Μπάνκερ Λέσχη

Bunker Cruising Bar

Bunker Cruising Bar

Εικονίδιο τοποθεσίας

Αλφρέντα Καλνίνα 4, Ρίγα, Latvia, LV-1021

Σήμερα: Εσώρουχα πάρτι - Κάθε Παρασκευή
Αύριο: Κόμμα BDSM - Κάθε Σάββατο

Το Bunker Cruising Bar είναι ένα gay cruising club που βρίσκεται στο κέντρο της Ρίγας, μόλις 50 μέτρα μακριά από τον αδελφό του χώρο TOP Club.

Πλήρως εξοπλισμένο με μπαρ, αίθουσα βίντεο, ντους, χώρους κρουαζιέρας και σκοτεινά δωμάτια και ανοιχτά κάθε μέρα από τις 4 το απόγευμα μέχρι αργά, αυτό είναι το τέλειο τέλος της βραδιάς σας στην πόλη από την είσοδο μόνο 5 ευρώ!

Ο χώρος πραγματοποιεί τώρα επίσης μικτές εκδηλώσεις για πάρτι swingers σε επιλεγμένες νύχτες, δείτε την επίσημη ιστοσελίδα για περισσότερες λεπτομέρειες.

Καθημερινή: 16: 00-02: 00

Σαββατοκύριακο: 16: 00-07: 00

Πλησιέστερος σταθμός: Σταθμός Origo

Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Έλεγχος παλτών / ασφαλής αποθήκευση
Σκοτεινό δωμάτιο
Δωρεάν προφυλακτικά & λιπαντικά
δωρεάν WiFi
Πρόσβαση στο διαδίκτυο
θυρίδες
Λαβύρινθος
Μουσική
Ιδιωτικές εγκαταστάσεις ντους
Χαλαρωτικές καμπίνες - δωρεάν
Τιμή Bunker Cruising Bar
3.4
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 33 ψηφοφορίες

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
C
Cristoff

22-Μαΐου-2023

Δεξαμενόπλοια

Πήγε εκεί τόσο την Παρασκευή όσο και το Σάββατο το βράδυ. Το μέρος είναι πολυσύχναστο μέχρι τις 9 μ.μ., γεμάτο από τα μεσάνυχτα, παραμένει απασχολημένο μέχρι τις 3 το πρωί. Ο χώρος του μπαρ και το πίσω δωμάτιο βρίσκονται το ένα κοντά στο άλλο. Στο πίσω δωμάτιο υπάρχουν διάφορες περιοχές: μερικές τρύπες όπου πηγαίνετε για διασκέδαση, περίπου 8-9 καμπίνες στις οποίες μπορείτε να ενώσετε κάποιον άλλο. ένας ανοιχτός «σκοτεινός θάλαμος» που μπορεί να χωρέσει περίπου 10 άτομα το πολύ. Όλες οι περιοχές ήταν απασχολημένες όσο ήμουν εκεί. Τα Σάββατα γίνονται μικτά πάρτι για δύο άτομα. Και το πίσω δωμάτιο γενικά ήταν αρκετά απασχολημένο - ανά πάσα στιγμή ένιωθα ότι υπήρχαν 40-50 άτομα στο σκοτεινό θάλαμο και πολλά περισσότερα στο μπροστινό μπαρ. Μια σειρά ηλικιών (δεκαετίες 20-50) χωρίς καμία ηλικία πιο εμφανή από την άλλη. Σίγουρα διασκέδασα...θα επιστρέψω όταν θα είμαι επόμενος στη Ρίγα
V
Valdix

13-Apr-2022

Το καλύτερο

Πολύ ωραίο μέρος στο κέντρο της πόλης Ρίγα. Το καλύτερο κλαμπ στις χώρες της Βαλτικής. Το προσωπικό είναι πολύ ευγενικό, η ατμόσφαιρα είναι σέξι και πολύ ενθουσιασμένο. Ένα μείον δεν είναι πολλά άτομα, στοίχημα πιστεύω ότι στο μέλλον η κατάσταση θα αλλάξει. Μπράβο στον ιδιοκτήτη για αυτή την ιδέα.
K
Karlis

6-Apr-2022

Το μόνο που κάνει κρουαζιέρα στη Ρίγα

Το Bunker είναι ωραίο μέρος για χαλάρωση και διασκέδαση με παιδιά. Έχω πάει μόνο δύο φορές, αλλά διασκέδασα αρκετά
J
JURIS

6-Apr-2022

Mega :)

Σούπερ μέρος. Έχω πάει εκεί ήδη 4 φορές. Κάθε φορά που υπάρχουν άνθρωποι, υπάρχουν και ωραίοι άνθρωποι. Πολύς χώρος, συμπεριλαμβανομένων των κλειστών. Cool bar. Και ένα ιδιαίτερο γεια στον σχεδιαστή, καλοσχεδιασμένο
S
Steve

28-Mar-2022

Γρήγορη επίσκεψη

Επισκέφθηκα αυτό το μέρος αργά χθες το βράδυ για διασκεδαστικό, αξιοπρεπές μέρος, πολλά σκοτεινά μέρη για να διασκεδάσω, καλό πορνό στις τηλεοράσεις, δεν είδα προφυλακτικά/λιπαντικά και δεν μου δόθηκε ντουλάπι κατά την είσοδο, οπότε έπρεπε να κουβαλάω τα ρούχα μου με πολύτιμα αντικείμενα άρα όχι ιδανικά. Το θετικό είναι ότι διασκέδασα με 2 άνδρες, θα το επισκεφτώ ξανά σύντομα.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.