Le Crystal Hotel

5-Star Hotel in 1100 Rue de la Montagne, Μόντρεαλ, Καναδάς

Γιατί Travel Gay αγαπάει αυτό το ξενοδοχείο;

9.1

Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 448 ψηφοφορίες

Τιμή Ξενοδοχείο Le Crystal
Μεγάλες Σουίτες.

Περιγραφή ξενοδοχείου

Το Hôtel Le Crystal είναι ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων, που βρίσκεται στο κέντρο του Μόντρεαλ. Μόλις ένα τετράγωνο μακριά από τη Rue Sainte-Catherine, δημοφιλή καταστήματα υψηλών προδιαγραφών βρίσκονται στο κατώφλι σας.

Το ξενοδοχείο διαθέτει ολόκληρους τοίχους από γυαλί, δίνοντάς του μια μοντέρνα αίσθηση και σας προσφέρει υπέροχη θέα στην πόλη. Όλα τα δωμάτια είναι σουίτες και έχουν μεγάλο καθιστικό. Τα μπάνια διαθέτουν βαθιές μπανιέρες που είναι ιδανικές για χαλάρωση μετά από μια κουραστική μέρα εξερεύνησης.

Το διώροφο εστιατόριο Laurentien La Coupole του ξενοδοχείου σερβίρει νόστιμα τοπικά φρέσκα υλικά και ποτά. Εναλλακτικές λύσεις σε αυτό είναι πολλές και κοντά στο ξενοδοχείο.

Η γκέι σκηνή του Μόντρεαλ είναι επίσης κοντά, με δημοφιλείς χώρους όπως π.χ Λε Σαλόν Μπιστρό και Μπαρ Ρενάρντ είναι μόλις 8 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Υπηρεσίες και Εγκαταστάσεις

Κλιματισμός

Μπαρ

Ανελκυστήρας

Πισίνα

Εστιατόρια

Χρηματοκιβώτιο

Τηλέφωνο

TV

ασύρματη σύνδεση στο internet

24ωρη υποδοχή

Επιλέξτε τα δωμάτιά σας στο Ξενοδοχείο Le Crystal

Δωμάτια και επισκέπτες
1 Δωμάτια 2 Ενήλικες
Αυτό το ξενοδοχείο έχει κλείσει πλήρως για αυτές τις ημερομηνίες. Αλλάξτε τις ημερομηνίες σας για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα ή να αναζητήσετε εναλλακτικό ξενοδοχείο Μόντρεαλ

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.