Μπόιζ Μπόιζ Μπόιζ

Μπόιζ Μπόιζ Μπόιζ

Boyz Boyz Boyz

Εικονίδιο τοποθεσίας

325/87 Pattayaland Soi 3, Πατάγια, Thailand

Ο πρώτος χώρος διασκέδασης για γκέι που άνοιξε στην Πατάγια - πριν από περισσότερα από 20 χρόνια. Το Boyz Boyz Boyz είναι τόσο ζωντανό όσο ποτέ με παραστάσεις κάθε βράδυ.

Ο ανδρικός χορός Go-go ξεκινά γύρω στις 10μμ, ακολουθούμενος από μια παράσταση καμπαρέ περίπου τα μεσάνυχτα.

Καθημερινή: 17:00 - 02:30

Σαββατοκύριακο: 17:00 - 02:30

Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Έκθεση Καμπαρέ
Μουσική
Τιμή Μπόιζ Μπόιζ Μπόιζ
3.1
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 97 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2018
Βραβεία κοινού 2018

3 Star Winner

Βραβεία κοινού 2019
Βραβεία κοινού 2019

3 Star Winner

Βραβεία κοινού 2020
Βραβεία κοινού 2020

3 Star Winner

O
Olewale

7-Mar-2023

Ω αγαπητέ και πραγματικά αγαπητέ (ακριβό)

Επισκέφθηκα την Πατάγιαλαντ για πρώτη φορά εδώ και χρόνια και ω μου τι χάος έχει γίνει. το μέρος ήταν πολύ απασχολημένο, αλλά τώρα είναι νεκρό. Το Cafe Royale είναι τώρα απλώς ένα φτωχό ξενοδοχείο σε έναν θορυβώδη δρόμο. Χωρίς μπαρ, Όχι έξω ποτό που σερβίρεται από τα παιδιά, κανένα εστιατόριο, κανένα καμπαρέ μπαρ, πιάνο, παραστάσεις κ.λπ. Μπορώ να ακούσω τον Ian και τον Robbie να γυρίζουν στους τάφους τους. Φτωχές ψυχές μετά από όλη τη δουλειά που έβαλαν στον τόπο, και μετά Boyz Boyz Boyz. Τι χωματερή έχει γίνει. και έτσι υπερτιμημένη. 350 για ένα ποτήρι κρασί από ένα κουτί κρασιού Αυστραλίας που μπορεί να κοστίσει 3 φορές την τιμή. Η εξυπηρέτηση απαίσια, τα αγόρια στη σκηνή βαριούνται, κοιτάζουν τα τηλέφωνά τους, ντυμένα, χωρίς νούμερα, και το λεγόμενο σαγόνι καμπαρέ βαρετό. Έφυγα πριν τελειώσει η πρώτη παράσταση.
g
guy

21-Σεπ-2019

Ένα βίαιο και αποκρουστικό μέρος

Φαίνεται ότι το "Boyz Boyz Boyz" βρίσκει έναν τρόπο να παίρνει χρήματα από πελάτες. Μετά από μισή ώρα παράστασης, με παιδιά που φαίνονται άψυχα και καταθλιπτικά, ειδοποιείσαι ότι η εκπομπή κινείται και επομένως πρέπει να παραγγείλεις άλλο ποτό (και φυσικά η τιμή του ποτού είναι διπλάσια από τη μέση τιμή). Οι μαστροποί δεν σταματούν να σε γκρινιάζουν. Η ομάδα ζητά φιλοδώρημα κάθε 5 λεπτά, και όταν δεν είστε έτοιμοι, μπορεί να γίνει όλο και πιο βίαιο. Ένας φίλος μου έβγαλε το τηλέφωνο και. Ένας από τους μαστροπούς νόμισε ότι έβγαλε φωτογραφίες, του άρπαξε το τηλέφωνο και άρχισε να τον χτυπάει. Απίστευτος! Το "Boyz Boyz Boyz" θέλει τα χρήματά σας τόσο πολύ που ξεχνούν να είναι άνθρωποι. Εκμεταλλεύονται τα αγόρια που εργάζονται εκεί. Εκμεταλλεύονται τους πελάτες. Μην ρισκάρετε τον εαυτό σας, μην έρχεστε σε αυτό το μέρος!
r
robert

25-Ιουν-2019

αυτό το μέρος δεν είναι πραγματικά go boy

Είμαι σίγουρος ότι ο διευθυντής του καταστήματος διαβάζει και γράφει εδώ και σε άλλους ιστότοπους. Αυτό το μέρος λειτουργεί με το όνομα go-go bar στο Boyztown για γκέι, αλλά δεν είναι αλήθεια. Αυτό είναι απλώς ένα σόου καμπαρέ τρίτης κατηγορίας από μερικούς από τους άντρες χορευτές - άλλοι απλώς στέκονται με λυπημένα πρόσωπα και ρούχα. Δεν χορεύουν ούτε κάνουν τη δουλειά τους, θέλουν μάλλον να συνομιλούν με κινεζικές ομάδες κοριτσιών. Αν δεις ένα αγόρι να κάθεται δίπλα σου και να κεράσεις μπύρα 400 μπατ, θα δεις έναν ευθύ μαστροπό για πλούσιους, δεύτερης γενιάς Κινέζους που δεν έχουν κίνητρο ή ενδιαφέρον για γκέι πελάτες. Οι τιμές και οι σταθερές απαιτήσεις για τσιπ είναι τρελές, όπως έχουν ήδη αναφέρει άλλοι.
j
jim

23-Ιουν-2019

ακριβά

Ακριβός. τόσοι μπάρμαν σας παρακαλούν για φιλοδώρημα και θα σας επιμείνουν ενοχλητικά να επιλέξετε ένα αγόρι από τη σκηνή των χορευτών GoGo. Εάν πληρώνετε μετρητά για κάτι, περιμένετε το ενδεχόμενο ένας μπάρμαν να λάβει τα ρέστα σας ως φιλοδώρημα χωρίς άδεια. Πολλοί χορευτές απλώς στέκονται στη σκηνή με τα πουκάμισα. και η στάση τους είναι βαρετή. Όταν επιλέγεις ένα αγόρι της σκηνής, πρέπει να του πληρώσεις το ποτό, το φιλοδώρημα σε αυτόν και τους μπάρμαν. πολλοί ζητούν φιλοδώρημα ακόμα κι αν δεν σε εξυπηρετούν. Μετά θέλεις να τον πάρεις στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σου. πληρώνεις 1000 μπατ στο μπαρ, φιλοδώρησε ξανά το αφεντικό και τον μπάρμαν. Αφού ολοκληρώσετε τη δουλειά μαζί του, πρέπει να του πληρώσετε 2000 ή περισσότερα μπατ συν φιλοδώρημα. σας προτρέπουν έντονα να πληρώσετε διπλά για μεγάλη συνεδρία. Όλα αυτά μπορεί να κοστίζουν περίπου 8000 μπατ συνολικά, που είναι όσο ο μέσος μηνιαίος ταϊλανδικός μισθός. και ποτέ δεν ξέρεις αν το αγόρι είναι διασκεδαστικό ή λυπημένο στο κρεβάτι.
R
Ricardo

12-Μαΐου-2019

Fun Straight & Gay Boys

Αυτό το μπαρ είναι το πιο δημοφιλές εκτός από τον Κάστρο. Τα αγόρια είναι νέα και χαριτωμένα. Μερικοί είναι ομοφυλόφιλοι και άλλοι είναι κατευθείαν για ενοικίαση. Αν δεν παίρνετε πολύ σοβαρά τις ερωτικές εκπομπές, ίσως τις απολαύσετε. Πάντα μου αρέσει να βλέπω γυμνούς τύπους να κάνουν μπάνιο. Επίσης ένας χορευτής έπαιξε χρόνια πολλά με τον «σκληρό εξοπλισμό» του σε ένα τύμπανο για έναν πελάτη. Μετά την πληρωμή της εισόδου 350 THB (με ένα ποτό περιλαμβάνεται), το κόστος ήταν περίπου 150 THB για ένα ποτό. Το προσωπικό ήταν πολύ φιλικό μαζί μας. Μπορείτε να επιλέξετε έναν άντρα με τον οποίο: να κάνετε παρέα, να ανεβείτε «επάνω» για λίγο ιδιωτικό χρόνο, να επιστρέψετε στο ξενοδοχείο σας για επιπλέον ιδιωτικό χρόνο ή απλώς να απολαύσετε την παράσταση. Διασκεδάσαμε εδώ. Οι κριτικές εδώ φαίνονται σκληρές. Σε κάποιους αρέσουν οι παραστάσεις σε καμπαρέ και σε άλλους αρέσουν τα αγόρια. Επιλέξτε ανάλογα.
r
robert

25-Ιουν-2019

πήγατε πραγματικά;

Τα αγόρια είναι παλιά εδώ.
P
Paul

16-Φεβ-2019

Μην ενοχλείς

Το μόνο που αξίζει ακόμα στο BoyzTown είναι το σόου καμπαρέ στο The Castro. Πηγαίνω σε αυτό το strip κάθε χρόνο για 14 χρόνια. Πραγματικά επιστρέφω στη δεκαετία του '70 όταν το Tiffany's ήταν ένα μπαρ με πολύ καινοτόμα σόου και η Pattaya ήταν ένα σωρό καταστήματα και ξενοδοχεία κατά μήκος της παραλίας! Το BoyzBoyzBoyZ φαίνεται στο δρόμο προς την έξοδο. Γιατί είναι τόσο τεμπέληδες να ταρακουνήσουν τα πράγματα; Το ίδιο βαρετό σόου κάθε υπερτιμημένο βράδυ. Το «σέξι αγόρι σόου» είναι φρίκη. Δεν μπορείς να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα φέρνοντας «break dancers», τι είναι αυτή η δεκαετία του 1990; Είναι αλήθεια. Γνώρισα μερικούς από τους εργάτες εκεί. Τόνισαν ότι οι περισσότεροι από τους χορευτές είναι στρέιτ. Τώρα μένω στο Jomtien και φεύγω από την Pattaya μέχρι να τα καταφέρει.
J
Jeremy

12-Aug-2018

Πολύ ακριβό και τόσο κρύο (air con)

Πήγα εκεί τον Νοέμβριο του 2017 και οι τιμές είχαν ανέβει ξανά!! Πιο ακριβό από οποιαδήποτε γκέι μπαρ στην Ευρώπη ή την Αμερική. Φυσικά υπάρχει μια παράσταση και γι' αυτό είναι ακριβή, αλλά μόλις δεις την παράσταση μια φορά, υπάρχουν λίγοι λόγοι για να ξαναπάς εκεί λόγω των τιμών! Έχει επίσης πολύ κρύο εκεί μέσα, οπότε αν πας με μπλουζάκι μπορεί να είσαι άρρωστος την επόμενη μέρα. Όλο το προσωπικό και η διοίκηση το γνωρίζουν και φοράνε μπουφάν - αλλά ενοχλητικό όταν είναι 30 βαθμούς έξω!! Γιατί δεν φτιάχνουν το κλιματιστικό τόσο κρύο;;
M
Mister

18-Ιουλ-2018

μυστήριο

Είναι λυπηρό να βλέπω ότι δεν έχει απομείνει σχεδόν τίποτα από το Boystown όπως ήταν πριν από μόλις 2 χρόνια. Σχεδόν όλα ήταν κλειστά. Το Royal Garden Cabaret μετακόμισε στο συγκρότημα Jomtien, τον μόνο γκέι δρόμο που έχει απομείνει στην Πατάγια καθώς η Sunee πέθανε επίσης τα τελευταία 2 χρόνια…
D
David

26-Ιουν-2018

Όμορφη παράσταση!

Το σόου στις 10 μ.μ. κόβει την ανάσα, με αρκετούς εξωτικούς χορούς ιθαγενών που χρησιμοποιούν ντραμς και άλλα όργανα, ακροβατικούς άντρες που κάνουν εκπληκτικές ασκήσεις δύναμης στα μπαρ, πανέμορφους τύπους με φιλικά χαμόγελα. Μου άρεσε τόσο πολύ που έμεινα και στις τρεις παραστάσεις, η καθεμία διαφορετική. Πολύ ωραίοι, μη πιεστικοί σερβιτόροι, υπέροχη ατμόσφαιρα, ψυχαγωγία παγκόσμιας κλάσης.
M
Mike

27-Δεκ-2017

Ερωτικό - πρέπει να αστειεύεστε

Πρέπει να συμφωνήσω με τον Τζέισον, η Boys Town πάει κάτω! Επισκέφθηκα τον Οκτώβριο του 2017. Η ανδρική παράσταση στο Boyz Boyz Boyz ήταν βαρετή και οι άντρες έδειχναν βαριεστημένοι και εντελώς αδιάφοροι. Το σόου συμπληρώνουν οι χορευτές των «Beat Boys» που πηγαίνουν από μπαρ σε μπαρ με την ίδια ρουτίνα. Τα «αγόρια» ήταν πιο πρόθυμα να συνομιλήσουν με τις γυναίκες πελάτισσες που φαίνεται να αυξάνονται σε αριθμό. Το κόστος των ποτών είναι παράλογο και όλοι περιμένουν φιλοδώρημα - ακόμα και για να σας δείξουν στη θέση σας! Δυστυχώς, έχουν απομείνει λίγα παρόμοια μπαρ στο Boys Town, καθώς τα περισσότερα φαίνεται να είναι κλειστά, οπότε αυτός ο χώρος έχει σχεδόν το μονοπώλιο.
J
Jason

26-Δεκ-2017

Το χειρότερο γκέι χώρο στην Πατάγια (Ταϊλάνδη;)

Αν πληρώνετε ένα τεράστιο ποσό για τα ποτά σας, ενώ παρακολουθείτε μερικούς υπέρβαρους άντρες στα 30+++ να κάνουν ένα «ερωτικό σόου» - είναι το πράγμα σας, τότε θα πρέπει να πάτε στο BBB. Οι εμφανίσεις τους είναι ντροπιαστικές για το 2017... Οι τιμές για τα ποτά είναι τρελές, και η στάση του προσωπικού φρικτή.
E
Egel

18-Σεπ-2017

BBB ... Χωρίς αξία για τα χρήματα

Οι τιμές έχουν αυξηθεί δραματικά...τώρα 280 Bt για ένα ποτό, 450 Bt για ένα ποτό προσωπικού και 800 Bt για ένα ποτό. Ξέχνα το. Αυτό δεν είναι BKK. Ο σερβιτόρος πολύ πιεστικός.
S
Surwat

12-Σεπ-2017

Μόνο μια σκιά του πρώην εαυτού του.

Είναι εκπληκτικό το πώς έχει πέσει το BBB. Η διοίκηση δεν φαίνεται να ξέρει πώς να διευθύνει ένα gay bar. Πολύ ακριβά ποτά για πελάτες. Όχι και τόσο ενδιαφέρουσες εκπομπές. Αγόρια που δεν ενδιαφέρονται για πελάτες. Προσωπικό που προσπαθεί να πιέσει ποτά. Αυτό το μέρος και το Boys Town γενικά είναι απλώς μια σκιά του εαυτού του σε σύγκριση με πριν από 15 με 20 χρόνια. Η Boys Town θα ήταν καλύτερα να ξυπνήσει και να εφευρεθεί ξανά πριν η γκέι πελατεία πάει αλλού.
I
Isac

23-Ιουλ-2017

Απογοητευτικός,

Ήμουν πριν 2 χρόνια ήταν πολύ καλύτερα από τώρα. Τα περισσότερα από τα παιδιά δεν είναι ελκυστικά και φαίνονται αδιάφορα. Το σόου καμπαρέ είναι ακόμα πολύ καλό και διασκεδαστικό, αλλά το σόου με τους τύπους είναι βαρετό. Το προσωπικό είναι πολύ πιεστικό για να αγοράσει ποτά και τα ποτά είναι πολύ ακριβά. Λάβετε υπόψη ότι θα σας φέρουν πιάτο φαγητό ως δωρεάν χειρονομία, αλλά στο τέλος θα σας χρεώσουν εξωφρενική τιμή για αυτό, εάν συμβεί να απορρίψετε το φαγητό αμέσως.
C
Carlos

11-Aug-2017

Πιεστικός

Το προσωπικό σας λέει να πιείτε - πιείτε. Όταν πήγα να πληρώσω τον λογαριασμό μου, 7 σερβιτόροι στάθηκαν μπροστά μου περιμένοντας ένα φιλοδώρημα. Εάν πρόκειται να ξοδέψετε $150 έως $200, αυτό μπορεί να είναι το Club για εσάς. The Dancers ..θα δώσω 4 στα 10 για στάση. Πηγαίνετε για ένα μασάζ και εξοικονομήστε το 75% του κόστους που θα σας κοστίσει στο Boys-Boys. Αν πρέπει να πάτε, αγοράστε 1 μπύρα. Πληρώστε το αμέσως..δώστε στον σερβιτόρο σας ένα φιλοδώρημα 100 BHT...Έτσι, όταν είστε έτοιμοι να φύγετε, μπορείτε να φύγετε από εκεί.
J
Jason

27-Ιουν-2017

Κάνε οικονομία!

Με κορο'ι'δεύεις? 280bt για ποτό; Είναι το κλασικό πρόβλημα του συλλόγου. Μειώνονται οι αριθμοί, οπότε αυξήστε τα ποτά. Γιατί τα μπαρ/κλαμπ της Γωγώ του walking street μπορούν να πουλήσουν μπίρες για 69 αλλά η γκέι σκηνή [χρεώνουν πολύ περισσότερο]. Πήγαινα πολύ σε αυτό το μέρος, αλλά όχι για πολύ καιρό τώρα. Ίδια βαρετά σόου, ακατάλληλοι, μη φιλικοί κυρίως στρέιτ τύποι. Η πόλη των αγοριών κατεβαίνει στην τουαλέτα. Χρειάζεται επανεξέταση και ανανέωση προτού καταλήξει σαν το Sunny Plaza.
P
Peter

24-Ιουν-2017

Ποτέ ξανά

Μια τεράστια απογοήτευση. Ομολογουμένως πήγα την Τετάρτη το βράδυ στο πρώιμο σόου, αλλά το μέρος ήταν ακόμα πολύ απασχολημένο. 280 μπατ για ένα ποτό!!! 450 μπατ για να αγοράσεις ένα ποτό σε έναν χορευτή!!! Περίπου 30 χορευτές στη σκηνή, όλοι ντυμένοι και δεν έδειχναν καθόλου ενδιαφέρον για ό,τι υποτίθεται ότι θα έκαναν. Η παράσταση θύμιζε πριν από 20 χρόνια – φλεγόμενα κεριά, ντους... χασμουρητό! Στη μέση αυτού, αρκετοί χορευτές με εσώρουχα αφέθηκαν ελεύθεροι ανάμεσα στο κοινό που αναζητούσε συμβουλές. Λοιπόν, τυχεροί τους! Η μόνη σωτήρια χάρη ήταν το τμήμα "break dancing" του σόου. μη σεξουαλικές και ούτε καν αισθησιακές, αλλά αυτοί οι χορευτές επέδειξαν τουλάχιστον κάποιο ταλέντο και πραγματική απόλαυση στο χορό τους. Δεν ήταν η πρώτη μου φορά στο BoysBoysBoys, αλλά σίγουρα ήταν η τελευταία μου. Πηγαίνετε στο Jomtiem.
M
Mario

9-Ιουν-2017

Τα καλύτερα υπολείμματα στο BoyzTown

Μετά από μια λυπηρή απογοήτευση των Wild West Boys και ειδικά της εξαιρετικής χορευτικής τους ομάδας (φυσικά όχι Maurice Bejart!), οι Boyz Boyz Boyz είναι πραγματικά οι καλύτεροι.
M
MA

28-Apr-2017

Πολύ ακριβό

Η πρώτη εκπομπή είναι εντάξει. Το δεύτερο περιλαμβάνει μια παράσταση καμπαρέ. Πολλά από τα παιδιά είναι στρέιτ. Συνολικά θα είναι ακριβό, αλλά και πάλι η καλύτερη παράσταση. Η παράσταση ξεκινά αργά καθώς προσπαθούν να πάρουν όσο περισσότερο κόσμο μπορούν. Πολλές Κινέζικες καλεσμένες επίσης.
M
Mario

31-Mar-2017

Πραγματικά η καλύτερη εμφάνιση αγοριών / κοριτσιών στην Πατάγια

Ουσιαστικά το μόνο που παραμένει καλό σόου με σταθερό πρόγραμμα και όμορφα παιδιά. Καλή εξυπηρέτηση και ποτά. Δεν ενδιαφέρομαι για drag shows.
D
David

20-Οκτ-2016

Καλό μέρος

Ερχόμαστε να δούμε μια καλή παράσταση και μας δίνει αυτό που περιμένουμε. Φιλικό προσωπικό και ωραία ατμόσφαιρα. Αφθονία παιδιά και υπάρχουν πολλοί τύποι ποικιλίας που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.
s
sy

26-Σεπ-2016

ΠΑΡΚΟ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ

το + : σε καλή τοποθεσία στο κέντρο του boyztown / καλή παράσταση, ωραία παιδιά τα - : όλα τα υπόλοιπα/ ΟΙ ΤΙΜΕΣ πολύ υψηλές/ το προσωπικό σας κοιτάζει μόνιμα για να σας ωθήσει να αγοράσετε ένα άλλο ποτό..........
m
mark

31-Aug-2016

σημάδι

Πήγε τον Μάιο του 2016. gogo boys αδιάφορα, απλώς συνομιλούσαν μεταξύ τους στη σκηνή. Η εκπομπή ήταν εντάξει, αλλά δεν άλλαξε πολύ από πέρυσι, ποτά πολύ ακριβά μη αλκοολούχα 250 μπατ ίδια με τα αλκοολούχα ποτά αλλά πάρα πολλά τρελά κινέζικα κορίτσια πολύ ενοχλητικά.
l
lola

2-Ιουλ-2016

Λόλα

Αυτό το αστείο.. άκρως εμπορικό...όχι ψυχαγωγία...τόσο ψεύτικο.. αυτό που το έκανε χειρότερο ήταν λιγότερο γκέι πλήθος και πιο ενοχλητικά κινέζικα κορίτσια και οι Κινέζοι φίλοι τους..
T
Tweed

6-Φεβ-2016

Mr

Βαρετοί στρέιτ τύποι που μαστροπεύουν για χρήματα. Ποτά πολύ ακριβά. Drag show μέτρια.
K
Krystian

9-Apr-2015

Συνιστώ

Όταν επισκέφτηκα αυτό το μέρος, υπήρχαν πολλοί υπέροχοι στρέιτ τύποι για να διαλέξετε, η ψυχαγωγία ήταν πολύ καλή, ο άνθρωπος που έπαιζε όργανα κ.λπ.
N
Nw

23-Φεβ-2015

Γέλιο, όχι διασκεδαστικό

Η παράσταση ήταν ανόητη και βαρετή. Υπήρχε γυμνό στο τέλος της νύχτας γύρω στη 1 π.μ., αλλά δεν αξίζει την αναμονή ή την μπύρα των 250 μπατ.
S
Scott

15-Σεπ-2014

Καλή παράσταση για δωρεάν είσοδο

Πήγα χθες (Σεπτέμβριος 2014) και απόλαυσα απόλυτα την παράσταση. Χωρίς χρέωση εισόδου, αλλά πληρώνετε για τα ποτά σας. 250 μπατ ανά ποτό, κάντε το ποτό σας να διαρκεί και είναι μια πολύ αξιόλογη εμπειρία για 250 μπατ. Δεν είμαι σίγουρος πώς ήταν το 2013, αλλά δεν είχα κανένα παράπονο. Ο χώρος ήταν γεμάτος, παραδόξως και ο αριθμός των γυναικών που πήγαιναν επίσης. Καλή ποικιλία παραστάσεων και το καμπαρέ εμφανίζεται στην αρχή της μεταμεσονύχτιας παράστασης. Για 250 μπατ λέω τουλάχιστον να πάτε να ρίξετε μια ματιά και να κρίνετε μόνοι σας.
M
Marc

22-Δεκ-2013

είναι τώρα ένα κακό αντίγραφο του πρώην κορυφαίου καμπαρέ

Για 15 χρόνια, συνηθίζω να περνάω μερικές μέρες στην Πατάγια κατά τη διάρκεια των διακοπών μου στην Ταϊλάνδη και να επισκέπτομαι το Boyz Boyz Boyz. Για πολύ καιρό ήταν το καλύτερο go-go καμπαρέ στην πόλη με πολλούς όμορφους άντρες και όμορφες παραστάσεις. Όμως, εδώ και 2 χρόνια, τα πράγματα έχουν αλλάξει και τώρα είναι ένα κακό αντίγραφο του πρώην κορυφαίου καμπαρέ. Πήγα την περασμένη εβδομάδα με μερικούς φίλους και ήταν πραγματικά απογοητευτικό. Υπήρχαν μόνο 20 τύποι (πάνω από 100 πριν από μερικά χρόνια) όχι όμορφοι. Και η παράσταση ήταν πραγματικά φτωχή και όχι επαγγελματική. Το «cherry on the cake» ήταν ένα μικρό «παιχνίδι ποδοσφαίρου». Ήταν τρομερά χυδαίο και πολύ κακόγουστο, μια ανδρική εκδοχή ενός κακού γυναικείου πινγκ πονγκ. Ένα τέτοιο πρόγραμμα είναι απίθανο να βελτιώσει την εικόνα της Ταϊλάνδης. Και είναι τρομερά απογοητευτικό από ένα ίδρυμα που ήταν το νούμερο ένα, αλλά σήμερα είναι μια απλή σκιά του εαυτού του.
r
russ

24-Ιαν-2013

Μπόιζ Μπόιζ Μπόιζ

Πήγε ένα βράδυ Πέμπτης (Ιανουάριος 2013) και δεν υπήρχε ούτε ένας πελάτης μέχρι τις 21:45, 15 λεπτά πριν ξεκινήσει η "παράσταση". Αυτό περιελάμβανε ένα ζευγάρι νεότερων ανδρών που έκαναν ένα χορογραφημένο σκετ με μουσική. Ακολούθησε μερικά από τα take-away που έκαναν bump and grind στη σκηνή, χωρίς γυμνό, και ένα νούμερο ντους με λουράκι. Η εγχώρια μπύρα είναι 200 ​​μπατ και η παράσταση, αν και ενδιαφέρουσα, κράτησε περίπου 20 λεπτά. Τα παιδιά επέστρεψαν στη σκηνή και μετά απλώς στάθηκαν εκεί ταλαντεύοντας τη μουσική, η οποία, πρέπει να πω, ήταν αξιοπρεπής. Προς τιμήν τους, τα παιδιά στη σκηνή ήταν πολύ πιο σκληρά από τα περισσότερα παιδιά που εμφανίζονται σε άλλα κλαμπ της Πατάγια, αλλά και πάλι δεν θα επέστρεφα.
k
kurt

26-Nov-2012

Μπόιζ Μπόιζ Μπόιζ

Επισκέφτηκε αυτό το μπαρ την Παρασκευή. Μόνο 7 παιδιά παίζουν την παράσταση.不是很推荐

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.

Προτεινόμενα Ξενοδοχεία