Freedom Bar

Freedom Bar

Freedom Bar

Εικονίδιο τοποθεσίας

28 Padonmar Street, Sanchaung TSP, Yangon, Μιανμάρ, 11111

Το νεότερο LGBT+ και μπαρ φίλων της Yangon. Το μπαρ Freedom προσφέρει μια τεράστια γκάμα από εκπληκτικά κοκτέιλ, τοπικό φαγητό και μια ποικιλία από παραστάσεις και ζωντανά συγκροτήματα που προσελκύουν την προσοχή πολλών ατόμων από την LGBT+ κοινότητα στη Γιανγκόν.

Βρίσκεται στην καρδιά του Sanchaung, της πιο δημοφιλής περιοχής της Yangon στην LGBT+ κοινότητα. Το Freedom bar μοιράζεται την οδό Padonmar με πολλά άλλα μπαρ, εστιατόρια, σταθμούς μπύρας και πλανόδιους πωλητές τροφίμων - δίνοντάς σας το τέλειο σκηνικό για μια υπέροχη βραδινή έξοδο!

Ο χώρος είναι διαθέσιμος προς ενοικίαση σε τοπικές επιχειρήσεις και ενώσεις της κοινότητας LGBT +, καλέστε για περισσότερες πληροφορίες.

Καθημερινή: 5μμ έως 1πμ

Σαββατοκύριακο: 5μμ έως 1πμ

Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Έκθεση Καμπαρέ
Χορός
δωρεάν WiFi
Ζωντανή μουσική
Εστιατόρια
Τιμή Freedom Bar
4.3
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 16 ψηφοφορίες

t
thu

12-Mar-2020

ωραίο μπαρ, φιλικό προσωπικό, χαριτωμένος ιδιοκτήτης, συνιστάται ιδιαίτερα

το λατρεύω
J
Jay

1-Φεβ-2020

Τι υπέροχο βράδυ.

Μια θαρραλέα προσπάθεια ανοίγματος του πρώτου LGBTQI+ μπαρ στη Μιανμάρ. Με μια ποικιλία παραστάσεων, ρούχων και ψυχαγωγίας τόσο στα αγγλικά όσο και στα βιρμανικά παρήγαγε μια διασκεδαστική διασκεδαστική βραδιά. Σίγουρα θα επισκεφθώ ξανά σύντομα.
J
Justin

7-Ιαν-2020

Υπέροχο μέρος !!!

Επιτέλους, η Γιανγκόν και η Μιανμάρ έχουν ένα υπέροχο μέρος όπου μπορούν να συναντηθούν οι φίλοι. Ποτά και φαγητό σε λογικές τιμές. :-)
R
Rich

1-Ιαν-2020

Υπέροχο μπαρ

Μόνο γκέι μπαρ στην πόλη, καλοί πελάτες και πολύ γλυκό προσωπικό.
T
Tushar

23-Δεκ-2019

Το μόνο lgbt + bar του Yangon

Ήρθα εδώ μέσα Travelgay στην επίσκεψη μου στη Γιανγκόν της εβδομάδας. Εξαιρετικό προσωπικό και μια ποικιλία παραστάσεων που με κράτησαν αφοσιωμένο. Συνιστάται.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.

Προτεινόμενα Ξενοδοχεία