Στο σπίτι μπαρ

Στο σπίτι μπαρ

Φιλικό, νέο γκέι μπαρ στην καρδιά του συγκροτήματος Jomtien.

At Home Bar

Εικονίδιο τοποθεσίας

413/22 Jomtien Complex, Πατάγια, Thailand

Φιλικό γκέι μπαρ στην καρδιά του συγκροτήματος Jomtien στην Πατάγια. Το At Home προσφέρει επίσης υπηρεσίες μασάζ από άνδρες σε άνδρες.

Ο ιδιοκτήτης είναι πάντα κοντά για να απαντήσει σε ερωτήσεις σχετικά με τη γκέι σκηνή Pattaya.

Προσφέροντας φρέσκα ψητά και υπέροχο καφέ καθημερινά.

Καθημερινή: 4μμ - 1πμ

Σαββατοκύριακο: 4μμ - 1πμ

Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Massage
Μουσική
Τιμή Στο σπίτι μπαρ
3.8
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 19 ψηφοφορίες

J
Jim

1-Φεβ-2019

2019 Γιορτάζοντας το βράδυ Rabbie Burns

Οφείλω να πω ότι ο ιδιοκτήτης του μπαρ έκανε ένα εξαιρετικό αφιέρωμα στον Βάρδο με τη βραδιά να είναι ένα αποκλειστικά σκωτσέζικο θέμα με μοντέρνα και κάντρι μουσική, με piping-in και να απευθύνεται στους haggis και τις σκωτσέζικες χορευτικές παραστάσεις. Μια απόλυτα απολαυστική βραδιά. Θα συνιστούσα να επισκεφτείτε αυτήν την περιοχή γύρω στις 25 Ιανουαρίου (Burns night) και να αναζητήσετε λίγη οικιακή και σκωτσέζικη ψυχαγωγία, τότε μην χάσετε αυτό το γεγονός ή, όντως, επισκεφθείτε το μπαρ οποιαδήποτε στιγμή για να απολαύσετε ένα γλυκάκι με άλλους Σκοτσέζους συμπατριώτες σας. -Τζιμ
J
Jim

27-Aug-2017

Θα νιώσετε @Home!

Ένα από τα πιο δημοφιλή μπαρ στο Jomtien Complex! Οι τιμές των ποτών είναι πολύ λογικές και το προσωπικό είναι πολύ φιλικό. Το Bar είναι μια αγαπημένη «τρύπα» για τους μακροχρόνιους μετανάστες και υπάρχει σχεδόν πάντα κάποιος εκεί για να προσφέρει συμβουλές και πληροφορίες για την περιοχή. Το δωρεάν Bingo τα βράδια της Τετάρτης είναι πάντα γεμάτο. Πολλά μετρητά και βραβεία δίνονται κάθε εβδομάδα.
m
marcin

2-Ιουλ-2017

Είναι εντάξει

Πήγε εκεί την περασμένη εβδομάδα για 1 ποτό. Κυρίως μεγαλύτερο πλήθος. Οι τύποι μάλλον μέτριοι οι περισσότεροι από αυτούς δεν μιλούν καθόλου ή πολύ περιορισμένα αγγλικά.
J
John

27-Φεβ-2016

Διασκεδαστικό μπαρ με χαρούμενους ανθρώπους

Όταν βρίσκεστε στην Πατάγια, το @ home bar είναι απαραίτητο να επισκεφθείτε. Το προσωπικό είναι πολύ ζεστό και φιλικό κάνοντας την επίσκεψή σας πολύ ιδιαίτερη. Πολύ όμορφοι τύποι είναι έτοιμοι να σας υποδεχτούν και να φροντίσουν να περάσετε υπέροχα. Έχω πάει πολλές φορές και ανυπομονώ για κάθε επίσκεψη. Οι τιμές των ποτών είναι πολύ καλές. Με το μπίνγκο το απόγευμα της Τετάρτης που την κάνει μια γεμάτη και συναρπαστική εβδομάδα. Έτσι, αν έχετε λίγο ελεύθερο χρόνο, ψάξτε μέσα, μπορεί να βρείτε ότι η μπάρα @home θα γίνει το κανονικό σας μπαρ.
J
Ja

21-Ιαν-2016

Φιλικό και διασκεδαστικό μέρος

Υπέροχο μέρος για να περάσετε ένα βράδυ. Κάθε φορά που πηγαίνω στην Πατάγια, καταλήγω πάντα εδώ για διάφορους λόγους: - 1) Ο ιδιοκτήτης είναι πολύ φιλόξενος και πάντα μοιράζεται τη συζήτηση. 2) Οι ντόπιοι μετανάστες πίνουν εδώ και σας καλωσορίζουν να συμμετάσχετε μαζί τους για συζήτηση και ποτά. 3) Τα πιο χαριτωμένα παιδιά στο Jomtiem εργάζονται εδώ και έχουν μια μεγάλη και ποικίλη επιλογή που ταιριάζει στα περισσότερα γούστα. 4) Ο διευθυντής μιλά άπταιστα αγγλικά, ώστε να μπορεί να μεταδώσει στα παιδιά αυτό που ψάχνετε πριν από την προσφορά.
T
Tony

9-Ιαν-2016

Μεγάλος

Τι υπέροχο μέρος για να περάσετε το βράδυ σας, οι ιδιοκτήτες με κάνουν να νιώθω τόσο ευπρόσδεκτοι, τα παιδιά εκεί είναι τα πιο όμορφα που έχω δει ποτέ, θα πάω εκεί όποτε βρίσκομαι στην Πατάγια. το λατρεύω.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.

Προτεινόμενα Ξενοδοχεία