Ο μυστικός κήπος

Ο μυστικός κήπος

LGBT δημοφιλές εστιατόριο και μπαρ με εξωτερική βεράντα.

The Secret Garden

Εικονίδιο τοποθεσίας

Kornhamnstorg 59, Στοκχόλμη, Sweden, 11127

Δημοφιλές εστιατόριο και μπαρ για LGBT, με μια ζεστή βεράντα που είναι απλά ιδανική για να χαλαρώσετε και να πιείτε κοκτέιλ.

Το Secret Garden διαθέτει ένα εντυπωσιακό μενού κρασιών και ποτών και φιλοξενεί τακτικές εκδηλώσεις με ζωντανό DJ. Το φαγητό είναι νόστιμο - προτείνουμε το Lamb Burger & Chips.

Πλησιέστερος σταθμός: Gamla Stan, Slussen

Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Καφετέρια
Μουσική
Εστιατόρια
Τιμή Ο μυστικός κήπος
3.1
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 36 ψηφοφορίες

S
Stefan

15-Apr-2023

Folkskillnad

Εάν είστε μόνοι και ηλικιωμένοι, δεν επιτρέπεται να καθίσετε στην υπαίθρια τραπεζαρία στο μπροστινό μέρος, αλλά κατευθύνεστε μέσα στο δωμάτιο ή στο σκιερό αέτωμα του σπιτιού Τι περίεργη στάση σε ένα gay μέρος. Ευτυχώς υπάρχουν περισσότερα μέρη που τους αρέσουν τα ροζ λεφτά μου
S
Sam

13-Mar-2022

Ρατσιστές

Αν δεν είσαι άσπρος, φαίνεσαι μεθυσμένος σύμφωνα με τον ψεύτικο! Προφανώς αυτή είναι η ίδια εμπειρία με πολλούς άλλους κριτικούς! Μισώ αυτό το μέρος, το ασεβές προσωπικό και τους ψεύτικους, κατέστρεψαν όχι μόνο τη νύχτα μου, αλλά και τη ζωή μου στη Σουηδία. Λυπάμαι πολύ που βλέπω τέτοιους ανθρώπους να υπάρχουν ακόμα!
M
Mike

10-Nov-2020

Άνετο και ζωντανό

Πρόσφατα ήρθα σε αυτό το μπαρ με τον φίλο μου, το προσωπικό ήταν πολύ ωραίο και τα περισσότερα παιδιά φαίνονται ζεστά, το φαγητό ήταν αρκετά καλό και τα κοκτέιλ καταπληκτικά, λόγω του COVID είναι πολύ αυστηροί με τη ρύθμιση του καθίσματος και φροντίζουν ο επισκέπτης να ακολουθεί το συστάσεις των αρχών.
K
Kasper

15-Ιαν-2020

Δυστυχώς δυσάρεστο

Από πολύ μικρός δεν έχω βιώσει αυτήν την αγενή εξυπηρέτηση σε κανένα γκέι μπαρ και έχω εμπειρίες από πολλά μέρη σε ευρωπαϊκές πόλεις και τη Νέα Υόρκη. Οι άντρες της πόρτας προσπαθούν να σας κάνουν να νιώσετε ότι θέλετε να μπείτε στο πιο κομψό μέρος στο Stureplan, αλλά το μέρος δεν θα σας ανταμείψει όταν μπείτε εκεί. Δυστυχώς δεν είχα αυτή την εμπειρία μόνο μία φορά. Η Στοκχόλμη είναι εξαιρετική πόλη για πολιτισμό, ψώνια και βόλτα. Στα περισσότερα μέρη η εξυπηρέτηση είναι εξαιρετική, αλλά δεν το νιώθεις εδώ. Ειλικρινά, η νυχτερινή ζωή των ομοφυλόφιλων φαίνεται πολύ γρήγορα σε αυτήν την πόλη και είναι πολύ λυπηρό αφού η Στοκχόλμη είναι πολύ φιλική προς τους γκέι κατά τα άλλα. Σε αυτό το μέρος αισθάνεσαι ότι είναι κακό που είσαι ξένος και απλώς επισκέπτεσαι την πόλη, και πάλι το μόνο μέρος σε αυτήν την πόλη που νιώθεις έτσι.
I
Ila

18-Nov-2019

Love it

Τόσο σέξι παιδιά. Το λατρεύω και τον κήπο..
A
Alan

13-Οκτ-2019

Μεγάλο γκέι συγκρότημα

Ο Secret Garden είναι ένα ενδιαφέρον μέρος. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας είναι ένα lounge bar με πολλά υπαίθρια καθίσματα, ένα μπροστινό μπαρ και κρυφά καθίσματα στο πίσω μέρος που είναι καλό για ήσυχες συνομιλίες. Το Σαββατοκύριακο είναι απασχολημένος. Όλα τα τραπέζια μπροστά ήταν γεμάτα και το μπροστινό μπαρ άνοιγε σε μια πίστα χορού. Τα Σαββατοκύριακα ανοίγει και το υπόγειο κλαμπ. Το υπόγειο μοιάζει σαν να είναι λαξευμένο σε βράχο και μοιάζει με σπήλαιο. Το Overall Secret Garden διαθέτει 3 μπαρ. Βρίσκεται στην πολυκατοικημένη και πεζοδρομημένη περιοχή του Gamla Stan. Ήταν μερικά τετράγωνα από το σιδηροδρομικό σταθμό που έκανε εύκολο να φτάσετε στο σπίτι. Τα ποτά ήταν μέτρια και περίπου τα ίδια θα βρείτε σε όλη τη Σκανδιναβία. Το πλήθος ήταν στη νεότερη πλευρά 40 και κάτω. Θα συνιστούσα ανεπιφύλακτα το The Secret Garden!
E
Evan

28-Ιουλ-2019

Τρομερή ασφάλεια

Το προσωπικό ασφαλείας είναι παντού και ενοχλεί τους επισκέπτες με ηλίθιες ερωτήσεις σχετικά με την κατανάλωση αλκοόλ, εξετάζει τα μάτια εάν παίρνατε ναρκωτικά κ.λπ. Πολύ αγενής και στοχεύει ειδικά τους επισκέπτες με σκούρα μαλλιά. Έτσι, όταν έχετε έρθει για μια ευχάριστη βραδιά με φίλους, καταλήγετε πολύ απογοητευμένοι. Αποφύγετε το Secret Garden.
I
Ila

13-Ιουλ-2019

Καλωσήρθατε

3 Πισίνα χορού και ανοιχτή έως τις 03:00
P
Peter

2-Ιαν-2018

Αγενής

Σπάνια έχω βιώσει ένα μπαρ να είναι πιο αγενές από αυτό - αγενείς φρουροί, αγενές προσωπικό σέρβις κ.λπ. Και προσθέστε σε αυτό μια τρομερή κουζίνα... Είναι ντροπιαστικό για τη Στοκχόλμη το γεγονός ότι αυτό το μέρος διατίθεται ακόμη και ως προορισμός για τους γκέι κοινότητα!
J
James

27-Μαΐου-2016

Νόστιμο φαγητό

Αν αγαπάτε το φαγητό, αυτό είναι το καλύτερο μέρος για να πάτε - έχουν ένα νόστιμο, φρέσκο ​​μενού για το οποίο πρέπει να πεθάνετε. Πολύς χώρος για να χαλαρώσετε, να χαλαρώσετε και να γνωρίσετε νέους επισκέπτες - ειδικά έξω στην υπέροχη ηλιόλουστη βεράντα. Το βράδυ ο χώρος γίνεται ένα υπέροχο hot spot για πάρτι. Το αγάπησα.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.