Ξενοδοχείο Barge Elisabeth

Ξενοδοχείο Barge Elisabeth

Hotel Barge Elisabeth

Εικονίδιο τοποθεσίας

Canal du Nivernais, , Γαλλία

Η Elisabeth είναι μια ιστορική φορτηγίδα γκέι στο Canal du Nivernais και στο Canal de Bourgogne που προσφέρει πολυτελείς all-inclusive διακοπές κρουαζιέρας σε αποκλειστική ιδιωτική ναύλωση για 6 άτομα. Το ολλανδικό σκάφος κατασκευάστηκε τη δεκαετία του 1930, αλλά έκτοτε έχει επανασχεδιαστεί και και τα τρία δωμάτια έχουν σχεδιαστεί για άνεση και ηρεμία. Μπορείτε να περιμένετε μια δεξίωση με σαμπάνια και όλα τα γεύματα προετοιμάζονται από τον ιδιωτικό σας σεφ, σε συνδυασμό με τοπικά και τοπικά κρασιά. Το πρωινό είναι γενικά ευρωπαϊκό, το μεσημεριανό είναι ένα γεύμα 2 πιάτων και το δείπνο είναι ένα γεύμα 5 πιάτων, συμπεριλαμβανομένου ενός εορταστικού δείπνου καπετάνιου την τελευταία σας βραδιά. Το σαλόνι είναι πλήρως εξοπλισμένο με μπαρ και παροχές για τσάι και καφέ, τις οποίες μπορείτε να απολαύσετε στη σκιερή βεράντα ή να κουλουριαστείτε μπροστά στο σύγχρονο σύστημα ψυχαγωγίας. Μπορούν να οργανωθούν ιδιωτικές εκδρομές σε τοπικά σημεία ενδιαφέροντος. Οι ιδιοκτήτες David και Matthew (και ο σκύλος, Lily!) είναι διαθέσιμοι για να βεβαιωθούν ότι έχετε μια μοναδική και εξατομικευμένη εμπειρία.

Μπορείτε να κανονίσετε ιδιωτικές μεταφορές από το Παρίσι, τη Λυών ή αλλού στη Γαλλία.

Βρείτε πληροφορίες κράτησης στο δικό τους ιστοσελίδα.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Μπουρνούζια και αφράτες πετσέτες
Ηχοσύστημα Bluetooth
Στεγνωτήρες μαλλιών
χρηματοκιβώτιο στο δωμάτιο
ποδήλατα βουνού
Βιβλιοθήκη ταινιών και βιβλίων
Προϊόντα περιποίησης Neal's Yard
TV
Τιμή Ξενοδοχείο Barge Elisabeth
4.5
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 34 ψηφοφορίες

S
Stephanie

11-Ιαν-2020

Υπέροχος

Πραγματικά δεν θα μπορούσατε να ζητήσετε περισσότερα - το σκάφος, το φαγητό, το κρασί, η θέα και οι οικοδεσπότες είναι όλα φανταστικά! Μην διστάσετε, αυτό θα είναι το ταξίδι μιας ζωής.
M
Michael

11-Ιαν-2020

Εξαιρετική εμπειρία!

Όμορφο σκάφος! Εξαιρετικοί οικοδεσπότες που θα προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία με καταπληκτικό φαγητό, εκλεκτό κρασί και ανέσεις που θα λατρέψετε!

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.