Organic Madrid Club

Organic Madrid Club

Organic Madrid Club

Εικονίδιο τοποθεσίας

Calle Pelayo 30, Madrid, Ισπανία, 28004

Σήμερα: Organic Male - πάρτι το Σαββατοκύριακο, 9:XNUMX - κλείσιμο - Κάθε Παρασκευή
Αύριο: Ομαδικό πάρτι, 5μμ - 10μμ - Κάθε Σάββατο

Γκέι μπαρ κρουαζιέρας, δέρμα και φετίχ κλαμπ στην καρδιά της γκέι περιοχής Chueca.

Το Organic προσελκύει όλους τους τύπους ανδρών - αρκούδες, λάτρεις του καουτσούκ/φετίχ και γυμνιστές. Η λέσχη κρουαζιέρας φιλοξενεί επίσης εβδομαδιαίες θεματικές εκδηλώσεις, οπότε ελέγξτε τον ιστότοπό της για την ημερήσια διάταξη.

Καθημερινή: 5μμ - 3πμ

Σαββατοκύριακο: 5μμ - 3.30πμ

Πλησιέστερος σταθμός: Chueca

Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Λαβύρινθος
Χαλαρωτικές καμπίνες
Σκοτεινό δωμάτιο
Μόνο ενήλικες
Κρουαζιέρα / Φετίχ
Τιμή Organic Madrid Club
1.8
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 109 ψηφοφορίες

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα
C
Cheeky

20-Οκτ-2018

Ωραία έκπληξη

Πήγα εκεί νομίζοντας ότι ήταν ένα κλαμπ κρουαζιέρας, αλλά αυτό είναι ένα μπαρ με μικρό σκοτεινό δωμάτιο και σφεντόνα στον επάνω όροφο. Δεν είναι λοιπόν καλό για ιδιωτική συνεδρία, αλλά η απογοήτευσή μου δεν κράτησε πολύ. Πολύ φιλικό προσωπικό και ερωτευμένο πλήθος. Πέρασα πολύ καλά.
J
Jeff

18-Mar-2018

Ίσως να είναι διασκεδαστικό

Πήγαμε αργά το απόγευμα στα μέσα της εβδομάδας, 6 άλλοι συνολικά όταν ήμασταν εκεί, κανένας δεν μας ενδιαφέρει. Πολύ μικρή περιοχή πλάτης, αλλά με το σωστό πλήθος, θα μπορούσε να διασκεδάσει. Χαριτωμένος και φιλικός άνθρωπος του μπαρ, χωρίς χρέωση εισόδου και λογικές τιμές ποτών.
A
Austin

30-Δεκ-2016

Μπαρ enano y sin ningún morbo

Hola estoy de vacaciones navideñas por Madrid, ayer he estado en este bar, solo gente δήμαρχος, el personal un poco desagradable, tome un cerveza y me marché pues aquí es imposible tener un buen rollete.
R
Robin

15-Ιουλ-2016

Μεγάλη απογοήτευση

Πολύ στενό μέρος. Η περιοχή κρουαζιέρας είναι γελοία, δεν θα μπορούσαν να πακετάρουν περισσότερα από 10 άτομα εκεί το πολύ. Δεν είδα καμία καυτή δράση. Μεγάλη απογοήτευση.
L
Laurent

15-Μαΐου-2016

Μικρό, αλλά πολύ φιλικό μέρος

Έχω πάει εκεί αρκετές φορές και καθένα από αυτά ήταν πολύ ευχάριστο. Το μέρος έχει ένα μεγάλο μπαρ και μια μικρή περιοχή κρουαζιέρας. Η ατμόσφαιρα είναι πολύ φιλική στο μπαρ, το προσωπικό αν είναι πολύ ωραίο, και μπορεί να υπάρξει κάποια καυτή δράση στο πίσω δωμάτιο. Πολύ καλή αξία, δεν υπάρχει είσοδος, απλά πρέπει να πιείτε για 6-7 € (δηλαδή 2 μπύρες). Λάβετε υπόψη ότι δεν υπάρχουν δωμάτια στην περιοχή κρουαζιέρας. Εάν είστε ντροπαλοί, αυτό μπορεί να μην είναι το καλύτερο μέρος για να πάτε (μερικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν την τουαλέτα για δράση, αλλά αυτό δεν είναι πολύ καλή επιλογή).

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.