Heaven & Dream Boys (ΚΛΕΙΣΤΟ)

Heaven & Dream Boys (ΚΛΕΙΣΤΟ)

Heaven & Dream Boys (CLOSED)

Εικονίδιο τοποθεσίας

Salakamureuk Commune, 117 Salakamreuk Rd, Σιέμ Ριπ, Καμπότζη

Φιλικό νυχτερινό κέντρο διασκέδασης και σαλόνι στο Siem Reap (Ιούλιος 2017). Καθημερινή ώρα ευτυχίας από τις 4:7 έως τις XNUMX:XNUMX.

Διατίθεται υπηρεσία μασάζ.

Καθημερινή: 16:00 - 24:00

Σαββατοκύριακο: 16:00 - 24:00

Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Massage
Μουσική
Τιμή Heaven & Dream Boys (ΚΛΕΙΣΤΟ)
3.6
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 65 ψηφοφορίες

C
Charles

2-Φεβ-2020

Τόσο απογοητευτικό - έφυγε

Αφού προσπάθησα να επισκεφτώ αυτό το μάλλον παράξενο μπαρ με tuk tuk, ήταν τόσο απογοητευτική - σχεδόν κανένας άλλος πελάτης - πολλά νεαρά, όχι πολύ ελκυστικά αγόρια συνέχισαν να έρχονται για να πουν ένα γεια και μετά άρχισαν να χορεύουν - ήταν σαν αγόρια σε μια εφηβική σχολική ντίσκο - καθόλου στυλ ή σεξουαλική απήχηση - περίμενε για πολλά χρόνια, αλλά κανένα σημάδι μιας «σωστής» παράστασης, έτσι έφυγε και μετά έπρεπε να βρει ένα tuk tuk για να επιστρέψει στην φιλόξενη αγκαλιά του Barcode για τρίτη νύχτα !
D
Daniel

10-Φεβ-2020

Αποδήμων στο Siem Reap

Επισκέφτηκα το Dreamboys πολλές φορές και δεν ξέρω ποιος είναι ο ορισμός σου για το ελκυστικό και το στυλ, αλλά ΑΝ δεν μπορείς να δεις ομορφιά ή σέξι σε μια ομάδα 15 ή τόσο καλοσχεδιασμένων χορευτών, ΤΟΤΕ νομίζω ότι δεν έχεις πολλές ελπίδες. Θα βρω το «στυλ σου και σέξι» οπουδήποτε αλλού. Δεν υπάρχει παράσταση στο Barcode, μόνο 3 ή 4 πράξεις με drag queens. Αλλά αν αυτό είναι το θερμό καλωσόρισμα που χρειάζεστε, ευτυχώς το βρήκατε.
J
John

18-Ιαν-2020

Η καλύτερη επιλογή για διασκέδαση

Επισκεφθήκαμε το Siem Reap για έξι ημέρες. Η Miss Wong αποδεικνύεται ότι δεν ήταν καθόλου γκέι μπαρ και το Barcode ήταν πολύ μικρό για την ομάδα μας. Καταλήξαμε στο Heaven & DreamBoys και περάσαμε υπέροχα. Την πρώτη μέρα αργήσαμε λίγο, οπότε την επόμενη μέρα το επισκεφτήκαμε ξανά όταν ξεκινά η παράσταση. Όμορφα παιδιά και καλές ερμηνείες. Τα ποτά είναι λογικές τιμές και ο χώρος είναι πολύ ευρύχωρος. Προσκαλέσαμε μερικά παιδιά να πιουν μαζί μας και φύγαμε από το μέρος γύρω στις 2 τα ξημερώματα. Ευχαριστώ παιδιά για τον υπέροχο χρόνο και τα λέμε την επόμενη φορά!!!
M
M

17-Δεκ-2019

Πολλή στάση από το προσωπικό / το θέμα κατσαρίδας

Έτσι, ήμουν πραγματικά ενθουσιασμένος από το μπαρ δεδομένων των κριτικών. Αυτό που βρήκα ήταν ένα do-so bar με πολλή στάση από τον επικεφαλής μπάρμαν και λίγο πρόβλημα με τις κατσαρίδες στο μπαρ. Δοκιμάστε το Miss Wong's για μια πιο φιλική, λιγότερο επιτηδευμένη ατμόσφαιρα. Επίσης δίνουν πόσιμο νερό δωρεάν όταν αγοράζετε ένα ποτό, σε αντίθεση με αυτό το μέρος.
s
sia

31-Οκτ-2019

Υπέροχη στιγμή εδώ

Ήμουν εκεί για δύο φορές, απολαμβάνω τόσο το φιλικό προσωπικό και την επαγγελματική επίδειξη των ευγενών ανδρών.
K
Kit

8-Μαΐου-2019

Η καλύτερη παράσταση στα μπαρ που έχω επισκεφτεί ποτέ

Έμεινα στο Siem Reap 4 νύχτες. Και ήρθα εδώ και τις 4 νύχτες. Έναρξη παράστασης στις 10:30 έως τις 00:30 ασταμάτητα με πολλούς χορευτές σέξι, drag queen, αστεία παράσταση ... Τα ποτά είναι καλά, το προσωπικό φιλικό. Η καλύτερη σύσταση για γκέι στο Siem Reap. Έρχομαι και στο Barcode αλλά η παράσταση σταματά πολλές φορές. Όχι άλλοι χορευτές.
k
kas

26-Φεβ-2019

Καλύτερο στην πόλη !!!

Μακράν το καλύτερο gay bar της πόλης και εξαιρετικά ενεργητικό σόου!!!
B
BEN

12-Φεβ-2019

Το καλύτερο gay club στο Σιέμ Ριπ

Το προσωπικό ήταν λαμπρό. Πολύ καλοί, όμορφοι χορευτές και παραστάσεις ασταμάτητα. Το προσωπικό ήρθε αργότερα μαζί μου στη ντίσκο κάτω από το μπαρ της οροφής. Τόση πλάκα. Νο 1 στο Siem Reap, ο διευθυντής ήταν πολύ εξυπηρετικός, προσπαθώντας να κάνει το καλύτερο για τους πελάτες του.
H
Harland

18-Aug-2018

Το καλύτερο gay club στην Καμπότζη

Μοντέρνο, πολυτελές γκέι κλαμπ με φιλικό προσωπικό, καλά ποτά, το καλύτερο θεατρικό σόου στην Καμπότζη που ξεπερνά τις προσδοκίες. Είναι πολύ διασκεδαστικό να χαλαρώνεις και να διασκεδάζεις.
A
Alex Mol

6-Μαΐου-2018

Ωραία στιγμή

Υπέροχο μέρος με ωραίο προσωπικό και υπέροχο ιδιοκτήτη. Η παράσταση δεν είναι πουθενά κοντά σε αυτές της Μπανγκόκ, αλλά εντάξει. Το μέρος είναι εκπληκτικά φτιαγμένο. Πήγαινα κάθε βράδυ του ταξιδιού μου εκεί. Μόλις έκλεισα άλλες λίγες μέρες στο Siem Reap και θα είμαι εκεί κάθε βράδυ ξανά.
G
Greg

7-Mar-2018

Υπέροχο μέρος Υπέροχοι άνθρωποι

Είχα μόνο 4 νύχτες στο Siem Reap, αλλά έφτασα σχεδόν σε όλους τους χώρους για γκέι. Το H & DB ήταν μακράν το καλύτερο .... ναι, τα καθίσματα δεν είναι τόσο άνετα, αλλά το προσωπικό παίρνει γρήγορα μαξιλάρια για εσάς .... ποτά κρύα, τιμές εντάξει και η επιλογή πολύ καλή. Το προσωπικό ... μπαρ, οι σερβιτόροι / χορευτές, η μαμά san ήταν λαμπρό. Φαίνονται υπέροχα, χαμογελούν, θέλουν να περάσεις καλά. Πήγε σε κάθε άλλο μέρος μία φορά και κυρίως δεν έμεινε πολύ. Η H&DB .... πήγαινε κάθε βράδυ και έμενε πολύ καιρό.
A
Alex

4-Ιαν-2018

Προσέξτε

Η παράσταση ήταν αξιολύπητη. Οι φίλοι μου πλήρωσαν τα ποτά μου και έφυγαν και μετά με χρέωσαν ξανά για τα ίδια ποτά. Θλιβερό μέρος με αγόρια με χρήματα και κουρασμένο χορό. Μια τέτοια απογοήτευση.
J
Jean Michel

11-Δεκ-2017

Τουρίστας από τον Μαυρίκιο

Λοιπόν τι να πω; Τα επιθετικά φώτα - τα καθίσματα είναι απολύτως άβολα και η εξυπηρέτηση είναι δραματική! Μακριά από το κέντρο και περιτριγυρισμένοι από ένα σωρό παιδιά που πετούν από πάνω σας για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους! Όχι για μένα και δεν θα το συνιστούσα!
M
Mark

18-Nov-2017

Θαυμάσιος χώρος

Ήμουν πολύ ευχαριστημένος που έπεσα πάνω σε αυτό το μπαρ. Ο ιδιοκτήτης, που μένει στις εγκαταστάσεις, ήταν πολύ φιλικός και φιλόξενος. Ο όμορφος μπλε φωτισμός έδωσε στον χώρο μια υπέροχη δροσερή ατμόσφαιρα και πρόσφερε μια ευπρόσδεκτη ανακούφιση από τον ζεστό και αχνό δρόμο έξω. Μετά από happy hour, τα ποτά είχαν λογικές τιμές. Μου άρεσε η επίσκεψή μου εδώ και βρήκα τον εαυτό μου να επιστρέφει εκεί μερικές φορές κατά τη διάρκεια της σύντομης επίσκεψής μου στο Seam Reap. Μπορώ να συστήσω ανεπιφύλακτα αυτό το μπαρ σε όλους.
W
Wayne

13-Nov-2017

κορυφαία επιλογή !!!

Μακράν ο καλύτερος και πιο διασκεδαστικός χώρος στο Siem Reap! Εμφάνιση από Τετάρτη και μετά, σχεδόν 2 ώρες χωρίς διακοπή. Πολλά χαριτωμένα παιδιά, το προσωπικό πάντα εκεί και διατηρώντας το μέρος τακτοποιημένο. Τα πικάντικα φιστίκια είναι υπέροχα.
C
Chris

30-Οκτ-2017

Πάρε σπίτι

Ήρθα εδώ τον περασμένο Σεπτέμβριο του 2017. Το μπαρ είναι καινούργιο. Πήρα έναν άντρα πίσω στο ξενοδοχείο μου. Βρήκα τους Καμποτζιανούς να έχουν την προθυμία να εντυπωσιάσουν. Τα ποτά είναι στην ίδια τιμή όπως στην Pub Street που είναι εξαιρετική. Σίγουρα θα επέστρεφα.
M
Mark

24-Aug-2017

ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ

Εξαιρετικό από όλες τις απόψεις! Φιλικός ιδιοκτήτης, όμορφα διακοσμημένος με ψηλά ταβάνια και εκπληκτικό μπλε φωτισμό! Πολλά παιδιά για να συνομιλήσετε και περισσότερα αν χρειαστεί. Μια συνολικά πολύ ευχάριστη εμπειρία!

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.