Μπάρα στα παρασκήνια

Μπάρα στα παρασκήνια

Κοινωνικοποιήστε και χαλαρώστε στην εξωτερική βεράντα ή χορέψτε με μερικές αισιόδοξες μελωδίες μέσα.

Backstage Bar

Εικονίδιο τοποθεσίας

80 Neil Road, , Singapore, 88839

Ένα από τα μακροβιότερα και πιο δημοφιλή γκέι μπαρ της Σιγκαπούρης. Το Backstage Bar διαθέτει εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους.

Αυτό το φιλόξενο μπαρ μετατρέπεται σε πάρτι όπου μπορείτε να χορέψετε σε μερικές αισιόδοξες μελωδίες. Ευτυχισμένη ώρα Κυριακή έως Πέμπτη (6 μ.μ. - 9 μ.μ.) Η είσοδος γίνεται στο Teck Lim Road ή μέσω Tantric Bar.

Καθημερινή: 5μμ - 10.30μμ

Σαββατοκύριακο: 5μμ - 10.30μμ

Πλησιέστερος σταθμός: Chinatown

Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Χορός
Μουσική
Τιμή Μπάρα στα παρασκήνια
3.8
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 33 ψηφοφορίες

G
Greg

17-Apr-2022

Το προσωπικό είναι αγενές

Το μέρος ήταν εντάξει λίγο παλιό, αλλά το προσωπικό και ο μπάρμαν είναι υπέροχοι, ωστόσο η θέση του προσωπικού στην πόρτα ήταν θορυβώδης όταν ζήτησε κρατήσεις από άλλους θαμώνες μπροστά μας και δεν είχαν κρατήσεις, ζητούσαν ακυρώσεις, αλλά ο τύπος τους απάντησε αγενώς και φωνάζοντας τους να φύγουν για να μην σταθούν γύρω από την είσοδο. Το βρίσκω απαράδεκτο καθώς η επιλογή της λέξης και του τόνου της φωνής είναι τόσο αζήτητη. Θα πρέπει να εκπαιδεύσουν πλήρως το προσωπικό τους καλύτερα αν θέλουν να νικήσουν τη Dorothy's.
G
Gerry

17-Οκτ-2016

Βαρετό!

Το αρχικό Backstage στην Chinatown ήταν πάντα το κανονικό μου μέρος όποτε βρίσκομαι στη Σιγκαπούρη...δυστυχώς το νέο μέρος είναι βαρετό! Ένα μπαρ χωρίς μπαρ, δεν είναι μπαρ!
d
darren

6-Mar-2014

έξοχος

Έξοχα
R
Richard

31-Οκτ-2015

Υπέροχο μέρος με πολύ φιλικό προσωπικό

Ήμουν στο SG για δύο νύχτες και επισκέφτηκα το Backstage και στα δύο. V φιλικό προσωπικό σε ένα υπέροχα διακοσμημένο περιβάλλον. Λογικές τιμές και εξαιρετική εξυπηρέτηση.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.