Elena

3-Star Hotel in Rohari Str., , Μύκονος, Ελλάδα

Γιατί Travel Gay αγαπάει αυτό το ξενοδοχείο;

Τιμή Έλενα
Εξαιρετική αξία. Κοντά στο κέντρο της πόλης, στην παραλία και στη γκέι σκηνή.

Περιγραφή ξενοδοχείου

Το Elena Mykonos είναι ένα φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους ξενοδοχείο που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης της Μυκόνου, Ελλάδα. Απέχει λίγα λεπτά από όλη την τοπική σκηνή της Μυκόνου και μόλις 5 λεπτά από την παραλία! Μπαρ Jackie O' και η Βαβυλώνα απέχουν επίσης λιγότερο από 10 λεπτά.

Τα δωμάτια διαθέτουν στάνταρ, θέα στη θάλασσα και junior σουίτες σε εξαιρετικές τιμές. Οι παροχές περιλαμβάνουν δωρεάν Wi-Fi ,, τηλεόραση επίπεδης οθόνης, 24ωρη ρεσεψιόν και μπουφέ πρωινού. Τα δωμάτια είναι όλα πρόσφατα επιπλωμένα και έχουν μοντέρνο στιλ για το τέλειο μπουλόνι.

Το Elena διαθέτει επίσης εστιατόριο στις εγκαταστάσεις που σερβίρει αυθεντικά μεσογειακά και ελληνικά πιάτα για μεσημεριανό γεύμα με εξαιρετική εξυπηρέτηση.

Το Elena Hotel προσφέρει επίσης υπηρεσία μεταφοράς / παραλαβής από το Παλιό Λιμάνι και το κέντρο της πόλης κατόπιν αιτήματος.

Υπηρεσίες και Εγκαταστάσεις

καφενείο

Μπαρ

Εστιατόρια

Σαλόνι

Κλιματισμός

Τηλέφωνο

Πισίνα

Χρηματοκιβώτιο

Μπαλκόνι

TV

Ελέγξτε τιμές και κάντε κράτηση απευθείας

Επιλέξτε τα δωμάτιά σας στο Έλενα

Δωμάτια και επισκέπτες
1 Δωμάτια 2 Ενήλικες
Αυτό το ξενοδοχείο έχει κλείσει πλήρως για αυτές τις ημερομηνίες. Αλλάξτε τις ημερομηνίες σας για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα ή να αναζητήσετε εναλλακτικό ξενοδοχείο Μύκονος

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.