Πάρκο Haulover

Πάρκο Haulover

Haulover Park

Εικονίδιο τοποθεσίας

Ναυαγοσωστικές καλύβες #12-#16, 10800 Collins Ave, Μαϊάμι, ΗΠΑ, FL 33154

Το Haulover Park είναι η μόνη νόμιμη παραλία της Φλόριντα με προαιρετική ένδυση και είναι ένα hotspot για τους ΛΟΑΤ που θέλουν να χαλαρώσουν και να κάνουν παρέα (αν ξέρετε τι εννοούμε).

Η γκέι περιοχή βρίσκεται στον Πύργο #15, 16, 17. Μπορείτε να οδηγήσετε στο πάρκινγκ από τη λεωφόρο Collins 15493. Είναι μια καταπληκτική παραλία, γεμάτη καυτούς και συχνά ξεντυμένους τύπους - τόσο ντόπιους όσο και τουρίστες.

Το βορειότερο άκρο είναι εκεί όπου τείνουν να βρεθούν γκέι ηλιόλουστες, αλλά προσοχή! Αν και είναι νόμιμο να είσαι γυμνός, η σεξουαλική συμπεριφορά είναι αυστηρά αντίθετη με τους κανόνες και μπορεί να σε φέρει σε μια δύσκολη κατάσταση.

Υπάρχουν χώροι ενοικίασης ομπρελών και ξαπλώστρων στην παραλία, καθώς και μερικοί πάγκοι με φαγητό και ποτό για να ξεδιψάσετε και εμπιστευτείτε μας ότι θα διψάσετε.

Διασκέδαση γεγονός: Το Haulover Park κατείχε το Παγκόσμιο Ρεκόρ Γκίνες για τους περισσότερους ανθρώπους με αδυναμία (εικόνα)!
Τιμή Πάρκο Haulover
3.7
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 20 ψηφοφορίες

T
Tom

4-Nov-2019

Ήταν εκεί την ίδια στιγμή Μαΐου 2019. Πετάξτε εκεί κάθε χρόνο. Πολύ καθαρό και πολύ καθαρό και ο ωκεανός είναι πάντα ζεστός! Υπέροχο μέρος για να επικοινωνήσετε με τη φύση και αφήστε τα να κολλήσουν!

Υπέροχη παραλία, πολύ καθαρή με ωραία ζεστά νερά. Εξαιρετικό μέρος για να επικοινωνήσετε με τη φύση και να αφήσετε όλους να χαλαρώσουν!
r
rob

19-Μαΐου-2019

Το λάτρεψα!

Πολλά καυτά παιδιά λιάζουν τα ψωμάκια τους σε τακτική βάση.
J
Javi

9-Ιαν-2019

Υπέροχη παραλία

το λατρεύω.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.