμενη φορά στο Δουβλίνο.
C
Charles

18-Μαΐου-2019

Κάρολος

Είμαι πελάτης του Christo τα τελευταία 7 χρόνια, είναι τόσο υπέροχος τύπος. Η 1η μου εμπειρία ήμουν τόσο νευρικός, αλλά ο christo με έκανε τόσο πολύ ήρεμος και τόσο φιλόξενος. Μην χάσετε αυτήν την εμπειρία στο ταξίδι σας γιατί θα επιστρέφετε ξανά και ξανά.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.

Προτεινόμενα Ξενοδοχεία