The Basement Club - (Προσωρινά Κλειστό)

The Basement Club - (Προσωρινά Κλειστό)

Ένα από τα πιο γνωστά γκέι κρουαζιερόπλοια στη Βαρκελώνη

The Basement Club - (Temporarily Closed)

Εικονίδιο τοποθεσίας

Carrer de Sepúlveda 81, Βαρκελώνη, Ισπανία, 8015

Ένα από τα πιο γνωστά γκέι κλαμπ κρουαζιέρας και φετίχ στη Βαρκελώνη. Το υπόγειο Club με βιομηχανικό θέμα, πρώην σπίτι της Black Hole, διαθέτει μεγάλες εγκαταστάσεις όπως κλουβιά, ιδιωτικές καμπίνες, σαλόνι κινηματογράφου, ντους, χώρο πάλης.

Κωδικοί ένδυσης: δέρμα, αθλητισμός, τζιν, στρατιωτικός, εργαζόμενος, καουτσούκ κ.λπ. Ή μπορείτε πάντα να απογυμνώσετε και να μπείτε στα εσώρουχα σας Δεν επιτρέπονται τα σαγιονάρες. Μικτή βραδιά (λεσβία, αμφιφυλόφιλος, τρανς) κάθε Τρίτη.

Αυτό είναι ένα κλαμπ «μόνο για μέλη». Οι βραχυπρόθεσμες συνδρομές μπορούν να αγοραστούν στην πόρτα. Βρίσκεται ακριβώς στη γωνία από ΔΥΟ ξενοδοχείο Βαρκελώνη.

Καθημερινή: 5 μ.μ.-11 μ.μ

Σαββατοκύριακο: 11 μ.μ. - 5 π.μ.

Πλησιέστερος σταθμός: Rocafort

Χαρακτηριστικά:
Μόνο ενήλικες
Μπαρ
Κρουαζιέρα
Σκοτεινό δωμάτιο
Τιμή The Basement Club - (Προσωρινά Κλειστό)
3.1
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 93 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2017
Βραβεία κοινού 2017

3 Star Winner

Βραβεία κοινού 2018
Βραβεία κοινού 2018

4 Star Winner

Βραβεία κοινού 2019
Βραβεία κοινού 2019

4 Star Winner

Βραβεία κοινού 2020
Βραβεία κοινού 2020

4 Star Winner

S
Sean

26-Ιουλ-2023

Αυτός ο χώρος είναι πλέον κλειστός

Γεια σε όλους, Απλά μια προειδοποίηση για να πούμε ότι αυτός ο χώρος έχει κλείσει. Ο διάδοχος αυτού του κλαμπ είναι: The Basement Club C/ de Lluís el Piadós, 4, 08003 Barcelona, ​​Spain Βρίσκεται κοντά στο σταθμό του μετρό Arc de Triomf.
M
MELIO

28-Ιουλ-2020

Κύριε Περού

Παρακαλώ μπορούν να μειώσουν τις τιμές των ποτών τους! 13 Ευρώ για μια δοκό jim είναι γελοίο!
R
Roy

20-Ιουν-2022

Πολύ ακριβό

Ευχαριστώ για την προειδοποίηση σχετικά με τις τιμές. Θα πάω στο OpenMind. Το JB είναι 8€...
M
Mikey

9-Φεβ-2020

Τρίτη, 8μμ

Αυτός ο σύλλογος είναι πιο απασχολημένος νωρίτερα από άλλους. Πήγε μια Τρίτη γύρω στις 8. Αρκετά απασχολημένος με πολλή δράση. Έχω μια χάρη να ζητήσω από τον σύλλογο - κάντε τα λουριά για τα πόδια στη σφεντόνα μεγαλύτερα! Δεν γίνεται να βάλεις τα πόδια σου μέσα τους! Ευχαριστώ. Μια άλλη βελτίωση θα ήταν να υπάρχει μια οθόνη που δείχνει πορνό απέναντι από τη σφεντόνα.
I
Izabela

1-Οκτ-2019

Μέλη

Πώς μπορείτε να αποκτήσετε βραχυπρόθεσμη συνδρομή και πόσο κοστίζει;; Εγώ και ο φίλος μου θα επισκεφτούμε τη Βαρκελώνη αυτό το μήνα και θέλουμε πολύ να επισκεφτούμε το κλαμπ. Thx για οποιαδήποτε πληροφορία.
m
moscardini

14-Apr-2019

Μπαμπάδες

Τοποθεσία: Σε απόσταση αναπνοής από το σταθμό του μετρό Rocafort. Τύπος πελάτη: Οι άνθρωποι εδώ αναζητούν σκληρή διασκέδαση, αλλά υπάρχουν σχεδόν μόνο άνδρες άνω των 50 ετών. Δομή: Μοιάζει με ένα τεράστιο κελάρι που έχει αφεθεί να σαπίσει και αυτό είναι εντάξει. Καθαρισμός: Ανεπαρκής. Τιμές: Προσαρμοσμένο σε αυτά που προσφέρει. Συμβουλές για πελάτες: Να ξέρετε ότι κινδυνεύετε να μην βρείτε κανέναν κάτω των 50 ετών. Συμβουλές για τους διαχειριστές: Θα ήταν καλύτερο να δημιουργήσετε ένα μεγαλύτερο δωμάτιο για ντουλάπια. Θα πρέπει να απαγορεύσετε το κάπνισμα. Συγχαρητήρια για την ευγένεια και τον επαγγελματισμό του προσωπικού, συνεχίστε έτσι.
J
Joan

4-Φεβ-2019

Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας

Γειά σου. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές μέρος για όλους στο σύλλογό μας. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω ταχυδρομείου και δώστε λεπτομέρειες σχετικά με αυτό το περιστατικό. Από την άλλη πλευρά είναι περίεργο γιατί οι τσάντες είναι πάντα μαύρες, όχι πράσινες. Δεν δίνουμε ποτέ άλλες τσάντες χρώματος. Μόλις οι άνθρωποι βάλουν τα ρούχα στην τσάντα και μας δώσουν αυτή την τσάντα, κανείς δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στην ντουλάπα. Μόνο το προσωπικό μπορεί να επιστρέψει τις αποσκευές σας αφού ελέγξει τον αριθμό σας. Επικοινωνήστε μαζί μας και δώστε μας περισσότερες πληροφορίες. Ευχαριστώ
E
EYÜP

16-Σεπ-2018

Φανταστική

Πήγα στο μπαρ το βράδυ του Σαββάτου, όχι τόσο γεμάτο, αλλά όλοι οι άνθρωποι μέσα ήταν έτοιμοι για δράση. Υπήρχαν πάρα πολλοί θαυμαστές παντού, οπότε δεν μπορούσες να νιώθεις άβολα. Ανάποδα, υπήρχε ένας κινηματογράφος και αυτό ήταν φοβερό. Αργά το βράδυ, ήταν πάνω από 10 άτομα και όλοι σε δράση. Όποιος επισκέπτεται τη Βαρκελώνη, τον συμβουλεύω να επισκεφτεί αυτό το μέρος
J
Joan

29-Μαΐου-2018

Ενημερωμένη πληροφορία

Γειά σου. Ενημερώνουμε το ωράριο από Τρίτη έως Πέμπτη 18:00 - 00:00. Το twitter μας είναι @blackholebcn Προσοχή: θα ενημερώσουμε το χρονοδιάγραμμά μας για τον Αύγουστο για να προσαρμόσουμε τις διακοπές!!! (Περισσότερα νέα σύντομα) Ευχαριστούμε για την υποστήριξή σας
j
joaquin

11-Nov-2017

ΩΡΑΡΙΟ;

Fui el 9 de noviembre sobre las 15/16 oras a calle Sepulveda, 81 y no pude encontrar el club. Είναι η κατάσταση; Gracias.
T
TGE

11-Nov-2017

Πολύ νωρίς

Τις Πέμπτες ο σύλλογος δεν ανοίγει μέχρι τις 19:00. Ήσουν λίγο νωρίς.
I
Ian

19-Σεπ-2017

Χαλαρή διασκέδαση

Ένας φιλικός κύριος στην πόρτα μάζεψε τα ρούχα μου και δεν μου χρέωσε συνδρομή, παρά μόνο μια είσοδο που περιελάμβανε δύο ποτά. Μόλις μέσα υπήρχε ένα μικρό αποδυτήριο που οδηγούσε σε ένα μπαρ που το φρόντιζαν δύο όμορφοι γερουσιαστές. Οι χώροι είναι διπλού επιπέδου και περιλαμβάνουν τους συνήθεις σκοτεινούς χώρους παιχνιδιού. Το θέμα ήταν «μαύρη τρύπα» και άλλα ήταν με εσώρουχα, άλλα γυμνά. Φόρεσα ένα μπερδεμένο μείγμα από λάτεξ σορτς και δερμάτινο γιλέκο. Είχα την τύχη να γνωρίσω έναν καυτό Ισπανό που ήταν παθιασμένος και μακροχρόνιος. Κρίμα που οι Ισπανοί κρατιούνται να καπνίζουν τσιγάρα. Ώριμο πλήθος που ξέρει τι θέλει. Καλή διασκέδαση.
V
Vly

12-Σεπ-2017

Δεν το βρήκα!

Γεια, πήγα χθες το απόγευμα στις 21:XNUMX... αλλά δεν βρίσκω ποτέ το κλαμπ... πού ru?
M
Mikey

7-Ιουλ-2017

Την Τρίτη αμφιφυλόφιλη νύχτα

Τρίτη είναι αυτό το κλαμπ ανοιχτό βράδυ - γυναίκες, τρανς κ.λπ. Όχι απασχολημένος, αλλά αρκετά παιδιά. Οι πιο γυμνοί. Δύο κοπέλες που έκαναν κάτι Bdsm - δεν αλληλεπιδρούσαν με κανέναν άλλο. Club σε δύο ορόφους. Μπαρ στον πρώτο όροφο. Δεύτερος όροφος πολύ χαμηλός που σημαίνει ότι πρέπει να σκύβετε όλη την ώρα.
J
Joan

8-Ιουλ-2017

Ευχαριστώ για τα σχόλιά σας

Ευχαριστώ για τα σχόλιά σας. Θα σας περιμένουμε στην επόμενη επίσκεψή σας στη Βαρκελώνη.
L
Leo

10-Ιουν-2017

Τρομερό!

Όλοι καπνίζουν, παντού, παρά τις πινακίδες απαγόρευσης του καπνίσματος σε όλα τα δωμάτια και όχι μόνο τα τσιγάρα. Το πλήθος είναι περίεργο και επιθετικό. Δεν θα ξαναπήγαινα εδώ. Ο χώρος είναι αξιοπρεπής, αλλά πολλοί άνθρωποι φαίνονται ... απελπισμένοι εδώ και ο καπνός ήταν πάρα πολύς.
J
Joan

8-Ιουλ-2017

Συγνώμη για αυτό

Λυπούμαστε για την άποψή σας για τον σύλλογό μας. Προσπαθούμε να εμποδίσουμε τους ανθρώπους να καπνίζουν σε μη εξουσιοδοτημένους χώρους, αλλά μερικές φορές είναι περίπλοκο όταν το κλαμπ είναι γεμάτο κόσμο. Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε αυτό το σημείο και θα διορθωθεί την επόμενη φορά που θα μας επισκεφτείτε. Ευχαριστώ για το σχόλιο σου
P
Pedro

24-Apr-2017

Tema taquillas

Estoy con el compañero del principio faltan taquillas,para los que vamos una noche, i quizas tambien unos vestuarios en condiciones para poder ducharse despues.En general me gusto el nuevo local, y el ambiente bueno.
J
Joan

8-Ιουλ-2017

Gracias por tu comentario

Χόλα. Dispones de ducha con agua caliente al final del local, eso si, tienes que traer tu propia toalla. El tema de las taquillas lo estamos intentando solucionar. Esperamos que pronto esté solucionado. Gracias por visitarnos y tus commentarios. Te esperamos de nuevo.
J
José luis

24-Mar-2017

Sin horario

El local está bien, pero sigue fallando y muchísimo el tema de las taquillas. Si pago entrada exijo una taquilla, no una bolsa de basura, la cual te ponen mala cara si la pides después de haber entado. Estuve el dia de la inaguración y las bolsas estaban por el suelo de la entada.¿ Έλεγχος;. Cuando tengan taquillas volvere, hasta entonces.......
J
Joan

29-Mar-2017

Συγνώμη

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ. Te pedimos disculpas por el día de la inaguración. Realmente nos desbordó la situación. La persona que estaba en taquilla era yo, así que personalmente te pido disculpas por el trato si no fue correcto por mi parte. Hemos mejorado la parte de la entrada y ahora ya no hay bolsas por el suelo, todo está ordenado de forma que todo es más fácil. Agradecemos tus commentarios y esperamos verte en el club una próxima ocasión.
B
Barlo

25-Φεβ-2017

Nuevo τοπικό

Hacéis la inauguración del nuevo local en Sepulveda 81 hoy sábado 25 Febrero? Horario;
N
Number13

23-Δεκ-2016

Horny Place

Επισκέφτηκε αυτό το κλαμπ. ΖΕΣΤΟ μέρος. Ωραία παιδιά και φιλικό προσωπικό (ρεσεψιόν/μπαρ). Το καλύτερο μέρος στο BCN για να συναντήσετε παιδιά έτοιμα να παίξουν. ΖΕΣΤΟ. Πληροφορήθηκα ότι μετακινούνται η τοποθεσία από τις 17 Φεβρουαρίου. Ανυπομονώ να επιστρέψω.
S
S

29-Οκτ-2016

Παγωμένη υποδοχή

Δεν ενδιαφέρεται για τους ξένους. Παγωμένη υποδοχή για να πούμε το λιγότερο.
D
Dave

30-Ιουν-2016

Μεγάλη Τετάρτη βράδυ

Πήγε στη βραδιά "After Work" που ξεκινούσε την αξιοσέβαστη ώρα των 7 μ.μ. Πέρασα την ώρα της ζωής μου! Δράση αμέσως μόλις μπήκα μέσα. Μου άρεσε η κλίμακα αυτού του μέρους: αρκετά μεγάλο για να είναι ενδιαφέρον και αρκετά μικρό για να είναι οικείο. Είχε μια αίσθηση της κοινότητας. Οι τύποι αγαπούσαν πολύ να παίζουν μεταξύ τους και επίσης σεβόντουσαν αν δεν το ήθελες. Υπάρχει κάπνισμα, αλλά δεν με ενόχλησε - και είμαι ευαίσθητος στο κάπνισμα. Σας δίνουν ένα προφυλακτικό και λιπαντικό όταν φτάσετε, αλλά δεν υπήρχε καμία αντικατάσταση τριγύρω. Χρειαζόμουν πραγματικά περισσότερο λιπαντικό...ωχ! Και αργότερα συνειδητοποίησα ότι κάποιοι τύποι που έπαιζαν άφηναν το ίδιο προφυλακτικό για πολλούς συντρόφους - δεν είναι καλή πρακτική ασφαλούς σεξ! Θα επιστρέψω απόψε και θα πάρω τα δικά μου προφυλακτικά και λιπαντικό. Μου αρέσει πολύ η ρύθμιση αυτού του χώρου - ενδιαφέρουσα διακόσμηση και δωμάτια ξεκούρασης. Φιλικό προσωπικό. Η εξωτερική πόρτα φαίνεται κλειδωμένη, υπάρχει ένας βομβητής στα αριστερά.
P
Pablo

13-Μαΐου-2016

Το βράδυ του Σαββάτου

Δεν είχα προγραμματίσει να πάω, αλλά ήμουν πολύ καυλιάρης και η άλλη επιλογή μου ήταν λίγο πιο ακριβή. Έτσι αποφάσισα να δοκιμάσω αυτό το μέρος. Πρώτον, η είσοδος είναι 10 €. Σου δίνουν μια μικρή τσάντα με δύο προφυλακτικά και λιπαντικό και ένα κλειδί σε ένα ντουλάπι για να βάλεις τα πράγματά σου μέσα. Αν έχει κόσμο, όπως όταν πήγα εκεί, θα σου δώσουν μια σακούλα σκουπιδιών για να τα βάλεις όλα μέσα. Θα γράψουν έναν αριθμό πάνω της και στο μπράτσο σου για να τον ανακτήσεις όταν φύγεις. Το μέρος ήταν γεμάτο άντρες, αν και οι περισσότεροι ήταν 40 ή πολύ μεγαλύτεροι. Τα νεαρά παιδιά ήταν λιγοστά. Νομίζω ότι εγώ και δύο ξένοι τύποι ήμασταν οι μόνοι που δεν είχαν κλείσει ακόμα τα 30. Το μέρος είναι πολύ μεγάλο, πολλά μέρη για να παίξετε. Απλά πρέπει να πιεις λίγο και να τα βγάλεις πέρα ​​(μία μπύρα με την είσοδο νομίζω). Μπήκα στη 1 το πρωί και έφυγα στις 5 το πρωί. Διασκέδασα, αλλά τα περισσότερα παιδιά δεν με αγαπούσαν, οπότε θα μπορούσα να ζητήσω περισσότερη προσοχή. Μαντέψτε ότι συμβαίνει. Όταν έφυγα, το μέρος ήταν σχεδόν νεκρό. Τα παιδιά θα κάνουν σχεδόν τα πάντα εκεί lol
N
Number13

27-Σεπ-2014

ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΙΒΗ

Επισκέφτηκα αυτό το μέρος δύο φορές (Σάββατο και Κυριακή) και για μένα είναι το καλύτερο μέρος στη Βαρκελώνη. Το προσωπικό ήταν εξαιρετικά φιλικό (ρεσεψιόν και μπαρ) και πάντα κάποιος περπατούσε για να ελέγξει και να καθαρίσει το χώρο. Όχι εξαιρετικά γεμάτο, αλλά αρκετό κόσμο για να παίξει. Χωρίς διάθεση και παιδιά έτοιμοι να παίξουν σκληρά. Ανυπομονώ να επιστρέψω.
P
Poly

25-Σεπ-2014

Όχι την Τρίτη

Ίσως απλώς προσπαθούν να ξεκινήσουν μια εκδήλωση μετά τη δουλειά, αλλά πήγα στις 23/14 Σεπτεμβρίου και υπήρχαν μόνο 7 παιδιά εκεί κατά τη διάρκεια της επίσκεψής μου για 2 ώρες. Δεν θα συνιστούσα να πάτε εκεί για αυτό το διαφημιζόμενο συμβάν. Ο χώρος φαίνεται εντάξει, αν και κάποιοι παραπονιούνται ότι είναι βρώμικος, είναι τελικά ένα σεξ κλαμπ, επομένως έχει τις απαραίτητες σφεντόνες, παγκάκια, γκόλρυτρυπ και γενικά χώρους παιχνιδιού.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.