Οι σωληνώσεις - Γλασκόβη

Οι σωληνώσεις - Γλασκόβη

Μεγάλη γκέι σάουνα και σπα στη Γλασκόβη.

The Pipeworks - Glasgow

Εικονίδιο τοποθεσίας

5-10 Metropole Lane, Γλασκώβη, Ηνωμένο Βασίλειο, G1 4NH

Σήμερα: Bear Night Κάθε τέταρτη Παρασκευή του μήνα. Jamie Housewine Drag Show κάθε δεύτερη Παρασκευή. - Κάθε Παρασκευή

Το Pipeworks είναι το καλύτερο και μεγαλύτερο Gay Sauna Club της Σκωτίας, που βρίσκεται στο κέντρο της Γλασκόβης, κοντά στη γκέι σκηνή.

Το Pipeworks ιδρύθηκε το 2006 και έχει ολοκληρώσει ένα πολύ απαιτούμενο πρόγραμμα ανακαίνισης 400,000 £, αναβαθμίζοντας εγκαταστάσεις και προσθέτοντας ένα νέο όροφο, όπως Private Cabins, group room, Private Sling Room και Cinema Cruise area. Άλλες παροχές περιλαμβάνουν επίσης Steam Room, Dry Sauna, Jacuzzi Spa Pool, Licensed Café / Bar, Mobile Phone Charging Facilities και iPad browsing area.

Η ομάδα είναι εκεί για να δώσει ένα θερμό και φιλικό καλωσόρισμα σε νέα και υπάρχοντα μέλη - εάν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες ή απλά για συνομιλία, μην διστάσετε να απευθυνθείτε στο φιλικό προσωπικό, το οποίο είναι εκεί για να σας κάνει να νιώσετε άνετα και να έχετε μια υπέροχη εμπειρία .

Είσοδος μέλους £20, Είσοδος μη μέλους £28. Ανατρέξτε στον επίσημο ιστότοπο της Pipeworks για τις ημέρες προσφοράς.

Προαιρετική αναβάθμιση καμπίνας Premium 8 £ Καθημερινά, 16 £ Σαββατοκύριακο πάνω από την τυπική είσοδο. Αυτό σας δίνει πρόσβαση στη δική σας ασφαλή ιδιωτική καμπίνα, προσβάσιμη μέσω smartwatch. Κάθε καμπίνα διαθέτει κρεμάστρες ρούχων, φως κομοδίνου και επιλογή τηλεόρασης για ενήλικες, φόρτιση USB και πρίζες για φορητές συσκευές όπως φορητούς υπολογιστές κ.λπ. Ο χώρος διαθέτει επίσης χώρο στάθμευσης ηλεκτρικών αυτοκινήτων έξω.

Βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από τους σιδηροδρομικούς σταθμούς Glasgow Central & Queen Street. Βρισκόμαστε επίσης σε κοντινή απόσταση με τα πόδια από το σταθμό λεωφορείων Buchanan Street.

Καθημερινά: Δευτ.-Πέμ.- 11:00-Μεσάνυχτα

Σαββατοκύριακο: Παρασκευή- 11:00 π.μ. έως τα μεσάνυχτα της Κυριακής (24 ώρες ανοιχτό το Σαββατοκύριακο)

Πλησιέστερος σταθμός: Πλησιέστερος Σιδηροδρομικός Σταθμός: Γλασκώβη Κεντρικός, πλησιέστερος Μετρό: St Enoch

Χαρακτηριστικά:
Μόνο ενήλικες
κινηματογράφος
Κρουαζιέρα / Φετίχ
Σκοτεινό δωμάτιο
Massage
Λαβύρινθος
στάθμευση
Φορτιστές τηλεφώνων
Χαλαρωτικές καμπίνες
Σάουνα
Ιαματική πηγή
Ατμόλουτρο με ντους
Τιμή Οι σωληνώσεις - Γλασκόβη
3.1
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 182 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2017
Βραβεία κοινού 2017

3 Star Winner

Βραβεία κοινού 2018
Βραβεία κοινού 2018

3 Star Winner

Βραβεία κοινού 2019
Βραβεία κοινού 2019

3 Star Winner

Βραβεία κοινού 2020
Βραβεία κοινού 2020

3 Star Winner

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
I
Iain

2-Mar-2022

Εξαιρετικό για Bareback

Επισκεπτόμενοι τη Γλασκώβη, ελάτε στην καλύτερη σάουνα της Pipeworks για χαλάρωση και οι τύποι, είμαι ξυπόλητος - η καλύτερη ακατέργαστη σάουνα στη Σκωτία.
D
Denis

9-Μαΐου-2022

Οι σωληνώσεις - Γλασκόβη

Ακούγεσαι σαν διασκεδαστικός, λατρεύεις να συναντιόμαστε για λίγη διασκέδαση
A
Andrew

13-Δεκ-2021

Πολύ καθαρός χώρος, φιλικό προσωπικό, εξαιρετικές εγκαταστάσεις!

Επισκέφτηκε το Pipeworks και ένιωσα ότι το προσωπικό ήταν πολύ ζεστό και φιλόξενο και δεν θα μπορούσε να είναι πιο εξυπηρετικό. Οι εγκαταστάσεις είναι πραγματικά καθαρές σε σύγκριση με άλλες σάουνες του Ηνωμένου Βασιλείου. Η διαρρύθμιση είναι καλή σε 3 ορόφους, συμπεριλαμβανομένης της πισίνας υδρομασάζ, του χαμάμ, της ξηρής σάουνας και του χώρου κρουαζιέρας. Υπάρχει ένα σαλόνι τηλεόρασης για χαλάρωση με ipad και υπάρχει επίσης ένα σκοτεινό δωμάτιο και ένα δωμάτιο bukakee. Το μέρος ήταν πολύ απασχολημένο όταν πήγα και ανακάτεψα όλων των ηλικιών, σχημάτων και μεγεθών, οπότε κάτι για όλους. Μου άρεσε το γεγονός ότι διαθέτει ένα μπαρ με άδεια που μου έδωσε μια καλή ευκαιρία να συνομιλήσω με το προσωπικό και να ρίξω μια ματιά στο ταλέντο που περπατά. Το προσωπικό συνέχιζε να κάνει ελέγχους για να βεβαιωθεί ότι το μέρος ήταν καθαρό και ήταν πραγματικά ενημερωτικό για άλλους χώρους γκέι στη Γλασκώβη.
G
Graham

12-Δεκ-2021

Νευρικός

Ποτέ δεν ήμουν νευρικός να πάω, καμία συμβουλή x
d
drew

3-Mar-2020

Άριστο

Αυτό το μέρος είχε πολλές επενδύσεις και είναι συχνά πολύ απασχολημένο, πάντα καθαρό και αξίζει μια επίσκεψη.
L
Lee

10-Ιαν-2021

Υπηρεσίες

Γεια, ξέρεις αν υπάρχουν τρύπες δόξας εδώ;
B
Bill

7-Δεκ-2019

Συνήθιζε να μου αρέσει αυτή η σάουνα

Οι εγκαταστάσεις είναι καλές, εκτός από το γεγονός ότι δεν υπάρχει ντους απαραίτητο για οποιαδήποτε γκέι σάουνα. Τώρα χρεώνουν 2 £ για ένα κουτάκι αναψυκτικού, γελοίο! 50 πένες για μια δεύτερη πετσέτα, κάθε άλλη σάουνα που έχω πάει δεν χρεώνετε, χρειάζεστε πάντα μια καθαρή πετσέτα για να στεγνώσετε στο τέλος. Εξακολουθούν να σας δίνουν δωρεάν τσάι, αλλά σε μικροσκοπικά φλιτζάνια που δεν είναι ποτέ περισσότερο από τα μισά γεμάτα, παρά το μόνο που θα κόστιζε να σας δώσουν μια αξιοπρεπή κούπα! Το προσωπικό είναι φιλικό, αλλά χρειάζεται καλύτερη εκπαίδευση στην εξυπηρέτηση πελατών. Έχω πάει σε αυτή τη σάουνα μία φορά την εβδομάδα εδώ και χρόνια, αλλά σκέφτομαι σοβαρά να μην επιστρέψω
D
David

30-Ιουν-2020

Γκρινιάρης

φασαριόζικο
J
Joey

29-Nov-2019

Έξοχα

Επισκεπτόμουν τη Γλασκώβη για ένα Σαββατοκύριακο και είχα ανακαλύψει αυτό το μέρος την τελευταία μου μέρα. Το προσωπικό ήταν όλο εξαιρετικά φιλικό και εξυπηρετικό. Και η ίδια η σάουνα ήταν καθαρή και οι εγκαταστάσεις ήταν κορυφαίες.
K
KEITH

27-Nov-2019

Φανταστική σάουνα

Πάντα να περνάτε υπέροχα εδώ, ανεξάρτητα από την ημέρα ή την ώρα της ημέρας που επισκέπτομαι και πάντα επιθυμώντας περισσότερη διασκέδαση. Είναι η καλύτερη σάουνα στο Ηνωμένο Βασίλειο και προσφέρει ικανοποίηση κάθε φορά και σίγουρα θα επιστρέψω ξανά σύντομα.
I
Iain

20-Σεπ-2019

Σωλήνες εξαιρετικό σεξ

Πηγαίνω εδώ και χρόνια.. όπως το γεγονός ότι μερικοί τύποι κάνουν bb - αν αυτό είναι που σας αρέσει, τότε αυτό είναι το μέρος που πρέπει να πάτε. Τα Σαββατοκύριακα είναι καλύτερα το απόγευμα της Κυριακής. Αν είσαι btm, θα σε στρώσει ειδικά αν κάνεις bb. Το μέρος για δράση bb.
G
Gaz

23-Ιουν-2019

Κακή λέσχη

Ο φτωχός σύλλογος πλήρωσε το τέλος εισόδου μου και το χαμάμ δεν είναι η 3η φορά φέτος φτωχό
J
Jack

3-Apr-2019

Υπέροχη

Πήγε για μια σάουνα και συναντήθηκε με πολλούς φιλικούς, όμορφους άντρες. Ένα καταπληκτικό μέρος για να χαλαρώσετε, να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την παρέα με άλλους!
B
B

9-Δεκ-2018

Μου άρεσε πολύ αυτή η σάουνα!

Ταξίδεψα σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία επισκεπτόμενοι σάουνες στην πορεία, και WOW. Αυτό ήταν καταπληκτικό. Είναι ακριβό, λίγο άβολα, αλλά δεν καταλαβαίνω πώς θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο όπως η τεράστια έκταση και οι καλοδιατηρημένες εγκαταστάσεις. Μου άρεσε πολύ το προσωπικό, διασκέδασα πολύ. Ελπίζω να επιστρέψω κάποια μέρα.
k
ken

28-Nov-2018

Ken

Υπερτιμημένες, οι σάουνες στο Λονδίνο είναι φθηνότερες και πολύ καλύτερες, πρέπει να πληρώσετε για να γίνετε μέλος εκτός από το τέλος εισόδου και να δώσετε προσωπικά στοιχεία.
n
neil

28-Nov-2018

υπέροχη και καθαρή σάουνα

Πήγα στη σάουνα για πρώτη φορά. Το πολύ φιλόξενο και φιλικό προσωπικό δείχνει εκεί όπου όλα ήταν και προσφέρει ένα δωρεάν τσάι ή καφέ. Η σάουνα ήταν καλή και είχε υγρό και στεγνό ατμόλουτρο.
B
Bill

9-Nov-2018

Συνήθιζε να του αρέσει

Έχει τελειώσει, αλλά ποιος είναι ο λόγος που η υπηρεσία είναι κακή; Αν θέλετε ένα φλιτζάνι τσάι, 9 φορές από τις 10 θα σας πουν πολύ απασχολημένος ή κάποια άλλη δικαιολογία. Τα παιδιά είναι ωραία, αλλά χρειάζονται κάποια εκπαίδευση στην εξυπηρέτηση πελατών.
T
Tony

3-Nov-2018

Ζητήματα με την προστασία δεδομένων

Έκλεισα τη συνδρομή μου αφού κατηγορήθηκα για κάτι που δεν έκανα. Ο αναπληρωτής διευθυντής μου είπε ότι η κάρτα μου θα παραδοθεί σε κάποιον άλλο ΔΕΝ ακυρωθεί. Αποφύγετε το μέρος!!!
J
Joe

29-Οκτ-2018

Υπερτιμημένες, αλλά πρόσφατα ανακαινισμένες. Δεν υπάρχουν άλλες επιλογές

Έρχομαι εδώ εδώ και χρόνια και είμαι 30 τώρα. Σίγουρα φαίνεται πολύ καλύτερα τώρα έχει ανακαινιστεί, καλύτερες εγκαταστάσεις κλπ. Αλλά με μια κάρτα μέλους £ 6/έτος, και φουσκωμένες τιμές είναι συγκλονιστικό. Πλήρωσα λιγότερα για κρουαζιέρες στο Λονδίνο, τη Βαρκελώνη και το Βερολίνο (με δωρεάν ποτό) από την...νομίζω τώρα, είσοδο 15 £ (21 £ με τα επιπλέον 6 για τη συνδρομή του έτους για τα πρώτα χρονόμετρα). Είναι πολύ επιτυχημένο ή χάσετε μερικές φορές και πήγαινα μόνο αργά το βράδυ Παρασκευή/Σάββατο. Συχνά μεγαλύτερο πλήθος, αλλά σίγουρα κάποια καλή ποικιλία κατά καιρούς! Επίσης, ως μέρος της ανακαίνισης, εγκατέστησαν νέες «ιδιωτικές καμπίνες» κάτω από τις σκάλες που απαιτούν επιπλέον χρέωση. Δεν έχω δει ποτέ κανέναν να τα χρησιμοποιεί ειδικά επειδή υπάρχουν δωρεάν καμπίνες στις σκάλες που παρέχουν ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Σε μια κλίμακα από πολύ ευχάριστο έως αγενές, το προσωπικό είναι περίπου 7. Είναι απλά... αμβλύ και όχι πολύ φιλικό. Ακόμη και ο τρόπος που μιλάνε με τους ανθρώπους κατά την είσοδο σε στιγμές που πραγματικά δεν τους νοιάζει (κάτι που θα μπορούσε να είναι αληθινό, αλλά ψεύτικο γιατί είναι δουλειά σου...) Πηγαίνω μόνο περιστασιακά τώρα, αλλά δεν υπάρχουν άλλες επιλογές για κάτι τέτοιο .
w
will

30-Σεπ-2018

Εντάξει

Αν και είμαι από τις ΗΠΑ, περνάω για έναν ντόπιο εδώ. Ένα περίεργο συναίσθημα για έναν ταξιδιώτη μακριά από το σπίτι. Ένας τύπος από το Βερολίνο με παρακάλεσε να του ξεναγήσω την πόλη, ακόμα και αφού είπα από πού κατάγομαι. Πήγε πάνω μου στο ντους, μετά οι φίλοι του ήθελαν μια γεύση. Έφυγα στεγνός σαν κόκκαλο με χαριτωμένο πάτο.
W
Wwwwww

2-Οκτ-2018

Σκότι

Ακούγεται υπέροχο ανυπομονώ να είμαι εκεί - δεν θα απογοητευτείτε παιδιά, είμαι τριχωτός και προικισμένος όμορφα xx
S
Saulius

17-Σεπ-2018

sls

Κυριακή εργάσιμη μόνο μέχρι τις 9 το βράδυ. ΕΛΕΓΧΩ τον ιστότοπο - δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτόν. Όλοι πρέπει να αγοράσουν κάρτα μέλους. Είναι + 6£ και να δώσω προσωπικά δεδομένα. 21 £ πολύ ακριβά. Όχι πραγματική κρουαζιέρα. Μόνο λίγα άτομα...
o
oe

29-Μαΐου-2018

λατρεύω αυτό το μέρος

Το καλύτερο στη Γλασκώβη. Είμαι μέλος και είναι ένα καλό μέρος για να γνωρίσω νέους φίλους. τα έχει όλα - του δίνω πλήρη βαθμολογία.
A
Arturo Pérez

11-Δεκ-2023

Αναγκαίο στοιχείο

Γεια σας, είδα το σημείωμά σας στο Διαδίκτυο σχετικά με τις σάουνες και τα μέρη για γκέι στη Γλασκώβη; Είμαι νέος σε αυτή την πόλη. Μπορείτε να με συμβουλεύσετε για ένα μέρος; Λατρεύω τους ώριμους άντρες, πολύ τριχωτούς, τύπου αρκούδας.

I
Iain

11-Aug-2018

Υπέροχη σάουνα

Πολλές όμορφες δραστηριότητες το βράδυ του Σαββάτου, θα πάω απόψε να ξεκουραστώ. Πρόσφατα κατασκευασμένος χώρος κινηματογράφου και καμπίνες.
I
Iain

11-Aug-2018

Υπέροχη σάουνα για σεξ

Sat night το καλύτερο για δράση.
J
Jay

31-Mar-2018

Τα ντους ήταν ζεστά!

Επισκέφτηκε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας για πρώτη φορά με έναν φίλο. Εγγραφείτε χωρίς φασαρία και εξερεύνησε το μέρος. Άλλα μέλη μας βοηθούν πραγματικά να μας δείξουν γύρω μας. Απολαύσαμε το ζεστό τζακούζι, τη σάουνα και το χαμάμ. Έπαιξε στις καμπίνες, αλλά η καλύτερη στιγμή ήταν στα ντους δίπλα στη σάουνα! Κανείς δεν φαινόταν να με πειράζει να χάσουμε όλες τις αναστολές και ένας άλλος τύπος συμμετείχε. Θα επιστρέψω σε μερικές εβδομάδες για να δω πώς είναι το craic.
R
Robbie

29-Mar-2018

Θέση ρωγμών

Παρακολούθησα το Pipeworks τον περασμένο μήνα για πρώτη φορά και για να είμαι ειλικρινής, είναι αυτό που περιμένετε - Απλό αλλά αποτελεσματικό! Μπήκα πρώτα στο ατμόλουτρο μετά από ένα ντους και υπήρχαν περίπου 15 αγόρια μέσα - κυρίως στα 30 τους και σε καλή φυσική κατάσταση, οπότε ήμουν νικητής - Ήταν καταπληκτικό, τελικά πήγα στη σάουνα και το τζακούζι και το λάτρεψα επίσης. Συνάντησα έναν καυτό μεικτό/Ασιάτη τύπο. Ανεβήκαμε τις σκάλες και τα υπόλοιπα ήταν ιστορία. Το μέρος γενικά χρειάζεται μια φρέσκια μπογιά, αλλά πληρώνοντας £10/12 λίβρες τι περιμένετε. Χαίρομαι με την εμπειρία μου και πηγαίνω ξανά αυτό το Σαββατοκύριακο!! Η μόνη περιοχή στην οποία δεν πήγα ήταν το σκοτεινό δωμάτιο - μην νομίζετε ότι είναι κάπως η σκηνή μου! Ευχαριστώ Pipeworks, τα λέμε σύντομα!
E
Edward

22-Ιαν-2018

Αυτό που πληρώνετε είναι αυτό που παίρνετε

Η τιμή εισόδου εξακολουθεί να είναι κάπως λογική, δεδομένου ότι στις περισσότερες gay σάουνες είναι 20+ ευρώ σήμερα. Αν και δεν είμαι σίγουρος τι αφορούν αυτές οι νέες κάρτες μέλους. Το μέρος είναι στην υποβαθμισμένη πλευρά, όχι αυτό που έβλεπε κάποιος σε μέρη όπως το Βερολίνο (όταν υπήρχαν ακόμη σάουνες). Αλλά η σχετικά καλή σκωτσέζικη πελατεία κάνει πολλά. Σημείωση: Τείνει να είναι άδειο τα βράδια του Σαββάτου. Από την εμπειρία μου, είναι πιο πολυσύχναστο τα απογεύματα της Κυριακής.
T
Tony

2-Δεκ-2017

Ερείπωση

Μόλις ήταν σήμερα το βράδυ. Ο χώρος είναι εντελώς ερειπωμένος, φύλλα μπογιάς ξεφλουδίζουν τις οροφές και τους τοίχους. Ιδιωτικοί χώροι και όλοι σκισμένοι και έχουν υπολείμματα γύρω από τα χαλάκια. Τα αποδυτήρια είναι σκουριασμένα, έλεγξα μερικά από τα ανοιχτά ντουλάπια και όλα ήταν σπασμένα και βρώμικα. Ένας μικρός αριθμός του προσωπικού είναι [δεν είναι τόσο φιλικό]. Έδωσα πίσω την κάρτα μέλους μου για να μου πουν, "Εντάξει, απλά θα τη δώσω σε κάποιον άλλο". Σκεφτείτε ότι ο Νόμος για την Προστασία Δεδομένων θα έχει κάτι να πει για αυτό!
s
stevie

24-Οκτ-2017

Λατρεύω το μέρος

Να περάσετε [πολύ καλά εδώ], πολλοί καυλιάρηδες τύποι
J
James

13-Οκτ-2017

Τόσο ντεμοντέ .....

Εμφανίζεστε - το χαμάμ είναι εκτός λειτουργίας - δεν λειτουργεί - μια ειδοποίηση σας ενημερώνει για αυτό το γεγονός - αναφέρει επίσης ότι δεν υπάρχει μείωση στη χρέωση εισόδου £ 14:00. Στη συνέχεια, ανακαλύπτετε ότι είναι ένα «ιδιωτικό» κλαμπ και η συνδρομή είναι 6:00 £. Έτσι, ένας επισκέπτης στην πόλη αναμένεται να πληρώσει 20 £ για μια μοναδική επίσκεψη. Ο τύπος στον πάγκο ήταν τουλάχιστον δυσάρεστος.
J
John

14-Mar-2017

Εξαιρετικό μέρος

Πήγα πρόσφατα και βρήκα τη μουσική καλή, το προσωπικό είναι υπέροχο, ο χώρος ήταν καθαρός και ήταν απασχολημένος με άντρες horni.
L
Lee

23-Φεβ-2017

Κριτική Noobie

Πήγε λοιπόν εκεί με έναν σύντροφο. Ωραία φιλική ατμόσφαιρα και αφού έπιασα τα νεύρα μου υπό έλεγχο κατάφερα να διασκεδάσω. Συστήστε σε όλους.
J
John

9-Mar-2017

Η πρώτη φορά

Ποτέ δεν είχα δοκιμάσει κάτι τέτοιο πριν τόσο νευρικό, αλλά πότε είναι η καλύτερη στιγμή για να κάνετε συστάσεις...
A
Adrian

5-Nov-2016

Πρώτη φορά στη Γλασκώβη και ένα υπέροχο καλωσόρισμα

Ήμουν κατευθείαν από το τρένο στην πρώτη μου επίσκεψη στη Γλασκώβη και το The Pipeworks ήταν το πρώτο μου λιμάνι, καθώς είχα μερικές ώρες στη διάθεσή μου. Είναι ένα υπέροχο μέρος. Ένα από τα καλύτερα που έχω επισκεφτεί. Φιλικά παιδιά και πολλή διασκέδαση. ΚΑΘΑΡΗ. Δύσκολο να βρω τον δρόμο μου στην αρχή, αλλά αυτό στην πραγματικότητα πρόσθεσε στη διασκέδαση τελικά. Κατάλληλο ζεστό ατμοπλάστη και σάουνα για να χαλαρώσετε πραγματικά πριν συμμετάσχετε στη διασκέδαση. Ανυπομονώ να επιστρέψω.
J
Jay

20-Ιαν-2017

Το λάτρεψα

Εκεί την περασμένη εβδομάδα. Υπέροχο μέρος, εξαιρετική δράση. Προσωπικό πολύ ευγενικό και εξυπηρετικό. Σίγουρα θα επιστρέψω στην επόμενη επίσκεψή μου. Κίσσα
M
Michael

14-Σεπ-2016

Μιχαήλ

Πάντα έβρισκα αυτό το μέρος καθαρό και ωραίο. Σκοπεύω να επισκεφτώ αυτή την εβδομάδα μετά από κάποια απουσία, θα κρίνω το προσωπικό και τους άντρες εκεί για τα πλεονεκτήματα και όχι προκρινόμενο.
G
Grant

4-Σεπ-2016

Φιλικό προς τους τουρίστες

Πολύ νεκρός. Δυο φορές που πήγα το Σάββατο, υπήρχαν πολλοί τύποι. Δεν προτείνεται.
g
gary

11-Ιαν-2016

πολύ καλό μέρος.

Έχω μείνει εδώ αρκετές φορές. Καιρός για ψύχρα ή άλλα. Συστήνω ανεπιφύλακτα. Ήμουν μέσα στις 15 Δεκεμβρίου και είδα έναν πορνοστάρ εδώ είναι τόσο καλό. Ο LOGAN MCCREE είναι αυτός που είδα.
R
Ross

27-Δεκ-2015

Όχι για μεγαλύτερους ή χοντροειδείς

Ήμουν εδώ τρεις φορές τον τελευταίο χρόνο και δεν είχα καμία τύχη. Είμαι μια όμορφη μεγάλη αρκούδα, αλλά ο τόπος είναι γεμάτος με αξιόλογες κοκαλιάρικες βασίλισσες, που δεν έχουν δει ποτέ αληθινούς άνδρες. Δεν θα επιστρέψει.
S
Sammy

18-Nov-2015

Πρώτη φορά

Πρόκειται να τολμήσω να βγω στον κόσμο των λουτρών και η Pipeworks είναι το πρώτο μου λιμάνι. Δεν μπορεί να περιμένει. Ανυπομονώ να χαλαρώσω για το βράδυ και να δούμε τι θα συμβεί. Να είστε καλοί μαζί μου παιδιά xx
A
Alan

24-Οκτ-2015

ανοίγουν πάλι οι σωληνώσεις

Οι σωληνώσεις πίσω ανοιχτές
A
Alan

23-Οκτ-2015

ανοιχτή σάουνα

Χαίρομαι που βλέπω τη σάουνα να ανοίγει ξανά μετά από 5 εβδομάδες. Σίγουρα η αστυνομία της Γλασκώβης έχει καλύτερα πράγματα να κάνει. Είμαι εκεί Δευτέρα Παρ Σαβ. Κυριακή. Στο λευκό jock pop in πω. Γειά σου. Xx
A
Alan

18-Οκτ-2015

Σωληνώσεις

Η σάουνα Hope Pipework ανοίγει σύντομα. Πρέπει να λείπουν πολλά παιδιά. Ανοίξτε σύντομα.
D
DAVID

24-Σεπ-2015

Κλειστό

Οπωσδήποτε κλειστό, καμία απάντηση στην πόρτα και η καταχώριση αφαιρέθηκε από το squirt.org τώρα...κρίμα
P
Paul

20-Σεπ-2015

Τιμές

Ψάχνω για τις τιμές αυτής της σάουνας. Δεν μπορώ να βρω τιμές στο διαδίκτυο πουθενά. Μπορεί κανείς να βοηθήσει; Ψάχνω να συναντήσω κάποια στιγμή αυτή την εβδομάδα. Ποια μέρα/ώρα είναι καλύτερη για κάποιον στα 20 του χρόνια που θέλει να χαλαρώσει και να έχει λίγο... ;) ;
P
Paul

23-Σεπ-2015

Έκλεισε μέχρι νεωτέρας

Αυτή τη στιγμή είναι κλειστό. Είναι 10 £ πριν τις 3:14 και μετά XNUMX £. Θα συνεχίσω να ελέγχω τη σελίδα τους στο Facebook για ενημερώσεις
P
Paul

12-Σεπ-2015

Κλειστό

Πήγε σήμερα, αλλά κατά την άφιξη υπήρχε μια ειδοποίηση στην πόρτα που έλεγε ότι η εγκατάσταση ήταν κλειστή λόγω απρόβλεπτων συνθηκών. Στο πάρκινγκ βρίσκονταν δύο αυτοκίνητα της αστυνομίας και ένα βαν της αστυνομίας. Θα έπαιρνα τηλέφωνο πριν την επίσκεψη για να σώσω ένα χαμένο ταξίδι. Ας ελπίσουμε ότι θα ανοίξει ξανά σύντομα.
T
TGE

12-Σεπ-2015

Οι σωληνώσεις - Γλασκόβη

Κατανοούμε ότι το The Pipeworks άνοιξε ξανά.
S
Scott

8-Φεβ-2015

Δεν διασφαλίζεται το απόρρητο

Υπέροχο μέρος, εκτός από το προφανές CCTV σε ένα μόνο μέρος για τους γκέι άντρες που έπρεπε να αισθάνεστε χαλαροί. Δεν είναι απολύτως βέβαιο ότι είναι και νόμιμο.
J
Jim

10-Φεβ-2015

Ενημέρωση για τους σωληνώσεις

Ήμουν εκεί σήμερα και δεν πρόσεξα το CCTV, πού είναι; Περιμένω ότι είναι στην είσοδο και στον ανελκυστήρα, αλλά αυτό είναι αναμενόμενο. Από την τελευταία μου επίσκεψη υπήρξε μια αλλαγή σε αυτό το μέρος. Είναι πιο ήσυχο από πριν και, μετά από επιθεώρηση της αστυνομίας της Γλασκώβης, όλοι οι κάδοι λιπαντικών και προφυλακτικών έχουν αφαιρεθεί από τις καμπίνες (αλλά εξακολουθούν να είναι διαθέσιμοι στο μπαρ) αυτό συμβαίνει επειδή η αστυνομία λέει ότι καθώς δεν είναι κλαμπ σεξ (μάλλον παράνομο στη Σκωτία εκτός αν είναι ιδιωτικό κλαμπ). Επειδή είναι μόνο μια σάουνα τα προφυλακτικά δεν πρέπει να είναι απαραίτητα. Έχουν επίσης επιβιβαστεί στις τρύπες της δόξας και έχουν αφαιρέσει τη σφεντόνα. Δεν είναι τίποτα ιερό;;; Παλιά καλή Γλασκώβη, ένα βήμα μπροστά και δύο βήματα πίσω.
J
Jim

6-Φεβ-2015

Οι σωληνώσεις λειτουργούν!

Για τη Γλασκώβη είναι τόσο καλό όσο γίνεται. Είχα μερικά καυτά παιδιά εδώ. Έχω πάει σε σάουνες στη Στοκχόλμη, το Παρίσι, το Λονδίνο, το Βερολίνο κ.λπ. και δεν περιμένω να συγκρίνω αυτό το μέρος, αλλά αξίζει μια επίσκεψη. Το προσωπικό ήταν φιλικό, αλλά βλέπω τώρα ότι υπάρχουν ξένοι τύποι που εργάζονται σε αυτό και δεν είναι τόσο καλοί, ίσως επειδή δεν μιλούν αρκετά καλά αγγλικά. Αλλά, δεν θέλω να κάνω σεξ με το προσωπικό, οπότε είναι εντάξει. Τα νωρίς τα απογεύματα είναι καλά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, μετά ησυχάζει και ίσως φτάσουν μερικά ακόμα το βράδυ, αλλά νομίζω ότι από τις 1.00 έως τις 6.00 είναι το καλύτερο. Τα βράδια της Παρασκευής έως το βράδυ του Σαββάτου το πλήθος είναι πολύ νέο και οι περισσότεροι από αυτούς είναι στο φεγγάρι με ναρκωτικά. Δεν έχω πάει ποτέ Κυριακή, αλλά περιμένω ότι θα είναι καλό, αν και το πλήθος της Γλασκώβης είναι πολύ επαρχιώτικο και τείνει να μαζεύεται σε ομάδες για να συνομιλήσει, κάτι που πάντα με κάνει να αναρωτιέμαι γιατί ξοδεύουν χρήματα στην είσοδο αν είναι μόνο αυτό εκεί για! Ο χώρος διατηρείται πολύ καθαρός και δωρεάν λιπαντικό και προφυλακτικά παντού. Καλή ξηρή σάουνα, χαμάμ, πισίνα και ντους.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.