Palm View Guesthouse

Urb. Monte Lemos Lote 8, Αλγκάρβε, Πορτογαλία

Τιμή Ξενώνας με θέα στο Palm

Περιγραφή ξενοδοχείου

Το Palm View Guesthouse είναι ένα μοναδικό, μόνο για ενήλικες, Bed & Breakfast ιδιοκτησίας ομοφυλόφιλων στην Praia da Luz, στο Αλγκάρβε. Straight και gay friendly.

Στεγάζεται σε ένα όμορφο πλήρως ανακαινισμένο σπίτι με πέντε μοναδικά σχεδιασμένα δίκλινα δωμάτια. Ο ξενώνας διαθέτει ηλιακή θερμαινόμενη πισίνα, χώρο ηλιοθεραπείας και πολλά μικρά άνετα μέρη για να χαλαρώσετε στους κήπους.

Χαλαρώστε στην άνετη βεράντα του τελευταίου ορόφου με φανταστική θέα στους φοίνικες, την πισίνα, τον κήπο, τη θάλασσα από τη μία πλευρά και από την άλλη τα μακρινά βουνά Monchique. Ο κήπος περιλαμβάνει περισσότερους από 70 φοίνικες, οπωροφόρα δέντρα, λαχανικά και όμορφα λουλούδια. Υπάρχει επίσης μια λίμνη με χρυσόψαρα και βατράχους.

Ξεκινήστε τη μέρα σας με ένα νόστιμο φρέσκο ​​πρωινό που σερβίρεται στην εξωτερική βεράντα ή στο σπίτι. Ο Ξενώνας απέχει 15 λεπτά με τα πόδια ή 2-3 λεπτά με το αυτοκίνητο από την παραλία και πολλά εστιατόρια και μπαρ στην Praia da Luz. 10 λεπτά με το αυτοκίνητο στη ζωντανή πόλη Λάγος.

Αν ψάχνετε για γκέι ρούχα προαιρετικές παραλίες, μπορείτε να φτάσετε σε αρκετές κοντινές και σε 10-30 λεπτά με το αυτοκίνητο.

Υπηρεσίες και Εγκαταστάσεις

κλιματισμός

Περιλαμβάνεται το πρωινό

δωρεάν WiFi

Απαγορεύεται το κάπνισμα

στάθμευση

Ιδιωτικό μπάνιο

Ηλιόλουστη βεράντα

Πισίνα

Ελέγξτε τιμές και κάντε κράτηση απευθείας

Επιλέξτε τα δωμάτιά σας στο Ξενώνας με θέα στο Palm

Δωμάτια και επισκέπτες
1 Δωμάτια 2 Ενήλικες
Τροποποίηση Ημερομηνιών
A
Ami Frog

5-Apr-2023

Υπέροχες λίγες μέρες

Είχαμε υπέροχες 4 ημέρες στο Palm View. Οι δύο οικοδεσπότες ήταν γοητευτικοί και πάντα προσεκτικοί και εξυπηρετικοί. Υπηρεσία 5 αστέρων και το δωμάτιο ήταν ευρύχωρο με ένα ωραίο μεγάλο μπάνιο, ένα ντους που λειτουργούσε καλά και πεντακάθαρο. Μπορεί να συστήσει πλήρως.
A
Alfredo

8-Σεπ-2022

Κύριος .

Stupenda Villa con piscina e un terrazzo con vista panoramica, 1 km και mezzo da Luz .Totalmente rinnovata con stile ed eleganza pari ad un hotel di Lusso da Jonas e Thomas due ragazzi Svedesi trasferitisi qui 2 anni fa. Prezzi ragionevoli con una squisita colazione. Ambiente familiare e rilassante . Jonas e Thomas sanno come prendersi cura dei suoi ospiti Ritorneremo sicuramente

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.