Μην το πεις στη μαμά (ΚΛΕΙΣΤΟ)

Μην το πεις στη μαμά (ΚΛΕΙΣΤΟ)

Don't Tell Mama (CLOSED)

Εικονίδιο τοποθεσίας

75 St George's Road, Kemptown, Μπράιτον, Ηνωμένο Βασίλειο, BN2 1EF

Ένας πραγματικά μικτός χώρος σε αυτό το μπαρ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ (άνω των 25 ετών) - ηλικιωμένοι ή νέοι, μεγάλοι ή αδύνατοι, όλοι ταιριάζουν χωρίς ενδυματολογικούς κώδικες.

Αυτό το φιλικό κρησφύγετο προωθεί την κοινωνική αλληλεπίδραση για να συναντήσει συντρόφους και να κάνει νέους χωρίς την ανάγκη κινητού τηλεφώνου. Διατίθενται αποδυτήρια και ερμάρια.

Βρίσκεται στην καρδιά του Kemptown. Ελέγξτε τον ιστότοπο της DTM για επερχόμενες εκδηλώσεις. Κλειστά Δευτέρα και Τρίτη.

Αυτός ο χώρος έκλεισε το 2022

Καθημερινή: Πέμ 20:00 - 00:00

Σαββατοκύριακο: Παρ, Σάβ 21:00 - 02:00 1η Κυριακή του μήνα μόνο από τις 20:00 έως τις 00:00

Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Χορός
Μουσική
Τιμή Μην το πεις στη μαμά (ΚΛΕΙΣΤΟ)
3.6
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 40 ψηφοφορίες

C
C

15-Ιουλ-2019

Εξαιρετικό

Με πήγε στο Don't Tell Mamas' την περασμένη Πέμπτη από έναν φίλο. Είμαι εκτός σκηνής εδώ και αρκετό καιρό, οπότε ήμουν λίγο ανήσυχος για την Κακιά Πέμπτη και για το αν θα ταίριαζα. Δεν έπρεπε να ανησυχώ. Από τη στιγμή που άνοιξε η πόρτα και με καλωσόρισε ο Σερζ ήξερα ότι θα ήταν μια καλή βραδιά. Το κλαμπ είναι μικρό και οικείο, αλλά αυτό είναι το USP. Είναι ένα υπέροχο μέρος για να συνομιλήσετε και να κάνετε νέους φίλους. Ούτε το σχήμα του σώματος ήταν ένα θέμα, όλοι οι τύποι χαίρονται που είναι γυμνοί μαζί σε μια υπέροχη ατμόσφαιρα. Σίγουρα θα πάω ξανά και προτείνω ανεπιφύλακτα αυτό το διαμάντι ενός κλαμπ σε όλους.
J
James

23-Nov-2018

δυστυχώς μόνο πάνω από 25s.

Προσπάθησα να επισκεφτώ το Don't Tell Mama με τον φίλο μου το περασμένο Σαββατοκύριακο για μια χαλαρή φιλική βραδιά για να γνωρίσω κόσμο και να περάσω καλά. Αποφασίσαμε να το δοκιμάσουμε όπως το έχουν συστήσει πολλοί φίλοι. Δυστυχώς, όταν έδειξα την ταυτότητά μου στην είσοδο, καθώς είμαι κάτω των 25 ετών, αντιμετώπισα μια αρκετά αγενή αυθάδεια συμπεριφορά, αρνούμενη την είσοδο λόγω ηλικίας. Fair play αν θέλετε να διατηρήσετε ορισμένα πρότυπα, αλλά δεν είναι μακράν το πιο φιλικό μέρος στο Μπράιτον όπως διαφημίζεται.
C
Colin

20-Οκτ-2018

DTM υπέροχο

Άκουσα για αυτό το μέρος μέσω ενός φίλου. Το δώσαμε, λίγο αβέβαιο στην αρχή, αλλά λιγότερο από τρεις στον χώρο και όλα είναι καλά, χαρούμενοι ευχάριστοι άνθρωποι θερμό καλωσόρισμα από τον Serge τον ιδιοκτήτη. Κατάφερα να φτάσω εκεί μερικές φορές τον περασμένο χρόνο, αλλά κάθε φορά φιλικοί άνθρωποι, χωρίς αποκλεισμούς και εξαιρετικά φιλόξενοι, κανένα πρόβλημα με το να είσαι ψηλός κοντός, αδύνατος, κ.λπ. κ.λπ. όλοι ίσοι.
s
steve

10-Ιουν-2018

Το καλύτερο Gay Bar ποτέ

Έχω επισκεφθεί αυτό το γκέι μπαρ δύο φορές μία φορά την Παρασκευή το βράδυ και ξανά την Πέμπτη το βράδυ. Και στις δύο περιπτώσεις, ο οικοδεσπότης Serge ήταν εξαιρετικός και επίσης οι πελάτες πολύ φιλικοί και κοινωνικοί - είναι πολύ απλά το καλύτερο gay bar ποτέ. Φτάνεις ως ξένος και φεύγεις ως φίλος και γνωρίζοντας ότι πέρασες μια καλή νύχτα με άφθονο chat και γνωρίζοντας ότι είσαι ευπρόσδεκτος εδώ ανά πάσα στιγμή.
S
Steve

1-Μαΐου-2017

Μια ανάσα καθαρού αέρα!

Επισκεφθήκαμε για πρώτη φορά το dtm πριν από περίπου 6 εβδομάδες και έχουν περάσει τις περισσότερες εβδομάδες από τότε. Καλωσορίζουμε τη βόλτα από τα άλλα μπαρ γνωρίζοντας ότι θα περιμένει ένα φιλικό καλωσόρισμα μαζί με επώνυμα ποτά σε λογικές τιμές. Μάλλον γνώρισα περισσότερα παιδιά εκεί απ' ό,τι τα χρόνια που έχουμε επισκεφτεί άλλους χώρους στην πόλη. Ο Serge είναι ένας φανταστικός οικοδεσπότης που ενθαρρύνει τη συζήτηση μεταξύ όλων των επισκεπτών. Οι εγκαταστάσεις είναι πεντακάθαρες.
D
David

12-Ιαν-2017

Υπέροχο Little Club Bar

Αυτό είναι ένα υπέροχο μικρό κλαμπ μπαρ στην καρδιά του Kemptown, μακριά από τα άλλα μπαρ και κλαμπ. Πήγαμε Τετάρτη βράδυ, που είναι αθλητική βραδιά. Όλοι οι πελάτες στο μπαρ είχαν κάνει την προσπάθεια να ντυθούν και αυτό έκανε την ατμόσφαιρα πολύ ευχάριστη. Δεν είναι μια θολή ατμόσφαιρα, αλλά πολύ φιλική και όλα τα παιδιά είναι εκεί για τον ίδιο λόγο. Να διασκεδάσουν. Εξαιρετική προσθήκη στη «σκηνή» στο Μπράιτον
M
Matthew

10-Nov-2016

Αθλητικά ρούχα

Αποφάσισα να ρίξω μια ματιά σε αυτό το μπιζού και το γοητευτικό μπαρ και νιώσω υποχρεωμένος να δηλώσω πόσο υπέροχη βραδιά αποδείχθηκε η εκδήλωση αθλητικών ειδών. Ο ενδυματολογικός κώδικας είναι μέρος της διασκέδασης και ο Σερζ μαζί με την υποστήριξη του ήταν ευχάριστοι και η ατμόσφαιρα μαγευτική.
S
Serge

19-Ιουλ-2017

Ευχαριστούμε

Ελπίζω να σε ξανά δω! Σερζ ;)
G
Guy

28-Οκτ-2016

Η αυθεντική γραμμή GAY!

Δεν είμαι σίγουρος με τι ασχολείται ο προηγούμενος τύπος για ένα ακόμη τρολ στο Διαδίκτυο προφανώς τόσο πολλοί στο Μπράιτον αυτές τις μέρες! Ο Serge & Jason κυκλοφόρησε αυτό το μπαρ μόλις πριν από περίπου 6 μήνες τώρα και από τότε είμαι τακτικός. Ψάχνετε για νέους συντρόφους; Ψάχνετε για ένα φιλικό, χωρίς συμπεριφορά, χωρίς δυνατή μουσική, άνετο και κομψό κρησφύγετο, μην ψάχνετε άλλο! Το DTM είναι το Gay Bar στα τέλη της δεκαετίας του '70, το αυθεντικό gay bar, φιλικό καλωσόρισμα, κοινωνικό, πολύ κοινωνικό, αν δεν σου αρέσει να κάνεις νέους συντρόφους και να μιλάς με φιλικά παιδιά τότε συμφωνώ με το ιντερνετικό τρολ, μην ασχολείσαι! Αλλά αν το κάνετε τότε το DTM είναι το ΜΟΝΟ μέρος στο Μπράιτον όπου θα μπορείτε. Υπέροχο μικρό μπαρ, άνετο σαλόνι, ανεπιτήδευτη πίστα, περιοχή κρουαζιέρας και μικρό σκοτεινό δωμάτιο. Ευχαριστώ παιδιά για αυτήν την υπέροχη προσθήκη στη σκηνή του Μπράιτον που πεθαίνει και πικραμένος γκέι!
S
Serge

5-Nov-2016

Ευχαριστώ!

Το όνομά μου είναι Serge, είμαι κάτοχος και τρέχων DTM, είμαι εξαιρετικά ευγνώμων για την κριτική σας. Είναι δύσκολο το 2016 να διευθύνεις ένα Gay Bar ή Club σίγουρα σε αυτόν τον κόσμο των κινητών τηλεφώνων που έχει κάνει τη σκηνή ΤΟΣΟ αντικοινωνική. Πιστεύω ότι υπάρχει ακόμα χώρος για ένα μπαρ/κλαμπ μόνο για άνδρες χωρίς να είναι κλαμπ σεξ, κάτι που φαίνεται να είναι αυτό που περίμεναν οι άνθρωποι στο Μπράιτον. Πρώτα και κύρια, το Don't Tell Mama είναι μια κοινωνική λέσχη. Ένα φιλικό κρησφύγετο για να συναντήσετε τους συντρόφους σας και να φτιάξετε νέους χωρίς να χρειάζεστε κινητό τηλέφωνο. Το DTM κυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 2016 και πλέον αριθμεί πάνω από 600 Μέλη. Είναι ένα φιλικό, κομψό και άνετο και οικείο μέρος όπου θα σας καλωσορίσουν! Ένα bienôt και σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας. Ραβδωτό μάλλινο ύφασμα
F
Fox

25-Ιουν-2016

Μην κάνετε τον περίπατο

Διέξοδος από το gay χωριό. Πολύ μικρό μπαρ με μια νέα κλίκα που κάθεται γύρω από το μπαρ ακούγοντας τον άντρα του μπαρ να λέει τα δεινά του από τη σκληρή ζωή. Κάτω σκάλες πολύ κενός χώρος 2m x 2m τετράγωνο δωμάτιο με κουρτίνα?? Δεν είμαι σίγουρος lol. Κανείς εκτός από την κλίκα του. Πολύ καθαρό στην κλινική κατάσταση. Δεν θα ενοχλούσα ξανά.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.