Πλαστική σάουνα κισσού

Πλαστική σάουνα κισσού

Plastic Ivy Sauna

Εικονίδιο τοποθεσίας

33 Leeds Road, Dewsbury, Ηνωμένο Βασίλειο, WF12 7BB

Το Plastic Ivy Sauna είναι μια από τις παλαιότερες, πιο πολυσύχναστες σάουνες στο Γιορκσάιρ, στα περίχωρα του Λιντς (20 λεπτά με το αυτοκίνητο).

Για τους ομοφυλόφιλους και αμφιφυλόφιλους άντρες, οι εγκαταστάσεις εκτείνονται σε δύο ορόφους και περιλαμβάνουν τζακούζι, σάουνα, σαλόνι, τρύπες δόξας, σκοτεινά δωμάτια και καφέ. Διατίθεται επίσης πρόσβαση στο Διαδίκτυο.

Καθαρή, διακριτική τοποθεσία - δημοφιλής επιλογή σάουνας στη Βόρεια Αγγλία. Κλειστά τις Τρίτες. Φθηνότερη είσοδος τα βράδια.

Καθημερινή: Δευ, Τετ -Παρ 12:00 - 22:00

Σαββατοκύριακο: 12:00 - 22:00

Χαρακτηριστικά:
Μόνο ενήλικες
Καφετέρια
Κρουαζιέρα / Φετίχ
Σκοτεινό δωμάτιο
Δωρεάν Wi-Fi
Πρόσβαση στο διαδίκτυο
Τζακούζι / Υδρομασάζ
Χαλαρωτικές καμπίνες
Σάουνα
Χαμάμ
Τιμή Πλαστική σάουνα κισσού
3.5
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 43 ψηφοφορίες

Βραβεία κοινού 2017
Βραβεία κοινού 2017

4 Star Winner

A
Alex

26-Ιουλ-2020

Η πρώτη μου σάουνα και πολλά άλλα - και τι υπέροχη εμπειρία

Δεν είχα πάει ποτέ σε γκέι/μπι σάουνα. Πράγματι, δεν είχα αγγίξει ούτε με είχε αγγίξει ποτέ άντρας στη ζωή μου. Από την πρώτη στιγμή, ήμουν ήσυχος. Περπάτησα, πήρα τον ρουλεμάν μου και μετά βούτηξα στη μπανιέρα-υδρομασάζ. Χάιδευα και χαϊδεύτηκα, βυθισμένος από τον αφρό. Πολύ ζεστό. Το χαμάμ ήταν μια άλλη πολύ ευχάριστη εμπειρία. Η σάουνα ήταν εξίσου ζεστή, όπως και η αίθουσα τηλεόρασης, όπου βρέθηκα σε μια ομάδα 4 ή 5 ατόμων όλη τη δράση. Φοβερο. Με έσπασε ένας πολύ έμπειρος Γάλλος που με πρόσεχε πολύ καλά. Έχω επιστρέψει αρκετές φορές, πάντα το απόγευμα, και δεν έχω απογοητευτεί ποτέ. Ο χώρος στάθμευσης είναι διαθέσιμος ακριβώς έξω, αλλά χρησιμοποιώ το πάρκινγκ του κέντρου της πόλης με πληρωμή και έκθεση αυτοκινήτων από όπου απέχουν πέντε λεπτά με τα πόδια μέχρι μερικούς δρόμους και μια πλαγιά με πέτρινη σημαία μέχρι τον κεντρικό δρόμο. Το κτίριο είναι πολύ διακριτικό. Το προσωπικό είναι υπέροχο. Οι εγκαταστάσεις είναι καθαρές και καλά εξοπλισμένες. Το φαγητό είναι βασικό αλλά εξαιρετικό. Η πελατεία είναι, όπως έχουν σημειώσει άλλοι, κυρίως από σαράντα και πάνω, με λίγους νεότερους, και αυτό μου ταίριαζε μια χαρά. Υπέροχη ατμόσφαιρα. Τι δεν αρέσει; Μετά το lockdown, σίγουρα θα επιστρέψω! :)
g
gary

19-Ιουν-2020

Υπέροχες στιγμές @Plastic Ivy

Έχω πάει σε αυτή τη σάουνα πολλές φορές, σε διάφορες στιγμές σε διαφορετικές ημέρες και πρέπει να πω ότι ποτέ δεν απογοητεύτηκα. Λατρεύω τις εγκαταστάσεις, ειδικά τη σκοτεινή περιοχή με τις τρύπες της δόξας. Το μόνο μου παράπονο θα ήταν ότι πρέπει να σταματήσουν να το διαφημίζουν ως σκοτεινό δωμάτιο. Δεν είναι, είναι αίθουσα τηλεόρασης. Ένα σκοτεινό δωμάτιο πρέπει να είναι εντελώς σκοτεινό. που δεν είναι.που είναι κρίμα καθώς συνήθως για πολλούς άντρες απλώς στέκονταν τριγύρω και δεν έκαναν τίποτα. Έχω πάει σε άλλες σάουνες με κατάλληλες σκοτεινές αίθουσες και η δράση συνεχίζεται και η μάγισσα είναι υπέροχη.
J
Jason

10-Apr-2020

Το Plastic Ivy είναι ίσως η καλύτερη σάουνα gay / bi στο Γιορκσάιρ

Στα περίχωρα του Λιντς, δίπλα στους κόμβους του αυτοκινητόδρομου, αυτή η σάουνα είναι εύκολα προσβάσιμη για πολλούς στο Γιορκσάιρ και έτσι μπορείτε να έχετε έναν καλό συνδυασμό διαφορετικών ανδρών ανάλογα με τις ημέρες και την ώρα που έχω πάει. Όντας πολύ διακριτική στην εμφάνιση από έξω και μακριά από τα κέντρα της πόλης/πόλης, αυτή η σάουνα έχει πολύ υψηλότερη από τη μέση πελατεία δις/διακριτική/παντρεμένη/ευθεία σε σύγκριση με τις σάουνες σκηνής που είναι πιο πολυσύχναστες τις πρώτες δύο ώρες ανοίγματος από την εμπειρία μου. Καθαρό και άνετο με όλες τις συνηθισμένες παροχές, με όλα πάντα καλά διατηρημένα. Η διάταξη γύρω από τις πίσω περιοχές πλεύσης προσφέρεται πολύ καλά για τη σύνδεση με άλλους. Πολλοί τύποι είναι στα 40 τους όπως εγώ, αλλά έχω δει όλες τις ηλικίες εκεί. Το πλαστικό δεν έχει καμία συμπεριφορά, με πολύ περισσότερους άντρες σε σύγκριση με τις άλλες σάουνες στο Γιορκσάιρ, οπότε δεν έχω πάει ποτέ σπίτι ανικανοποίητος. Σίγουρα ένα από τα ωραιότερα στο Ηνωμένο Βασίλειο, λίγο κρυμμένο στολίδι. Δεν υπάρχει ειδικός χώρος στάθμευσης, αλλά είναι εύκολο να βρείτε έναν ελεύθερο χώρο λιγότερο από ένα λεπτό με τα πόδια.
D
Dave

22-Οκτ-2018

Ο Dave

Επισκέφτηκε σήμερα. Κανονικά ένα μεγαλύτερο στέμμα, αλλά υπήρχε μια νεαρή, καυτή, ξανθιά αυτή την παραμονή με ένα piercing στη θηλή. Με τακτοποίησε και ελπίζω να επιστρέψει.
A
Alan

30-Apr-2018

Πρώτη εκδρομή στη σάουνα

Επισκέφθηκα το Plastic Ivy για πρώτη φορά σήμερα, πολύ ανήσυχο αλλά σύντομα ήταν άνετα. Ο χώρος στάθμευσης θα μπορούσε να είναι ένα πρόβλημα, αλλά γρήγορα βρήκα έναν ήσυχο δρόμο δύο λεπτά μακριά, κανείς δεν θα ήξερε ότι ήταν σάουνα, στην πραγματικότητα, μοιάζει με ένα άδειο κτίριο. Μικρό και πολύ καθαρό, το προσωπικό ήταν φιλικό και είχε μια σύντομη περιήγηση ήταν σύντομα άνετα. Μίγμα ανδρών πιο ηλικιωμένων παρά νεότερων, αλλά μερικά νεαρά παλικάρια και μερικά αξιοπρεπή εμφάνιση μεγαλύτερων τύπων. Προφανώς η επιλογή ήταν κακή σήμερα, αλλά θα επιστρέψω ξανά, μερικοί ωραίοι θαμώνες εκεί. ήταν πολύ χαλαρός από έναν τύπο σήμερα που συνομιλούσε στο τζακούζι. Το deffo θα επιστρέψει αυτή την εβδομάδα!
J
John

31-Mar-2018

Μικρό αλλά διασκεδαστικό

Έχω πάει σε αυτή τη σάουνα πολλές φορές, σε διάφορες ώρες σε διαφορετικές ημέρες και πρέπει να πω ότι ποτέ δεν απογοητεύτηκα. Ποτέ δεν είχε κόσμο, αλλά πάντα υπήρχαν αρκετοί τύποι για να το κάνουν να αξίζει τον κόπο. Οι εγκαταστάσεις είναι εντάξει και καθαρές και υπάρχουν πολλά προφυλακτικά και λιπαντικό. Καλό εύρος ηλικίας, αλλά τείνει να είναι στην ώριμη πλευρά.
#
#Tim

16-Φεβ-2018

Φιλικό προσωπικό, άδειο

Το μη φιλικό προσωπικό χρειάζεται εκπαίδευση στην «εξυπηρέτηση πελατών». Πολύ λίγοι πελάτες και τις 5 φορές που έχω πάει εκεί - άδειο, σπατάλη χρημάτων και χρόνου. δεν θα ενοχλεί άλλο.
R
Rob

18-Δεκ-2018

Ψεύτικη κριτική σε αντίθεση με όλους τους άλλους

Δεδομένου ότι ο πλαστικός κισσός είναι η πιο πολυσύχναστη που επισκέπτομαι από όλες τις σάουνες στο Γιορκσάιρ, δεν μπορώ να φανταστώ τι θα έλεγες για τις υπόλοιπες lol. Το πιο ήσυχο που έχω συναντήσει ήταν την ημέρα του πατέρα και το pride, όπου το προσωπικό με ενημέρωσε πριν από την είσοδο και στις δύο περιπτώσεις ότι ήταν η πιο ήσυχη που έχουν βιώσει, με μόνο περίπου 10 in, που είναι ακόμα περισσότερο από άλλες τοπικές σάουνες τις κανονικές μέρες.
j
joe

25-Ιαν-2017

ωραία και ωραία

Ήμασταν μερικές φορές, έγιναν ευπρόσδεκτοι από το προσωπικό συνήθως μερικές με την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να έρθουν προσωπικά με ομοϊδεάτες τύπους. Καλή σάουνα και τζακούζι και κατά κανόνα λάβετε κάποια δράση, δεν χρειάζεται να ντρέπεστε όλοι εκεί για τον ίδιο λόγο.
E
Eddie

7-Nov-2016

Απολαυστική εμπειρία

Πηγαίνω εδώ και περίπου 2 χρόνια και ποτέ δεν απογοητεύτηκα με την υποδοχή από άλλα μέλη. Οι σκοτεινές περιοχές εξυπηρετούν όλους τους τύπους σεξουαλικής διασκέδασης και υπάρχει μεγάλη ποικιλία για να απολαύσετε τον εαυτό σας. Προτείνετε μια επίσκεψη σε οποιονδήποτε ομοϊδεάτη.
S
Sam

26-Apr-2016

Φανταστική εμπειρία

Πρώτη φορά εδώ χθες. Παιχνίδιζα με την ιδέα να πάω σε οποιαδήποτε σάουνα, όχι μόνο σε αυτή, αλλά χάρηκα που τελικά το έκανα. Το προσωπικό είναι πολύ φιλικό και μόλις γδυθείτε και πετσετωθείτε, θα χαρούν να σας ξεναγήσουν στο μέρος. Μπορεί να μην είναι το μεγαλύτερο, αλλά σίγουρα είναι αρκετά για να σας κρατήσει ευτυχισμένο. Φυσικά δεν μπορείτε να είστε σίγουροι πότε θα είναι απασχολημένος ή όχι, αλλά νομίζω ότι ήταν μια αξιοσέβαστη επιλογή για μια Δευτέρα το βράδυ. Ωραίος συνδυασμός ανδρών, αλλά και πάλι νομίζω ότι θα προτιμούσα να δω μερικούς πιο κοντά μου σε ηλικία. Τούτου λεχθέντος, υπάρχουν μερικοί ωραίοι ηλικιωμένοι άντρες εκεί που δεν θα με πείραζε να τους γνωρίσω καλύτερα! Λατρεύω τις εγκαταστάσεις, ειδικά τη σκοτεινή περιοχή με τις δόξες της - ακόμα και την περιστασιακή μόνο σε έναν ανυποψίαστο τοίχο! Όλα τα δωμάτια είναι καλά εφοδιασμένα με προφυλακτικά, λιπαντικό και χαρτομάντιλα. Ιδιαίτερα θα ήθελα να δοκιμάσω το δωμάτιο με το μονόδρομο γυαλί, καθώς είμαι λίγο εκθεσιακός! Αν συζητάτε για να πάτε εδώ, απλά βγείτε από το σπίτι και κατεβείτε εκεί κάτω, θα περάσετε καλά, ακόμα κι αν κάθεσαι στις φούσκες και βγάζεις το άγχος από μέσα σου.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.