W Amsterdam

5-Star Hotel in Spuistraat 175, Άμστερνταμ, Ολλανδία

Γιατί Travel Gay αγαπάει αυτό το ξενοδοχείο;

Τιμή Δ Άμστερνταμ
Ακριβώς έξω από την πλατεία Dam στο κέντρο της πόλης.

Περιγραφή ξενοδοχείου

Το W Amsterdam είναι ένα φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους πολυτελές ξενοδοχείο στο παλιό κέντρο του Άμστερνταμ στην Ολλανδία.

Το W Amsterdam, που εκτείνεται σε δύο μνημειακά κτίρια, ένα πρώην τηλεφωνικό κέντρο και μια τράπεζα, προσφέρει έναν εντυπωσιακό ντιζάιν συνδυασμό ολλανδικής κληρονομιάς και σύγχρονου στιλ στην καρδιά του κέντρου της πόλης, ακριβώς έξω από την πλατεία Dam, με εύκολη πρόσβαση σε έντονη νυχτερινή ζωή, φαγητό, καταστήματα , και τη σκηνή της μόδας.

Μόλις επιλέξετε την πλευρά σας για να μείνετε (W Bank ή W Exchange) περιμένετε πολυτελή σύγχρονα δωμάτια και για εκείνα με μεγαλύτερες οικονομικές πολυτελείς σουίτες με επιλογή από θέα στο Atrium, την πόλη, το παλάτι ή το κανάλι.

Οι παροχές περιλαμβάνουν αποκλειστικά προϊόντα περιποίησης Bliss SPA για όλους τους επισκέπτες του W Hotel, πολυτελή κλινοσκεπάσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, ντους ψιλής βροχής, ασύρματα ηχεία και 24ωρη τραπεζαρία στο δωμάτιο και ό,τι άλλο χρειαστείτε κατόπιν αιτήματος. Οι σουίτες WOW loft διαθέτουν ακόμη και δικά τους σαλόνια, πολλά μπάνια και επώνυμα στρογγυλά κρεβάτια!

Αφεθείτε σε ένα από τα εστιατόρια προορισμού The Duchess, ένα εστιατόριο βραβευμένο με αστέρι Michelin σε χαρακτηριστικές σκηνές του Mr Porter, που συνδυάζει περίτεχνα το κύρος ενός μοντέρνου ψητοπωλείου με τη βουή ενός κομψού lounge. Γευτείτε τις χαρακτηριστικές γουλιές στο W Lounge του τελευταίου ορόφου με θέα στο Βασιλικό Παλάτι και τα φώτα της πόλης.

Το W Amsterdam διαθέτει επίσης ένα υπερσύγχρονο γυμναστήριο και το AWAY Spa για απόλυτη χαλάρωση, καθώς και για επαγγελματικές συναντήσεις και γάμους.

Ανατρέξτε στον επίσημο ιστότοπο για περισσότερες λεπτομέρειες, ερωτήσεις και κρατήσεις.

Υπηρεσίες και Εγκαταστάσεις

Πολύγλωσσο προσωπικό

Εφημερίδες

Αίθουσα αποσκευών

ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ

Διαθέσιμα ποδήλατα

Μπαρ

Εστιατόρια

Χώρος για μη καπνιστές

Σνακ μπαρ δίπλα στην πισίνα

Αίθουσα δεξιώσεων

Ελέγξτε τιμές και κάντε κράτηση απευθείας

Επιλέξτε τα δωμάτιά σας στο Δ Άμστερνταμ

Δωμάτια και επισκέπτες
1 Δωμάτια 2 Ενήλικες
Αυτό το ξενοδοχείο έχει κλείσει πλήρως για αυτές τις ημερομηνίες. Αλλάξτε τις ημερομηνίες σας για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα ή να αναζητήσετε εναλλακτικό ξενοδοχείο Άμστερνταμ

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.