The Saint Vlassis

5-Star Hotel in Χώρα Νάξου, Ελλάδα

Γιατί Travel Gay αγαπάει αυτό το ξενοδοχείο;

Τιμή Ο Άγιος Βλάσης
Ομοφυλοφιλική υποδοχή, πολυτελής τοποθεσία, τέλεια διαμονή σε νησί.

Περιγραφή ξενοδοχείου

Το Saint Vlassis είναι ένα πολυτελές ξενοδοχείο φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους στη Χώρα της Νάξου, Ελλάδα. Είναι λίγα λεπτά μακριά από τις πανέμορφες παραλίες του νησιού.

Το ξενοδοχείο προσφέρει υπηρεσίες πολυτελείας και καλωσορίζει όλα τα μέλη της LGBTQ+ κοινότητας για να το απολαύσουν (δείτε την ενότητα «Περήφανοι Εμείς» της επίσημης ιστοσελίδας τους!).

Το Saint Vlassis βρίσκεται σε μια ήσυχη τοποθεσία λίγα λεπτά μακριά από την κοντινή νυχτερινή ζωή και τον πολιτισμό της πόλης της Νάξου. Το ξενοδοχείο διαθέτει μεσογειακό πρωινό σε μπουφέ, εστιατόριο στη βεράντα για να απολαύσετε δείπνο και κρασί τα βράδια, καθώς και ποικίλο μενού υπηρεσίας δωματίου. Το ξενοδοχείο θα κανονίσει ακόμη και κουτιά πρωινού και καλάθια για πικνίκ, κατόπιν αιτήματος, για να τα πάρετε μαζί σας τις μέρες σας για εξερεύνηση!

Δεν υπάρχει τίποτα σαν τυπικό δωμάτιο στο ξενοδοχείο "The Saint Vlassis", κάθε δωμάτιο είναι ξεχωριστά διακοσμημένο και προέρχεται από τις standard σε executive σουίτες και μια επιλογή ρετιρέ. Τα δωμάτια διαθέτουν δωρεάν Wi-Fi, προϊόντα περιποίησης Molton Brown, θυρίδα ασφαλείας, μπαλκόνι (κήπο, στεριά, βουνό ή θάλασσα), θυρίδα ασφαλείας, κλιματισμό και στεγνωτήρα μαλλιών στάνταρ.

Το Saint Vlassis διαθέτει επίσης 24ωρη ασφάλεια, υπηρεσίες πλυντηρίου και θυρωρείου, καθώς και τη δυνατότητα ενοικίασης αυτοκινήτου/ποδηλάτου και εκδρομών ιππασίας και ποδηλασίας για εσάς, καθώς και υπηρεσίες μασάζ στο κατάλυμα, ώστε να καλύπτει κάθε ανάγκη και η κορυφαία επιλογή μας για τη διαμονή σας στη Νάξο.

Για περισσότερες ερωτήσεις και κρατήσεις απευθείας στο ξενοδοχείο, ανατρέξτε στην επίσημη ιστοσελίδα του Saint Vlassis.

 

 

Υπηρεσίες και Εγκαταστάσεις

Wi-Fi

TV

Προσαρμογέας πρίζας

Μίνι μπαρ

Παροχές για τσάι και καφέ

Ατομικά ρυθμιζόμενος κλιματισμός

Χρηματοκιβώτιο

Μπαλκόνι

Προσβάσιμο με αναπηρικό καρότσι

Υπηρεσία αφύπνισης

Ελέγξτε τιμές και κάντε κράτηση απευθείας

Επιλέξτε τα δωμάτιά σας στο Ο Άγιος Βλάσης

Δωμάτια και επισκέπτες
1 Δωμάτια 2 Ενήλικες
Αυτό το ξενοδοχείο έχει κλείσει πλήρως για αυτές τις ημερομηνίες. Αλλάξτε τις ημερομηνίες σας για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα ή να αναζητήσετε εναλλακτικό ξενοδοχείο Νάξος

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.