Hamilton Hotel

4-Star Hotel in 179 Itaewon-ro Yongsan-gu, Σεούλ, Νότια Κορέα

Γιατί Travel Gay αγαπάει αυτό το ξενοδοχείο;

Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2017
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2017

Η Κορυφαία 50

Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018
Οι περισσότερες κρατήσεις για το 2018

Η Κορυφαία 100

Τιμή Hamilton Hotel
Δίπλα στο σταθμό Itaewon. Μεγάλη πισίνα και γυμναστήριο.

Περιγραφή ξενοδοχείου

Το πρόσφατα αναβαθμισμένο Hamilton βρίσκεται σε ιδανική τοποθεσία για τη νυχτερινή ζωή των γκέι Itaewon, ακριβώς δίπλα στο σταθμό του μετρό Itaewon και μόλις λίγα λεπτά με τα πόδια από HOMPA από τη Le QueenClub HIM από την Pulse και τα γκέι μπαρ στο «Homo Hill».

Τα δωμάτια έχουν ανακαινιστεί με μοντέρνα επίπλωση, τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης, δωρεάν Wi-Fi, μίνι ψυγεία και ιδιωτικό μπάνιο με ηλεκτρονικές τουαλέτες Daelim υψηλής τεχνολογίας.

Το ξενοδοχείο διαθέτει ένα υπέροχο γυμναστήριο και μια όμορφη πισίνα στον τελευταίο όροφο με ξαπλώστρες που είναι αρκετά δημοφιλείς το καλοκαίρι με το μυώδες πλήθος των ομοφυλόφιλων. Μια ατελείωτη επιλογή από εστιατόρια, καφέ και καταστήματα βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.

Υπηρεσίες και Εγκαταστάσεις

Κλιματισμός

Σάουνα

TV

καφενείο

Μπαρ

Εστιατόρια

Χώρος καπνιστών

Σνακ μπαρ δίπλα στην πισίνα

Κλιματισμός στο εστιατόριο

Αίθουσα συνεδριάσεων

Επιλέξτε τα δωμάτιά σας στο Hamilton Hotel

Δωμάτια και επισκέπτες
1 Δωμάτια 2 Ενήλικες
Αυτό το ξενοδοχείο έχει κλείσει πλήρως για αυτές τις ημερομηνίες. Αλλάξτε τις ημερομηνίες σας για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα ή να αναζητήσετε εναλλακτικό ξενοδοχείο Σεούλ
F
Fred

2-Ιουλ-2016

Ως επί το πλείστον, υπέροχο ξενοδοχείο

Τα δωμάτια ήταν μεγάλα, καθαρά, με καλή τεχνολογία. Για παράδειγμα, η τουαλέτα έπλυνε και στέγνωνε την τρύπα των πισινών σας και πιθανότατα είχε ένα κουμπί για τη φύλαξη των παιδιών, αν είχατε. Στη συνέχεια, η οθόνη του τηλεφώνου έλεγχε τα πάντα στο δωμάτιο. Το γυμναστήριο ήταν επαρκές για ένα ξενοδοχείο, αρκετά μηχανήματα και ελεύθερα βάρη για μια αξιοπρεπή προπόνηση. Αλλά, η πισίνα, ω μου, δεν πήγα ποτέ γιατί χρεώνουν επιπλέον για τη χρήση της. Ναι, χρεώνουν τους πελάτες του ξενοδοχείου που πληρώνουν για να χρησιμοποιήσουν την πισίνα! Αυτό είναι εξωφρενικό. Εννοώ, βάλτε με τα ποτά αν θέλετε, αλλά μην με χρεώσετε να χρησιμοποιήσω την πισίνα του ξενοδοχείου! Σε όλα μου τα ταξίδια αυτό ήταν το πρώτο.
d
ds

18-Nov-2022

Λατρεύω τον Φρεντ!

Μόνο το γέλιο που χρειαζόμουν... Βάζω στοίχημα ότι είσαι υπέροχος να ταξιδέψεις μαζί σου... ευχαριστώ για την κριτική. -xx

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.