Γκραν Κανάρια Γκέι Μασάζ & Τάντρα

Γκραν Κανάρια Γκέι Μασάζ & Τάντρα

Gran Canaria Gay Massage & Tantra

Εικονίδιο τοποθεσίας

Av Alferes Provisionales 4, Γκραν Κανάρια, Ισπανία

Αφιερωμένο στην προσωπική και πνευματική θεραπεία των ομοφυλόφιλων / των ανδρών μέσω μασάζ. Το Gran Canaria Gay Massage στοχεύει στην αφύπνιση της εσωτερικής σας δύναμης μέσω ενός μετασχηματιστικού, αυθεντικού Ταντρικού μασάζ.

Άλλες υπηρεσίες περιλαμβάνουν ρεφλεξολογία, Deep Tissue, Sports και σουηδικό μασάζ. Το προσωπικό έχει εκτενή γνώση και εμπειρία με άλλες ολιστικές και εναλλακτικές θεραπείες - κινησιολογία, ρέικι, βελονισμός, φυσιοθεραπεία, αρωματοθεραπεία και πολλές άλλες.

Καθημερινή: 09:00 - 21:00

Σαββατοκύριακο: 09:00 - 21:00

Χαρακτηριστικά:
Massage
Τιμή Γκραν Κανάρια Γκέι Μασάζ & Τάντρα
3.6
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 85 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2017
Βραβεία κοινού 2017

5 Star Winner

Βραβεία κοινού 2018
Βραβεία κοινού 2018

5 Star Winner

Βραβεία κοινού 2019
Βραβεία κοινού 2019

5 Star Winner

Βραβεία κοινού 2020
Βραβεία κοινού 2020

5 Star Winner

M
Marlon

12-Ιουλ-2020

Μαγικά χέρια

Έκανα συχνά μασάζ, αλλά η συνεδρία του Greg θεωρείται από τις καλύτερες. Είναι προσεκτικός και πολύ ενημερωμένος. Ένιωσα πολύ άνετα και ο χρόνος πέρασε. Σίγουρα θα επισκεφτώ τον Γκρεγκ την επόμενη φορά που θα επιστρέψω.
K
Knut Brinch

24-Δεκ-2019

Ευαίσθητα θέματα

Δοκίμασα την Καλιφορνέζικη, τα χέρια του Γκρεγκ ΘΑ σε πάνε εκεί. Απλά μια εξαιρετική εμπειρία, συνιστάται ανεπιφύλακτα
A
Alan

21-Δεκ-2019

βαθιά ικανοποιητικό

Η εμπειρία μου από μασάζ στο παρελθόν με έχει αφήσει απογοητευμένο. Ωστόσο, το ταντρικό μασάζ του Γκρεγκ ήταν το κάτι άλλο. Ήταν μια εμπειρία που βρήκα ικανοποιητική, ενδιαφέρουσα και ανεβαστική. Ευχαριστώ πολύ Γκρεγκ, μπορώ να σου προτείνω ανεπιφύλακτα άλλους ομοφυλόφιλους.
T
Tony

21-Δεκ-2019

Μια υπέροχη επίσκεψη επιστροφής

Αυτό είναι το δεύτερο ταντρικό μασάζ μου με τον Γκρεγκ. Νιώθω ότι είναι μια υπέροχη εμπειρία και μερικές φορές πολύ συναισθηματική. Μπορώ να τον συστήσω ανεπιφύλακτα σε όποιον θέλει να ζήσει μια βαθιά, εμπεριστατωμένη συνεδρία.
C
Chris

20-Οκτ-2019

πηγαίνετε και απολαύστε

Ο Γκρεγκ δεν είναι απλώς ένας πολύ ωραίος και ελκυστικός τύπος, είναι πολύ πιο σημαντικό ένας καλός μασέρ της τάντρα και ξέρει τι είναι η Τάντρα. Ευχαριστούμε, θα τα ξαναπούμε.
M
Matthew

19-Οκτ-2019

Καταπληκτικό Greg

Ένα ταξίδι στο GC πρέπει να περιλαμβάνει να δείτε τον Greg! Ας ελπίσουμε τουλάχιστον μια-δυο φορές. Μας αρέσει να ξεκινάμε και να τελειώνουμε τις διακοπές μας με ένα μασάζ 90 λεπτών. Σε κάνει να νιώθεις πραγματικά άνετα, έχει εξαιρετική γνώση και σύνδεση με το σώμα σου και σε φροντίζει πραγματικά καλά. Αν σας αρέσει ένα καλό μασάζ για να χαλαρώσετε ή θέλετε να δώσετε πνοή σε μερικές αρθρώσεις που πονάνε, τότε ο Γκρεγκ είναι ο άνθρωπός σας. Έχω πάει στον χώρο του, που είναι υπέροχο, και είναι επίσης χαρούμενος που έρχεται και στο κατάλυμά σας.
A
Andy

25-Σεπ-2019

Καλύτερο μασάζ ποτέ

Κάνω τακτικά μασάζ στο Λονδίνο με Urban Massage που είναι υπέροχα, αλλά κάθε φορά που είμαι έξω στη Γκραν Κανάρια, αναζητώ τον Γκρεγκ, καθώς είναι λίγο πιο πάνω. Είναι πολύ έμπειρος, επαγγελματίας και είναι εξαιρετικός για να δίνει συμβουλές για τη φροντίδα του σώματός σας. Συνιστάται!
R
Robert

22-Σεπ-2019

Καλύτερο μασάζ στο νησί

Κάθε φορά που είμαι εδώ, καλώ τον Γκρεγκ για μασάζ. Για μένα είναι απαραίτητο και πάντα το απολαμβάνω.
R
Ray

20-Ιουλ-2019

Το καλύτερο μασάζ στη Γκραν Κανάρια .... ή οπουδήποτε αλλού!

Πηγαίνω στο Greg για μασάζ εδώ και πολλά χρόνια στα ταξίδια μου στη Γκραν Κανάρια. Χωρίς δισταγμό, μπορώ να πω ότι το μασάζ του Γκρεγκ είναι το καλύτερο στη Γκραν Κανάρια. Η τεχνική του μασάζ και η σωματική του δύναμη είναι εκπληκτικά και σας αφήνουν να νιώθετε ζωντανοί και αναζωογονημένοι. Φέτος βρήκα επίσης την ευκαιρία να δοκιμάσω ένα μασάζ τάντρα. Αυτή ήταν η πρώτη μου φορά που δοκίμασα τάντρα και σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία μου. Μια πραγματικά εκπληκτική εμπειρία. Η συμβουλή μου είναι να αγκαλιάσετε την εμπειρία, αφήστε τον εαυτό σας να φύγει και να εμπιστευτείτε τον Greg. Ξέρει τι κάνει!
T
Tom

23-Ιαν-2019

Το πρώτο μου μασάζ τάντρα

Αυτό ήταν το πρώτο μου πείραμα Τάντρα. Ο Γκρεγκ πήρε πολύ χρόνο για το μασάζ και εξήγησε κάθε βήμα πριν ξεκινήσει. Κάθε λεπτό η αυτοπεποίθηση γινόταν μεγαλύτερη και ένιωθα την ασφάλεια, που μου έδινε. Το Greg's Massage μου έδωσε τη μέγιστη χαλάρωση και έκσταση. Ήταν πραγματικά μια υπέροχη εμπειρία!
S
S.

14-Ιαν-2019

Ταντρικό μασάζ

Ο Γκρεγκ ήταν ένας εξαιρετικός οδηγός στην τεχνική της αναπνοής και στο ακόλουθο μασάζ τάντρα. Ήταν μια νέα εμπειρία για μένα και ειδικά οι τεχνικές αναπνοής σου δίνουν μια ματιά στον εαυτό σου και έχεις τη δυνατότητα να αλλάξεις την οπτική σου. Το ίδιο το μασάζ τάντρα συνοδεύει αυτήν την εξερεύνηση στον εαυτό σας και συνδυάζει όλες τις αισθήσεις σας. Όταν γίνεται σωστά, είναι ένας τρόπος αυτοβελτίωσης και ανάπτυξης, και ο Γκρεγκ σας βοηθά με τον απόλυτο σεβασμό και την καλοσύνη.
P
Paul

2-Ιαν-2019

Αυτό είναι πραγματικά η Τάντρα

Αν ψάχνετε για συνοδό ή μασάζ happy end εδώ είναι το λάθος μέρος. Έχω ήδη δοκιμάσει μερικά μασάζ Tantra, αλλά αυτές οι 3 ώρες Tantra ήταν εξαιρετικές. Ο Γκρεγκ είναι ένας πολύ καλός, φιλικός και επαγγελματίας μασέρ ταντρα που καταλαβαίνει την τέχνη του. Η ατμόσφαιρα είναι πολύ όμορφα διακοσμημένη και πολύ καθαρή και μπορείτε να κάνετε ντους πριν και μετά. Σίγουρα η τέλεια εμπειρία τάντρα για γνώστες και αρχάριους. Ευχαριστώ Greg Έμαθα πολλά για το σώμα μου και τη σεξουαλική μου διέγερση σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα, που με φέρνει πολύ πέρα ​​από το συμβατικό σεξ. Deutsch: Wer ein Escort oder eine Happy end Massage sucht ist hier am falschen Ort. Ich habe schon einige Tantra Massagen erlebt, aber diese 3 Stunden Tantra sind hervorragend gewesen. Greg ist ein sehr guter, freundlicher und professioneller Tantra Masseur, dass sein Handwerk versteht. Das Ambiente ist sehr schön eingerichtet und sehr sauber und man kann vorher und nacher Duschen. Definitiv das perfekte Tantra erlebnis für Kenner und Beginner. Danke Greg ich habe in dieser kurzen Zeit viel über meinen Körper und meiner sexuellen Stimulation gelernt, dass mich weit über den konventionellen Sex bringt.
T
Tony

29-Δεκ-2018

εντελώς φοβερή εμπειρία

Τον Δεκέμβριο έκανα το πρώτο μου ταντρικό μασάζ με τον Greg. Με συνάντησε στην πόρτα και με οδήγησε στο διαμέρισμά του, το οποίο ήταν έτοιμο με απαλή μουσική που έπαιζε και κεριά αναμμένα. Όλα με περιμένουν. Η όλη εμπειρία κράτησε δύο ώρες, δύο ώρες που τώρα θησαυρίζω στη μνήμη. Με οδήγησε μέσα από μια σειρά συναισθημάτων και συναισθημάτων και με άφησε να νιώθω αυτοπεποίθηση, χαλάρωση και πληρότητα. Όταν θα βρεθώ στη Γκραν Κανάρια, θα κάνω κράτηση για άλλο ταντρικό μασάζ μαζί του. Τον προτείνω σε οποιονδήποτε άλλο σκέφτεται να τον επισκεφτεί.
L
Larry

26-Nov-2018

Καλύτερο μασάζ τάντρα!

Τώρα έκανα δύο μασάζ τάντρα με τον Γκρεγκ και τα δύο ήταν καταπληκτικά! Καταλαβαίνει πραγματικά πώς να σας καθοδηγήσει στο μασάζ και δίνει μεγάλη προσοχή στο σώμα σας για να μεγιστοποιήσει τη χαλάρωση και την απόλαυσή σας. Αυτή είναι η αληθινή τάντρα.
M
Marius

19-Ιουν-2018

Το καλύτερο μασάζ που έχω στα maspalomas

Έχω συνηθίσει να κάνω μασάζ πολύ συχνά, αλλά ο Γκρεγκ ήταν πραγματικά επαγγελματίας, οργανωμένος και καθαρός! Ήταν ένα μασάζ outcall με καλή τιμή! Σίγουρα θα τον καλέσω για άλλο μασάζ και θα τον συστήσω κι αυτόν.
S
Stephan

13-Μαΐου-2018

Εμπειρία

Έμαθα για τον Γκρεγκ στην τελευταία μου επίσκεψη τον Απρίλιο και επειδή μιλάει πολύ καλά γερμανικά, κάτι που δεν ήταν τόσο σε σύγκριση με την πρώτη μου εμπειρία με την Τάντρα. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν μπορώ να εγκαταλείψω τον έλεγχο και δεν μπορώ να χαλαρώσω και να αφεθώ. Όταν ο Γκρεγκ με χαιρέτησε, ήμουν ακόμα πολύ ενθουσιασμένος και τεταμένος, αλλά ο Γκρεγκ είχε χαλαρώσει με τις τεχνικές του μασάζ και με πήγε σε έναν άλλο κόσμο. Οι ικανότητες του Γκρεγκ είναι υπερφυσικές και με ενσυναίσθηση. Θα επιστρέψω σύντομα - ευχαριστώ για αυτήν την απερίγραπτη εμπειρία.
O
Ole

21-Apr-2018

Κ. Ole Olsen

Εξαιρετικό μασάζ!
F
Finn

7-Apr-2018

Ο τύπος από τη Νορβηγία

Ο Γκρεγκ είναι πολύ καλός και επαγγελματίας. Έμαθα πολλά για το πώς να χαλαρώνω και να μην αγχώνομαι για το σεξ.
L
Lars Helge

6-Apr-2018

Το Tantra Massage με τον Greg διέλυσε τις μυϊκές εντάσεις μου

Ποτέ δεν είχα δοκιμάσει ένα μασάζ Tantra νωρίτερα στη μεγάλη μου ζωή, επέλεξα να ρωτήσω το Gran Canaria Gay Massage επειδή οι ιστοσελίδες του ενέπνεαν εμπιστοσύνη, οι μύες μου ήταν πολύ τεντωμένοι και ζούσα εκεί κοντά. Η πρώτη δίωρη συνεδρία με τον φιλικό και στοχαστικό Γκρεγκ διέλυσε τις σφιχτές μυϊκές εντάσεις που είχα στο πάνω μέρος του σώματός μου. Έκπληκτος και ευχαριστημένος με την εμπειρία αποφάσισα να επιστρέψω μετά από τρεις εβδομάδες και ζήτησα λίγη ιδιαίτερη προσοχή στα πόδια μου, όπου ένιωθα ακόμα ένταση, και λειτούργησε. Οι δύο θεραπείες με έκαναν να νιώσω πιο ελεύθερη, αύξησαν την αυτοπεποίθησή μου και με έκαναν να περπατάω ξεκούραστη με πιο ίσια πλάτη. Για να μην μιλήσουμε για την ευχαρίστηση του ίδιου του μασάζ. Εάν μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα για να αντέξετε οικονομικά το κόστος ενός επαγγελματικού μασάζ Tantra, δεν θα δίσταζα να προτείνω το Gran Canaria Gay Massage και είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψω εκεί τον επόμενο χειμώνα.
D
Dieter

28-Φεβ-2018

Eine interessante Begegnung (Μασάζ)

Pünktlich um die abgemachte Zeit ist der Greg am Tor. Vor Dir steht ein gewinnender, συμπαθής Kerl mit starker Ausstrahlung. Nach einigen Stufen bist Du in seiner Loft. Bei einem Glas Wasser besprichst Du die gebuchte Massage. Willst Du es hören sagt Dir Greg auch wo Deine Problembereiche sind. Zeigst Du Interesse zeigt er Dir auch effiziente Übungen die helfen. Ich genoss eine Tantra- und eine Sportmassage. Wer Tantra mag erlebt alles was diese Massage verspricht oder was sich der Kunde erträumt. Mich hat die Sortmassage sehr beeindruckt. Am nächsten Tag fühlte ich mich sehr fit. Mit Leichtigkeit lief ich dem Strand entlang und genoss das intensive Körpergefühl ausgelöst durch die Massage. Ich wünsche dem Greg Gäste die seinem Können und seiner Wesensart Respekt und Wertschätzung entgegenbringen. 25.02.18
I
Ivo

4-Φεβ-2018

Einfach Perfekt

Beste Massagen die ich in Gran Canaria hatte. Die 2 Massagen waren sehr entspannend und wohltuend. Greg ist genau auf meine Bedürfnisse eingegangen und erkannte die Problemzonen. Die Umgebung im Birdcage Resort Resort τέλειο πόλεμο. Wir können Greg nur weiterempfehlen und freuen uns aufs nächste mal.
P
Peter

18-Ιαν-2018

Tantra Massage mit Greg

Elektrisierung, Extase, Entspannung und absolute innere Ruhe. Diese Worte beschreiben mein Erlebnis mit Greg. Vielen Dank für diese besondere Erfahrung. Ein absolutes Muss für sinnliche Menschen.
T
Theo

9-Ιαν-2018

Μασάζ mit Greg

Wir setzen uns, nur mit einem Sarong bekleidet, auf einen Futon am Boden. Στο einem kurzen Gespräch tauschen wir Erfahrungen, Ziele und Wünsche aus. Einander gegenüber stehend, leitet mich Greg zum richtigen Atmen an. Er berührt und streichelt meinen Körper von Kopf bis Fuss. Dabei steigt eine angehnehme Wärme in mir auf. Ich erfahre eine angenehme Ruhe und empfinde die Berührungen und das Streicheln wohltuend und entspannend. Dann umarmen wir uns, halten den Atem an und spannen die Muskeln so stark wie möglich an. Das Ausatmen und das Streicheln meines Körpers lässt wohlige Wärme und zugleich ein angenehmes Kribbeln durch mich strömem. Nun liege ich auf dem Bauch, Greg massiert meinen Rücken, Beine, Füsse, Arme, Hände und den Kopf. Ich fühle, wie er meine Energiepunkte berührt, drückt, massiert und damit den Energiefluss in meinen Körper ins Gleichgewicht bringt. Dabei atmen wir beide tief, halten nach dem Einatmen mehrmals den Atem an und spannen alle Muskeln stark an. Das Ausatmen und die kräftigen Streichelbewegungen versetzen mich in einen Rausch der Sinne: Wärme, Kribbeln, Erregung, Ruhe und Zufriedenheit durchströmen Körper, Seele und Geist. Greg, ich danke dir für diese wundervolle Erfahrung, ich werde wieder zu einer Tantra Massage kommen!
R
Roland

13-Δεκ-2017

Όμορφο συναίσθημα!

Ο φίλος μου και εγώ κλείσαμε ένα τρίωρο μασάζ Tantra με τον Greg, τον μασέρ, ο οποίος μας υποδέχτηκε φιλικά. Συμφωνήσαμε ότι θα είμαι ο δέκτης και ο φίλος μου ο βοηθός του μασέρ, παρεμβαίνοντας μόνο κατόπιν αιτήματος του Γκρεγκ. Η πρώτη εντύπωση για το δωμάτιο στο οποίο θα γινόταν το μασάζ ήταν ανάμεικτη, καθώς ήταν πολύ μικρό και μάλλον αποπνικτικό. Τα κεριά τοποθετήθηκαν εν μέρει στο πάτωμα γύρω από το στρώμα και εν μέρει στα έπιπλα, κάτι που έκανε τον φίλο μου να νιώθει αρκετά άβολα εξαιτίας του πιθανού κινδύνου πυρκαγιάς, καθώς το δωμάτιο ήταν επιπλωμένο με πολλά υφάσματα. Τούτου λεχθέντος πέρασα πολύ χαλαρά και χαρούμενα. Ως δέκτης, πέρασα ένα ταξίδι με υπέροχα συναισθήματα ευτυχίας, χαράς καθώς και κάποιες λυπητερές στιγμές, αλλά όλα ένιωσα θετικά. Γνωρίζοντας ότι ο φίλος μου ήταν δίπλα μου, αυτό μου έδωσε μεγάλη ασφάλεια και αυτοπεποίθηση. Το μασάζ με έκανε να νιώσω πολύ καλά και ακόμη περισσότερα από όσα μπορούν να πουν οι λέξεις. Τελικά ένιωσα απελευθερωμένος αλλά αρκετά ζαλισμένος. Ήταν ένα όμορφο συναίσθημα που δεν το γνώριζε ποτέ πριν. Ο φίλος μου μου είπε αργότερα ότι πρέπει να είχα κάποιες εκστατικές στιγμές και ότι ένιωθε πολύ χαρούμενος που με είδε τόσο εκφραστικό κατά τη διάρκεια αυτού του μασάζ. Δυστυχώς, ο φίλος μου ήταν εν μέρει απογοητευμένος καθώς ο ρόλος του περιοριζόταν στη βοήθεια και μόνο κατόπιν αιτήματος του μασέρ. Σύμφωνα με τον φίλο μου, ο Γκρεγκ ενήργησε επαγγελματικά, αλλά η ανταλλαγή μεταξύ του δωρητή και του δέκτη έλειπε, σύμφωνα με τον φίλο μου. Το μασάζ έγινε επαγγελματικά, αλλά φάνηκε στον φίλο μου δυστυχώς πολύ μηχανικό, καθώς ο Γκρεγκ δεν έδειξε κανένα συναίσθημα ή συναίσθημα, αυτό που δεν μπορούσα να δω καθώς τα μάτια μου ήταν κυρίως κλειστά κατά τη διάρκεια της συνεδρίας. Ο φίλος μου ένιωθε σαν μηχανή καθώς οι δικές του κινήσεις μασάζ μου δόθηκαν καθαρά κατόπιν αιτήματος του μασέρ. Μια συγχώνευση αισθήσεων, σωμάτων και ψυχών τελικά έλειψε, οπότε φίλε μου. Αφού συζητήσαμε τις θετικές και τις αρνητικές πλευρές αυτού του μασάζ με τον φίλο μου, αποφασίσαμε ότι θα κάνει επίσης ένα μασάζ Tantra ως δέκτη, αλλά μόνος του με τον μασέρ. Ίσως αυτό το μασάζ Τάντρα να φέρει περισσότερη συναισθηματική ανταλλαγή μεταξύ του δότη και του δέκτη. Αργότερα, τόσο ο φίλος μου όσο και εγώ ανυπομονούμε να εμβαθύνουμε και να ενισχύσουμε το μασάζ Tantra με τον Γκρεγκ, μαθαίνοντας από και μαζί του, με στόχο να γίνουμε και οι τρεις ένα, σε μια κοινή ένωση και αρμονία, όπως επιθυμούμε ο φίλος μου και εγώ. . Ευχαριστούμε Greg που άνοιξες νέες διαστάσεις στη ζωή μας.
S
Stephan

23-Nov-2017

Τέλεια!

Ich hatte 3 Massagen. Es war die beste Massage, die man haben kann. Bereits vor der ersten Massage konnte mir Greg sagen, woher meine Nackenschmerzen kommen und mir Tipps geben. Nach der dritten Massage war es bereits viel Besser. Bereits nach der ersten Μασάζ fühlte ich mich besser. Ich kann seine Massagen sehr empfehlen.
A
Alister

21-Nov-2017

μια υπέροχη εμπειρία

Ο Γκρεγκ έχει το πιο εκπληκτικό σώμα, ψυχή και ενέργεια. Μια πραγματικά μοναδική εμπειρία. Ευχαριστώ. Θα επιστρέψω.
J
Julian

19-Nov-2017

Υπέροχο μασάζ

Ευχαριστώ Greg για το εξαιρετικό μασάζ tantra. Μου άρεσε πολύ το δίωρο μασάζ και συνιστώ πραγματικά τις υπηρεσίες σας.
P
Peter

14-Nov-2017

Υπέροχο μασάζ

Έκανα ένα μασάζ τάντρα με τον Γκρεγκ. Πολύ προσεκτικός και επαγγελματικός. Ήταν μια εκπληκτική και υπέροχη εμπειρία. Ευχαριστώ Greg και ανυπομονώ να επιστρέψω στην επόμενη επίσκεψή μου.
C
Carlos

30-Σεπ-2017

Ακραία απόλαυση!

Η καλύτερη εμπειρία στη ζωή μου. Αυτό ήταν συντριπτικό. Ο Μάρτιν ήταν ένας φανταστικός οδηγός σε αυτήν την εξαιρετική εμπειρία Ταντρικής. Σαν ταξίδι. Ευγνώμων!
P
Paul

18-Σεπ-2017

Το κομμάτι του παραδείσου μου.

Δεν είχα κάνει ποτέ μασάζ ταντρα πριν ήμουν λίγο ανήσυχος, αλλά ο ιστότοπος έκανε τα πάντα πολύ ξεκάθαρα και απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις μου. Επισκέφθηκα τον Μάρτιν και ένιωσε τόσο ήρεμος και άνετος και πήρε χρόνο για να μιλήσει εκ των προτέρων. Είναι ο πιο απίστευτα πνευματικός και ευγενικός άνθρωπος και έφυγα έχοντας μια εμπειρία που δεν έχω γνωρίσει ποτέ στη ζωή μου. Σίγουρα θα πάω να τον ξαναδώ όταν είμαι επόμενος στο νησί.
S
Sam

7-Σεπ-2017

Πρεμιέρα τάντρα μασάζ été une merveille

"Mon premier tantra massage a été une merveille de transmission d'énergies positives, de spiritualité et de "lâcher prise". rééquilibrage des énergies sensitives, que l'échange et la transmission de spiritualité et d'énergie positive du masseur. apporté un peu de réciprocité positive, même si je suis loin d'être à son niveau de spiritualité et de bien être. évidence.
G
German

23-Aug-2017

Μεγάλη εμπειρία

Η εμπειρία μας στο μασάζ με τον Martin ήταν το μόνο που θα μπορούσαμε να ευχηθούμε για να εξερευνήσουμε την τάντρα. Είμαστε ζευγάρι και νέοι στην τάντρα. Ο Martin μας βοήθησε να βρούμε τη σωστή ρύθμιση και στο τέλος κλείσαμε ένα μόνο μασάζ το ένα μετά το άλλο που ήταν μια καλή επιλογή για εμάς. Μπορούμε να προτείνουμε τα μασάζ του σε όλους όσους επιθυμούν να εξερευνήσουν την τάντρα. Ήταν μια υπέροχη εμπειρία και δεν θέλουμε να τη χάσουμε!
S
Scott

18-Ιουν-2017

Μασάζ Gay Tantra

Ουάου! Απλά ουάου! Ο Μάρτιν με χαιρέτησε με ένα υπέροχο ζεστό χαμόγελο και αμέσως με έκανε να νιώσω άνετα. Σε καμία στιγμή σε όλο το ραντεβού δεν ένιωσα βιαστική. Είχαμε καλά 20 λεπτά στην αρχή συζητώντας για τη θεραπεία και τι μπορεί να αναμένεται. Το δωμάτιο ήταν όμορφα διακοσμημένο με κεριά και το άρωμα και η μουσική ήταν τόσο αναζωογονητικά. Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ποτέ δεν είχα τόσο μαγικά και έμπειρα χέρια να δουλέψουν στους σφιγμένους μύες μου. 2 ώρες εκπληκτικής αντρικής σωματικής επαφής, που δεν αισθάνεσαι ποτέ υπερβολική. Φεύγοντας ήμουν τόσο ενεργοποιημένος και πλήρως επαναφορτισμένος που κράτησε για μέρες. Αυτή θα είναι η επιλογή μου για μασάζ όταν βρίσκομαι στη Γκραν Κανάρια.
S
Stefan und Reinhold

1-Ιουν-2017

Beste Massage aller Zeiten

Super tolle Erfahrung. Die beiden verstehen ihr Handwerk. Kann man nur weiterempfehlen, das beste was zur Entspannung und neue Erfahrungen der exstase passieren kann. Τοπ Einfach nur
T
Themassage

16-Μαΐου-2017

Γκέι μασάζ

Έχω πολλές εμπειρίες από μασάζ και αυτό είναι ένα από τα καλύτερα που είχα. Joseph, ο μασέρ ήταν πολύ ευαίσθητος και εξυπηρετικός, θα τον συνιστούσα ή αυτό το μέρος σε οποιονδήποτε άλλο. Πριν από την Γκραν Κανάρια ήμουν και εγώ στη Μαδρίτη. Υποθέτω ότι η Ισπανία είναι ένας παράδεισος για γκέι και για χαλάρωση!
D
Dominik

5-Μαΐου-2017

Massage

Έκανα μασάζ με τον Γκρεγκ, ήταν το καλύτερο ποτέ. Σίγουρα όταν επιστρέψω κάνω κράτηση για άλλη μια φορά. Πολύ επαγγελματικό το σώμα μου ήταν χαλαρό και έπεσα σαν νεογέννητο. Συνιστώ ανεπιφύλακτα, thx Greg.
N
Neil

20-Apr-2017

Τάντρα μασάζ με τον Γκρεγκ

Μια φανταστική εμπειρία με μια πολύ επαγγελματική οργάνωση. Το μασάζ ήταν με τον Γκρεγκ, αφιέρωσε αρκετό χρόνο για να εξηγήσει τι επρόκειτο να συμβεί και φρόντισε να είμαι άνετος και άνετος από την πρώτη στιγμή μέχρι να φύγω πάνω από 2 ώρες αργότερα. Δεν υπήρχε αίσθηση βιασύνης και το μέρος ήταν όμορφα διαμορφωμένο. Το ίδιο το μασάζ με άφησε να νιώθω υπέροχα και να θέλω ένα άλλο την επόμενη φορά που θα είμαι εδώ. Ευχαριστώ Greg.
T
Torsten

6-Apr-2017

Ζευγάρια μασάζ

Έχουμε δοκιμάσει και οι δύο το Tantra στο παρελθόν και έχουμε δοκιμάσει επίσης ζευγάρια Tantra. Εκτός από αυτό, είμαι ο ίδιος εκπαιδευμένος θεραπευτής μασάζ, επομένως έχουμε κάποιες εμπειρίες σχετικά με το μασάζ που παραγγείλαμε ενώ βρισκόμασταν στην Playa De Ingles :-) Η κράτηση ήταν πολύ εύκολη και η περιγραφή για το πώς θα φτάσετε στο μέρος ήταν επίσης εξαιρετική. Ο χώρος του Γκρεγκ είναι πολύ ωραίος και παντού υπήρχαν κεριά και η μουσική έθεσε ένα ωραίο υπόβαθρο στην εμπειρία. Αφού γδυθήκαμε, είχαμε μια καλή κουβέντα πριν από το πραγματικό μασάζ. Ήμασταν στο ίδιο δωμάτιο που είναι αυτό που ζητήσαμε. Δεν θα το κάναμε ξανά, αφού και οι δύο ήμασταν αρκετά ενήμεροι για το άλλο άτομο. Αυτό δυσκόλευε μερικές φορές τη συγκέντρωση. Αυτό δεν είναι λάθος από την πλευρά του Μάρτιν και του Γκρεγκ. Και τα δύο παιδιά είναι ειδικοί στον τομέα τους. Για μένα (Τόρστεν) ένιωσα λίγο άγχος από το γεγονός ότι ο Γκρεγκ μου ζητούσε συνεχώς να αναπνεύσω και επίσης μου ζητούσε να κάνω ήχους. Αυτό είναι φυσικά μέρος του ταντρα-μοντέλου, αλλά για μένα ήταν λίγο σαν να κυνηγούσα έναν στόχο να το κάνω με τον σωστό τρόπο. Η Τάντρα είναι μια σεξουαλική εμπειρία χωρίς εκσπερμάτιση - για μένα αυτό είναι πολύ ωραίο, αλλά νομίζω ότι για μερικούς ανθρώπους που είναι νέοι σε αυτό, μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να μην έρθουν - και πρέπει να πω ότι τόσο ο Μάρτιν όσο και ο Γκρεγκ είναι πραγματικά όμορφοι άντρες. οπότε είναι ακόμα πιο δύσκολο :-) Και τα δύο παιδιά χρησιμοποίησαν πολύ ωραία λάδια και δούλεψαν πραγματικά όλη την ώρα - ξέρουν τη δουλειά τους. Μετά το μασάζ είχαμε μια ωραία συζήτηση για αυτό και νιώσαμε πραγματικά χαλαροί. Η τιμή για 2 άτομα (300 EUR) δεν είναι εξαιρετικά ακριβή, αλλά είναι στην υψηλότερη τιμή. Δεν θα το κάναμε ξανά με τον ίδιο τρόπο - ίσως να κάνουμε μασάζ σε ζευγάρια από έναν μόνο άντρα και ίσως να «βοηθάμε» ο ένας τον άλλον. Αλλά αυτό είναι διαφορετικό στήσιμο από αυτό που ζητήσαμε. Και οι δύο θα πηγαίναμε είτε στον Μάρτιν είτε στον Γκρεγκ μόνοι μας.
S
Sylvain

30-Mar-2017

Εξαιρετικά μασάζ

Έχω μασάζ εδώ και 3 χρόνια με τον Greg που είναι μασέρ πολύ υψηλού επιπέδου. Πρόσφατα βίωσα ένα μασάζ Τάντρα με 4 χέρια μαζί του και τον Μάρτιν. Ήταν μια πολύ έντονη εμπειρία, μια από αυτές τις ελάχιστες που ζεις στη ζωή σου, πρέπει να πω. Κάθε φορά θερμό καλωσόρισμα, καθαριότητα, ευγένεια και ακρόαση των αναγκών σας, που σας κάνουν να νιώσετε άνετα από τη στιγμή που θα μπείτε μέσα. Αν θέλετε να κάνετε ένα εξαιρετικά επαγγελματικό μασάζ στο PDI, αυτό είναι σίγουρα το μέρος που πρέπει να πάτε.
K
Kirolous

10-Φεβ-2017

Καλύτερη εμπειρία

Έτσι, και οι δύο κάναμε μασάζ ξεχωριστά και τόσο εγώ όσο και ο σύντροφός μου συμφωνήσαμε ότι ήταν πραγματικά μια από τις καλύτερες εμπειρίες και για μένα ήταν ιδιαίτερα υπέροχο που αποφάσισα την επόμενη μέρα να κάνω άλλο μασάζ και αυτό ήταν πέρα ​​για πέρα ​​υπέροχο. Ανυπομονώ για τα επόμενα μασάζ που θα έρθουν όποτε βρίσκομαι στο νησί. Ευχαριστώ Greg για την υπέροχη εμπειρία.
G
George

31-Ιαν-2017

Έξοχα

Ο συνεργάτης και εγώ κλείσαμε ωριαία μασάζ και τα προσάρμοσε υπέροχα στις ανάγκες μας. Στεγάζεται στη βίλα μας στο συγκρότημα μας. Μαζί του έφερε και ερυθρόνιο. Πολύ επαγγελματίας, ρώτησε τι χρειαζόμασταν, πόσο συχνά κάνουμε μασάζ, πόσο δυνατά τα θέλαμε και πολλά άλλα. Και οι δύο ήταν εξαιρετικοί, ένιωθαν χαλαροί και χωρίς άγχος μετά. Θα το συνιστούσα ανεπιφύλακτα και θα κάνουμε κράτηση ξανά όταν επιστρέψουμε αργότερα μέσα στο έτος
A
Adel

26-Ιαν-2017

Υπέροχη

Δεν είναι η πρώτη μου εμπειρία τάντρα, αλλά σίγουρα η καλύτερη. Έκανα το μασάζ μου με τον Μάρτιν, με έκανε να χαλαρώσω από τη στιγμή που μπήκα μέσα. Το μασάζ δεν ήταν "τεχνικό" ούτε βιαστικό, υπήρχε μια ειδική σύνδεση και μπορείτε να αισθανθείτε ότι θέλει να σας προσφέρει την καλύτερη εμπειρία τάντρα. Σίγουρα το έκανα.
V
Vinnie

4-Ιαν-2017

Μοναδική

Είχα κάνει ήδη μασάζ ταντρα στο παρελθόν, αλλά αυτή ήταν σίγουρα η καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη εμπειρία που είχα. Ένιωθα ως ξεχωριστός πελάτης όλη την ώρα και απολάμβανα κάθε λεπτό. Όλα ήταν πραγματικά επαγγελματικά και έντονα. Σίγουρα το προτείνω!!

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.

Προτεινόμενα Ξενοδοχεία