Πράσινο σπίτι / Πράσινη αγάπη

Πράσινο σπίτι / Πράσινη αγάπη

Green House / Green Love

Εικονίδιο τοποθεσίας

3F-5F, 147 Zhongyi Rd, Sec 2, West Central District, Ταϊνάν, Ταϊβάν

Το Green House / Green Love είναι το κορυφαίο gay σάουνα και κρουαζιερόπλοιο του Ταϊνάν με ντουλάπια, μικρό μπαρ, σαλόνι, κινηματογράφο XX, ζώνη κρουαζιέρας, ιδιωτικές καμπίνες, σταθμούς internet.

Το μέρος προσελκύει όλους τους τύπους ανδρών, από νέους και σέξι έως ηλικιωμένους και τριχωτούς. Βρίσκεται στη Δυτική Κεντρική Περιοχή του Ταϊνάν.
Χαρακτηριστικά:
Μπαρ
Σκοτεινό δωμάτιο
Γυμναστήριο
Πρόσβαση στο διαδίκτυο
Χαλαρωτικές καμπίνες
Σάουνα
Κατάστημα
Τιμή Πράσινο σπίτι / Πράσινη αγάπη
3
Βαθμολογία κοινού

Βασισμένο στο 8 ψηφοφορίες

C
Cobus

5-Δεκ-2019

Κύριος.

Ήμουν εκεί το 2004 και το βρήκα στη μέση μιας πολύ αγχωτικής και θλιβερής σχέσης εργασίας. Αρχικά δεν μπορούσα να το βρω, αλλά στη συνέχεια κάποιος που μάζεψα κάνοντας κρουαζιέρα στο πάρκο με πήγε εκεί. Χαλαρώνοντας και απόλαυσα την κάθε στιγμή. Οι μεγαλύτεροι κύριοι κάθονταν γύρω από ένα τραπέζι και ετοιμάζαμε τσάι Oolong και τραγουδούσαμε καραόκε. Ήταν τόσο διαφορετικό να είσαι μακριά από τη σκληρή μη φιλική γκέι ζωή στο Κέιπ Τάουν της Νότιας Αφρικής. Όχι ναρκωτικά και ο κόσμος δεν μέθυσε ή χρησιμοποιούσε poppers.
K
KEN

22-Σεπ-2020

ΚΑΛΗ ΣΟΥΝΑ

ΓΕΙΑ ΗΤΑΝ ΕΔΩ ΠΡΙΝ ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ΣΑΟΥΝΑ.....
Ł
Łukasz

18-Nov-2019

Σάουνα

Η είσοδος δεν είναι τόσο εύκολο να βρεθεί, αλλά αφού διάβασα τις κριτικές εδώ μπόρεσα να τη βρω εύκολα. Υπάρχει πινακίδα μόνο πάνω από τον ανελκυστήρα στα κινέζικα. Συνολικά ολόκληρη η εγκατάσταση είναι αρκετά μεγάλη. Οι εγκαταστάσεις σάουνας είναι πολύ μικρές για τόσο μεγάλο αντικείμενο. Υπάρχουν δύο αίθουσες σάουνας: μια ξηρή σάουνα - χωρίς φώτα μόνο ένα παράθυρο, η δεύτερη ατμόλουτρα εντελώς σκοτεινή μετά το κλείσιμο. Υπάρχουν πολλά ντους πριν από τη σάουνα. Αυτά τα μέρη της εγκατάστασης είναι αρκετά μυρωδάτα. Υπάρχει επίσης γυμναστήριο 15 τ.μ. Υπάρχει πολύ μεγάλο και ψηλό κεντρικό δωμάτιο με μερικά περιοδικά για ανάγνωση και μερικές καρέκλες για να καθίσετε. Πάνω από αυτό υπάρχουν δύο δωμάτια για καραόκε. Μετά την κύρια αίθουσα υπάρχει μια αίθουσα με περίπου 15 ιδιωτικές καμπίνες και ένα μεγάλο δωμάτιο σαν κινηματογράφο. Σε όλα αυτά τα δωμάτια παίζεται μία και η ίδια ταινία πορνό. Στη σάουνα υπάρχει μηχάνημα διανομής ποτών, οπότε υπάρχει απεριόριστο και δωρεάν νερό και άλλα αναψυκτικά όπως Coke ή Sprite. Συνολικά, η εμπειρία δεν ήταν ευχάριστη καθώς μας χρέωσαν 300 NTD και κανείς δεν είπε ότι σε περίπου μία ώρα περίπου θα αρχίσουν να το κλείνουν. Μόνο ένας ηλικιωμένος ήρθε και άνοιξε κάθε σάουνα χωρίς να πει τίποτα. Προφανώς δεν επιτρέπονται παντόφλες σε αυτή τη σάουνα, μου ζητήθηκε να πάω ξυπόλητος σε ολόκληρη την εγκατάσταση, κάτι που δεν φαίνεται σε καμία άλλη σάουνα που έχω επισκεφτεί!
S
Steve Kyne

19-Δεκ-2017

Ευχάριστος; και καλή δουλειά στα δωρεάν πρόσθετα

Τι ασυνήθιστο κτίριο για σάουνα. Η κύρια αίθουσα μοιάζει να ήταν μια αίθουσα συναυλιών σε παλαιότερη ζωή. Κανβερνώδες! Αλλά όλα είναι πολύ ευχάριστα. Το ντους και οι σάουνες είναι κρουαζιέρες. Το πίσω δωμάτιο της σάουνας ατμού είναι ανόητα σκοτεινό... δεν μπορείτε να δείτε περισσότερα από 10 εκατοστά μπροστά σας... το μπροστινό δωμάτιο είναι μόνο οριακά καλύτερο. Προβολή πορνό σε όλες τις ιδιωτικές καμπίνες. Δυστυχώς είναι όλο αμερικανικό πορνό βανίλιας. Είμαστε στην Ασία, ffs. Η σάουνα προσφέρει απεριόριστα αναψυκτικά και τσάι και νερό χωρίς χρέωση. Μπράβο. ΥΓ: ανεβαίνουν δύο ανελκυστήρες... μόνο ο αριστερός ανελκυστήρας πηγαίνει στο επίπεδο 5, το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται η σάουνα.
A
Adam

10-Mar-2017

Διασκεδαστικό και φιλικό

Έφτασε εδώ στα μέσα της εβδομάδας 7 μ.μ. ένας Ασιάτης ένας δυτικός. Απασχολημένος με διάφορες ηλικίες από 18 έως 80 ετών. Πολλή διασκέδαση στο σκοτεινό δωμάτιο και στο χαμάμ. Όλοι φαίνονται φιλικοί. Το προσωπικό μιλάει πολύ λίγα αγγλικά, αλλά δεν χρειάζεται πολλά για να γίνει κατανοητός.

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.