Only YOU Boutique Hotel Madrid

4-Star Hotel in Calle Barquillo, 21, Μαδρίτη, Ισπανία

Γιατί Travel Gay αγαπάει αυτό το ξενοδοχείο;

9.8

Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 4536 ψηφοφορίες

Τιμή Μόνο YOU Boutique Hotel Madrid
Κομψό σχέδιο. Κοντά στα γκέι μπαρ.

Περιγραφή ξενοδοχείου

Το Only YOU Boutique στεγάζεται σε ένα όμορφο ανακαινισμένο κτήριο του 19ου αιώνα και διαθέτει μοναδικό εσωτερικό σχεδιασμό και δημιουργικά στοιχεία που εντυπωσιάζουν.

Κάθε μεγάλο, μοναδικά διακοσμημένο δωμάτιο διαθέτει δωρεάν Wi-Fi, δορυφορική τηλεόραση 42 ιντσών, μίνι μπαρ, προϊόντα περιποίησης υψηλής ποιότητας. Μόνο το YOU's lounge είναι ένας δικός του προορισμός, που σερβίρει κοκτέιλ και γκουρμέ φαγητό σε ένα όμορφο περιβάλλον.

Βρίσκεται σε μικρή απόσταση με τα πόδια από το γκέι μπαρ στο Chueca και Gran Via. Όχι το φθηνότερο, αλλά πιστεύουμε ότι αξίζει τον κόπο.

Υπηρεσίες και Εγκαταστάσεις

Κλιματισμός

Καθαριστήριο

Εστιατόρια

TV

Χρηματοκιβώτιο

Υπηρεσία μεταφοράς

Υπηρεσία δωματίου

Πολύγλωσσο προσωπικό

Υπηρεσία Bellboy

Κλιματισμός σε κοινόχρηστους χώρους

Επιλέξτε τα δωμάτιά σας στο Μόνο YOU Boutique Hotel Madrid

Δωμάτια και επισκέπτες
1 Δωμάτια 2 Ενήλικες
Αυτό το ξενοδοχείο έχει κλείσει πλήρως για αυτές τις ημερομηνίες. Αλλάξτε τις ημερομηνίες σας για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα ή να αναζητήσετε εναλλακτικό ξενοδοχείο Madrid
J
James

21-Nov-2022

Απολαυστικό κομψό ξενοδοχείο με εξαιρετικά εξυπηρετικό προσωπικό

Έμεινα στο Only You Boutique Hotel για 12 ημέρες τον Σεπτέμβριο του 2022, για να παρακολουθήσω μια συνάντηση σε ένα άλλο ξεπουλημένο ξενοδοχείο. Το προσωπικό παρείχε επανειλημμένα εξαιρετική μεταχείριση. Μάντευαν τι μπορεί να χρειαστώ και παρείχαν προληπτικά τη βοήθεια. Ποτέ δεν έχω συναντήσει τόσο φιλικούς, εκρηκτικούς και αναβράζοντες παράγοντες σε ξενοδοχείο. Με έκαναν να νιώσω ότι ήμουν τιμώμενο μέλος της οικογένειας. Η Alicia βοήθησε όταν ο οδηγός του Bolt επικοινώνησε με το ξενοδοχείο για να της πει ότι βρήκε το iphone 13 Pro Max που άφησα στο αυτοκίνητό του. Τι ανακούφιση! Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε βολική τοποθεσία κοντά στην Plaza Chueca. Ήμουν στο 312 με θέα στο δρόμο. Ήταν ένας ευχάριστος μεγάλος χώρος με καλό μπάνιο και κρεβάτι. Το προσωπικό μου δάνεισε τρεις μετατροπείς για ηλεκτρικές πρίζες. Δούλεψαν μια χαρά. Μου έκαναν δώρο ένα μπουκάλι κρασί. Τι ευχάριστο! Είχα πληρώσει για καθημερινά πρωινά. Το πρωινό ήταν πιο εκτεταμένο από οπουδήποτε αλλού. Επίσης, παρέχουν πρωινό ανά πάσα στιγμή. Φοβερο! Αυτό είναι ένα εξαιρετικό ξενοδοχείο με απίστευτα εξυπηρετικό προσωπικό. Μπορείτε να λάβετε ανταμοιβές κάνοντας εγγραφή μέσω του Palladium Rewards.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.