EAGLE Μάντσεστερ

EAGLE Μάντσεστερ

Διάσημο γκέι κρουαζιέρα και φετίχ κλαμπ.

EAGLE Manchester

Εικονίδιο τοποθεσίας

Οδός Μπλουμ 15, Μάντσεστερ, Ηνωμένο Βασίλειο, M1 3HZ

Βρίσκεται στην καρδιά του Gay Village, το EAGLE Manchester, ένα δημοφιλές γκέι κλαμπ που γεμίζει με άνδρες που έρχονται να κοινωνικοποιηθούν, να πιουν ένα ποτό και να απολαύσουν τη συντροφιά άλλων ανδρών.

Όχι και τόσο σκληροπυρηνικό κλαμπ κρουαζιέρας, αλλά το EAGLE εξακολουθεί να διοργανώνει θεματικά πάρτι όπως το JOCK και το Deviant - ελέγξτε τη σελίδα τους στο Facebook για την ατζέντα. Απαιτείται συνδρομή και μπορεί να εφαρμοστεί ηλεκτρονικά.

Καθημερινά: Δευτ.-Πεμ. 5μ.μ. - 3 π.μ

Σαββατοκύριακο: Παρ-Σαβ 5 μ.μ. - 6 π.μ., Κυριακή 2 μ.μ. - 3 π.μ.

Χαρακτηριστικά:
Μόνο ενήλικες
Μπαρ
Κρουαζιέρα / Φετίχ
Μουσική
Τιμή EAGLE Μάντσεστερ
3.2
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 75 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2017
Βραβεία κοινού 2017

4 Star Winner

J
Jacob

19-Ιαν-2022

Αγενές προσωπικό

Μερικά από αυτά τα μέλη του προσωπικού πιστεύουν ότι είναι καλύτεροι από όλους τους άλλους. Ουάου, το σύνδρομο απατεώνων κατέλαβε πραγματικά τους ανθρώπους σε αυτό το μπαρ. Η συντροφικότητα που υποτίθεται ότι υπάρχει σε ένα gay bar είναι εντελώς άκυρη εδώ. Είτε πιείτε ένα ποτό είτε ένα εκατομμύριο, έχετε πιει πάρα πολλά. Οι μπάρμαν επιλέγουν ποιον θέλουν στο χώρο και τους έχω δει να διώχνουν κόσμο με βάση την αντιπάθεια. Ταιριάζει εντελώς σε όλη την ατμόσφαιρα του gay bar. Εδώ θα πληρώσετε περισσότερα για ποτά από ό,τι σε κάποιους άλλους χώρους στο gay χωριό, και θα σας φέρονται σαν χάλια στα παπούτσια του μπάρμαν ή θα σας βγάλουν από την τουαλέτα ενώ θα σας φωνάζουν να φύγετε ή οι αστυνομικοί θα σας φωνάζουν εγώ το είδε να συμβαίνει και δεν επέστρεψε ποτέ. Υπάρχει σωστός και λάθος τρόπος για να κάνεις πράγματα και δυστυχώς αυτοί οι άνθρωποι τα έχουν όλα λάθος.
N
Nick

17-Ιουλ-2020

Χαλαρό περιβάλλον.

Το The Eagle φαίνεται αρκετά διαφορετικό από κάποιες προηγούμενες κριτικές. Δεν είναι κρουαζιερό μπαρ. Αλλά θα μπορούσατε να βρείτε μια μεγάλη γκάμα τύπων ανδρών εκεί που μπορεί να φλερτάρουν και να γίνουν φιλικοί. Το προσωπικό εργάζεται σκληρά και η εξυπηρέτηση είναι αρκετά γρήγορη. Δεν είναι ένα μοδάτο μπαρ με τάση, αλλά μπορείτε να απολαύσετε την ατμόσφαιρα, το πλήθος μόνοι ή με φίλους. Το πλήθος είναι αρκετά φιλικό, μπορείτε να συνομιλήσετε ή απλώς να απολαύσετε τον δικό σας χώρο. Η ασφάλεια είναι χρήσιμη, αν και πρέπει να περιπολούμε για να κρατάμε όλους ασφαλείς και να έχουν καλή συμπεριφορά. Πολλά άλλα μπαρ και κλαμπ γύρω του, αν θέλετε ποικιλία.
L
Liam

19-Οκτ-2021

Σχέση

Θα ήταν ωραίο αν μπορούσαμε να βρεθούμε εκεί πάνω ένα βράδυ και να δούμε πώς πάνε τα πράγματα και να δούμε πώς θα πάμε.
T
Tony

21-Nov-2019

Όχι ένα κακό μέρος, αλλά δημιουργήστε το μυαλό σας.

Επισκέφτηκα αυτό το μέρος 3 φορές τώρα και την 3η φορά αποφάσισα να πάρω μια κάρτα μέλους. Αυτό δεν είναι κακό μέρος, αλλά αποφασίστε μόνοι σας. Πιέζω λίγο το 60, αλλά μου αρέσει να παρακολουθούν οι άνθρωποι (μην νομίζετε ότι κανένας θα ενδιαφερόταν για το moi). Θα επιστρέψω, οι τιμές είναι στο ίδιο επίπεδο με άλλα μέρη. Βρήκα τις τουαλέτες λίγο περίεργες (πείτε όχι πια, πρέπει να ζήσω μια προστατευμένη ζωή)... δώσε στον Eagle μια ευκαιρία.
C
Christopher

30-Aug-2019

Δεν είναι το πιο φιλικό μπαρ στο Μάντσεστερ.

Επισκέφθηκα πρόσφατα το Σαββατοκύριακο του Pride (Σάββατο απόγευμα) και έμεινα έκπληκτος πόσο αγενής και επιθετικός ήταν κάποιο από το προσωπικό ασφαλείας. Ίσως αυτός είναι ένας τομέας που η διοίκηση θα πρέπει να παρακολουθεί πιο στενά. Κρις
J
John

21-Σεπ-2019

Απέρριψε αυθαίρετα

Η εμπειρία μου πέρυσι (2018) αντιστοιχεί σε αυτή του Chris, αλλά μου είπαν ότι τα πράγματα είχαν βελτιωθεί. Τρεις από εμάς ήπιαμε όλοι μια-δυο μπίρες και φτάσαμε στην πόρτα για να μας πει η γυναίκα θυρωρός «Ο ίδιος και ο ίδιος έχει πιει ένα σωρό ποτό πάνω του» και αρνηθήκαμε την είσοδο. Μου πήρε λίγα δευτερόλεπτα για να το καταλάβω. Ποτέ δεν με είχαν κατηγορήσει ότι ήμουν μεθυσμένος δημόσια και κανείς από εμάς δεν φώναζε ή τρεκλίζει, οπότε το βρήκα προσβλητικό. Δεν έχω ιδέα σε τι βασίστηκε, αλλά δεν είναι ο τρόπος να καλωσορίσω τους επισκέπτες.
J
John

1-Apr-2019

Φρικτός. Αποφύγει

Ο λόγος που πρέπει να αποφύγετε αυτό το μπαρ είναι στο προσωπικό. Η χειρότερη φυλή ομοφυλόφιλων ανδρών που μπορεί να φανταστεί κανείς σε ένα ταξίδι εξουσίας. Τίποτα δεν θα με έκανε πιο χαρούμενο από αυτή την κατάδυση που έκλεισε.
J
James

5-Ιαν-2019

James

Μια απογοήτευση. Δεν είναι ένα κρουαζιερό μπαρ. Μη φιλικό προσωπικό με συμπεριφορά. Εάν είστε άνω των 45, αγνοείτε. Αποφύγει.
C
Chris

23-Nov-2018

Υπέροχο μέρος για να συναντήσετε ομοειδή άτομα.

Δεν θα βρείτε ένα μπαρ στο Μάντσεστερ όπου μπορείτε να κάνετε σεξ και αλκοόλ. Το συμβούλιο έχει μια μακροχρόνια πολιτική να μην κάνει σεξ και αλκοόλ διαθέσιμα στους ίδιους χώρους. Τα μπαρ χάνουν την άδειά τους αν δεν την αστυνομεύουν. Αν θέλετε να κάνετε κρουαζιέρα, υπάρχουν πολλές σάουνες στο Μάντσεστερ όπου μπορείτε να το κάνετε αυτό, αλλά δεν σερβίρουν αλκοόλ. Το EAGLE είναι ένα υπέροχο μπαρ, με καλά ποτά και καλή ατμόσφαιρα. Τα drag show είναι τις Κυριακές και όχι το δικό μου, οπότε δεν πάω τις Κυριακές. Μπορείτε να κάνετε κρουαζιέρα για έναν σύντροφο, αλλά πρέπει να πάτε αλλού εάν θέλετε σεξ. Υπάρχουν δύο μπάρες, η πίσω μπάρα ή "Dark Eagle" είναι μικρότερη και πιο οικεία, πιο σκοτεινή και δείχνει πορνό στις οθόνες. Η μπροστινή μπάρα είναι πιο ανοιχτή, χορευτική, πιο ελαφριά. Μπορεί να είναι πολύ ήσυχο νωρίς το βράδυ, αλλά η σκηνή στο Μάντσεστερ γίνεται πραγματικά μόνο γύρω στις 10:XNUMX και συνεχίζεται μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
R
Raf

19-Nov-2018

Βραδιά έξω

Βρήκα το κλαμπ, ένα υπέροχο μέρος για να πάτε με τους φίλους σας για να περάσετε καλά και να χορέψετε όλη τη νύχτα. Προσωπικό φιλικό.
A
Andy

5-Ιουλ-2018

Σπασμένο χέρι

Έχω πάει εκεί πολλές φορές και πάντα δεν με ικανοποιούσε. Δεν ήταν καλό μέρος και όλοι φαίνονταν απρόσιτοι και εχθρικοί. Το μέρος έχει λίγο πρόβλημα συμπεριφοράς. Και για κάθε επισκέπτη που έρχεται, αυτό μόνο θα τον τρομάξει μακριά. Ίσως δεν είναι ένα μέρος για διασκέδαση και χαζομάρες όπως αυτό μπορεί να προτείνει.
J
Jawad

29-Apr-2018

καλό γέλιο

Δεν είχα ποτέ κακή εμπειρία εκεί. Πάντα διασκεδαστικό να είσαι εκεί.
E
Euro

23-Nov-2017

Πραγματικά δεν είναι μια κρουαζιέρα μπαρ

Αυτό το μέρος δεν έχει καμία σχέση με ένα μπαρ κρουαζιέρας.
M
Matthias

21-Οκτ-2017

Ψευδή διαφήμιση

Γιατί αυτό το μέρος αναφέρεται ως μπαρ κρουαζιέρας, ενώ δεν είναι; Δεν υπάρχει σκοτεινή περιοχή. Όπου κι αν ξεκινήσει κάποια ενέργεια, το προσωπικό ενοχλεί με έναν φακό.
f
fr

15-Οκτ-2017

Βαρετό

Το προσωπικό ήταν αγενές κατά την επίσκεψή μου. Το μέρος είναι βαρετό. Μερικοί άνθρωποι συνομιλούν αλλά όχι πραγματικές ενέργειες.
H
Hanz

20-Σεπ-2017

Silly Pop Μουσική

Επισκέπτομαι από τη Γερμανία, αυτό το μπαρ είναι ηλίθιο. Είναι ένα μπαρ για τον άνθρωπο του στρατοπέδου να χορεύει με ανόητη ποπ μουσική και να παρακολουθεί ηλίθιο drag show. Το προσωπικό δεν καλωσορίζει τους επισκέπτες.
P
Perry

17-Σεπ-2017

Ο Eagle είναι απαίσιος

Το Eagle δεν είναι ένα μπαρ κρουαζιέρας. Δεν υπάρχει καμία ενέργεια εδώ. Έχουν εχθρικό προσωπικό πόρτας και το προσωπικό του μπαρ είναι αγενές. Ήταν drags και ανόητα καμπαρέ κατασκήνωσης. Δεν είναι ανδρικό κρουαζιερό μπαρ. Πολλές φωτογραφίες στον ιστότοπό τους και στο Facebook είναι από άλλους χώρους.
f
fr

10-Ιουν-2017

Ποτά

Ο μπάρμαν μου ζήτησε να αγοράζω ποτά σχεδόν κάθε ώρα. Πρέπει να αγοράσεις ένα μετά το ένα. Όχι τιμή.
f
fr

30-Μαΐου-2017

Καμία ενέργεια

Πήγε εκεί τον περασμένο μήνα την Πέμπτη το βράδυ. Αν και πολλοί άνθρωποι είναι εκεί, καμία ενέργεια όλη τη νύχτα.
T
Tony

9-Μαΐου-2017

ΟΧΙ ΜΠΑΡ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

Αυτό το μπαρ δεν είναι ένα μπαρ κρουαζιέρας όπως φαίνεται να πιστεύουν ορισμένοι
J
Jon

2-Ιαν-2017

Οι σκοτεινές περιοχές είναι τώρα αναμμένες

Οι σκοτεινοί χώροι σε αυτό το κλαμπ είναι πλέον καλά φωτισμένοι και οι φρουροί ασφαλείας κάνουν τακτικές επισκέψεις στις τουαλέτες και διώχνουν όποιον τριγυρνά εκεί μέσα. Όχι τόσο «δεν ισχύει» όπως υποδηλώνει η παραπάνω διατύπωση.
K
Kaiser

9-Δεκ-2015

mr

Ναι, ήμουν εκεί, ήταν πολύ ωραίο και καλό κλαμπ. Μου αρέσει, οπότε έχω κάνει ήδη αίτηση για mambership.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.