Club Backdoor

Club Backdoor

Club Backdoor

Εικονίδιο τοποθεσίας

Στοκχόλμη, Sweden

Μεγάλο, νέο γκέι νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στα νότια της Στοκχόλμης. Το Backdoor περιλαμβάνει διεθνείς προσκεκλημένους DJ και ειδικές εβδομαδιαίες εκδηλώσεις.

 
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Χορός
Μουσική
Τιμή Club Backdoor
2.8
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 39 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2019
Βραβεία κοινού 2019

4 Star Winner

Βραβεία κοινού 2020
Βραβεία κοινού 2020

4 Star Winner

H
HOLGER GLAMSCH

29-Nov-2023

Το χειρότερο γκέι κλαμπ στη Σουηδία...

Πολύ εχθρική ασφάλεια/προσωπικό, ακριβή είσοδος, χρόνος αναμονής στο garderob 2x45 λεπτά, μικρά μπαρ με λιγότερο προσωπικό, μπύρα σε πλαστικά μπουκάλια, δεν παίρνετε τίποτα για τα χρήματά σας χωρίς επιθετική και εχθρική ασφάλεια, αλλά ίσως σας αρέσει τότε είναι το σωστό μέρος για εσάς. Δεν μπορώ να προτείνω. Ποτέ ξανά! 0 βαθμοί.... Έγραψε ένα e-mail αυτή την εβδομάδα στο κλαμπ και ζήτησε την είσοδο πίσω, αλλά τι να περιμένουμε από αυτόν τον χώρο - δεν είχαν καν απαντήσει στο e-mail. Πραγματικά αντικατοπτρίζει ότι μπερδεύουν τελείως σε όλα αυτά τα παράπονα και τις κακές κριτικές. Ελπίζω πραγματικά να χτυπήσετε τις πύλες σύντομα, ώστε να μην μπορείτε να εξαπατήσετε περισσότερους ανθρώπους και να πρέπει να ζήσουν αυτή την κακή εμπειρία. Ποτέ, ποτέ ξανά και ελπίζω ότι πολλοί άνθρωποι θα διαβάσουν αυτές τις γραμμές εδώ.
E
Erik

31-Οκτ-2021

Συγκλονιστικά κακό

Ανυπομονούσα να επιστρέψω στο Backdoor μετά την πανδημία και να διαπιστώσω ότι είναι πολύ χειρότερα από πριν. Τεράστια υπερτιμημένοι, φρικτές φρικτές φρουρές ασφαλείας παντού παρενοχλούν τους πάντες επειδή είναι «πολύ μεθυσμένοι», απαίσια εξυπηρέτηση πίσω από το μπαρ, στο βεστιάριο, στην είσοδο. Δεν είμαι σίγουρος ποιοι νομίζουν ότι είναι. Η μουσική ήταν χάλια σε κάθε δωμάτιο. Εάν είστε ομοφυλόφιλος που θέλει να περάσει καλά, μην πάτε εδώ γιατί θα σας ξεσκίσουν και θα σας κάνουν να νιώσετε πολύ ανεπιθύμητος.
P
PJ

17-Μαΐου-2023

Παράξενα ακριβής

Πήγα να συναντήσω φίλους στο Backdoor ενώ επισκέφτηκα τη Στοκχόλμη, ήπια μερικά ποτά πριν πάω εκεί (ήταν Σάββατο βράδυ τελικά) αλλά δεν ήμουν μεθυσμένος, ωστόσο, αρνήθηκαν την είσοδο, κάτι που μου κόστισε μια περιουσία στα ταξί. Δυστυχώς, η προσδοκία είναι ότι θα φτάσετε νηφάλιος εκεί, επομένως δεν πρέπει να πάτε πουθενά αλλού πρώτα. Οι αναπηδητές ήταν πολύ εχθρικοί, ένιωσα λίγο σαν εγκληματίας στην πραγματικότητα. Δεν μπορούσα να μπω στον κόπο να προσπαθήσω ξανά εκεί.
A
Adrian

8-Mar-2020

Το χειρότερο gayclub στην Ευρώπη

Κάποτε ήταν το καλύτερο γκέι κλαμπ στη Στοκχόλμη, μέχρι που ήταν το τελευταίο που απέμεινε και σταμάτησαν να νοιάζονται για τους καλεσμένους. Ίδιο playlist κάθε Σαββατοκύριακο, και μόνο γελοία ακριβή μπύρα και Redbull/βότκα. Αγενείς και βίαιοι ψεύτικοι που πετούν τους ανθρώπους έξω χωρίς εξηγήσεις και δεν θα σας πουν καν γιατί. Πάντα μια μεγάλη και αργή ουρά για να μπεις στο κλαμπ. Έπειτα για να πληρώσετε το τέλος εισόδου και τέλος στην ουρά της γκαρνταρόμπας. Το ίδιο και στην έξοδο. Συνήθως πρέπει να κάνετε ουρά 40 λεπτών για να πάρετε πίσω το σακάκι σας. Και μην αφήσεις τίποτα στις τσέπες σου αλλιώς θα «χαθεί» εκεί μέσα.
Y
Yousef

14-Ιαν-2020

Μην πας εκεί

Το χειρότερο μέρος που μπορείς να βρεις ποτέ στη Στοκχόλμη, λάτρεις της βίας που πήραν τη δουλειά τους μόνο και μόνο για να μπορέσουν να παρενοχλήσουν τους ανθρώπους και να νιώσουν κάποια δύναμη. Μου ζήτησαν να έρθω μαζί τους και με πήγαν σε ένα δωμάτιο μέσα είπαν στον φίλο μου να περιμένει έξω και άφησαν έναν τύπο μαζί του και έκλεισαν την πόρτα, άρχισαν να με ρωτούν αν τους κατήγγειλα στην αστυνομία και γιατί συνεχίζω εκεί. Έμαθαν ότι κάποιος τους ανέφερε και θέλουν να βρουν ποιον. Με απείλησαν να μην επιστρέψω εκεί, φυσικά, τους είπα ότι δεν θα ξαναπάω ποτέ. Ο φίλος μου που έπαθε κρίση άγχους και παραλίγο να πεθάνει γιατί φοβάται για τη ζωή μου. Ήταν έξω και χτυπούσε την πόρτα όταν ο τύπος ήρθε και τον έδιωξε έξω. Οι ψεύτικοι είναι ένας όχλος με ρούχα ασφαλείας. Η σελίδα τους στο Facebook απέσυρε ακόμη και την επιλογή κριτικής επειδή προφανώς ήταν τόσο κακοί όσο εδώ.
A
Alan

13-Οκτ-2019

Μεγάλο γκέι κλαμπ!

Το Club Backdoor είναι το γκέι κλαμπ στη Στοκχόλμη. Θα συνιστούσα μόνο να πάτε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ. Ακόμη και τότε μιλώντας με ντόπιους, οι ντόπιοι πηγαίνουν μόνο το βράδυ του Σαββάτου. Το κλαμπ βρίσκεται στη μέση του πουθενά και μακριά από τα άλλα γκέι μπαρ και το κέντρο της Στοκχόλμης. Είναι προσβάσιμο μέσω του τρένου, αλλά δεν θα το συνιστούσα αυτό. Μετά την έξοδο από τον δημόσιο σιδηροδρομικό σταθμό, πρέπει να περπατήσετε περίπου 15 λεπτά μέσα από μια κατοικημένη περιοχή, μέσα από ένα πάρκο, πάνω από έναν αυτοκινητόδρομο κ.λπ. Το να το κάνετε αυτό τα Μεσάνυχτα δεν ήταν διασκεδαστικό. Θα συνιστούσα να πάρετε ένα Uber ή ταξί. Το κλαμπ βρίσκεται σε μια μεγάλη αίθουσα. Το κλαμπ διαθέτει 5 μπαρ που διαθέτουν περιορισμένη ποικιλία από μπίρες και αλκοόλ. Έχουν επίσης έλεγχο παλτό και μερικά καθίσματα. Υπάρχει ένα μικρό πίσω δωμάτιο με διαφορετική μουσική και ένα μπαλκόνι στον επάνω όροφο με καθίσματα. Την Παρασκευή το βράδυ η μουσική ήταν περίεργη. Έπαιζαν ένα υπέροχο τραγούδι για περίπου 45 δευτερόλεπτα και μετά άλλαζαν σε άλλο τραγούδι. Ήταν δύσκολο να μπω σε ένα αυλάκι χορού. Το πλήθος ήταν μικτό, αλλά κυρίως γκέι. Το ηλικιακό εύρος ήταν 20'-30'. Υπάρχει ένα μεγάλο στενό κλαμπ δίπλα που επιτρέπει στο Club Backdoor να είναι κυρίως γκέι.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.