Bespoke Trendy Hotel Hanoi

4-Star Hotel in 12 Nguyen Quang Bich St, Ανόι, Βιετνάμ

Γιατί Travel Gay αγαπάει αυτό το ξενοδοχείο;

Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2017
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2017

Η Κορυφαία 100

Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018

Η Κορυφαία 25

Τιμή Προσαρμοσμένο Trendy Hotel Ανόι
Εξαιρετική αξία. Κεντρική τοποθεσία.

Περιγραφή ξενοδοχείου

Το Bespoke Trendy Hotel Hanoi βρίσκεται στο Ανόι (Hoan Kiem), και απέχει λίγα λεπτά από το Εθνικό Θέατρο Tuong του Βιετνάμ και το Εθνικό Θέατρο Tuong του Βιετνάμ. Αυτό το ξενοδοχείο 4 αστέρων βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την Αγορά Hang Da και την οδό Hang Gai. Δωμάτια Νιώστε σαν στο σπίτι σας σε ένα από τα 42 κλιματιζόμενα δωμάτια, τα οποία διαθέτουν ψυγείο και μίνι μπαρ. Οι τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης 32 ιντσών με καλωδιακό προγραμματισμό προσφέρουν ψυχαγωγία, ενώ η δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο ίντερνετ σας κρατά συνδεδεμένους. Τα ιδιωτικά μπάνια με ντους διαθέτουν δωρεάν προϊόντα περιποίησης και πιστολάκι μαλλιών. Οι ανέσεις περιλαμβάνουν τηλέφωνα, καθώς και χρηματοκιβώτια και γραφεία. Παροχές Περιποιηθείτε τον εαυτό σας με μασάζ, θεραπείες σώματος και περιποιήσεις προσώπου. Οι επιπλέον παροχές σε αυτό το ξενοδοχείο περιλαμβάνουν δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο ίντερνετ, υπηρεσίες θυρωρείου και φύλαξη βρεφών/παιδιών (επιπλέον χρέωση). Δείπνο Ικανοποιήστε την όρεξή σας στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, το οποίο σερβίρει πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό ή μείνετε μέσα και επωφεληθείτε από την υπηρεσία δωματίου ( κατά τη διάρκεια περιορισμένων ωρών).Επιχειρήσεις, Άλλες παροχές Οι σημαντικές παροχές περιλαμβάνουν υπηρεσίες στεγνού καθαρίσματος/πλυντηρίου, 24ωρη ρεσεψιόν και χώρο φύλαξης αποσκευών. Παρέχεται υπηρεσία μεταφοράς από και προς το αεροδρόμιο με επιπλέον χρέωση (διαθέσιμο όλο το 24ωρο).

Υπηρεσίες και Εγκαταστάσεις

Κλιματισμός

Εστιατόρια

Υπηρεσία Bellboy

Χρηματοκιβώτιο ξενοδοχείου

Εγκαταστάσεις ανταλλαγής συναλλάγματος

Πρόσβαση με ανελκυστήρα

Θυρωρός

Εφημερίδες

Αίθουσα αποσκευών

ΣΤΕΓΝΩΤΗΡΙΟ ΡΟΥΧΩΝ

Επιλέξτε τα δωμάτιά σας στο Προσαρμοσμένο Trendy Hotel Ανόι

Δωμάτια και επισκέπτες
1 Δωμάτια 2 Ενήλικες
Αυτό το ξενοδοχείο έχει κλείσει πλήρως για αυτές τις ημερομηνίες. Αλλάξτε τις ημερομηνίες σας για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα ή να αναζητήσετε εναλλακτικό ξενοδοχείο Ανόι
M
Matthew

21-Δεκ-2016

Μείνε εδώ!!!!

Δεν μπορώ να πω αρκετά ωραία πράγματα για αυτό το ξενοδοχείο! Ο σύντροφός μου και εγώ είμαστε σε ένα ταξίδι 4 μηνών σε όλο τον κόσμο και έχουμε μείνει σε πολλά καταλύματα στη ΝΑ Ασία και αυτό είναι το αγαπημένο μας. Από τη στιγμή που κάναμε check-in μας έκαναν να νιώθουμε οι πιο σημαντικοί άνθρωποι στον κόσμο. Όταν άργησα σε μια περιήγηση με τα πόδια, ο διευθυντής του ξενοδοχείου άφησε ό,τι έκανε και προσωπικά με συνόδευσε στην αγορά όπου επρόκειτο να συναντήσω τον ξεναγό μου στο πίσω μέρος της μοτοσικλέτας του. Μετά από μια συναρπαστική βόλτα, με πήγε εκεί και έμεινε για να βεβαιωθεί ότι όλα ήταν εντάξει με την περιοδεία μου πριν επιστρέψει στα καθήκοντά του. Τώρα ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ η υπηρεσία. Την επόμενη μέρα, μια ξενάγηση που είχαμε σχεδιάσει (όχι μέσω αυτού του ξενοδοχείου) κατέρρευσε αφού ο τουριστικός πράκτορας καθυστέρησε 2 ώρες με φθαρμένο εξοπλισμό και κουτσούς δικαιολογίες. Ο θυρωρός κανόνισε προσωπικά έναν ιδιωτικό οδηγό για εμάς την τελευταία στιγμή και σχεδίασε μια περιήγηση στο Ανόι για να ακολουθήσουμε τον εαυτό μας, κάτι που ήταν πιο ευχάριστο από τις ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ από τις οργανωμένες εκδρομές που έχουμε κάνει ποτέ και για ένα κλάσμα του κόστους της αρχικής μας περιοδεία! Το δωμάτιο στο οποίο μείναμε ήταν μικρό αλλά πανέμορφο και πολύ άνετο. Θα μπορούσαμε να έχουμε αναβαθμίσει σε μεγαλύτερο δωμάτιο, αλλά επιλέξαμε να μην το κάνουμε καθώς το άνετο δωμάτιο ήταν περισσότερο από αρκετό. Ο πρωινός μπουφές είναι ένας από τους καλύτερους που είχαμε ποτέ και η τοποθεσία του εστιατορίου στον επάνω όροφο με θέα στις στέγες του Ανόι δεν ήταν τίποτα λιγότερο από ειδυλλιακή. Η τοποθεσία του ξενοδοχείου σε έναν σχετικά ήσυχο δρόμο στη μέση της φασαρίας της Παλιάς Πόλης του Ανόι δεν θα μπορούσε να είναι πιο τέλεια. Όταν φτάσουμε στο Ανόι, αυτό είναι το μόνο μέρος που θα μείνουμε.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.