Ζωολογικός κήπος

Ζωολογικός κήπος

Δημοφιλές γκέι μπαρ με τακτικές εκδηλώσεις και σπεσιαλιτέ για ποτά.

ZOO Bar

Εικονίδιο τοποθεσίας

GF 33 Jervois St, Sheung Wan, Hong Kong, Κίνα

Ίσως το πιο γνωστό γκέι μπαρ στο Χονγκ Κονγκ και ένα μέρος για να δείτε και να δείτε. Το ZOO προσελκύει το διασκεδαστικό γκέι πλήθος με το κομψό εσωτερικό του, τα υπέροχα κοκτέιλ και τη μαγευτική μουσική.

Ο χώρος μέσα στη γραμμή είναι περιορισμένος. Τα σαββατοκύριακα, είναι συνηθισμένο να βλέπεις πλήθη να χύνονται στο δρόμο. Οι Κυριακές και τις καθημερινές είναι αρκετά ήσυχες.

Επισκεφτείτε το Facebook για λεπτομέρειες σχετικά με ειδικές εκδηλώσεις.

Πλησιέστερος σταθμός: MTR: Sheung Wan (Έξοδος A2)

Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Χορός
Μουσική
Τιμή Ζωολογικός κήπος
4.4
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 11 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2017
Βραβεία κοινού 2017

4 Star Winner

Βραβεία κοινού 2018
Βραβεία κοινού 2018

4 Star Winner

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
M
Marcelo

15-Δεκ-2019

Υπέροχη βραδιά για να γνωρίσεις παιδιά

Ήμουν εκεί το βράδυ του Σαββάτου, καλές ατμόσφαιρες ημέρας με μουσική που μου αρέσει, φιλικοί ντόπιοι τύποι εκεί και γνώρισα μερικούς νέους φίλους. Δεν είναι πολύ μεγάλο, αλλά καλό για να συναντάς ανθρώπους. Θα επιστρέψει ξανά.
M
Mathew

8-Nov-2019

Φανταστική νύχτα

Το μέρος σέρνεται με ξένους, γνώρισα παιδιά από την Ισπανία, τη Σουηδία, την Αφρική, τις ΗΠΑ καθώς και ντόπιους τύπους. Είχαμε μια υπέροχη νύχτα υπέροχο προσωπικό και τα ποτά ήταν φανταστικά. Συνιστάται ανεπιφύλακτα!
J
Jefferson

2-Οκτ-2019

Ωραίο μέρος επίσκεψης

Ήμουν εκεί το βράδυ του Σαββάτου, λίγο πακέτο στην αστική περιοχή! Ακόμη και την Ημέρα του Χονγκ Κονγκ έχουν πολλές διαμαρτυρίες, ακόμα πολύ καλή ατμόσφαιρα και ποπ μουσική, φιλικοί νέοι ντόπιοι τύποι και συνάντησαν κάποιο δροσερό τύπο.
A
Antonio

22-Nov-2018

Εξαιρετικό σημείο για όλους

Τι υπέροχο μέρος για να πιείτε ένα ποτό, να γνωρίσετε κόσμο και να απολαύσετε τη ζωή!
R
Rob

11-Οκτ-2018

Παιδιά της Βόρειας Ιρλανδίας

Τηλεφωνήσαμε απόψε το τελευταίο μας βράδυ στο Χονγκ Κονγκ. Ο ιδιοκτήτης ήρθε αμέσως και καταλήξαμε να συζητάμε για το μεγαλύτερο μέρος της διαμονής μας. Ωραία αίσθηση στο μέρος, και απολαύσαμε επίσης υπέροχα κοκτέιλ. Ευχαριστώ. -Κάρλτον
M
Miquel

7-Σεπ-2018

Πρέπει να φύγεις!

Κεντρική τοποθεσία στο νησί Χονγκ Κονγκ, ωραίο προσωπικό και καλή επιλογή μπαρ. Το πλήθος είναι ένα μείγμα μεταξύ ντόπιων, εκπατρισμένων και επισκεπτών... πραγματικά χαριτωμένα και σέξι αγόρια ;) σίγουρα Ένα μέρος για να πάτε και να διασκεδάσετε...ανοιχτό κάθε μέρα... Σαββατοκύριακο πολύ γεμάτο!
J
James

6-Σεπ-2018

Βρέθηκε το G spot του Χονγκ Κονγκ!

Ενάντια σε όλα όσα μου είπαν, αποφάσισα να πάω και να δω μόνος μου. Ως ταξιδιώτης μου αρέσει να βιώνω πράγματα από πρώτο χέρι. Αποδεικνύεται ότι ο χώρος είναι υπέροχος, πήρε λίγο χρόνο, αλλά το προσωπικό ήταν υπέροχο, με σύστησε σε μερικούς από τους τακτικούς, που με σύστησε σε άλλους. Γνώρισε ανθρώπους από παντού, αποδεικνύεται ότι έχουν έναν ιδιοκτήτη από το Τέξας. Ο ζωολογικός κήπος είναι ένα ενεργητικό μέρος διασκέδασης με εξαιρετικό προσωπικό, υπέροχη μουσική και ποτά. Μπορώ να καταλάβω γιατί το μέρος είναι τόσο δημοφιλές. Είχε μια φανταστική βραδιά. Ευχαριστώ πολύ το προσωπικό για τις εισαγωγές. Θα είναι η πρώτη μου στάση στην επόμενη επίσκεψή μου στο Χονγκ Κονγκ Τζέιμς
M
Maroon

27-Aug-2018

Υπέροχη βραδιά πάρτι

Ήμουν εκεί το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, έχουν ένα gogo boy party! Η ατμόσφαιρα και η μουσική ήταν τόσο καλή! Ευχαριστώ για το υπέροχο βράδυ του Σαββάτου!
F
Festner

17-Μαΐου-2018

Καταπληκτικό μέρος

Μεγάλη εμπειρία. Πήγα εκεί την περασμένη εβδομάδα με φίλους. Θέλαμε να ζήσουμε κάτι καλό στο Χονγκ Κονγκ και ήταν φοβερό. Παραδόξως, υπάρχουν πολλοί αγγλόφωνοι, οπότε δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα. Το προσωπικό είναι τόσο φιλικό. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα
S
Spencer

17-Φεβ-2018

Μη φιλόξενο

Αν ο Καυκάσιος σας δεν πάει. Αν ήμουν Αφροαμερικανός, σίγουρα δεν θα πήγαινα ποτέ κοντά στο μέρος. Το χειρότερο βράδυ του Σαββάτου που έχω περάσει ποτέ σε ένα μπαρ.
O
Oxy

10-Δεκ-2016

Πολύ ωραία

Ήμουν εδώ ένα Σάββατο βράδυ, ένα ωραίο πλήθος και χαρούμενη διακόσμηση.. Απασχολημένος από τις 11 μ.μ.
k
kevin

25-Ιαν-2016

Υπέροχο!!

Ένα υπέροχο μέρος για να πιείτε ένα ποτό. Φιλικό προσωπικό και άνθρωποι επίσης. Η μουσική ήταν υπέροχη. Μόνο μειονέκτημα δεν υπάρχει πίστα χορού.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.