The Tipsy Unicorn - ΚΛΕΙΣΤΟ

The Tipsy Unicorn - ΚΛΕΙΣΤΟ

The Tipsy Unicorn - CLOSED

Εικονίδιο τοποθεσίας

37 De Tham, Χο Τσι Μινχ, Vietnam, 70000

Μάρτιος 2022: Αυτός ο χώρος είναι πλέον κλειστός.

Δημοφιλές γκέι μπαρ στην καρδιά της πόλης Χο Τσι Μινχ (περιοχή 1)! Υπάρχουν 3 όροφοι σαλονιού, αίθρια και ψυχαγωγία με πολύ φιλικό τοπικό προσωπικό. Συνήθως ανοιχτό κάθε μέρα της εβδομάδας και με 2-4-1 κλασικά κοκτέιλ διαθέσιμα κατά τη διάρκεια του καθημερινού Happy Hour 4μμ-7μμ!

Επί του παρόντος, το Tipsy Unicorn φιλοξενεί πάρτι προβολής Drag Race καθώς και διαδικτυακά drag shows - ελέγξτε τη σελίδα τους στο Facebook για λεπτομέρειες σχετικά με εκδηλώσεις.

 

 

Καθημερινή: 16:00 - 02:00

Σαββατοκύριακο: 16:00 - 02:00

Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Σύρετε τις εκπομπές
δωρεάν WiFi
Πρόσβαση στο διαδίκτυο
Μουσική
Τιμή The Tipsy Unicorn - ΚΛΕΙΣΤΟ
3.5
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 8 ψηφοφορίες

P
Phil

21-Ιουν-2019

Φιλικός οικοδεσπότης!

Πήγε χθες το βράδυ (την Πέμπτη) δεν ήταν απασχολημένος, τα ποτά ήταν ακριβά. Η ζωντανή μουσική ακυρώθηκε (λόγω ασθένειας) αλλά ο φιλικός οικοδεσπότης είπε ότι δεν μπορούσε να τραγουδήσει...χρησιμοποιούσε το μικρόφωνο και έγινε επιτυχία...τα τραγούδια ήταν περίπου 30 χρόνια αλλά ένα "5" για την προσπάθεια να διασκεδάσει και να είναι προσωπικότητα!
P
Peter

15-Mar-2019

Τίποτα ιδιαίτερο

Τίποτα το ιδιαίτερο εκεί. Λίγοι άνθρωποι - μόνο Δυτικοί. Όχι Ασιάτες. Ακριβό ποτό για αυτήν την περιοχή. Μακριά από την οδό Buivien (20 λεπτά με τα πόδια)
A
Andrew

1-Φεβ-2019

Τίποτα ιδιαίτερο

Λίγο μακριά από την περιοχή του backpacker. Τίποτα το ιδιαίτερο εκεί. Μόνο λίγοι πελάτες. Υπερτιμημένο σε σύγκριση με άλλα gay-friendly μπαρ.
P
Peter

13-Ιαν-2019

Καταπληκτικό μέρος

Βρήκαμε αυτό το μέρος τυχαία. Είναι το πιο φιλικό και ωραίο μπαρ που έχουμε πάει. Θα έλεγε ότι είναι το μόνο μπαρ που στοχεύει το γκέι κοινό στην πόλη, αντί να είναι απλώς φιλικό προς τους γκέι.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.