Revolver Party @ KitkatClub

Revolver Party @ KitkatClub

Μηνιαίο γκέι χορό & κρουαζιερόπλοιο στο KitKatClub.

Revolver Party @ KitKatClub

Εικονίδιο τοποθεσίας

Köpenicker Straße 76, Berlin, Germany

Αύριο: Sports Fetish Edition - Κάθε Παρασκευή

Το Revolver Party, το οποίο ιδρύθηκε από τους Oliver και Gary, λαμβάνει χώρα κάθε μήνα, με τους καλύτερους τοπικούς και διεθνείς DJ's, χορευτές και ερμηνευτές.

Το πάρτι διοργανώνεται από το KitKatClub, τον χώρο διεξαγωγής του περίφημου HustlaBall "Peepshow" του Βερολίνου. Το πλήθος είναι κυρίως γκέι άντρες, αλλά όλοι είναι ευπρόσδεκτοι. Χωρίς ενδυματολογικό κώδικα. Διατίθεται δωρεάν έλεγχος παλτό.

Πλησιέστερος σταθμός: U: Heinrich-Heine Straße

Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Χορός
Μουσική
Τιμή Revolver Party @ KitkatClub
3.1
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 70 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2018
Βραβεία κοινού 2018

4 Star Winner

Βραβεία κοινού 2019
Βραβεία κοινού 2019

3 Star Winner

Βραβεία κοινού 2020
Βραβεία κοινού 2020

3 Star Winner

M
Mohammed

15-Μαΐου-2022

Τρομερό κλαμπ δεν πάει σώμα

Απίστευτα κακή οργάνωση του πάρτι. Πολλές εκδηλώσεις ακυρώθηκαν χωρίς επιστροφές χρημάτων. Στην τελευταία εκδήλωση, έμεινε στην ουρά για ώρες για να μπουν, αλλά το κλαμπ ήταν άδειο μέσα. Το προσωπικό ήταν αγενές και φώναζε στον κόσμο, απειλώντας ότι κανείς δεν θα μπει μέσα. Βρώμικο μυρωδάτο κλαμπ μέσα. Τρομερή εμπειρία.
M
Michael

18-Apr-2022

Ειδοποίηση απάτης!

Συχνά πωλούνταν πολύ περισσότερα εισιτήρια στην προπώληση, από όσα χωρούσαν οι άνθρωποι στο κλαμπ. Επιπλέον, πούλησαν επιπλέον εισιτήρια στην πόρτα. Στην αρχή, άφηναν μόνο άτομα με εισιτήριο VIP (65 €) και άτομα που πλήρωναν στην πόρτα. Έτσι, εάν είχατε ένα κανονικό εισιτήριο (35 €), μετά βίας είχατε την ευκαιρία να μπείτε μέσα. Στις 2 το πρωί το κλαμπ ήταν γεμάτο. Ούτε με ακριβά εισιτήρια VIP δεν μπορούσες να μπεις στο κλαμπ μέχρι τις 5 το πρωί.
M
Ming

24-Οκτ-2021

10:XNUMX την Κυριακή - κλειστά ήδη

Πληρωμή 30€ online για 2 εισιτήρια. Λέγεται ότι οι ώρες λειτουργίας είναι 6 μ.μ. έως 2 π.μ. Όταν φτάσαμε στις 10 το βράδυ, μου είπαν ότι ήταν κλειστά!!! WTF
M
Ming

24-Οκτ-2021

10:XNUMX την Κυριακή - κλειστά ήδη

Πληρωμή 30€ online για 2 εισιτήρια. Λέγεται ότι οι ώρες λειτουργίας είναι 6 μ.μ. έως 2 π.μ. Όταν φτάσαμε στις 10 το βράδυ, μου είπαν ότι ήταν κλειστά!!! WTF
M
Miguel

29-Δεκ-2019

Κανένα σώμα δεν πηγαίνει στο Revolver

Πάω στο Revolver για το μεγάλο πάρτι, πολύ κακό. Κανείς δεν πάει πια εκεί. Μόνο μερικά παιδιά μέσα. Η περιοχή κρουαζιέρας είναι πολύ βρώμικη.
S
Stephan

18-Δεκ-2019

Όχι καλό

Ήμουν πολύ απογοητευμένος με το πάρτι του Revolver. Το πάρτι δεν ήταν καλή εμπειρία. Ο χώρος είναι παλιός και μεγάλος με πολλά δωμάτια και ορόφους. Η οργάνωση ήταν πολύ κακή με πολλή αναμονή για είσοδο, για την ντουλάπα και για ποτά. Ήταν ήσυχο μέσα με όχι πολλούς κλαμπέρ. Υπάρχει μια περιοχή κρουαζιέρας αλλά δεν συμβαίνει τίποτα. Δοκιμάστε άλλο κλαμπ!
M
Mohammed

13-Δεκ-2019

Δυσάρεστο μέρος

Επισκέπτομαι από την Ασία, πολύ καυτό κλαμπ. Βρώμικο παντού και πολύ άσχημη μυρωδιά στις τουαλέτες. Το πάρτι είναι άσχημα οργανωμένο. Μεγάλη αναμονή στην ουρά, αλλά όχι πολλά παιδιά μέσα. Η περιοχή κρουαζιέρας είναι βαρετή και πολύ δύσοσμη.
P
Phil

21-Nov-2019

Κακός

Πολύ κακό πάρτι. Το πάρτι του Revolver είναι πολύ άσχημα οργανωμένο. Το κλαμπ μέσα είναι άδειο. Η κρουαζιέρα δεν είναι καλή και βαρετή. Ελάχιστοι τύποι πάνε. Μόνο τουρίστες.
T
Thomas

7-Ιουλ-2019

Επικίνδυνες

Ένα άσχημα οργανωμένο πάρτι. Έστω και με εισιτήρια, μεγάλη αναμονή στην ουρά και κακή οργάνωση. Το κλαμπ είναι βρώμικο και συνδέεται με ένα ξέσπασμα πολύ σοβαρής και θανατηφόρας βακτηριακής μηνιγγίτιδας από τις αρχές. ένας DJ στην εκδήλωση αφιερώνει το χρόνο του δημοσιεύοντας ψεύτικες θετικές κριτικές.
D
Disappointed

1-Aug-2019

Συμφωνώ

Συμφωνώ ότι το μέρος ήταν γεμάτο και κίνδυνος πυρκαγιάς.
F
Fernando

3-Φεβ-2018

απογοητευτικό

Αυτό συνέβη πριν από ένα χρόνο, χωρίς καμία εξήγηση, και αφού ήταν εκεί την προηγούμενη μέρα, ο θυρωρός απέρριψε εμένα και τον φίλο μου με κάποιο τρόπο δεν επιτρέπεται πλέον στη Μαδρίτη, ειλικρινά έλλειψη ευγένειας, Συγγνώμη αν δεν μιλάμε γερμανικά. Αυτό δεν θα συνέβαινε ποτέ στην Ισπανία, είναι πραγματικά κρίμα. Για όσους δεν μας ξέρετε, εννοώ όλους εσάς, είμαστε δυο καλά ταξιδεμένοι και καλά μορφωμένοι τύποι, Λοιπόν, είναι κρίμα που ο πορτιέρης σαν αυτόν εξακολουθεί να εργάζεται σε γκέι μέρη, δεν συμβάλλει στην εικόνα του Germay πέρα από τα όριά της

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.