Grand Central Nightclub Βαλτιμόρη Μέριλαντ

Grand Central (ΚΛΕΙΣΤΟ)

Grand Central (CLOSED)

Εικονίδιο τοποθεσίας

1001 N Charles St, Βαλτιμόρη, ΗΠΑ, MD 21201

Σήμερα: Το Wild Wednesday φιλοξενείται από την Briella DeVille Derèon - Κάθε Τετάρτη
Αύριο: Καραόκε Νύχτες με Bombalicious - Κάθε Πέμπτη
Μήνυμα από τον ιδιοκτήτη:

"Μετά από περισσότερα από 30 χρόνια εξυπηρέτησης της κοινότητας, το Grand Central δυστυχώς έκλεισε τις πόρτες του. Δεδομένων των συντριπτικών προκλήσεων που δημιουργήθηκαν από την πανδημία και της επιχείρησής μας που βασίζεται μόνο στα ποτά, οι δραστηριότητες δεν ήταν βιώσιμες καθώς προετοιμαζόμαστε για το επόμενο κεφάλαιο. Εκτιμούμε όλους των πελατών και των υποστηρικτών μας και τους ευχαριστούμε για τη μακροχρόνια πίστη τους, ανυπομονούμε να γιορτάσουμε την κληρονομιά του ιδρύματος στη μελλοντική ανάπτυξη. Πιστεύουμε ακράδαντα στην κοινότητα του Mt. Vernon και θα προσπαθούμε πάντα να είμαστε οι διαχειριστές της ποιότητας, της ανάπτυξης και της διατήρησης για να διασφαλίσουμε ότι ο χαρακτήρας της γειτονιάς παραμένει πιστός στη διαμόρφωση».

Το Grand Central είναι το μεγαλύτερο γκέι κλαμπ της Βαλτιμόρης. Βρίσκεται στο Mount Vernon σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το Inner Harbour. Διαθέτει μια μεγάλη πίστα, ένα σαλόνι στον επάνω όροφο και μια παμπ.

Αυτός ο σύλλογος είναι ο βασικός πυλώνας της γκέι σκηνής της Βαλτιμόρης για πολλά χρόνια. Δυστυχώς, έχει πουληθεί και σύντομα θα μετατραπεί σε πολυτελή διαμερίσματα. Προς το παρόν, είναι ακόμα ανοιχτό και αξίζει να το ελέγξετε.

Καθημερινή: 16: 00-02: 00

Σαββατοκύριακο: 16: 00-02: 00

Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Χορός
Μουσική
Τιμή Grand Central (ΚΛΕΙΣΤΟ)
3.3
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 3 ψηφοφορίες

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.

Προτεινόμενα Ξενοδοχεία