Pub Disco Babylon

Pub Disco Babylon

Η νέα τοποθεσία του συλλόγου "Butterfly".

Babylon Disco Pub

Εικονίδιο τοποθεσίας

Av. Rafael Puig Lluvina 5, CC Veronicas 2, Playa las Americas, Τενερίφη, Ισπανία, 38660

Πρώην "Butterfly Club", η νέα Babylon Disco Pub προσφέρει την ίδια υπέροχη ψυχαγωγική και διασκεδαστική ατμόσφαιρα κάθε βράδυ της εβδομάδας, με DJ και drag show το Σαββατοκύριακο.

Βρίσκεται στο CC Veronicas 2 (στην αριστερή πλευρά του Papagayo Beach Club).

Δευτ.: Κλειστό

Τρ.:23: 00 - 03: 00

Τετ.:23: 00 - 03: 00

Πέμ.:23: 00 - 03: 00

Παρ.:23: 00 - 04: 00

Σαβ.:23: 00 - 04: 00

Κυρ.:23: 00 - 04: 00

Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Έκθεση Καμπαρέ
Σκοτεινό δωμάτιο
Δωρεάν Προφυλακτικά
δωρεάν WiFi
Go-Go Show
Πρόσβαση στο διαδίκτυο
Μουσική
Χαλαρωτικές καμπίνες
Τιμή Pub Disco Babylon
3.7
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 66 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2018
Βραβεία κοινού 2018

4 Star Winner

Βραβεία κοινού 2019
Βραβεία κοινού 2019

4 Star Winner

Βραβεία κοινού 2020
Βραβεία κοινού 2020

4 Star Winner

J
Jack

9-Ιαν-2020

Γκέι ζευγάρι

Εξαιρετικό προσωπικό και ειδικότητα οι ιδιοκτήτες, εξαιρετική εξυπηρέτηση και καλή ατμόσφαιρα, αγαπάμε αυτό το μέρος!! Ανυπομονώ να επιστρέψω εδώ!
L
Loftis

11-Οκτ-2019

Τουρίστας άδικης μεταχείρισης

Χρόνια που πηγαίνω ως τουρίστας στη Βαβυλώνα, ακόμα κι όταν ήταν η Πεταλούδα. Οι ντόπιοι μπαινοβγαίνουν δωρεάν σε εκδηλώσεις πληρωμής. Οι τουρίστες πρέπει να πληρώνουν κάθε φορά που βγαίνουν για καπνό, ακόμα και 1 μέτρο από την πόρτα.
k
kris

11-Οκτ-2019

Ερωτήσεις σχετικά με τις τουριστικές και τοπικές τιμές

Ήταν στη Βαβυλώνα το βραδινό σκοτεινό δωμάτιο. Είσοδος 6 ευρώ = οκ = παίρνετε ένα ποτό δωρεάν. Αλλά όταν βγείτε πρέπει να πληρώσετε ξανά για να μπείτε μέσα. Άρα δωρεάν ποτό πάλι = εντάξει = όχι εντάξει αν πιείτε μια σόδα, νερό ή μπύρα = 5 ευρώ για αυτό το ποτό! Οι ντόπιοι μπαινοβγαίνουν!! Bot πληρώνει! Τουρίστας πρέπει να πληρώσεις και να πληρώσεις και να πληρώσεις για να μπεις ξανά. Όχι αέρας, σκίσε.
D
Den

25-Σεπ-2018

Αδειάστε

Η Playa de las Americas είναι μια μεγάλη απογοήτευση. Οι πληροφορίες στο Διαδίκτυο είναι παλιές ανακριβείς και ανακριβείς. Δεν υπάρχουν gay παραλίες που να είναι εύκολα προσβάσιμες, τα περισσότερα μπαρ είναι κλειστά. Συχνά ονομάζεται Salytien είναι μια βρώμικη τρύπα στην οποία δεν υπάρχει τίποτα τριγύρω. Πολύ κακό μέρος για γκέι. Δεν αξίζει να έρθεις.
V
Vitalijus

24-Σεπ-2018

Χωρίς γνώμη.

Επισκέφτηκε αυτό το μπαρ κατά τη διάρκεια των διακοπών. Ήταν αρκετά άδειο όλες τις μέρες, εκτός από το Σαββατοκύριακο που έρχονται περισσότεροι ντόπιοι για πάρτι και την Τετάρτη όταν υπάρχει ένα σκοτεινό πάρτι. Έχει πολλές δυνατότητες, απλώς έλλειψη διαφήμισης. Τα ποτά έχουν λογικές τιμές. Σας συνιστώ να έρθετε από μια παραλία γιατί υπάρχουν μερικές υπαίθριες παμπ στην πλευρά του δρόμου και μερικές φορές δεν είναι ασφαλές εκεί (μεθυσμένοι τουρίστες που πίνουν, τσακώνονται). Το μπαρ έχει σκοτεινούς θαλάμους, αλλά θα ήταν ωραίο αν είχαν πόρτες όχι μόνο σκούρο ύφασμα. Θα έπρεπε να έχουν μικρή σκηνή τουλάχιστον, γιατί ο χορευτής χορεύει απλώς στις σκάλες δίπλα στην είσοδο. Γενικά έχει πολλές δυνατότητες αλλά χρειάζεται περισσότερη προσπάθεια για να γίνει ένα πραγματικά υπέροχο μπαρ.
t
tomas

11-Ιουν-2018

το καλύτερο

Τα καλύτερα της Τενερίφης

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.

Προτεινόμενα Ξενοδοχεία