Prince Charming Gay Cruise

Prince Charming Gay Cruise

Prince Charming Gay Cruise

Εικονίδιο τοποθεσίας

Ντουμπρόβνικ, Croatia

Ο γοητευτικός τρόπος για κρουαζιέρα…
Το Prince Charming Gay Cruise είναι μια υπηρεσία διακοπών κρουαζιέρας για ομοφυλόφιλους, που πλέει από διάφορα λιμάνια σε όλη την Ευρώπη, π.χ. Σπλιτ και Ντουμπρόβνικ στην Κροατία.

Γιορτάστε τη ζωή με ομοιόμορφα παιδιά σε αυθεντικούς προορισμούς, απολαμβάνοντας τοπικές λιχουδιές, χαλαρώστε και χαλαρώστε στον ήλιο της Ευρώπης, ταξιδεύοντας στα διάφορα δρομολόγια.

Τα κρουαζιερόπλοια Prince Charming είναι μικρά και στιλ μπουτίκ, με μόνο 19 καμπίνες ανά σκάφος, καθιστώντας εύκολο να γνωρίσετε τους συναδέλφους σας ταξιδιώτες είτε μόνοι σας είτε μέσα σε μια ομάδα. Κάθε καμπίνα διαθέτει ιδιωτικό μπάνιο με WC / ντους και κλιματισμό.

Υπάρχουν επιλογές κοινής καμπίνας για μεμονωμένους ταξιδιώτες, μπορείτε να κάνετε κράτηση για ένα μόνο μέρος σε μια ευρύχωρη διπλή καμπίνα με μονά κρεβάτια. Η δεύτερη θέση θα συμπληρωθεί.

Οι κρουαζιέρες περιλαμβάνουν πρωινό, ένα καλωσόρισμα και δείπνο του καπετάνιου, καθώς και καθημερινές υπηρεσίες καθαριότητας εν πλω με την εξειδικευμένη ομάδα Prince Charming. Η ψυχαγωγία περιλαμβάνει White Night, Royal T Dance και Drag Entertainment επί του σκάφους.

Ενδέχεται να χρεωθούν άλλα τρόφιμα και ποτά στο πλοίο, αλλά η ομάδα είναι επίσης πρόθυμη να προτείνει πού να φάει και να δειπνήσει έξω από το πλοίο, εάν χρειαστεί. Το πλοίο περιλαμβάνει επίσης δωρεάν Wi-Fi και πετσέτες παραλίας.

Οι ακόλουθες ημερομηνίες κρουαζιέρας είναι τώρα διαθέσιμες για κράτηση για το επόμενο έτος:

22-29 Ιουλίου 2023.

Κάντε κλικ στον επίσημο ιστότοπο κρουαζιέρας για περισσότερες λεπτομέρειες και για κρατήσεις.

Καθημερινή: 24 ώρες

Σαββατοκύριακο: 24 ώρες

Χαρακτηριστικά:
μπουτίκ
πρωινό
πακέτο κρουαζιέρας
δωρεάν WiFi
Γκέι Κρουαζιέρα
gay ψυχαγωγία
νοικοκυριό
νησί hopping
δραστηριότητες επί του σκάφους
Τιμή Prince Charming Gay Cruise
Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Δεν βρέθηκαν κριτικές

Σχόλια / Κριτικές είναι η υποκειμενική γνώμη του Travel Gay χρήστες, όχι από Travel Gay.