Ανδρικό μπαρ CÜERO

Ανδρικό μπαρ CÜERO

CÜERO Men's Bar

Εικονίδιο τοποθεσίας

Calle de la Nogalera 21, Τορεμολίνος, Ισπανία, 29620

Μικρό γκέι μπαρ κρουαζιέρας με θεματικές εκδηλώσεις και ενδυματολογικούς κώδικες, που βρίσκεται στην gay περιοχή. Οι ενδυματολογικοί κώδικες στο CÜERO περιλαμβάνουν δέρμα, στρατιωτικό, speedo, jockstrap και γυμνό (φυσικά).

Κλειστά κάθε Τετάρτη.

Δευτ.:21: 00 - 02: 00

Τρ.:21: 00 - 02: 00

Τετ.: Κλειστό

Πέμ.:21: 00 - 02: 00

Παρ.:21: 00 - 03: 00

Σαβ.:21: 00 - 03: 00

Κυρ.:18: 00 - 01: 00

Χαρακτηριστικά:
Μόνο ενήλικες
Μπαρ
Κρουαζιέρα / Φετίχ
Σκοτεινό δωμάτιο
Τιμή Ανδρικό μπαρ CÜERO
3.3
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 47 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2019
Βραβεία κοινού 2019

3 Star Winner

Βραβεία κοινού 2020
Βραβεία κοινού 2020

3 Star Winner

T
Tony

16-Ιαν-2020

αντωνάκης

Πρώτη φορά εδώ, η γυμνή νύχτα απόλαυσα πραγματικά. Σίγουρα θα συνιστούσα.
M
Mark

28-Δεκ-2019

Ανδρικό μπαρ με άνεση χωρίς καθόλου

Πηγαίνετε κάθε φορά που βρίσκομαι στην πόλη. Η Κυριακή είναι παντελόνι και η Δευτέρα γυμνή. Είναι μικρό, αλλά μπορείτε να πάρετε 30 συν παιδιά στον επάνω όροφο στο σκοτεινό / χώρο παιχνιδιού. Μπορείτε να παίξετε στο μπαρ εάν το επιθυμείτε, χωρίς στάση φιλικό καλό μείγμα από παιδιά και γκόμενους
A
Andy

20-Ιουν-2020

Νεοσσοί ????

Δεν υπάρχουν "γκόμενοι" εκεί υποθέτω ότι εννοείς γυναίκες). Αν υπήρχαν γυναίκες εκεί, οι περισσότεροι άντρες δεν θα πήγαιναν ποτέ εκεί.
C
Cpp

30-Nov-2019

Πολύ φιλικό, το πλήθος διαφέρει κάθε μέρα

Απελευθερώστε τον εαυτό σας, φιλικό προσωπικό σε ωραίο μέρος
W
Werner

27-Σεπ-2019

Εξαιρετικά εχθρική πόρτα / μπάρμαν

Μας αρνήθηκαν την είσοδο για το γυμνό πάρτι (26/08/2019) - η πόρτα-/μπάρμαν είπε ότι ήταν ένα ιδιωτικό πάρτι που δεν ήταν όπως ξέρουμε από έναν φίλο που πήγε εκεί και δεν του αρνήθηκαν την είσοδο. Ποιο κριτήριο έχει ο θυρωρός για να αφήσει τον κόσμο να μπει ή όχι είναι εντελώς ασαφές. Τρεις μέρες αργότερα πήγαμε ξανά εκεί και δεν υπήρχε ειδική εκδήλωση / ενδυματολογικός κώδικας. Πρώτα δεν του άρεσε να μας αφήσει να μπούμε, αλλά τελικά μας δέχτηκαν την είσοδο. Βρισκόμενοι μέσα είδαμε ότι αρνήθηκε σε άλλα άτομα την είσοδο - και πάλι λέγοντας ότι ήταν ένα ιδιωτικό πάρτι που σίγουρα δεν ήταν. Παρεμπιπτόντως, υπήρχαν μόνο 5 καλεσμένοι στο μπαρ! Ήταν ο πιο εχθρικός Ισπανός που έχουμε γνωρίσει ποτέ και βρισκόμαστε πολύ συχνά σε πολλά διαφορετικά μέρη της Ισπανίας. Δεν μπορούμε να προτείνουμε σίγουρα αυτό το μπαρ!!!
L
Lars

31-Aug-2021

Ξαπλωμένος θυρωρός

Δυστυχώς αυτός ο θυρωρός δεν έχει πεταχτεί ακόμα στον κώλο και τον αγκώνα του. Ήταν εκεί χθες αλλά το ίδιο τραγούδι. Είναι ένα ιδιωτικό πάρτι. Μείνετε μακριά παιδιά. Δεν αξίζει να σπαταλάς τον χρόνο σου. Αντ' αυτού, πηγαίνετε στο κλαμπ Exxxtreme
A
ALEX

13-Σεπ-2019

ΜΙΚΡΟ ΜΠΑΡ, Μερικοί άνθρωποι, αλλά παλιοί

Πήγα 1 βράδυ πριν από 2 μέρες. Το μπαρ είναι πολύ μικρό, στον επάνω όροφο υπάρχει μια μικρή περιοχή κρουαζιέρας όπου μπορείτε να κάνετε κάποια δράση. Δυστυχώς, οι άνθρωποι είναι + 55 ετών Μόνο εγώ και ένας άλλος άντρας είναι πιο νέοι (35/40). Ο μπάρμαν φαίνεται πολύ ωραίος, αλλά όχι πολλά λόγια με τους πελάτες. Ωστόσο, υπάρχουν ντουλάπια μέσα.
r
richard

26-Aug-2019

Βόρεια ιρλανδικά παιδιά

πηγαίνω εδώ όλη την ώρα που επισκέπτομαι τις διακοπές να είμαι εκεί από τις 3 Σεπτεμβρίου για μια εβδομάδα θα είμαι εδώ κάθε βράδυ υπέροχο μπαρ
J
Jim

8-Ιουλ-2019

Πολύ καλή εξυπηρέτηση!

Τηλεφώνησα την Πέμπτη το βράδυ του Μαΐου. Μια ωραία φιλική ομάδα ανδρών, πουκάμισα έξω, κάποιοι με εσώρουχα. Ο μπάρμαν ήταν πολύ προσεκτικός.
J
Jan

1-Ιουλ-2019

Το χειρότερο μέρος ποτέ

Μου αρνήθηκαν δύο φορές! Πριν από δύο μέρες στη βραδιά Φετίχ επειδή φορούσα σαγιονάρες. Εντάξει, μπορώ να καταλάβω. Απόψε το Naked Party μου είπαν ότι ήταν ιδιωτικό πάρτι. Απλώς δεν το πιστεύω, δεν υποδείχθηκε και αυτό είναι το κύριο γεγονός τους. Πιστεύω ότι πρόκειται για διακρίσεις λόγω ηλικίας (είμαι στα εξήντα μου), οπότε αυτό το μέρος δεν ξανάρχισε ποτέ μετά από άρνηση δύο φορές.
c
carlis

21-Apr-2019

γελοίος

Γελοία μικρό μέρος για ηλικιωμένους. Αποφύγει.
J
John

4-Φεβ-2019

Εξαιρετικό μέρος

Πάντα περνάω καλά εκεί.
C
Chuck Hylton

25-Nov-2018

Διασκεδαστικό μέρος

Έχω πάει εκεί αρκετές φορές. Οι Δευτέρες φαίνεται να είναι οι πιο πολυσύχναστες, αλλά τα Σαββατοκύριακα είναι επίσης καλά. Μπορεί να είναι πολύ απασχολημένος στον επάνω όροφο και μερικές φορές στο κεντρικό μπαρ. Δεν μου αρέσει το υπερβολικό κάπνισμα. Το μπαρ συνήθως είναι πολύ απασχολημένο αργά. Ο θυρωρός τις Δευτέρες είναι πολύ χαριτωμένος - το προσωπικό είναι πολύ φιλικό.
J
John

8-Nov-2018

Εξαιρετικό μέρος

Το λάτρεψα. Πέρασα πολύ ωραία. Η εξυπηρέτηση ήταν πολύ καλή. Φιλικοί πελάτες και πολλή δράση
M
MaK

11-Σεπ-2018

το λάτρεψα

Πήγαμε σε αυτό το μέρος τρεις φορές και το λατρέψαμε, χαριτωμένο διασκεδαστικό, λογικό και ήταν υπέροχο τη γυμνή νύχτα τη Δευτέρα!
C
Chuck Hylton

21-Apr-2018

Υπέροχες στιγμές

Ήμουν εκεί το περασμένο καλοκαίρι και επέστρεψα σε μερικούς μήνες. Ήμουν στον επάνω όροφο όταν τουλάχιστον 30 άνδρες ήταν εκεί. Τρελά γεμάτο και διασκεδαστικό. Μπορεί να δραστηριοποιηθεί στο κεντρικό μπαρ επίσης το μειονέκτημα είναι πολύ παιδιά επιμένουν να καπνίζουν στον επάνω όροφο
G
G

25-Apr-2017

Δευτέρα

Η Δευτέρα είναι γυμνή νύχτα και φαίνεται ότι πρέπει. Χρεώθηκε 8 € σε (τσέκαρα τον ιστότοπο την επόμενη μέρα και η είσοδος είναι 6 €). Δεν μου είπαν αρχικά, αλλά αυτό περιλαμβάνει ένα ποτό που πήρα. Χρεώθηκε 6 € κατά την έξοδο για αυτό το ίδιο ποτό (είχα μόνο το ένα). Υπερχρεωμένο λοιπόν 8€ όλα μαζί. Δεν είπα τίποτα. Το προσωπικό φαινόταν ωραίο, οπότε δεν είμαι σίγουρος αν ήταν λάθος ή εσκεμμένο.
J
John

16-Οκτ-2018

Υπέροχες γυμνές νύχτες

Πήγα στο γυμνό πάρτι τη Δευτέρα το βράδυ. Χρεώθηκα μόλις έξι ευρώ και είχα πιει μια μπύρα ακολουθούμενη από μια κόκα κόλα, οπότε σκέφτηκα ότι ήταν καλή τιμή. Δυστυχώς, πρέπει να είχατε ένα λάθος όταν σας χρεώθηκαν υπερβολικά. Πολλοί γυμνοί τύποι, και επιμένουν στο πλήρες γυμνό σε γυμνές βραδιές, κάτι που είναι καλό καθώς έχω πάει σε άλλα μπαρ και ήμουν μόνο ένα γυμνό. Αυτή ήταν μια υπέροχη βραδιά με πολλή διασκέδαση, όλοι συμπεριλαμβανομένου του μπάρμαν ήταν γυμνοί.
D
Dave

29-Ιαν-2017

Ένα πάνω, ένα κάτω

Querells μικρή αδερφή και όπως αναφέρθηκε προηγουμένως - είναι μικροσκοπικό. Μπείτε, βάλτε τον εξοπλισμό σας σε μια τσάντα, πάρτε το ποτό σας και ανεβείτε στον επάνω όροφο σε ονομαστικά περιοχή κρουαζιέρας - περισσότερο σαν σοφίτα για 6 το πολύ. Δεν συμβαίνουν πολλά εδώ - καλά, δεν θα μπορούσατε να κάνετε πάρτι στον χώρο! Το προσωπικό είναι φιλικό και είναι βολικό ως μια πρόωρη στάση για τα μπαρ.
S
Sean

2-Ιουλ-2016

Ωραίο προσωπικό, αλλά μικρό μέρος

Πολύ ωραίο προσωπικό, αλλά αυτό το μέρος είναι μικρό. Τοποθετήστε ακριβώς δίπλα στην κύρια περιοχή γκέι, οπότε είναι βολικό. Καλή τιμή.
J
JOHN

17-Οκτ-2018

Μικρό μέρος αλλά φιλικό.

Μου άρεσε το γεγονός ότι ήταν μικρό καθώς ήταν φιλικό. Τα παιδιά μιλούσαν μεταξύ τους καθώς και διασκέδαζαν. Πήγα σε ένα άλλο γυμνό μπαρ που ήταν μεγαλύτερο και κανείς δεν μιλούσε και ήταν γεμάτο ποζέρ που τριγυρνούσαν και κανείς δεν είχε καμία επαφή. Δώστε μου λοιπόν αυτό το μπαρ κάθε φορά.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.

Προτεινόμενα Ξενοδοχεία