South Factory Club (SFC)

South Factory Club (SFC)

Σύγχρονη γκέι σάουνα στη Σικελία.

South Factory Club (SFC)

Εικονίδιο τοποθεσίας

Μέσω Fischett 10, Κατάνια, Ιταλία, 95131

Νέα γκέι σάουνα στη Σικελία. Το SFC διαθέτει φινλανδική σάουνα, σκοτεινό δωμάτιο, μεγάλη μπανιέρα με υδρομασάζ που μπορεί να φιλοξενήσει 20 άνδρες,

Στον επάνω όροφο, υπάρχουν ευρύχωρες καμπίνες, αίθουσα βίντεο με καναπέ, αίθουσα μασάζ και χώρος καπνιστών. Γυμνό πάρτι τις Παρασκευές. Ανοιχτό 7 ημέρες την εβδομάδα.

Καθημερινή: 15:00 - 21:30

Σαββατοκύριακο: 15:00 - 21:30

Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Κρουαζιέρα
Σκοτεινό δωμάτιο
Τζακούζι / Υδρομασάζ
Massage
Χαλαρωτικές καμπίνες
Σάουνα
Τιμή South Factory Club (SFC)
2.8
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 31 ψηφοφορίες

O
Orazio

30-Mar-2022

NON HO PAROLE

Είσοδος 15 ευρώ, για να βρεις! φθαρμένα σεντόνια, Clean let it find, μπανιέρα με κρύο νερό και μαύρες άκρες, τουαλέτες χωρίς κλειδί, χωρίς χαρτί υγείας. Ντους 1 οι άλλες είναι κλειστές. Τουρκικό λουτρό κλειστό για περίπου 2 χρόνια, πολύ ελαφριά σάουνα, κακός κλιματισμός. Για να κρατήσετε την άλλη πετσέτα στους ώμους σας. Για να μην πάθουμε βρογχίτιδα. Πολύ αγενής ιδιοκτήτης! SIN Η ΣΑΟΥΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗ, ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ. Δεν προσθέτω τίποτα άλλο!
M
Manu

23-Nov-2019

Τεριμπίλε

Πολύ κακή σάουνα. Καμία υπηρεσία. 2 ντους που λειτουργούν 5. Χωρίς σαπούνι, χωρίς χαρτί υγείας στην τουαλέτα, χωρίς κλειδί στο μπάνιο και tablet για να στηριχτείτε. 15 € χαμένα για τίποτα.
L
Lodd

23-Nov-2019

Πεσσίμο

Με τη νέα διοίκηση δεν έχει αλλάξει τίποτα ντους δουλειά 2 στα 5 χωρίς σαπούνι πόρτα μπάνιου χωρίς κλειδί λείπει χαρτί υγείας και κάθισμα τουαλέτας. Ένα σκίσιμο 15 ευρώ πεταμένο.
R
R

2-Ιαν-2019

Φιλικός

Εξαιρετική εξυπηρέτηση, σούπερ μασάζ.
R
Riccardo

6-Δεκ-2016

απρόσεκτος

Ευρύχωρη σάουνα αλλά απρόσεκτα 5 ντους, εκ των οποίων μόνο δύο λειτουργούν με λεπτό πίδακα νερού και συχνά κρύο. Τζακούζι ακόμα και αυτό το κρύο και πολύ χλωριωμένο. Το δάπεδο γύρω από το υδρομασάζ και τα ντους, όλο και πιο υγρό και ολισθηρό. Ξηρά σάουνα λίγο θερμαινόμενη χωρίς κλεψύδρα και χωρίς κάδο για νερό. η σόμπα δεν έχει προστασία.. δύο φύλλα το ένα μικρό και το άλλο μεγάλο συχνά νηματώδες και σκισμένο. Το τούρκικο λουτρό πρέπει να κλείνει περιστασιακά και να απολυμαίνεται. Η τουαλέτα και οι κοινόχρηστοι χώροι είναι αρκετά καθαροί.
R
Robert

11-Σεπ-2015

sfc

Αυτό είναι επίσης ένα ωραίο μέρος καθαρό αλλά και για μεγαλύτερους. Του οποίου δεν ασχολούμαι. Επίσης χρεώνουν 15 ευρώ για την είσοδο.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.