Hilton Prague Old Town

4-Star Hotel in V Celnici 2079/7, Πράγα, Τσεχία

Γιατί Travel Gay αγαπάει αυτό το ξενοδοχείο;

Τιμή Παλιά πόλη Hilton Prague

Κεντρική Πράγα.

Περιγραφή ξενοδοχείου

Το Hilton Prague Old Town είναι ένα πρόσφατα ανακαινισμένο, φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους ξενοδοχείο, όπως υποδηλώνει το όνομα, ακριβώς στην καρδιά της Πράγας, μόλις 25 λεπτά με το αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο.

Το ξενοδοχείο διαθέτει νέα στοιχεία σχεδιασμού Art Deco σε όλο το λόμπι, Zinc Restaurant, Lounge, Bar και δωμάτια, με εξαιρετική εξυπηρέτηση για τους επισκέπτες που το καθιστούν ένα από τα κορυφαία ξενοδοχεία της πόλης.

Τα δωμάτια και οι σουίτες των επισκεπτών έχουν ντιζάιν αρ ντεκό με όλες τις σύγχρονες ανέσεις, wifi, ιταλικά μαρμάρινα μπάνια και τα executive δωμάτια έχουν αποκλειστική πρόσβαση σε μια γωνιά lounge του ξενοδοχείου.

ψευδάργυρος Rπροσφορά εστιατορίουείναι κοσμοπολίτικο κουζίνα και εκλεκτά τσέχικα κλασικά με μοντέρνα πινελιά, καθώς και μια επιλογή από τα αγαπημένα κρασιά των Γενικών Διευθυντών. Το Zinc Lounge and Bar είναι ιδανικό για σνακ, καφέ ή κοκτέιλ από το τρόλεϊ art deco Martini. Προσφέρει επίσης μια τσέχικη γευσιγνωσία κρασιών με τοπικά εδέσματα για μια αυθεντική τσέχικη εμπειρία.

Το LivingWell Health Club & Spa διαθέτει γυμναστήριο ανοιχτό όλο το 24ωρο, εσωτερική πισίνα με τζετ, σάουνα καθώς και μεγάλη ποικιλία περιποιήσεων σπα για να απολαύσετε.

Ελέγξτε τον επίσημο ιστότοπο του ξενοδοχείου για περισσότερες λεπτομέρειες και απευθείας κράτηση.

Υπηρεσίες και Εγκαταστάσεις

μπαρ/σαλόνι

Γυμναστήριο

Γυμναστήριο

Πισίνα

Υπηρεσία δωματίου

Ιαματική πηγή

υπηρεσία στάθμευσης οχημάτων

wi-fi

Ελέγξτε τιμές και κάντε κράτηση απευθείας

Επιλέξτε τα δωμάτιά σας στο Παλιά πόλη Hilton Prague

Δωμάτια και επισκέπτες
1 Δωμάτια 2 Ενήλικες
Αυτό το ξενοδοχείο έχει κλείσει πλήρως για αυτές τις ημερομηνίες. Αλλάξτε τις ημερομηνίες σας για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα ή να αναζητήσετε εναλλακτικό ξενοδοχείο Πράγα

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.